2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Oyle yapiyorum canm simdilik hep annemle kardesim geliyor temizlige falan kvde de gelince tutturuyo bi de ben yapim diye bacagindan ameliystli bi sefer yapsa artik anlatir gezer.. Dogumdan sonra da o var diye annem cok sokulamaz o girismeyince de ben annem yapacak desem esimle kavga konusu.. ameliyatliyken bizde kaldilar iki ay en ufak bi konuyu annesine surat yapiyoruma getirdi yine aynisi olur lohusasin demez yani

bende bakıom ama fıyatlar ucuk bırde hıc begenemedım :S

Benim annem yıkadı hepsini. Ters çevirdi tüm kıyafetleri, koyu renkliler-beyazlar-renkliler diye 3e böldü ve 30derecede hassas programda (düşük devirde sıkıyor benim hassas program) yıkadı. Jokerden friendly diye bi deterjan almıştım onu kullandık. Yün ve merserize olan kıyafet ve battaniyelerini ayırdı, onları yün programında ayrı yıkadık :) geçen gün de hepsi ütülendi temiz bi çarşafa sardım hepsini koydum bi kenara. Odamız inşallah bayramdan sonraki hafta gelecek o zaman da inşallah etiketlerini kesip yerleştireceğim :)

Çok zor gerçekten Allah yardimiciniz olsun. Anneniz biraz girişken olsun size karşı. O var diye geri durmasın benim o dertlerim yok çok şükür Ama hep bu durumda olanlara dua ediyorum Allah yardımcınız olsun

Kizlaarrr dün pek giremedim bugunde anca size iyi pazarlar dileyebiliyorum. Dün akşam istanbul dan memleketime geldim. Canım kocacigim i bıraktım bi başına aglamaktan helak oldum bende daha şimdiden çok özledim ama anneme kavuştum karışık duygular içindeyim

Doğum için mi gittin canım erken gitmissin.
Bende ankara dayım doğum ü istanbul da düşünüyorum ama ağustos ortasında falan giderim esimi de çok bırakmak istemiyorum birde doğum dan sonra da kalıcam süre uzayacak oyuzden dayanabildigim kadar dayanirim diye düşünüyorum

Ben makinede 30da kısa programda yıkadm cnm bol suda zaten renklerine göre tek tek ayirinca bol suda yıkanmış oldu hiçte tülermedi resim paylasmstm zaten bi sıkıntı yok :) sakın elde uğraşma bide utulemesi var

canım ben de mobilyaları bekliyorum yıkamak için. dalin Sıvı deterjanla 40 derecede sentetikte yıkamayı düşünüyorum.
Bende dalin sivi deterjan almayi dusunuyorum canim, bende 30 dklik programda yikamayi dusunuyorum ilk defa yikanacaklari icin leke filan yok kisa yikama yeter heralde

Bence de 30da yada en fazla 40 derecede yika canim lekeli filan degiller sonucta zarar gelmesin bide bebisinin kiyafetlerine nolur nolmaz. Deterjan dalin sivi almayi düşünüyorum canim ben, haci sakirin sabun tozuyla arasinda kalmistim ama sabun tozu erimiyo camasirlara yapisip kaliyirmus diye okudum bicok yerde.

Evet dogru soyluyorsun bide utulemesi var tabi bu koca gobekle zor olucak zaten oturup elde yikamak. Bende 30 kisada yikarim artik.

Canim ben de belis aldim :) hangi modelini aldin sen. Ben oda olarak almadim ama sadece besik ve sifonyer aldim.
Country modelinin sabit besigini aldim canim ben sadece gardolabi gomme dolab yaptiriyorum odasina gelince paylasacagim onu da dolabin icinde 8 tane cekmece olacak o yuzden sifonyer almadim. Alsammi ki acaba? Seninki hangi model.

Benimde makinemde bebek modu var orda 30 derecede yikamayi planliyorum. Yipranmasinlar uzerleri de en fazla toz var sonucta. Deterjan olarak da omo sensitive anti alerjenik sivi bebek deterjani aldim. Bir iki kiyafetini yikayip denedim ymusacik oldu :)

Annem hemşire benim, bayagi sorusturmus ve hacısakir makina sabunlarini onermişler. Sıvı deterjan kullanmayın kızlar
Valla her doktor baska bisey soyluyor. Benim doktorum sabun tozu kalinti birakiyor saglikli degil dedi. Arkadasimin bebegi var 3 aylik onun da cocuk doktoru sab tozunu tavsiye etmiyor. Teyzemde konyada hemsire 3 cocugu var o da hic sabun tozu kullanmadi. Dusununce mantikli gelior. Bebegin camasirlari pamuklu oldugu icin max. 50 derecede yikayacagiz ki o sicaklik bile pMuklu kiyafette deformasyon yapabilir. 30-40 derecede yikadigimiz da da o sabun tozu iyi cozunmuyor. Ve kalinti birkiyor. Ama herkes kendine gore dogru olani yapacak tabi.

Canim bayaaaaaa erken gitmissin sanki. Ama gozun aydin annene kavusmussun. Esinde hafta sonlari ya da 15 te bir gelir yanina.

kızlar palmers organik tummy butter öneriliyo cok ya içeriği de güzel. lierac kullanıyorum ama daha yoğun nemlendirme için bu ürünü de son aylarda denemek istedim gerginliği azaltması için.yanlız sitelerde çok farklı fiyatlar var 50 ye de var 25 e de var aynı ürün ya nerden alacağımı bilemedim. bu ürünü kullanan yada bana site tavsiye edebilecek olan var mı???????????

Country modelinin sabit besigini aldim canim ben sadece gardolabi gomme dolab yaptiriyorum odasina gelince paylasacagim onu da dolabin icinde 8 tane cekmece olacak o yuzden sifonyer almadim. Alsammi ki acaba? Seninki hangi model.
Bende orkide modelinin karyola besigini ve sifonyerini aldim canim. Ben bebek odasi dusunmuyorum o yuzden ikisini aldim. Yatak odam biraz dar oldugu icin tasindigim zaman gardrobumu cocuk odasina kurmustuk. Simdi besigi yatsk odama koyucam sifonyeri de gardrobun yanina koyucam suan evim icin en uygunu bu.

Utu konusunda kuzenlere haber sLdim simdiden utusunu alan gelsin diye :) tek basima 2 haftada bitirmem herhalde.
Oo masallah sen cok kiyafet almissin o zaman :) ben cok faxla almadim canim cok cabuk buyuyor cogunu giyemez bile dediler yeni dogan kiyafetlerini ihtiyaci kadar aldim, digerlerini 3-6, 6-9 aylik filan aldim hep dogduktan donra ihtiyaci oldukca cikar alirim diye dusunuyorum o yuzden pek zorlamicak beni utu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…