- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Kızlaardün yavrusun tiny love besik hemde anakucagi olabiliyor, baby plus mama sandalyesini mamalove yurutecini bide weewell sterilizatorunu aldik))))inşallah iyi günlerde kullanmak nasibimiz olur aminnnn.yatak odama besik de almıştım oda kanz in gece uykusu orda tabiki dün aldığım besik sadece ben bi iş yaparken yanımda olsun diye insallah Ayy sonunda bişeyler alabildim ve daha birsürü şey var alinacak
canım geçen haftabenimde öyleydi doktor 3lu fitil verdi geçti tatlım. Baya artmıştı.Günaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
canım içini karartma daha çok erken bir,doğum hikayesinde okumuştum kedını 38. Haftada donmuyor diye doğuma alacaklarmış. Sezeryana gitmeden bir gece önce gece bir sancıyla uyanmış ve bebeği,donmuş o sırada. Sonra normal doğum yapmış.bebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?
benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...benim de burada bu fiyata denk geldi, göğüs ucu yarasını ben de çok ciddiye alıyorum açıkcası canım, yara bi kere olunca iyileşmesi çok uzun sürüyor çünkü iyileşmesine zaman kalmıyor bebek hep emdiği için..
Umarim normaldirMerak etme karında bir gaz sancısı gibi bir sanciyla bebis toplanıyor bazen bende de oluyor öyle. Normaldir canım.
Benim kızımda ters duruyor ama şuan çok erken daha döner dedi doktorum. Bakalım inşallah dönerbebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?
günaydın herkese. okullar kapandıktan sonra zaman yavaş akmaya başladı sanki. evde otur otur ne yapcam iki ay diye düşünmeden edemiyorum.
benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...
canım kasılma degılmış onlar bebek toplanması yada hareketınden oluyormusSlm kizlar nasilsiniz
Sizede oluyo mu acaba beninle hemen hemen ayni haftalarda olanlar
Bebegim bugün karnimin sag tarafinda sertlesiyo baya ve göbek deligimin sag tarafinda agri oluo gibi solda bisey yok ve yumusacik nette kasilma erken dogum fln diye okudum bide size sorayim kasilma olabilir mii
aman canım derdin bu olsun:) keşke ben de evde boş boş oturabilsem:) ağustosun 23 üne kadar çalışacağım malesef..
bebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?
canım ben de 13 Ağustos'a kadar çalışacam ama evden. homeofis Yaptım evi. işte arada yazı filan gelirse cevap vericezaman canım derdin bu olsun:) keşke ben de evde boş boş oturabilsem:) ağustosun 23 üne kadar çalışacağım malesef..
@cryofangel güle güle kullan canım. çok güzeller.Kızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)
2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)
hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..
aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum
bende de oluyor canım çok sinir bozucu birşey. Sadece ılık ballı süt geçiriyor benim kini tek faydayı onda gördüm. Tavsiye ederim.Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorumBenim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?