- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
A ne olmus ki bende arada bakiyordum ona fistik erken gelecegim derse birden agustos annei olabrim. Seninde ayni sanirim durum canim.Ben orta boy aldım paketinde bel çevresi ve kg à göre yazıyor. Boyum 175 kilom şuan 81 bende bayan orta boyu aldım büyük boyu da daha kilolu lar kullanır. Eve gelince açtım baktım göz kararı olur yani. Giymedim kirlenmesin diye bi poşete koydum kaldırdım.
Depend numune isteyince gonderiyormus ağustos grubunda çok numune alan olmuştu.
ama suan ağustos grubu kapandı birbirlerini şikayet etmişler vs.
Evet canim gercekten cok pahali. Ben simdi almayacagim. Ileride cooook sutum olursa ya da dayanilmayacak yaralarim olursa alrm. Smdi o kadar para vermek istemiyorum.ya su gogus kalkanı konusunda da cok karamsarım ayrıca cok pahalı deılmı yaaa..
Selam markafıniye baktım şimdi göremedim rica etsem link atabilirmisinizCanim ben alcim aynisindN markafonide indirim vardi 67 tl ye aldim cok guzel gsnis.
Simdi degil canim ben alali birkac ay oldu.Selam markafıniye baktım şimdi göremedim rica etsem link atabilirmisiniz
Hımm anladım baya ucuzmuş neyse takibe devam ozamanSimdi degil canim ben alali birkac ay oldu.
Aklimiza getirmemeye calisalim insallah deildir canim. Dun bide gaz sancisi gibi bi sanciyla birlikteydi benin bu toplanma sertlesme olayi. Doktoruma soylesem kesin normal bunlar der pek rahat kendisiCanimm bu belirtiler erken dogumun haberci degildir insaAllahh cok urkuyorum
https://m.markafoni.com/bebegimin-ilk-alisverisi/all/kampanya/40110/Selam markafıniye baktım şimdi göremedim rica etsem link atabilirmisiniz
https://m.markafoni.com/bebegimin-ilk-alisverisi/all/kampanya/40110/stylo grand anne bebek sırt cantası alayım dıyorum sızce nasıl bayanlar???? ucuk rakamlar vermek nıeyse içime sinmio buda 99 tl gerci ama ne bilimm.
Merak etme karında bir gaz sancısı gibi bir sanciyla bebis toplanıyor bazen bende de oluyor öyle. Normaldir canım.Aklimiza getirmemeye calisalim insallah deildir canim. Dun bide gaz sancisi gibi bi sanciyla birlikteydi benin bu toplanma sertlesme olayi. Doktoruma soylesem kesin normal bunlar der pek rahat kendisi
Canım aldığın kilo bişey değil endişelenme; ben 60,5 la hamile kaldım; şuan 73 kg yum veririz hayırlısıyla ben çok takmıyorum ; evlendiğimde 46 kg dum, tabi o da çok az ama yıllar içinde mecburen alınıyor63 kiloyla hamile kaldım, simdi 66.5 67 arasıyım. Evlenmeden önce 53-55 tim hep, evlenince birden hızlıca kilo aldım. O kiloları vermeden hamile kaldım çok korkuyordum fazla kilo alicam diye ama şükür öyle olmadı. Akşam yeğenimin sünnet cemiyeti vardı, kimse inanmıyor 8.ayımda olduguma :) bazen korkuyorum doğurduktan sonra bu çocuk kimin diyecekler diye
Doğumdan sonra çok ateş basıyor Başlarda kızlar çok kalın giyinemiyorsunuz aklınızda bulunsunben sutyen yerıne ıkı tane emzırme atletı aldım herkes daha kullanıslı oldugunu soyledı.ebebekten almıstım %50 ındırımdeyken yumusak bı kumas varya ondandı kımısı terletıo dio o tıp urunlerı ama ben cok sewıyourm.sonra bır daha alayım dedım ama tukenmıstı..
Aynen canım bende alıp almama konusunda kararsız kaldım, bana da birazcık pahalı geldi.açıkçası.ya su gogus kalkanı konusunda da cok karamsarım ayrıca cok pahalı deılmı yaaa..
Ben e bebekten aventin 49 tl ye aldım ama tecrübeme göre iyi bişey cnm; Göğüs ucunun kuru kalması çok önemli yara olmaması için cnmya su gogus kalkanı konusunda da cok karamsarım ayrıca cok pahalı deılmı yaaa..
Stylo arada markafoni unnado ve trendyolda indirime giriyor canim.Hımm anladım baya ucuzmuş neyse takibe devam ozaman
ayy canım ben konyadayım ve burda yok hello babyCanim evinin yakinlarinda hello baby varsa kosssssss. 5 tl ye aldim ben 23 tlden 5 tlye dusmustu.
Teşekkürler inceliyorum şimdihttps://m.markafoni.com/bebegimin-ilk-alisverisi/all/kampanya/40110/
Markafonide bu linkte istediginiz modeller mi bilmem ama stylo çantalar var bakın isterseniz :)
canım işte bana bu Yüzden serum takıldı. hamile bi hemşire vardı hatta ben Ağladım ilk defa serum yedim Hayatım boyunca çünkü. günde en az 3 4 litre su iç boşuna canını yaktırma buralarda dedi. enfeksiyon Yüzünden olabilir defi doktorum da . kafaya takma bol bol su içmeliyizKizlar karnim semsert oldu bide sanki bebek sag tarafa toplandi gb gecmiyo bu nedir bisi soyleyin nolur bu durumda napiyim agrim yok fakat alt karinda cok baski var ve idrarim geliyo!??
Canım çilek mobilyaninkine bakacam bende benim diğer çocuktan oyun parkimiz var bunada küçük bi yatak düşünüyorumKızlar Günaydın nasilsiniz guzeller☺bugün nasip olursa bebisim mobilyasini almayi düşünüyorum sizler hangi marka aldınız fiyatları kaç tavsiye bekliyorum bide bebek arabasını hangi marka aldınız ve nerden aldınız kızlar zaman fazla yok ve ben daha tamamlamadim (((alisverisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?