2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Güle güle kullanın canımmmm. Sterilizatoru ne kadara aldını tatlım.

bebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?

bebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?
canım içini karartma daha çok erken bir,doğum hikayesinde okumuştum kedını 38. Haftada donmuyor diye doğuma alacaklarmış. Sezeryana gitmeden bir gece önce gece bir sancıyla uyanmış ve bebeği,donmuş o sırada. Sonra normal doğum yapmış.

benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...

Kızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)

2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)

hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..

aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum

Eklentiler

• içerik.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 82
  • urban-trek-grey.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 87
günaydın herkese. okullar kapandıktan sonra zaman yavaş akmaya başladı sanki. evde otur otur ne yapcam iki ay diye düşünmeden edemiyorum.

aman canım derdin bu olsun:) keşke ben de evde boş boş oturabilsem:) ağustosun 23 üne kadar çalışacağım malesef..

benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...

bnm ilk bebişim tecrübem yok ama etraftan duyduğum göğüslerin gerçekten çok çok hassaslaştığı.. hatta göğüs yarası yaşamayan yok nerdeyse.. bnm göğüslerim zaten hassastır o yüzden ekstra korkuyorum.. göğüs kalkanının işe yarayacağını umuyorum.. ve patatescim senin de dediğin gbi nelere ne paralar veriyoruz.. göğüs kalkanı ebebekte 46,90 tl idi dha hsonu aldım, sonuçta kullan at göğüs pedlerinin de paketi nerdeyse bu fiyatta ki kalkanı sürekli kullanıcaz, tek kullanımlık değil

canım kasılma degılmış onlar bebek toplanması yada hareketınden oluyormus
kasılma anlık olmaz belırlı aralıklarla sureklı olur

@cryofangel güle güle kullan canım. çok güzeller.

günaydın can annişler, kaç gündür giremiyordum. çarşamba sabahı sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı ile uyandım . o ağrı kalçama ve tüm bacağıma vurdu . dayanılmayacak bi şeydi yani ve girince 5 dk duruyor. doktora gittim sebebin, bulamadılar sancının ya

Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorum Benim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi
bende de oluyor canım çok sinir bozucu birşey. Sadece ılık ballı süt geçiriyor benim kini tek faydayı onda gördüm. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…