2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım çok kilolu bi bayan değilsen orta boy iyidir bence.bende orta boy düşünüyorum.acaba bi paket işimizi görür mu yoksa bi kaç paket mi almalıyız.

Bazı hastahane lerde hasta bezi veriyorlar mis zaten bence bi paketi yeter . Bikaç gün sonra normal ped kullananlar oluyor muş

kızlar dogum zamanı kullanmak ıcın depend emici kulot mu yoksa mesane pedi mi aldınız? orkid yeterli gelmio demişlerdi hepte hastanede kullanmak ıcın hangısı alınmalı bılemmedım?????
canım ben depend aldım. bir kaç gün sonrası için de gece Pedi aldım

Kızlar acil bi fikir verin emzirme atleti aldiniz mi ne kadara nerden dagiden çıktım az önce 39 dedi çok mu az mı bilemedim ...
canım ben bir tane aldım. 37 lira bir tane de emzirme sütyeni aldım 34 lira. sonra pazarlıkla ikisini 55 liraya aldım.

Ben yuvarlak kutuda yag seklinde olani alayim dedim onu epey övmüsler de 37 liraya tuna kozmetik diye bi saticidan n11.com dan siparis verdik az once.henuz karnim ctlamadi ya tutustum ben catlamasin diye ne surecegimi sasirdim ama gunde ikiyi birak gunde bir bile surmuyorum hala

Kizlar karnim semsert oldu bide sanki bebek sag tarafa toplandi gb gecmiyo bu nedir bisi soyleyin nolur bu durumda napiyim agrim yok fakat alt karinda cok baski var ve idrarim geliyo!??

Kizlar karnim semsert oldu bide sanki bebek sag tarafa toplandi gb gecmiyo bu nedir bisi soyleyin nolur bu durumda napiyim agrim yok fakat alt karinda cok baski var ve idrarim geliyo!??
canım bazen olabiliyo öyle.özellikle büyük tuvaletimi yapmadığım günler oluyo bende de.

Aynisi bikac gundur sık sık oluyo bana ya zaten yavrum hep sagimda.bi de sertlesiyo toplaniyo sivriltiyo karnimi sagdan

Kızlaar bugün son günmus girdim alışveriş yaptım 300 tl çek kazandım hellobaby ile ebebekden

Ben de yarin bodruma tatile gidicem ama son 2 haftadir cok bel agrim oluyor. Korkuyorum oğluşum erken falan gelmesin sakın. Bu haftalarda normal mi bel ağrıları?
Bende de var bel agrilari canim doktoruma sordum gunde 5 kereden fazla degilse normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…