Oyle yapiyorum canm simdilik hep annemle kardesim geliyor temizlige falan kvde de gelince tutturuyo bi de ben yapim diye bacagindan ameliystli bi sefer yapsa artik anlatir gezer.. Dogumdan sonra da o var diye annem cok sokulamaz o girismeyince de ben annem yapacak desem esimle kavga konusu.. ameliyatliyken bizde kaldilar iki ay en ufak bi konuyu annesine surat yapiyoruma getirdi yine aynisi olur lohusasin demez yaniEndişe yapma sınırlarını koy. Annem yapar annem de yapar annem yapacak gibi şeyler söyle. Bende çok zorlanıyorum bazen kilitlenip kalıyorum is yapamıyorum. Gittikçe daha çok ağrım oluyor ama yapabileceğim bişey yok yürüyüş yapmaya çalışıyorum bol bol
bende bakıom ama fıyatlar ucuk bırde hıc begenemedım :SHanımlar iyi pazarlarrr
Dünden beri hamile geceliği, pijaması ile kafayı bozmuş durumdayım :)
Dün bi gezeyim dedim çarşılara bakayım dedim hiiiç birşey yok ya doğru dürüst
Siz aldınız mı ya da nerelerden almayı düşünüyorsunuz
Birde korkuyorum şimdi alıp karnım şişince ya sığmazsam diye
kapalı değil zaten çıtçıtları var her iki tarafında.Bence cok guzel bu takımlar ama lohusa pijamasının goguslerinin kolay açılabilir olması gerekmez mi? Bunlar bana cok kapalı geldi sanki?
Kizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.
Ben dağ magazasinda lohusalik takimlarin gordum guzeldi 95 liraya guzel takımlar vardi bilseydim alirdim sitede felan cok pahalıbende bakıom ama fıyatlar ucuk bırde hıc begenemedım :S
Çok zor gerçekten Allah yardimiciniz olsun. Anneniz biraz girişken olsun size karşı. O var diye geri durmasın benim o dertlerim yok çok şükür Ama hep bu durumda olanlara dua ediyorum Allah yardımcınız olsunOyle yapiyorum canm simdilik hep annemle kardesim geliyor temizlige falan kvde de gelince tutturuyo bi de ben yapim diye bacagindan ameliystli bi sefer yapsa artik anlatir gezer.. Dogumdan sonra da o var diye annem cok sokulamaz o girismeyince de ben annem yapacak desem esimle kavga konusu.. ameliyatliyken bizde kaldilar iki ay en ufak bi konuyu annesine surat yapiyoruma getirdi yine aynisi olur lohusasin demez yani
Kizlaarrr dün pek giremedim bugunde anca size iyi pazarlar dileyebiliyorum. Dün akşam istanbul dan memleketime geldim. Canım kocacigim i bıraktım bi başına aglamaktan helak oldum bendedaha şimdiden çok özledim ama anneme kavuştum karışık duygular içindeyim
Kizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.
Bende dalin sivi deterjan almayi dusunuyorum canim, bende 30 dklik programda yikamayi dusunuyorum ilk defa yikanacaklari icin leke filan yok kisa yikama yeter heraldecanım ben de mobilyaları bekliyorum yıkamak için. dalin Sıvı deterjanla 40 derecede sentetikte yıkamayı düşünüyorum.
Bence de 30da yada en fazla 40 derecede yika canim lekeli filan degiller sonucta zarar gelmesin bide bebisinin kiyafetlerine nolur nolmaz. Deterjan dalin sivi almayi düşünüyorum canim ben, haci sakirin sabun tozuyla arasinda kalmistim ama sabun tozu erimiyo camasirlara yapisip kaliyirmus diye okudum bicok yerde.bnm makinede bebek prgramı var bn onda yıkıcam ama deterjan olarak ne kullanıcam karar veremedim henüz.. bebek programı 50 derecede 2 durulama yapıp 800de sıkıyormuş... ama derece düşürülüp arttırılabiliyor bnde mi 30 da yıkasam acaba? emin olamadım
Evet dogru soyluyorsun bide utulemesi var tabi bu koca gobekle zor olucak zaten oturup elde yikamak. Bende 30 kisada yikarim artik.Ben makinede 30da kısa programda yıkadm cnm bol suda zaten renklerine göre tek tek ayirinca bol suda yıkanmış oldu hiçte tülermedi resim paylasmstm zaten bi sıkıntı yok :) sakın elde uğraşma bide utulemesi var
Country modelinin sabit besigini aldim canim ben sadece gardolabi gomme dolab yaptiriyorum odasina gelince paylasacagim onu da dolabin icinde 8 tane cekmece olacak o yuzden sifonyer almadim. Alsammi ki acaba? Seninki hangi model.Canim ben de belis aldim :) hangi modelini aldin sen. Ben oda olarak almadim ama sadece besik ve sifonyer aldim.
