- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
En son normaldi 3 hafta once.haftaya ne dicek bakalimDoktor Bebeğin kilosu normal diyorsa maşallah tabi
Günaydınlarrr
oskeortmen çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.
Sidelya2011 canım uyumana engel olan ne? Sıcaktan mı, nefes darlığı mı, ağrı mı, ne oluyor da bu kadar uyuyamıyorsun. Yazık, kıyamam. Daha çok var doğuma, insan nasıl dayanır bu kadar uykusuzluğa?
Nerden eristiniz bu bilgiye ya benim okul müdürüm iyi adamdır da iste yazı falan isterse araştirim şimdidenbu arada ogretmen arkadaslar varsa eger 37. haftaniz eylul ayina geliyorsa 5 hafta kesin ekleniyormus bilginizeee..
Ne güzel yaa bi umut hamilelikte aliyim dedim yok tartıliyorum eksi çıkıyor doğumdan sonra uykusuz kalınca olanda gidiyor bende hiç kilo aldım diye üzülme ilk dört ay uykusuzluk kosturmaca gidiyor vallamalesef bende 11 kg aldim
Anne çok kilo aldı bebek iyi,anne az aldı bebek kötü olmuyor bebek hertürlü anneden besleniyor önceki hamilelugimde 7 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu.dr karnında bir gr yağ yoktu dikerken dedi ama ben kiloyu çok seviyorum nedense kendimi daha güçlü hissediyorumBen az almadım ya 10 kilo aldım
Canım hemen hemen günlerimiz aynı ben de 30+1 oldum bugün. Ben de 81,kilo ile hamile kaldım şu an 84,5-85 arası gidip geliyorum. Benim de öyle dışardan aman aman anlaşılmıyor. Sen kaç kilo.ile hamile kaldın?@kahvekokusu bende 3.5 - 4 kilo arası aldım 31. Haftayı yarıladım. Henüz cok anlayan yok hamileliğimi. Mukabeleye gidiyorum kimse anlamadı dun komşum sordu ne kadar kaldı diye, 2 ay deyince herkes şaşırdı. Sen hamile misin diyorlar. Pek zayıf değildim belkide ondan çok almadım, gerçi annemde bana hamileyken 7. Aya kadar kıyafetlerini giymiş hep.
Ayni yariklar bende de var canim bir taneside popisimde hic farketmemisim gorulecek yerde olmadigindan. Inshallah az hasarla atlatiriz.Kilolu yada zayif olmakla alakali deil bence ya ben 54 kusurle hamile kaldim 57 bucuk civarindayim suanda. Omrum boyunca hep zayiftim cok yerdim kilo almazdim zaten.evlendigimdede 45 kiloydum. Gel gelelim bu kadar az kiloya ragmen kalcamla bacagimin birlestigi yerde yarik oldu resmen.catlak diyemicem bildiginiz yarik yaa
Çok güzelmiş ben hiç böyle şeyler yapmıyorum ya. Çabuk sıkılıyorumBu arada yapmayı planladığım bebek şekeri şöyle Eki Görüntüle 1566966
Bende e bebekten braun'un kulaktan ateş ölçer aldim canım kimisi küçük bebek kulaktan zor olur yazmış ama ölçüm süresi zaten çok kısakızlar e bebekten alışveriş Yaptım 100 liralık hediye çekini hakettimhakettim ama ne alacağımı bilmiyorum şimdi de her şeyi aldım gibi olmazsa dedim Braun alından Ateş ölçer alayım . bilen var mı nasıl iyi mi bir de weewell diye bi marka var. hangisini tavsiye ederdiniz?
canım dikkat et kendine.benim de sancım var,kasılmalarım var çok korkuyorum.uyumaya çalışıyorum bol bol.ayakta durunca çok artıyor ağrılar.rabbim hepimize yardım etsin az kaldı inşallah.ağrılarım var cnm, yalancı sancılarım başladı bu hafta (dr normsl diyor) , çok sıcak basıyor nefes darlığı çekiyorum. işte bunlardan dolayı da uyuyamıyorumneredeyse oturduğum yerde başım gidiyor uyukluyorum içim geçiyor ama yatarak uyuyamıyorum ayaktada uyku olmaz ki cnm yaaaa of of
Endişe yapma sınırlarını koy. Annem yapar annem de yapar annem yapacak gibi şeyler söyle. Bende çok zorlanıyorum bazen kilitlenip kalıyorum is yapamıyorum. Gittikçe daha çok ağrım oluyor ama yapabileceğim bişey yok yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol bolBenim hamilelikten sonra cikti ama farkindyim gun gectikce izdirabim artiyor yataktan esim sagima soluma donduruyor o kaldiriyor bi sure normal yuruyemiorum geceleri hic uyku uyuyamiyorum sezeryandan da korkuyorum kv daha simdiden sahipleniyo bebegi bi de sezeryan olur da kalkamazsam hemen aylarca basimdan gitmez allah yardimcim olsun valla
Onunde sonunda dogacak korksam da oylesi iyiyse bizim icin Olacak ama kv bunu firsat bilip basima kalacak anneme hic dusurmicekmis gibi konusuyo bebek icin hemen kalkamazsam naparim diyorum bu da ayri bi endise konusu
Ozaman bende pamuk yaptırım canım kalinligi nekadar olmalı acaba minderi kalın olsun dimi hani rahat olmasi açısından Kafam karışık bu konudaben de bizimkilere sordum pamuk dediler eşim minderi götürdü biraz önce 50 liraya yaptırıyor. bugün alacakmış
canıım bugün ebebek e tekrar gittim ve sırt çantası olarak ekiodog urban trek model aldımGüle güle kullan canım iyi günlerde insallah ben de bu skip hope un diger bir modeli var adını sımdi hatirlayamayacagım okiedog arasında kaldım en iyisi yerinde gidip etüd etmek sanırım
valla canım onunla ilgili bi şey söylememiştim ama onun bi standartı vardır sanırım. adam yapmış kafasına göre oldukça kalın ve yumuşacıkOzaman bende pamuk yaptırım canım kalinligi nekadar olmalı acaba minderi kalın olsun dimi hani rahat olmasi açısından Kafam karışık bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?