2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ağrılarım var cnm, yalancı sancılarım başladı bu hafta (dr normsl diyor) , çok sıcak basıyor nefes darlığı çekiyorum. işte bunlardan dolayı da uyuyamıyorum neredeyse oturduğum yerde başım gidiyor uyukluyorum içim geçiyor ama yatarak uyuyamıyorum ayaktada uyku olmaz ki cnm yaaaa of of

malesef bende 11 kg aldim
Ne güzel yaa bi umut hamilelikte aliyim dedim yok tartıliyorum eksi çıkıyor doğumdan sonra uykusuz kalınca olanda gidiyor bende hiç kilo aldım diye üzülme ilk dört ay uykusuzluk kosturmaca gidiyor valla

Slm kizlar nasilsiniz

Sizede oluyo mu acaba beninle hemen hemen ayni haftalarda olanlar

Bebegim bugün karnimin sag tarafinda sertlesiyo baya ve göbek deligimin sag tarafinda agri oluo gibi solda bisey yok ve yumusacik nette kasilma erken dogum fln diye okudum bide size sorayim kasilma olabilir mii

Ben az almadım ya 10 kilo aldım
Anne çok kilo aldı bebek iyi,anne az aldı bebek kötü olmuyor bebek hertürlü anneden besleniyor önceki hamilelugimde 7 kilo aldım oğlum 4 kg doğdu.dr karnında bir gr yağ yoktu dikerken dedi ama ben kiloyu çok seviyorum nedense kendimi daha güçlü hissediyorum

Canım hemen hemen günlerimiz aynı ben de 30+1 oldum bugün. Ben de 81,kilo ile hamile kaldım şu an 84,5-85 arası gidip geliyorum. Benim de öyle dışardan aman aman anlaşılmıyor. Sen kaç kilo.ile hamile kaldın?

Ayni yariklar bende de var canim bir taneside popisimde hic farketmemisim gorulecek yerde olmadigindan. Inshallah az hasarla atlatiriz.

Kızlar ben de bebek şekeri ve süsleme işine başlayacağım nasipse hafta içi. Malzemelerim geldi.

Eklentiler

• WP_20150627_008.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 135
kızlar e bebekten alışveriş Yaptım 100 liralık hediye çekini hakettim hakettim ama ne alacağımı bilmiyorum şimdi de her şeyi aldım gibi olmazsa dedim Braun alından Ateş ölçer alayım . bilen var mı nasıl iyi mi bir de weewell diye bi marka var. hangisini tavsiye ederdiniz?

Bende e bebekten braun'un kulaktan ateş ölçer aldim canım kimisi küçük bebek kulaktan zor olur yazmış ama ölçüm süresi zaten çok kısa
ayrıca ablamlar da yigenlerime kulaktan braun'un kullandı oyuzden tercih ettim.
Bi arkadaş alindan ateş ölçer ortam isisindan dolayi yanlış ölçüm yapabilir demişti. Sen bilirsin

canım dikkat et kendine.benim de sancım var,kasılmalarım var çok korkuyorum.uyumaya çalışıyorum bol bol.ayakta durunca çok artıyor ağrılar.rabbim hepimize yardım etsin az kaldı inşallah.

Endişe yapma sınırlarını koy. Annem yapar annem de yapar annem yapacak gibi şeyler söyle. Bende çok zorlanıyorum bazen kilitlenip kalıyorum is yapamıyorum. Gittikçe daha çok ağrım oluyor ama yapabileceğim bişey yok yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol bol

Güle güle kullan canım iyi günlerde insallah ben de bu skip hope un diger bir modeli var adını sımdi hatirlayamayacagım okiedog arasında kaldım en iyisi yerinde gidip etüd etmek sanırım
canıım bugün ebebek e tekrar gittim ve sırt çantası olarak ekiodog urban trek model aldım 250 tlye 100 tl hediye çeki bni baya cesaretlendirdi :) bi 100 tl hediye çeki dha kazandık, yrn da onu harcıcaz inş açıkçası 2sinin de ayrı güzel tarafları var.. biraz klasik giyindiğimde skip hop, dha rahat gündelik giyimde okiedog u kullanırım dedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ozaman bende pamuk yaptırım canım kalinligi nekadar olmalı acaba minderi kalın olsun dimi hani rahat olmasi açısından Kafam karışık bu konuda
valla canım onunla ilgili bi şey söylememiştim ama onun bi standartı vardır sanırım. adam yapmış kafasına göre oldukça kalın ve yumuşacık yatasım geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…