- 6 Mart 2015
- 441
- 541
- 18
Kizlaarrr dün pek giremedim bugunde anca size iyi pazarlar dileyebiliyorum. Dün akşam istanbul dan memleketime geldim. Canım kocacigim i bıraktım bi başına aglamaktan helak oldum bendedaha şimdiden çok özledim ama anneme kavuştum karışık duygular içindeyim
Canim anliyorum seni bana da hep kocami birakip gitmek zor gelmistir 5,6 gune bile zor dayaniyorum bende ama hamileligin başında asiri mide bulantim oldugunda baktim kvdeden filan fayda yok herkesin kendi evi dedi arayip sormadi bile, esim bakti isten geldikce. Baktim olmicak teyzelerimin yanina gitmistim 2 hafta ama o 2 hafta 2 yil gibi gelmisti bana cok xor gercekten.Kizlaarrr dün pek giremedim bugunde anca size iyi pazarlar dileyebiliyorum. Dün akşam istanbul dan memleketime geldim. Canım kocacigim i bıraktım bi başına aglamaktan helak oldum bendedaha şimdiden çok özledim ama anneme kavuştum karışık duygular içindeyim
Aslinda bede cok almadim ben gunluk giyeceklerini aldim 0-3 3-6 falan ama anane babanne hala yenge masllah 2 yasa kadae her begendiklerini almislar. Onlari da yikamadan gardolaba yerlestirmek icime sinmedi o yuzden bizim utu baya uzun. Aldiklarimi tek tek fotograflayip bedenlerini yazip topikte paylasacagim birbirimizi eksigini fazlasini gorelim neleri gereksiz almisiz neler gerekli bakalim guzel olmaz mi??Oo masallah sen cok kiyafet almissin o zaman :) ben cok faxla almadim canim cok cabuk buyuyor cogunu giyemez bile dediler yeni dogan kiyafetlerini ihtiyaci kadar aldim, digerlerini 3-6, 6-9 aylik filan aldim hep dogduktan donra ihtiyaci oldukca cikar alirim diye dusunuyorum o yuzden pek zorlamicak beni utu :)
Haklisin tabi canim sen sadece kendin almamissin. Bana daha bisey getiren olmadi hepsini kendim aldim ananesi ve teyzelerim uzaktalar aldiklarini goremedim tabi daha suan sadece kendi aldiklarimi yikicam yani.Aslinda bede cok almadim ben gunluk giyeceklerini aldim 0-3 3-6 falan ama anane babanne hala yenge masllah 2 yasa kadae her begendiklerini almislar. Onlari da yikamadan gardolaba yerlestirmek icime sinmedi o yuzden bizim utu baya uzun. Aldiklarimi tek tek fotograflayip bedenlerini yazip topikte paylasacagim birbirimizi eksigini fazlasini gorelim neleri gereksiz almisiz neler gerekli bakalim guzel olmaz mi??
Canim olarda alip bir kenara koyuyorlardir yanina gelince hepsini birden verirler dha guzel olur :)Haklisin tabi canim sen sadece kendin almamissin. Bana daha bisey getiren olmadi hepsini kendim aldim ananesi ve teyzelerim uzaktalar aldiklarini goremedim tabi daha suan sadece kendi aldiklarimi yikicam yani.
63 kiloyla hamile kaldım, simdi 66.5 67 arasıyım. Evlenmeden önce 53-55 tim hep, evlenince birden hızlıca kilo aldım. O kiloları vermeden hamile kaldım çok korkuyordum fazla kilo alicam diye ama şükür öyle olmadı. Akşam yeğenimin sünnet cemiyeti vardı, kimse inanmıyor 8.ayımda olduguma :) bazen korkuyorum doğurduktan sonra bu çocuk kimin diyecekler diyeCanım hemen hemen günlerimiz aynı ben de 30+1 oldum bugün. Ben de 81,kilo ile hamile kaldım şu an 84,5-85 arası gidip geliyorum. Benim de öyle dışardan aman aman anlaşılmıyor. Sen kaç kilo.ile hamile kaldın?
