Ben makinede kısa hassas program var onda yikamayi düşünüyorum zaten tozu gitsin diye yikayacagiz güzelde ütü olunca işlem tamamKizlar bebeginin kiyafetlerini yikayanlar var sanirim aranizda:) brnde sabirsizlaniyorum iyice mobilyalarimiz gelsin yikiycam hemen. Yalniz nadil yikamam gerektigini bilmiyorum acaba makinede mi elde mi yikasam. Elimde tek tek yikamak istiyorum aslinda nasil olsa leke filan da yok makine bi zarar verirse diye korkuyorum ama acaba makine olsa daha mi iyi olur diyorum siz nasil yikadiniz.
Canim çilek mobilya internet sitesine bakim paha geldi güzel modeller bugün babi mobilya diye bi markayı sordum mdf takım 2000 tl dedi büyüyen besik 3 kapı dolap sifonyerCanım çilek mobilyaninkine bakacam bende benim diğer çocuktan oyun parkimiz var bunada küçük bi yatak düşünüyorum
Canım bana 50 lik yüklendi yüksek çıktı dr 100 lük yüklemek taraftari değilim dedi iki hafta diyet ve evde açlık tokluk şekerimi ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor bu şekilde yememe dikkat etmemi söylediBende gecen hafta sabah kahvaltimi yapmistim oglenleyin muaynemi oldum dr sekere bakalim dedi ama tokum dedim olsun dedi 50 lik yukleme yapildi yuklemeden once alinan deger sinirlarin altinda cikti yuklemeden sonraki sonucta sinirin ustunde dr tekrarliyalim 100 luk yapalim yuksek cikmis diyor ama benim icim rahat degil surekli yukleme yapilmasi nekadar saglikli olur bebek icin suan yediklerime dikkat ediyorum diyet yapiyorum baska ne onerirsoniz arkadaslar
A ne olmus ki bende arada bakiyordum ona fistik erken gelecegim derse birden agustos annei olabrim. Seninde ayni sanirim durum canim.
ay maşallah , nasıl beceriyorsunuz kilo almamayı? Tamamen bünye meselesi, benim vücut hamileliği seviyor galiba, içime pompa sıkılmış gibi şişiyorum63 kiloyla hamile kaldım, simdi 66.5 67 arasıyım. Evlenmeden önce 53-55 tim hep, evlenince birden hızlıca kilo aldım. O kiloları vermeden hamile kaldım çok korkuyordum fazla kilo alicam diye ama şükür öyle olmadı. Akşam yeğenimin sünnet cemiyeti vardı, kimse inanmıyor 8.ayımda olduguma :) bazen korkuyorum doğurduktan sonra bu çocuk kimin diyecekler diye
Peki canim bu yatak nasil bisey yeni dogana visco,pamuklu yumusak,yayli ortopedik yatak onermiyorlarda..Bende arastiriyorum nereden alsam diyee..Canım kraft ın park yatağını almıştık, aynı ölçüde kraft ın yatağını aldık.
Günaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
bnm makinede bebek prgramı var bn onda yıkıcam ama deterjan olarak ne kullanıcam karar veremedim henüz.. bebek programı 50 derecede 2 durulama yapıp 800de sıkıyormuş... ama derece düşürülüp arttırılabiliyor bnde mi 30 da yıkasam acaba? emin olamadım
Ben e bebekten aventin 49 tl ye aldım ama tecrübeme göre iyi bişey cnm; Göğüs ucunun kuru kalması çok önemli yara olmaması için cnm
A
ay maşallah , nasıl beceriyorsunuz kilo almamayı? Tamamen bünye meselesi, benim vücut hamileliği seviyor galiba, içime pompa sıkılmış gibi şişiyorum
Günaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
Günaydın Kızlar
CNM SABAH AÇ KARNINA PULCET İÇ BİREBİR BANADA DOKTOR VERDİ......Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorumBenim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?