- 1 Ağustos 2013
- 371
- 267
- 103
- 37
canım ben e bebekten 100 liralık hediye çekimle weewell alından ölçenden almaya karar verdim ama almayı beceremedim henüz.kızlar ateş ölçer alan veya araştıran var mı neyi öneriyorsunuz.
ben 25. haftada mevcut bikinilerimi giymiştim hiç sıkıntı yaşamadım.kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz
canım grubumuzda zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızdan birisin az kaldı inşallah güzel günlere Rabbim yardımcın olsun...Günaydınnnn
Her pazartesi olduğu gibi yine çapada kuyruklardayım
bende bi hemşire tanıdık var ona sordum kulaktan al kesinlikle dedi en sağlıklı ölçümü verir dedi aklında olsun.canım ben e bebekten 100 liralık hediye çekimle weewell alından ölçenden almaya karar verdim ama almayı beceremedim henüz.
neden gecelik diye mi soruyorsun. gebelik pijama takımına göre daha kullanışlı oluyormuş hem kontroller sırasında hem de eğer sezaryen olacaklara belinin dikişleri rahatsız etmemesi için..kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..
hımm ok anladım. evet maalesef benim sezeryan..gecelik giymeyi sevmiyorum poffiiiitatlım kanama olacağı için gecelik ile kontrol etmek dha kolay oluyormuş.. bir de sezaryen olucaksa, ağrılardan dolayı pijama giymek çok zor oluyormuş..
canım fiilen çalışmadığın için aktaramıyorsun. ben de o Yüzden müdür yetkililiğe devam ediyorum sonradan aktarabilmek için. il memle görüştüm.ama önceki beş hafta ağustos ayına gelmiş olmuyo mu.gerçi benim 37. haftam ağustosun 2. haftası oluyo.çok üzülüyorum o beş hafta için.
canım kalkandan ben de almayı düşünüyorum çünki yara acısının çok kötü oldugunu duydum...sen hangi marka kullanmıştın...benim de burada bu fiyata denk geldi, göğüs ucu yarasını ben de çok ciddiye alıyorum açıkcası canım, yara bi kere olunca iyileşmesi çok uzun sürüyor çünkü iyileşmesine zaman kalmıyor bebek hep emdiği için..
bende geçen gördüm sanırım faceden sayfa açmışlar ondan...naptılar erken doğum varmı bakayım dedim..gerçi yeni bi topik kurulmuş ama pek yazan yok gibihakıkaten grubun kapanması kötü oldu çünki bizim doğum inşallah eylül başı veya ağustos sonu olacağından ağustos grubundan faydalı bilgiler öğrenecektik ama kapatmışlar çok ilginç...
bana arkadaşlar şunu söyledi; sezeryandan çıkınca hemşireler geceliğin var mı Demiş o da yok diyince pijamasının üstünü giydirip Altını çıplak bırakmışlar. sonda takıldığı için sanırım. bir de Dikiş olursa pijama Altını giymek zor olur diyorlar.kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..
canım yasak normalde..yönetim görürse üyelik iptali yapıyorbizim face grubumuz var mi eylul anneleri?
guzelmis ama babasi nasil tasicakkk :)bu arada bu da benim alacağım çanta. içindede biberonları koymak için yerleri var
canım ben e bebekten 100 liralık hediye çekimle weewell alından ölçenden almaya karar verdim ama almayı beceremedim henüz.
ÇOK SIKINTILI BİR DURUM AYNI GÜVENSİZLİK BENDE DE OLUŞTU DOKTORUMA KARŞI. DEĞİŞTİRSEM DİĞERİNE NASIL GÜVENCEM.. bİLMİYORUM GERÇEKTEN ÇARESİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ. rABBİM BİZİ VE BEBEKLERİMİZİ KORUSUN..bugün dr umla ilgili birşey öğrendim ve çok üzüldüm. internette bir bayan benim gittiğim dr a gidiyormuş. en son muayeneye gittiğindede her zamanki gibi herşey normal, harika vs demiş. sonra o gün ağrıları olmuş ve başka dr a gitmiş. öğrenmiş ki anne karnındaki sıvı azalmış çocuk sıkışmış bu yüzden çocuk plesantayı yemiş. neredeyse hem anne hem de bebek ölüyormuş. ve bunu o gün kontrole gittiği dr görememiş. kadını apar topar doğuma almışlar ve bebeği hala küvöz deymiş. çok üzüldüm. şimdi ben bu dr a nasıl güveneyim mecbur değiştiricem
canım ona da çocuk durdurmuyor diyorlar ahh ne bileyim en son yine alından ölçenden alıcam sanırımbende bi hemşire tanıdık var ona sordum kulaktan al kesinlikle dedi en sağlıklı ölçümü verir dedi aklında olsun.
Aktaramıyoruz maalesef o günleri değil mi arkadaşlar? ;( seninle günümüz aynı sayılır canım ben de bugün 30+3 oldum. Doğumdan sonra kalan doğum sonrası izinlerimi kullanıp , rapor, heyet vs. Elimden geldiğince almaya çalışacağım. Sonra da ücretsiz izin inş. Kızım 1 yaşına geldiğinde başlarım artık Allah nasip ederse.ama önceki beş hafta ağustos ayına gelmiş olmuyo mu.gerçi benim 37. haftam ağustosun 2. haftası oluyo.çok üzülüyorum o beş hafta için.
canım kalkandan ben de almayı düşünüyorum çünki yara acısının çok kötü oldugunu duydum...sen hangi marka kullanmıştın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?