2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Çok güzelmiş beşiği güle güle kullanır inş ) nereden ve ne kadara aldınız bende bu tarz bir şey dusunuyorum

Minimoda.com.tr den aldım canım. Baby2go 8525 modelin adı. 244 liraya aldım. Bir model daha vardı çok beğendiğim ama aylardır mavisi stokta yok, o da 200 liraydı. daha fazla dayanamadım bunu aldım.

By cantayi gormus ve cok begenmistim gule gule kullan canim

Bu arada hatunlar çoğu alışverişimizi bitirdik ama fiyat olarak memnun kaldığım adı pek duyulmamış alışveriş yaptığım siteleri paylaşmak isterim. Belki bir yararım dokunur.
Her ürün değil belki ama bazı ürünleri diğer yerlere göre çok uygun olduğundan farklı farklı bir çok yerden alışveriş yaptım :)
www.sevimlipatik.com bu site çok ilgili, siparişimle ilgili her aşamada beni arayıp bilgilendirdiler. Buradan mobilya aldım.
www.444emarket.com buradan bebek çantası ve biberon aldım, bayaa ucuzdu diğer yerlere göre.
www.minimoda.com.tr buradan portatif beşik aldım.
www.ereyon.com.tr avent göğüs pompasını 200 liraya aldım buradan ama üstünden biraz geçti, son durumu bilemiyorum.
www.onurbebe.com buradan chicco poly mama sandalyesi aldım, 400 liralık sandalye 300 liraydı, küvet filan aldım, onlar da baya ucuzdu.
Yazmadığım bir sürü ıvır zıvır da aldım bunların yanında ama çok mühim değiller, o yüzden belirtmedim.

kahvekokusu bende 3.5 - 4 kilo arası aldım 31. Haftayı yarıladım. Henüz cok anlayan yok hamileliğimi. Mukabeleye gidiyorum kimse anlamadı dun komşum sordu ne kadar kaldı diye, 2 ay deyince herkes şaşırdı. Sen hamile misin diyorlar. Pek zayıf değildim belkide ondan çok almadım, gerçi annemde bana hamileyken 7. Aya kadar kıyafetlerini giymiş hep.

Kolay gelsin canim :) yun orgu yelekleri falan utulerken cok tiesiyorum ben bisey olur diye nedense :) elim korka koka utuluyor.

Canim o olculerde sert sunger ketir bebegin yatagi pamuk silikon gibi yumusak ve gomulen insten olmamaliymis.

Dun ayni kampanyaya hello baby de katildik bizde :) bugunde hediye cekimizi harcayacagiz.iki tane elbise begendik biri 35 biri 70 tl onlari alacagiz. Yani hediye ceki olmasa bir elbiseye 70 tl veremem ama hediye olunca icimin gittigi o elbiseyi almaya karar verdim.

selam canım ben hala +5 deyim.. inş son 2 ayda da çok kilo almam.. hedefim doğuma +8 kilo ile girmek
Bende +3 kizlar bir bucuk kilosu bebiim zaten ama benim karni gayet belli oluuor basket topundan buyukcene yani. Ben kilolu hamile kalmstim ondan cok kilo almihorum heralde ama gobisimin masallahi var cok seviyorum onu. Omru oyunca sahip olduim en guzel gobek. Acip gosteresim var herkese

bu arada ogretmen arkadaslar varsa eger 37. haftaniz eylul ayina geliyorsa 5 hafta kesin ekleniyormus bilginizeee..
Ogretmen arkadaslara bir duyuru da benden olsun. 37 haftaniz eylule denk gelmiuorsa ki benim gelmiyor. Mudurunuze rica edip 12 ogrwnci bulup halk egitim uzeri den kurs acabiliyorsunuz. Fiilen calistiginiz icin de 5 hafta size kaliyor.

Bende de var bel fıtığı doktorlar kaç defa ameliyat dedi. Şimdi bir de kilo alınca şikayetlerim arttı. Doktorum ilerleyen zamanlarda normal doğum için gereken muayeneleri yaptırırız bakarız dedi.
Benim hamilelikten sonra cikti ama farkindyim gun gectikce izdirabim artiyor yataktan esim sagima soluma donduruyor o kaldiriyor bi sure normal yuruyemiorum geceleri hic uyku uyuyamiyorum sezeryandan da korkuyorum kv daha simdiden sahipleniyo bebegi bi de sezeryan olur da kalkamazsam hemen aylarca basimdan gitmez allah yardimcim olsun valla

Onunde sonunda dogacak korksam da oylesi iyiyse bizim icin Olacak ama kv bunu firsat bilip basima kalacak anneme hic dusurmicekmis gibi konusuyo bebek icin hemen kalkamazsam naparim diyorum bu da ayri bi endise konusu

Canım ben ikibuçuk kilo aldım bende bir türlü kilo alamayanlardanim arkadaşim 37. Haftasında18 kilo aldı sen kaç kilo aldın
Canım bende bugün 30+1 oldum. 3,5-4 kg arasında gidip geliyorum. Çarşamba günü kontrolumde doktoruma sordum. Az almışsın falan diyorlar, kotu birşey mi.dedim. Yok neden olsun bebeğin kilosu gayet iyi, bu durumda sağlıklı besleniyorsun, demektir dedi. O yüzden rahatım ben. Zaten biraz kilolu hamile kalmıştım, en azından aşırı kilo almamış olurum.

Endiselerini cok iyi anlıyorum ilk gebeligimde ben de de benzer endiseler vardı ama bu minnaklar bazen öyle zor durumda bırakıyorki insanı iyi ki yanımda dersin belki şimdiden bunun icin endiselenme istersen ne kadar sahiplenirse sahiplensin bebeginin annesi sensin o emziremeyecegine gore en az uc ay zaten bebek senden başkasiyla avunamaz bebegini emzirir onunla ilgilenirsin k validende bakar ki isler ona kalıyor kaçar gider merak etme

Teşekkürler, kararım kesinleşti: )

Kilolu yada zayif olmakla alakali deil bence ya ben 54 kusurle hamile kaldim 57 bucuk civarindayim suanda. Omrum boyunca hep zayiftim cok yerdim kilo almazdim zaten.evlendigimdede 45 kiloydum. Gel gelelim bu kadar az kiloya ragmen kalcamla bacagimin birlestigi yerde yarik oldu resmen.catlak diyemicem bildiginiz yarik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…