2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
güle güle kullan :) ben özellikle gri yeşil olan sırt çantasına bayıldım :) biz de hala b'şey alamadık ama neler alacağımıza az çok karar verdik :) ben stokke'den, bugaboo bee 3'e kaydım bebek arabası konusunda. son ana kadar stokke diyordum ama... bebek odasında ise bir kaç tercih arasında kaldım... sen oda işini ne yapmıştın hatırlayamadım.

hayırlı olsun crycım ..güle güle kullanmak nasip olsun

Günaydın
Mustela bebek ürünleri siparişimi verdim netten dün
English Home a girmiştim öylesine 0-6 ay bazı uyku tulumlarında %50 indirim vardı 25 tlye onu aldım
Birde 12 tl kalın kışlık battaniye aldım 90x120 iydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam ölçüleri
Ellerinde kalan kışlık ürünlere %50 indirim yapmışlar çok yoktu bir iki tane, yolunuz düşerse girin bakın belki güzel şeyler kalmıştır.

saol canım.. daha iileri hepimizin olsun :) yeşil gri olan dha da kullanışlı gbi geldi bana, aklında olsun ebebekte vardı, ordan bakarsın bugaboo ya ben de bakmıştm, o da çok güzeldi.. artık hangisi içine dha çok sindiyse onu al, sonuçta sen kullancaksın
ben şimdilik bebek odası yapmıcam, kendi yatak odam geniş, bi süre orda beraber takılalım diyorum.. giyinme odamda da bi dömme dolabı oğluşum için boşalttım, oraya kıyafetlerini koyuyorum.. biraz dha aklı erince, 2 yaşına doğru, onunla beraber onun sevip beğeneceği bi oda yapmak istiyorum, tabi o zmna kdr dayanabilirsem..

Vücudum normalde çok su tutuyordu canım, o yüzdendi korkum eskiden tabiki :) şimdi öyle bir korkum yok. artık az kaldı son 9 hafta olduğuna inanamıyorum

benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...

katılıyorum, ben hatta hastane çantasına koyulması gerek diyorum:) kendim ilk gün başladım kullanmaya, çokşükür yarasız atlattım, inşallah yine öyle olur

A

ay maşallah , nasıl beceriyorsunuz kilo almamayı? Tamamen bünye meselesi, benim vücut hamileliği seviyor galiba, içime pompa sıkılmış gibi şişiyorum
Hiç bir çaba sarfetmiyorum, hamileliğimin 5.5 ayına kadar her gün uzun mesafe yürüdüm. Kışın bile yürüdüm belki o az kilo almamı sağladı belkide genetik birşey. Annemde bana hamileyken 7. Ayın sonuna kadar eski kıyafetlerini giymiş.

kızlar ateş ölçer alan veya araştıran var mı neyi öneriyorsunuz.

canım bende aldım o küçük beşikten.inşallah memnun kalırız.güle güle kullan aldıklarını.

Kızlar günaydın iyi haftalar belmaakca nasıl oldu acaba aklım onda birkaç gündür, dua ediyorum inşallah süreç iyi ilerliyordur. Haberi olan var mı?

arkadaşlar ya bu beşik konusunda halen kafam çok karışık, sizce beşik sallanabilir mi olmalı. bebek kaç aylık olanan kadar lazım bu sallanabilir. sabit mi sallanır mı karar vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…