- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
Cnm Cok guzel olmuss saglicakla dogsun ins..bunlarin markasi neydi
Masallah ne guzel ya hic yara olmamis ilk defa duyuyorum gogsu yara olmayan :)bebek aç olduğu için aranıyor, ağzını en kocaman açtığı anda göğsü ağzına veriyoruz:) beklemek lazım ağzını tam açması için. eğitimde öğrenmiştim ben de:) hastanelerinizin eğitimi varsa mutlaka katılın çok faydası oluyor. benim göğsüm maşallah hiç yara olmadı. kalkan da kullandım krem de kullandım, hem de emzirme kurallarına dikkat ettim atlattık o süreci sağsalim çokşükür
Canim ben de belis aldim :) hangi modelini aldin sen. Ben oda olarak almadim ama sadece besik ve sifonyer aldim.Merhaba canim ben belis marka aldim mesigini falan. Bebek mobilyasinda baya isim yapmis ve guvenlir bir marka.
Masallah ne guzel ya hic yara olmamis ilk defa duyuyorum gogsu yara olmayan :)
Kizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.
Lasinoh bende aldim canim onu duzenli kullanmayi dusunuyorum. Kalkana simdilik gerek duymadim ped aldim sadece ama aklimda bulunsun dedigin eger hassaslasirsa aldiririm hemen bende.canım kalkan çok işe yarıyor, ilk 2 emzirme sonrası baktım hassasiyet oluştu eşim gitti hastaneye getirdi, taktım oh mis. her emzirme sonrası lansinohu sürüp kalkanı taktım 2-3 ay. evden çıkarken takılmıyor tuhaf bir görüntü oluyor çünkü:) ama zaten çıkılmıyor dışarı çok sık, o zaman da ped taktım.
File aldim canim peki 30 derecede solma filan olur mu ki renkleri bozulmasin bi de. Sanki ilk defa camasir yikiyormus gibi hissettim kendimi :)canım fileler satılıyor, onlara koyup 30 derecede narin yıkamada yıka makinede, hiçbişey olmaz. ben öyle yapacağım oğlumda da öyle yapmıştım. fileye koyunca sağa sola çok dağılmamış oluyor.
File aldim canim peki 30 derecede solma filan olur mu ki renkleri bozulmasin bi de. Sanki ilk defa camasir yikiyormus gibi hissettim kendimi :)
30 dakikalik programda 30 derecede yikiyim o zaman ben de ayy kendimi zor tutuyorum yikamamak icin o minnacik seyleri :)yok canım 30 derece vücut ısımızdan bile düşük:) hiçbişey olmuyor
canım ben de mobilyaları bekliyorum yıkamak için. dalin Sıvı deterjanla 40 derecede sentetikte yıkamayı düşünüyorum.Kizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.
canım ben mark-ha.comdan aldım. 24 saat bile sürmedi gelmesi. bunların kırmızılarını Alıp takım Yaptım. çok kaliteli gerçekten de.Hanımlar iyi pazarlarrr
Dünden beri hamile geceliği, pijaması ile kafayı bozmuş durumdayım :)
Dün bi gezeyim dedim çarşılara bakayım dedim hiiiç birşey yok ya doğru dürüst
Siz aldınız mı ya da nerelerden almayı düşünüyorsunuz
Birde korkuyorum şimdi alıp karnım şişince ya sığmazsam diye
File aldim canim peki 30 derecede solma filan olur mu ki renkleri bozulmasin bi de. Sanki ilk defa camasir yikiyormus gibi hissettim kendimi :)
Bence cok guzel bu takımlar ama lohusa pijamasının goguslerinin kolay açılabilir olması gerekmez mi? Bunlar bana cok kapalı geldi sanki?canım ben mark-ha.comdan aldım. 24 saat bile sürmedi gelmesi. bunların kırmızılarını Alıp takım Yaptım. çok kaliteli gerçekten de.
Annem hemşire benim, bayagi sorusturmus ve hacısakir makina sabunlarini onermişler. Sıvı deterjan kullanmayın kızlarbnm makinede bebek prgramı var bn onda yıkıcam ama deterjan olarak ne kullanıcam karar veremedim henüz.. bebek programı 50 derecede 2 durulama yapıp 800de sıkıyormuş... ama derece düşürülüp arttırılabiliyor bnde mi 30 da yıkasam acaba? emin olamadım
Sende haklisin canmEndiselerini cok iyi anlıyorum ilk gebeligimde ben de de benzer endiseler vardı ama bu minnaklar bazen öyle zor durumda bırakıyorki insanı iyi ki yanımda dersin belki şimdiden bunun icin endiselenme istersen ne kadar sahiplenirse sahiplensin bebeginin annesi sensin o emziremeyecegine gore en az uc ay zaten bebek senden başkasiyla avunamaz bebegini emzirir onunla ilgilenirsin k validende bakar ki isler ona kalıyor kaçar gider merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?