2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ayyy okuya okuya anca geldiim
nasılda yazışmışsınız...hafta sonu melegımı gordum kızlar uzun boylu olacakmış doktor ole dedı
anne baba uzun olunca kzımızda uzun olur tabi dedik...saglıgı yerınde cok şükür ...kilosu da ıyı
beşiğini ve dolabını da aldık çok şükür
sonunda bı kaç eksıge dusebıldık...dun gece ben uyurken babasıyla baya empatı yapmışlar..o tekmelemiş o da karnımı sevmişbenım papuç şimdiden dama atıldı sanırım

bugün dr umla ilgili birşey öğrendim ve çok üzüldüm. internette bir bayan benim gittiğim dr a gidiyormuş. en son muayeneye gittiğindede her zamanki gibi herşey normal, harika vs demiş. sonra o gün ağrıları olmuş ve başka dr a gitmiş. öğrenmiş ki anne karnındaki sıvı azalmış çocuk sıkışmış bu yüzden çocuk plesantayı yemiş. neredeyse hem anne hem de bebek ölüyormuş. ve bunu o gün kontrole gittiği dr görememiş. kadını apar topar doğuma almışlar ve bebeği hala küvöz deymiş. çok üzüldüm. şimdi ben bu dr a nasıl güveneyim mecbur değiştiricem

kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..

kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz

hamilekini şaka bi yana valla cnm neyle rahat ediceksen onu al ama bence mayo alma çünkü sudan çıkınca karnın ıslak kalır allah korusun üşütürsün fln sakın ıslak mayo ile oturma idrar yollarını üşütürsün bnm tavsiyem bikini al rahatsız olmazsan gerçi neyden rahatsız olucan dünyanın en güzel şeyi anne olmak giy bikininin rahatça :)

Fiyatlar ne canım ben 2000 fln dusunuyorum
Hımm biz hersey dahil 7000 aldık canım yani sadece mobilya 6000 tuttu 2000 e hiç görmedim masko da teshir satan 1 2 tane mağaza var genelde ölçüye göre yapıyorlar modesa diye bi yerde varmış Eyüp tarafında orda bulabilirsin arkadaşım ordan almıştı 2000 tl ye onun aldığıda çok güzeldi orayı bi araştır istersen

kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..

tatlım kanama olacağı için gecelik ile kontrol etmek dha kolay oluyormuş.. bir de sezaryen olucaksa, ağrılardan dolayı pijama giymek çok zor oluyormuş..

bikinilerim oluyor da ben soyle yuksek bel bikini aradim bulamadim ustune elbise giyerim hemen zaten acik acik gezmiyim yine de edepli olsun bebek :) acaba buyuk beden bikini alti alsak yuksek bel gibi durur mi bakmak lazim

tatlım kanama olacağı için gecelik ile kontrol etmek dha kolay oluyormuş.. bir de sezaryen olucaksa, ağrılardan dolayı pijama giymek çok zor oluyormuş..
normal dogum icin de surekli cati muayenesi olacagindan gecelik daha iyi diyorlar.ama yaninizda sizinle ilgilenecek biri varsa pijama da rahat olurmuss

kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz

Ben aslında bikiniden yanayım.. çünkü mayo hem göbişi sıkıyor hem de geç kuruyor.. üşütme ihtimali dha yüksek.. açıkçası haziran başında yurtdışına çıkmıştık, orda denize girdik ve hep bikini giydim.. ama trde olunca koca göbeğiyle bi de bikini giymiş fln derler, kötü kötü süzerler diye endişelenip giyemeyebilirdim, bilemiyorum..

bikinilerim oluyor da ben soyle yuksek bel bikini aradim bulamadim ustune elbise giyerim hemen zaten acik acik gezmiyim yine de edepli olsun bebek :) acaba buyuk beden bikini alti alsak yuksek bel gibi durur mi bakmak lazim

valla denemek lazım ama lastiğinin de seni sıkmaması lazım cnm şu 1 haftadır idrar yollarımdan o kadar çektm ki herkese dikkat edin diyorum çok sıkıntı ilaç kullanmak

geçmiş olsun canım

hangi firmadan aldınız stylewood ?

Fiyatlar ne canım ben 2000 fln dusunuyorum

vallahi ben internetten aldım cnm 2. el hemde çokkkk güzel. istersen resimlerini de paylaşırım. komple takımı 1200 e aldım. yanında elektrikli salıncağı bile var. tutumluanne.com, sahibinden.com bakabileceğin yerler. asla 4 bin 5 bin gibi rakamlar vermem vallahi.

hakıkaten grubun kapanması kötü oldu çünki bizim doğum inşallah eylül başı veya ağustos sonu olacağından ağustos grubundan faydalı bilgiler öğrenecektik ama kapatmışlar çok ilginç...

gozumu kapatir girerim denize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…