Benimde makinemde bebek modu var orda 30 derecede yikamayi planliyorum. Yipranmasinlar uzerleri de en fazla toz var sonucta. Deterjan olarak da omo sensitive anti alerjenik sivi bebek deterjani aldim. Bir iki kiyafetini yikayip denedim ymusacik oldu :)Bence de 30da yada en fazla 40 derecede yika canim lekeli filan degiller sonucta zarar gelmesin bide bebisinin kiyafetlerine nolur nolmaz. Deterjan dalin sivi almayi düşünüyorum canim ben, haci sakirin sabun tozuyla arasinda kalmistim ama sabun tozu erimiyo camasirlara yapisip kaliyirmus diye okudum bicok yerde.
Valla her doktor baska bisey soyluyor. Benim doktorum sabun tozu kalinti birakiyor saglikli degil dedi. Arkadasimin bebegi var 3 aylik onun da cocuk doktoru sab tozunu tavsiye etmiyor. Teyzemde konyada hemsire 3 cocugu var o da hic sabun tozu kullanmadi. Dusununce mantikli gelior. Bebegin camasirlari pamuklu oldugu icin max. 50 derecede yikayacagiz ki o sicaklik bile pMuklu kiyafette deformasyon yapabilir. 30-40 derecede yikadigimiz da da o sabun tozu iyi cozunmuyor. Ve kalinti birkiyor. Ama herkes kendine gore dogru olani yapacak tabi.Annem hemşire benim, bayagi sorusturmus ve hacısakir makina sabunlarini onermişler. Sıvı deterjan kullanmayın kızlar
Utu konusunda kuzenlere haber sLdim simdiden utusunu alan gelsin diye :) tek basima 2 haftada bitirmem herhalde.Evet dogru soyluyorsun bide utulemesi var tabi bu koca gobekle zor olucak zaten oturup elde yikamak. Bende 30 kisada yikarim artik.
Canim bayaaaaaa erken gitmissin sanki. Ama gozun aydin annene kavusmussun. Esinde hafta sonlari ya da 15 te bir gelir yanina.Kizlaarrr dün pek giremedim bugunde anca size iyi pazarlar dileyebiliyorum. Dün akşam istanbul dan memleketime geldim. Canım kocacigim i bıraktım bi başına aglamaktan helak oldum bendedaha şimdiden çok özledim ama anneme kavuştum karışık duygular içindeyim
Bende orkide modelinin karyola besigini ve sifonyerini aldim canim. Ben bebek odasi dusunmuyorum o yuzden ikisini aldim. Yatak odam biraz dar oldugu icin tasindigim zaman gardrobumu cocuk odasina kurmustuk. Simdi besigi yatsk odama koyucam sifonyeri de gardrobun yanina koyucam suan evim icin en uygunu bu.Country modelinin sabit besigini aldim canim ben sadece gardolabi gomme dolab yaptiriyorum odasina gelince paylasacagim onu da dolabin icinde 8 tane cekmece olacak o yuzden sifonyer almadim. Alsammi ki acaba? Seninki hangi model.
Oo masallah sen cok kiyafet almissin o zaman :) ben cok faxla almadim canim cok cabuk buyuyor cogunu giyemez bile dediler yeni dogan kiyafetlerini ihtiyaci kadar aldim, digerlerini 3-6, 6-9 aylik filan aldim hep dogduktan donra ihtiyaci oldukca cikar alirim diye dusunuyorum o yuzden pek zorlamicak beni utu :)Utu konusunda kuzenlere haber sLdim simdiden utusunu alan gelsin diye :) tek basima 2 haftada bitirmem herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?