2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben makinede kısa hassas program var onda yikamayi düşünüyorum zaten tozu gitsin diye yikayacagiz güzelde ütü olunca işlem tamam

Canım çilek mobilyaninkine bakacam bende benim diğer çocuktan oyun parkimiz var bunada küçük bi yatak düşünüyorum
Canim çilek mobilya internet sitesine bakim paha geldi güzel modeller bugün babi mobilya diye bi markayı sordum mdf takım 2000 tl dedi büyüyen besik 3 kapı dolap sifonyer

Canım bana 50 lik yüklendi yüksek çıktı dr 100 lük yüklemek taraftari değilim dedi iki hafta diyet ve evde açlık tokluk şekerimi ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor bu şekilde yememe dikkat etmemi söyledi

A ne olmus ki bende arada bakiyordum ona fistik erken gelecegim derse birden agustos annei olabrim. Seninde ayni sanirim durum canim.

Evet canım bende ağustos à bakıyordum. Birileri birini banla mis aramızda ki ispiyoncu kim vs derken kazen é şikayet etmişler kazen kapatmış birde onları n çoğu facebook da görüşüyor heralde facebook de niye yoksun vs muhabbet leri de kurallar dışı şeyler olmuş heralde

A
ay maşallah , nasıl beceriyorsunuz kilo almamayı? Tamamen bünye meselesi, benim vücut hamileliği seviyor galiba, içime pompa sıkılmış gibi şişiyorum

Kızlaar dün yavrusun tiny love besik hemde anakucagi olabiliyor, baby plus mama sandalyesini mamalove yurutecini bide weewell sterilizatorunu aldik))))inşallah iyi günlerde kullanmak nasibimiz olur aminnnn.yatak odama besik de almıştım oda kanz in gece uykusu orda tabiki dün aldığım besik sadece ben bi iş yaparken yanımda olsun diye insallah Ayy sonunda bişeyler alabildim ve daha birsürü şey var alinacak

Canım kraft ın park yatağını almıştık, aynı ölçüde kraft ın yatağını aldık.
Peki canim bu yatak nasil bisey yeni dogana visco,pamuklu yumusak,yayli ortopedik yatak onermiyorlarda..Bende arastiriyorum nereden alsam diyee..

Günaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(

Günaydın arkadaşım..
ben de sabah sabah foruma girdim ve direk bunu yazıcaktım.. benim de bi dönem iç çamaşırımı ıslatıcak kdr akıntılarım olmuştu ama ne idrar yollarında enfeksiyon ne de amniyon sıvı azalması çıkmamıştı.. dünden beri yine bi akıntı artışım var bu sefer iç çamaşırımı ıslatıcak kdr değil, az miktarda ama her wcye gittiğimde az da olsa vardı.. ben de endişeleniorm allah korusun amniyon sıvısı olabilir mi diye? acaba doktora bi sorsak mı?

50 derece hele ki ilk yıkama için çok canım, meyve lekesi vs çıksın diye 50 yapmışlardır sanırım. çekebilir ilk yıkamada 50 ile yıkarsan..

Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorum Benim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi

Ben e bebekten aventin 49 tl ye aldım ama tecrübeme göre iyi bişey cnm; Göğüs ucunun kuru kalması çok önemli yara olmaması için cnm

benim de burada bu fiyata denk geldi, göğüs ucu yarasını ben de çok ciddiye alıyorum açıkcası canım, yara bi kere olunca iyileşmesi çok uzun sürüyor çünkü iyileşmesine zaman kalmıyor bebek hep emdiği için..

Günaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(

benim şimdilik artmadı ama hep var, her wcde günlük ped değiştiriyorum ve buna rağmen iç çamaşırı da değiştiriyorum günde bazen 2 kere. az az da olsa oluyor. ilk gebeliğimde de son haftalarda artmıştı baya, sanırım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…