canım ben resimdeki urunu kullanıyorum minababyden 28e mı ne aldım 1 2 hafta once sabah bunu suruyorum aksamda yag..cıldım cok sıkı sadece yanlardan biraz catladım ama guzel bı urun ben begendım.lieracta 4 5 aylarda kullandım nedense pek ısınamadım hemen yok oluo gibiydikızlar palmers organik tummy butter öneriliyo cok ya içeriği de güzel. lierac kullanıyorum ama daha yoğun nemlendirme için bu ürünü de son aylarda denemek istedim gerginliği azaltması için.yanlız sitelerde çok farklı fiyatlar var 50 ye de var 25 e de var aynı ürün ya nerden alacağımı bilemedim. bu ürünü kullanan yada bana site tavsiye edebilecek olan var mı???????????
ben ay ay yıkamaya karar verdim ilk olarak 0-3 lerı yıkıcam..hepsini bi anda yapmak ıstemıyorum:)Aslinda bede cok almadim ben gunluk giyeceklerini aldim 0-3 3-6 falan ama anane babanne hala yenge masllah 2 yasa kadae her begendiklerini almislar. Onlari da yikamadan gardolaba yerlestirmek icime sinmedi o yuzden bizim utu baya uzun. Aldiklarimi tek tek fotograflayip bedenlerini yazip topikte paylasacagim birbirimizi eksigini fazlasini gorelim neleri gereksiz almisiz neler gerekli bakalim guzel olmaz mi??
ben sutyen yerıne ıkı tane emzırme atletı aldım herkes daha kullanıslı oldugunu soyledı.ebebekten almıstım %50 ındırımdeyken yumusak bı kumas varya ondandı kımısı terletıo dio o tıp urunlerı ama ben cok sewıyourm.sonra bır daha alayım dedım ama tukenmıstı..Kızlar acil bi fikir verin emzirme atleti aldiniz mi ne kadara nerden dagiden çıktım az önce 39 dedi çok mu az mı bilemedim ...
Ben depend aldım diğer gruplar da memnun kalanlar vardı . Külot gibi giyiyorsun orta boy bi paket de 8-9 tane var buraya fotoğraf atmistim öncedenkızlar dogum zamanı kullanmak ıcın depend emici kulot mu yoksa mesane pedi mi aldınız? orkid yeterli gelmio demişlerdi hepte hastanede kullanmak ıcın hangısı alınmalı bılemmedım?????
bununda boyları var acaba orta boy nasıldırki?Ben depend aldım diğer gruplar da memnun kalanlar vardı . Külot gibi giyiyorsun orta boy bi paket de 8-9 tane var buraya fotoğraf atmistim önceden
miss fit emzirme atleti %50 indirimle 14.45e almıstımKızlar acil bi fikir verin emzirme atleti aldiniz mi ne kadara nerden dagiden çıktım az önce 39 dedi çok mu az mı bilemedim ...
Canim fiyat ne kadardı acababen sutyen yerıne ıkı tane emzırme atletı aldım herkes daha kullanıslı oldugunu soyledı.ebebekten almıstım %50 ındırımdeyken yumusak bı kumas varya ondandı kımısı terletıo dio o tıp urunlerı ama ben cok sewıyourm.sonra bır daha alayım dedım ama tukenmıstı..
bununda boyları var acaba orta boy nasıldırki?
gecen gun gebe magazasında sordum ıkı urunun ne farklı var dıe biri %95 organıc dıgerı %100 tek fark buymuskızlar palmers organik tummy butter öneriliyo cok ya içeriği de güzel. lierac kullanıyorum ama daha yoğun nemlendirme için bu ürünü de son aylarda denemek istedim gerginliği azaltması için.yanlız sitelerde çok farklı fiyatlar var 50 ye de var 25 e de var aynı ürün ya nerden alacağımı bilemedim. bu ürünü kullanan yada bana site tavsiye edebilecek olan var mı???????????
bende salı bodruma gıdıyorum :)Ben de yarin bodruma tatile gidicem ama son 2 haftadir cok bel agrim oluyor. Korkuyorum oğluşum erken falan gelmesin sakın. Bu haftalarda normal mi bel ağrıları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?