2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Masallah ne guzel ya hic yara olmamis ilk defa duyuyorum gogsu yara olmayan :)

Kizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.

Masallah ne guzel ya hic yara olmamis ilk defa duyuyorum gogsu yara olmayan :)

canım kalkan çok işe yarıyor, ilk 2 emzirme sonrası baktım hassasiyet oluştu eşim gitti hastaneye getirdi, taktım oh mis. her emzirme sonrası lansinohu sürüp kalkanı taktım 2-3 ay. evden çıkarken takılmıyor tuhaf bir görüntü oluyor çünkü:) ama zaten çıkılmıyor dışarı çok sık, o zaman da ped taktım.

canım fileler satılıyor, onlara koyup 30 derecede narin yıkamada yıka makinede, hiçbişey olmaz. ben öyle yapacağım oğlumda da öyle yapmıştım. fileye koyunca sağa sola çok dağılmamış oluyor.

Lasinoh bende aldim canim onu duzenli kullanmayi dusunuyorum. Kalkana simdilik gerek duymadim ped aldim sadece ama aklimda bulunsun dedigin eger hassaslasirsa aldiririm hemen bende.

Bende gecen hafta sabah kahvaltimi yapmistim oglenleyin muaynemi oldum dr sekere bakalim dedi ama tokum dedim olsun dedi 50 lik yukleme yapildi yuklemeden once alinan deger sinirlarin altinda cikti yuklemeden sonraki sonucta sinirin ustunde dr tekrarliyalim 100 luk yapalim yuksek cikmis diyor ama benim icim rahat degil surekli yukleme yapilmasi nekadar saglikli olur bebek icin suan yediklerime dikkat ediyorum diyet yapiyorum baska ne onerirsoniz arkadaslar

File aldim canim peki 30 derecede solma filan olur mu ki renkleri bozulmasin bi de. Sanki ilk defa camasir yikiyormus gibi hissettim kendimi :)

Hanımlar iyi pazarlarrr
Dünden beri hamile geceliği, pijaması ile kafayı bozmuş durumdayım :)
Dün bi gezeyim dedim çarşılara bakayım dedim hiiiç birşey yok ya doğru dürüst
Siz aldınız mı ya da nerelerden almayı düşünüyorsunuz
Birde korkuyorum şimdi alıp karnım şişince ya sığmazsam diye

canım ben de mobilyaları bekliyorum yıkamak için. dalin Sıvı deterjanla 40 derecede sentetikte yıkamayı düşünüyorum.

canım ben mark-ha.comdan aldım. 24 saat bile sürmedi gelmesi. bunların kırmızılarını Alıp takım Yaptım. çok kaliteli gerçekten de.

Eklentiler

• image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 145
  • image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 127
File aldim canim peki 30 derecede solma filan olur mu ki renkleri bozulmasin bi de. Sanki ilk defa camasir yikiyormus gibi hissettim kendimi :)

bnm makinede bebek prgramı var bn onda yıkıcam ama deterjan olarak ne kullanıcam karar veremedim henüz.. bebek programı 50 derecede 2 durulama yapıp 800de sıkıyormuş... ama derece düşürülüp arttırılabiliyor bnde mi 30 da yıkasam acaba? emin olamadım

canım ben mark-ha.comdan aldım. 24 saat bile sürmedi gelmesi. bunların kırmızılarını Alıp takım Yaptım. çok kaliteli gerçekten de.
Bence cok guzel bu takımlar ama lohusa pijamasının goguslerinin kolay açılabilir olması gerekmez mi? Bunlar bana cok kapalı geldi sanki?

Annem hemşire benim, bayagi sorusturmus ve hacısakir makina sabunlarini onermişler. Sıvı deterjan kullanmayın kızlar

Ben de yarin bodruma tatile gidicem ama son 2 haftadir cok bel agrim oluyor. Korkuyorum oğluşum erken falan gelmesin sakın. Bu haftalarda normal mi bel ağrıları?

Sende haklisin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…