- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
kızlar herkese günaydın dün oğluşumuzun ilk mobilyalarını kurduk biraz yorucu oldu bnm için tabi ama değdi bu hafta perde halı ve dolabını da halledicez bakalım sizlerde beğenicek misiniz :)
Eki Görüntüle 1568282 Eki Görüntüle 1568283
kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzzbende salı bodruma gıdıyorum :)
en son cuma günü girmişti..Kızlar günaydın iyi haftalar @belmaakca nasıl oldu acaba aklım onda birkaç gündür, dua ediyorum inşallah süreç iyi ilerliyordur. Haberi olan var mı?
kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz
Hımm biz hersey dahil 7000 aldık canım yani sadece mobilya 6000 tuttu 2000 e hiç görmedim masko da teshir satan 1 2 tane mağaza var genelde ölçüye göre yapıyorlar modesa diye bi yerde varmış Eyüp tarafında orda bulabilirsin arkadaşım ordan almıştı 2000 tl ye onun aldığıda çok güzeldi orayı bi araştır istersenFiyatlar ne canım ben 2000 fln dusunuyorum
kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..
bikinilerim oluyor da ben soyle yuksek bel bikini aradim bulamadim ustune elbise giyerim hemen zaten acik acik gezmiyim yine de edepli olsun bebek :) acaba buyuk beden bikini alti alsak yuksek bel gibi durur mi bakmak lazimhamilekinişaka bi yana valla cnm neyle rahat ediceksen onu al ama bence mayo alma çünkü sudan çıkınca karnın ıslak kalır allah korusun üşütürsün fln sakın ıslak mayo ile oturma idrar yollarını üşütürsün bnm tavsiyem bikini al rahatsız olmazsan gerçi neyden rahatsız olucan dünyanın en güzel şeyi anne olmak giy bikininin rahatça :)
normal dogum icin de surekli cati muayenesi olacagindan gecelik daha iyi diyorlar.ama yaninizda sizinle ilgilenecek biri varsa pijama da rahat olurmusstatlım kanama olacağı için gecelik ile kontrol etmek dha kolay oluyormuş.. bir de sezaryen olucaksa, ağrılardan dolayı pijama giymek çok zor oluyormuş..
kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz
bikinilerim oluyor da ben soyle yuksek bel bikini aradim bulamadim ustune elbise giyerim hemen zaten acik acik gezmiyim yine de edepli olsun bebek :) acaba buyuk beden bikini alti alsak yuksek bel gibi durur mi bakmak lazim
geçmiş olsun canımgünaydın can annişler, kaç gündür giremiyordum. çarşamba sabahı sağ kasığımda inanılmaz bi ağrı ile uyandım . o ağrı kalçama ve tüm bacağıma vurdu . dayanılmayacak bi şeydi yani ve girince 5 dk duruyor. doktora gittim sebebin, bulamadılar sancının ya
hangi firmadan aldınız stylewood ?Hımm biz hersey dahil 7000 aldık canım yani sadece mobilya 6000 tuttu 2000 e hiç görmedim masko da teshir satan 1 2 tane mağaza var genelde ölçüye göre yapıyorlar modesa diye bi yerde varmış Eyüp tarafında orda bulabilirsin arkadaşım ordan almıştı 2000 tl ye onun aldığıda çok güzeldi orayı bi araştır istersen
Fiyatlar ne canım ben 2000 fln dusunuyorum
hakıkaten grubun kapanması kötü oldu çünki bizim doğum inşallah eylül başı veya ağustos sonu olacağından ağustos grubundan faydalı bilgiler öğrenecektik ama kapatmışlar çok ilginç...Evet canım bende ağustos à bakıyordum. Birileri birini banla mis aramızda ki ispiyoncu kim vs derken kazen é şikayet etmişler kazen kapatmış birde onları n çoğu facebook da görüşüyor heralde facebook de niye yoksun vs muhabbet leri de kurallar dışı şeyler olmuş heralde
gozumu kapatir girerim denizeBen aslında bikiniden yanayım.. çünkü mayo hem göbişi sıkıyor hem de geç kuruyor.. üşütme ihtimali dha yüksek.. açıkçası haziran başında yurtdışına çıkmıştık, orda denize girdik ve hep bikini giydim.. ama trde olunca koca göbeğiyle bi de bikini giymiş fln derler, kötü kötü süzerler diye endişelenip giyemeyebilirdim, bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?