2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
A ne olmus ki bende arada bakiyordum ona fistik erken gelecegim derse birden agustos annei olabrim. Seninde ayni sanirim durum canim.

Canimm bu belirtiler erken dogumun haberci degildir insaAllahh cok urkuyorum
Aklimiza getirmemeye calisalim insallah deildir canim. Dun bide gaz sancisi gibi bi sanciyla birlikteydi benin bu toplanma sertlesme olayi. Doktoruma soylesem kesin normal bunlar der pek rahat kendisi

Aklimiza getirmemeye calisalim insallah deildir canim. Dun bide gaz sancisi gibi bi sanciyla birlikteydi benin bu toplanma sertlesme olayi. Doktoruma soylesem kesin normal bunlar der pek rahat kendisi
Merak etme karında bir gaz sancısı gibi bir sanciyla bebis toplanıyor bazen bende de oluyor öyle. Normaldir canım.

Canım aldığın kilo bişey değil endişelenme; ben 60,5 la hamile kaldım; şuan 73 kg yum veririz hayırlısıyla ben çok takmıyorum ; evlendiğimde 46 kg dum, tabi o da çok az ama yıllar içinde mecburen alınıyor

Doğumdan sonra çok ateş basıyor Başlarda kızlar çok kalın giyinemiyorsunuz aklınızda bulunsun

Kizlar karnim semsert oldu bide sanki bebek sag tarafa toplandi gb gecmiyo bu nedir bisi soyleyin nolur bu durumda napiyim agrim yok fakat alt karinda cok baski var ve idrarim geliyo!??
canım işte bana bu Yüzden serum takıldı. hamile bi hemşire vardı hatta ben Ağladım ilk defa serum yedim Hayatım boyunca çünkü. günde en az 3 4 litre su iç boşuna canını yaktırma buralarda dedi. enfeksiyon Yüzünden olabilir defi doktorum da . kafaya takma bol bol su içmeliyiz

Canım çilek mobilyaninkine bakacam bende benim diğer çocuktan oyun parkimiz var bunada küçük bi yatak düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…