2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım aynısi bendede oluyor hatta bazen iki tepe çıkıyor yattığımda biri basi biri poposu herhalde bunlar normal ilerleyen haftalarda komple bir yere toplandığıni göreceksin

Kuzum benim önceki gebeliğimde ödemden dolayı nefes darlığım olmuştu, insanın aklına gelmiyor ama sinüslerin de ödem yapıyor o yüzden nefes alamıyorsun. Çok kötü birşey o biliyorum, Allah yardım etsin. Ağrılar da normal herhalde artık, hepimizde az çok oluyor. Sıcak basması bana da çok oluyor, her tarafı açıyorum, eşimin bir yorgan sarılmadığı kalıyor, ben yanıyorum, o donuyor :)
Tansiyonların nasıl çıkıyor bu arada doktordayken? Sen takip etmiyorsun zaten, onu biliyorum ama lütfen ihmal etme.

kizlaaarr acill bebege nevresim takimi bakabilecegim bi site adi.
www.nevresimdunyasi.com var canım.

canım dikkat et kendine.benim de sancım var,kasılmalarım var çok korkuyorum.uyumaya çalışıyorum bol bol.ayakta durunca çok artıyor ağrılar.rabbim hepimize yardım etsin az kaldı inşallah.
canim uzun zamandir yoktun aklimdaydin aslinda ne yaptin diye...aman dikkat et cogu gitti azi kaldi zaten okul da kapandi bol bol dinlen canim cok gecmis olsun...

canim uzun zamandir yoktun aklimdaydin aslinda ne yaptin diye...aman dikkat et cogu gitti azi kaldi zaten okul da kapandi bol bol dinlen canim cok gecmis olsun...
Sağol canım benim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın görüşmeyeli?hiç takip edemedim uzun zamandır. Okul bitti ama ben de bittim resmen.ağrılar arttı. Bacaklarımda varis oluştu.devamlı sızlıyor.bi kaç gündür de sancı kasılma korkuyorum. ..şeker yüklemesinde kanda normal ama idrarda pozitif çıkmıştı glikoz.doktor diyabet diyoruz takip edilecek diyet yapacaksın dedi.zaten tatlıyla aram yok ama meyve de yasaklanınca çok mutsuzum böyle işte canım. Bir dokun bin ah işit :) sen neler yaptın?taşınıyor musun siteye?

Ne güzel yaa bi umut hamilelikte aliyim dedim yok tartıliyorum eksi çıkıyor doğumdan sonra uykusuz kalınca olanda gidiyor bende hiç kilo aldım diye üzülme ilk dört ay uykusuzluk kosturmaca gidiyor valla
ins oyle olur canim kolayca veririm

oooofff uykusuz her gece yaaaaa... Uykuya dalamıyorum bir türlü. Bir dalsam uyuyacağım ama yok

Kızlar Günaydın nasilsiniz guzeller☺bugün nasip olursa bebisim mobilyasini almayi düşünüyorum sizler hangi marka aldınız fiyatları kaç tavsiye bekliyorum bide bebek arabasını hangi marka aldınız ve nerden aldınız kızlar zaman fazla yok ve ben daha tamamlamadim (((alisverisi

Evet bunu bende okumustum canim bebehin agzina direk uc kismi verilmemesi gerekiyormus sanirim. Uc kismi dudaginin ust kismina dogru hafifce dokundurdugunda bebek alt kisimdan kavramaya baslayip koyu renkli kismin hepsini kolayca agzina alabiliyormus

bebek aç olduğu için aranıyor, ağzını en kocaman açtığı anda göğsü ağzına veriyoruz:) beklemek lazım ağzını tam açması için. eğitimde öğrenmiştim ben de:) hastanelerinizin eğitimi varsa mutlaka katılın çok faydası oluyor. benim göğsüm maşallah hiç yara olmadı. kalkan da kullandım krem de kullandım, hem de emzirme kurallarına dikkat ettim atlattık o süreci sağsalim çokşükür

Bide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/

canım kordon açıladabilir açılmayadabilir, ama normal doğuma engel bir durum değil kordon. benim ilk oğlumda 30.haftadan 41.haftaya kadar dolanmış olarak devam etti, doktorum direkt kendi dedi, kordonu dolanmış ama normal doğuma hiç engel değil merak etme demişti. 2 kere bile dolanmış olarak normal doğuranlar var.

Slm canım yer olarak nerelere gidiceksin bilmiyorum ama ben masko dan aldım ve cok güzel modeller vardı oraya gitmeni tavsiye ederim her bütçeye göre var

Merhaba canim ben belis marka aldim mesigini falan. Bebek mobilyasinda baya isim yapmis ve guvenlir bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…