güle güle kullan :) ben özellikle gri yeşil olan sırt çantasına bayıldım :) biz de hala b'şey alamadık ama neler alacağımıza az çok karar verdik :) ben stokke'den, bugaboo bee 3'e kaydım bebek arabası konusunda. son ana kadar stokke diyordum ama... bebek odasında ise bir kaç tercih arasında kaldım... sen oda işini ne yapmıştın hatırlayamadım.Kızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)
2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)
hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..
aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum
Günaydın, hemen kötü düşünme bence doktorum bebeklerin çoğu döner dedi.bebeğim dönmüyor sanırım sezeryan olacağım .. sizinkilerin duruşuyla ilgili birşey soyledimi doktorunuz?
hayırlı olsun crycım ..güle güle kullanmak nasip olsunKızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)
2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)
hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..
aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum
güle güle kullan :) ben özellikle gri yeşil olan sırt çantasına bayıldım :) biz de hala b'şey alamadık ama neler alacağımıza az çok karar verdik :) ben stokke'den, bugaboo bee 3'e kaydım bebek arabası konusunda. son ana kadar stokke diyordum ama... bebek odasında ise bir kaç tercih arasında kaldım... sen oda işini ne yapmıştın hatırlayamadım.
Vücudum normalde çok su tutuyordu canım, o yüzdendi korkum eskiden tabiki :) şimdi öyle bir korkum yok. artık az kaldı son 9 hafta olduğuna inanamıyorumCanım aldığın kilo bişey değil endişelenme; ben 60,5 la hamile kaldım; şuan 73 kg yum veririz hayırlısıyla ben çok takmıyorum ; evlendiğimde 46 kg dum, tabi o da çok az ama yıllar içinde mecburen alınıyor
benim bir arkadaşımın sırf bu yaralar yüzünden kanı süte karıştığı için emziremediğini biliyorum, eğer faydasını gördüyseniz bence alınmalı mutlaka nelere nelere para vermiyoruz ki...
Hiç bir çaba sarfetmiyorum, hamileliğimin 5.5 ayına kadar her gün uzun mesafe yürüdüm. Kışın bile yürüdüm belki o az kilo almamı sağladı belkide genetik birşey. Annemde bana hamileyken 7. Ayın sonuna kadar eski kıyafetlerini giymiş.A
ay maşallah , nasıl beceriyorsunuz kilo almamayı? Tamamen bünye meselesi, benim vücut hamileliği seviyor galiba, içime pompa sıkılmış gibi şişiyorum
il ilce mem lere sordum canim .Nerden eristiniz bu bilgiye ya benim okul müdürüm iyi adamdır da iste yazı falan isterse araştirim şimdiden
canım ben de 13 Ağustos'a kadar çalışacam ama evden. homeofis Yaptım evi. işte arada yazı filan gelirse cevap vericez
kızlar ateş ölçer alan veya araştıran var mı neyi öneriyorsunuz.
canım bende aldım o küçük beşikten.inşallah memnun kalırız.güle güle kullan aldıklarını.Kızlaardün yavrusun tiny love besik hemde anakucagi olabiliyor, baby plus mama sandalyesini mamalove yurutecini bide weewell sterilizatorunu aldik))))inşallah iyi günlerde kullanmak nasibimiz olur aminnnn.yatak odama besik de almıştım oda kanz in gece uykusu orda tabiki dün aldığım besik sadece ben bi iş yaparken yanımda olsun diye insallah Ayy sonunda bişeyler alabildim ve daha birsürü şey var alinacak
guzelmis ben de buna benzer oyle gecerken bi butikten aldim.Eki Görüntüle 1567296
kızlar sonunda bi pareo bulabildim gecelik gibi biraz ama en iyi bu oldu. De factoda gördüm aldım :) tatile gidicek olanlar için tavsiye ederim :)
canım ben medifine kulaktan-alından ateşölçer kullanıyorum 3 yıldır.çok memnunum.tavsiye ederim.kızlar ateş ölçer alan veya araştıran var mı neyi öneriyorsunuz.
canım ben medifine kulaktan-alından ateşölçer kullanıyorum 3 yıldır.çok memnunum.tavsiye ederim.
hmm netten bi bakayım ona da canım.canım ben medifine kulaktan-alından ateşölçer kullanıyorum 3 yıldır.çok memnunum.tavsiye ederim.
ama önceki beş hafta ağustos ayına gelmiş olmuyo mu.gerçi benim 37. haftam ağustosun 2. haftası oluyo.çok üzülüyorum o beş hafta için.bu arada ogretmen arkadaslar varsa eger 37. haftaniz eylul ayina geliyorsa 5 hafta kesin ekleniyormus bilginizeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?