2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tatlım kanama olacağı için gecelik ile kontrol etmek dha kolay oluyormuş.. bir de sezaryen olucaksa, ağrılardan dolayı pijama giymek çok zor oluyormuş..
hımm ok anladım. evet maalesef benim sezeryan..gecelik giymeyi sevmiyorum poffiiii

ama önceki beş hafta ağustos ayına gelmiş olmuyo mu.gerçi benim 37. haftam ağustosun 2. haftası oluyo.çok üzülüyorum o beş hafta için.
canım fiilen çalışmadığın için aktaramıyorsun. ben de o Yüzden müdür yetkililiğe devam ediyorum sonradan aktarabilmek için. il memle görüştüm.

canım kalkandan ben de almayı düşünüyorum çünki yara acısının çok kötü oldugunu duydum...sen hangi marka kullanmıştın...

hakıkaten grubun kapanması kötü oldu çünki bizim doğum inşallah eylül başı veya ağustos sonu olacağından ağustos grubundan faydalı bilgiler öğrenecektik ama kapatmışlar çok ilginç...
bende geçen gördüm sanırım faceden sayfa açmışlar ondan...naptılar erken doğum varmı bakayım dedim..gerçi yeni bi topik kurulmuş ama pek yazan yok gibi

kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..
bana arkadaşlar şunu söyledi; sezeryandan çıkınca hemşireler geceliğin var mı Demiş o da yok diyince pijamasının üstünü giydirip Altını çıplak bırakmışlar. sonda takıldığı için sanırım. bir de Dikiş olursa pijama Altını giymek zor olur diyorlar.

canım ben e bebekten 100 liralık hediye çekimle weewell alından ölçenden almaya karar verdim ama almayı beceremedim henüz.

bazı hediye çeklerinin aktifleştirilmesinde sıkıntı oluyormuş.. ben dün ebebekte kasa sırasında denk geldim, 2 mizde cumtesi alışveriş yapmışız, çekleri almışız, bnmki kullanıldı, diğer hanımınki kullanılamadı.. kasadaki görevli en iyisi kampanyanın bitmesini beklemek o zaman kesin düzelir dedi canım, bilgin olsun

ÇOK SIKINTILI BİR DURUM AYNI GÜVENSİZLİK BENDE DE OLUŞTU DOKTORUMA KARŞI. DEĞİŞTİRSEM DİĞERİNE NASIL GÜVENCEM.. bİLMİYORUM GERÇEKTEN ÇARESİZ HİSSEDİYORUM KENDİMİ. rABBİM BİZİ VE BEBEKLERİMİZİ KORUSUN..

canlarım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doktorum biraz zor dönmesi ama ihtimal var dedi suyum da gereğinden fazla değilmiş oyle olursa da dönüyomuş hayırlısı olsun bakalım.

bende bi hemşire tanıdık var ona sordum kulaktan al kesinlikle dedi en sağlıklı ölçümü verir dedi aklında olsun.
canım ona da çocuk durdurmuyor diyorlar ahh ne bileyim en son yine alından ölçenden alıcam sanırım

ama önceki beş hafta ağustos ayına gelmiş olmuyo mu.gerçi benim 37. haftam ağustosun 2. haftası oluyo.çok üzülüyorum o beş hafta için.
Aktaramıyoruz maalesef o günleri değil mi arkadaşlar? ;( seninle günümüz aynı sayılır canım ben de bugün 30+3 oldum. Doğumdan sonra kalan doğum sonrası izinlerimi kullanıp , rapor, heyet vs. Elimden geldiğince almaya çalışacağım. Sonra da ücretsiz izin inş. Kızım 1 yaşına geldiğinde başlarım artık Allah nasip ederse.

canım kalkandan ben de almayı düşünüyorum çünki yara acısının çok kötü oldugunu duydum...sen hangi marka kullanmıştın...

tatlım blue aventininki kullanmış, ve öneriyor.. birçoğumuz da avent aldık.. zaten sanırım bir de chicconun gögüs kalkanı var başka markaya rastlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…