2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hımm ok anladım. evet maalesef benim sezeryan..gecelik giymeyi sevmiyorum poffiiii

Eltimin doğumu gece olmuştu, sezeryandan çıktıktan sonra ilk gece yalnızca pijama üstünü ve çamaşırını giydirmişlerdi. Sabah da geceliğini giyebilirsin demişlerdi. Normal doğum olursa gecelik daha rahat diyorlar ama sezeryanda pijama diyorlar çevremdekiler bilemedim ben.. Doğumdan önce doğumu beklerken pijama yada gecelik giydirmiyorlar zaten. Onlar bi önlük getiriyorlar sen onu giyiyorsun, altında çamaşırın oluyor. Yani benim öyle olmuştu. Açılma var mı diye kontrol ettikten sonra açılma 4cmken çamaşırı da çıkarttırmışlardı hatta sancı arasında oramı buramı kapatmaya çalışmaktan yorulmuştum, üzerimdeki pikeye sarılmıştım..

canım güle güle kullan ben de çanta konusunda kararsızım ve de bir türlü beğenemiyorum ama şu yandan asmalı olan gerçekten çok şıkmış...bu çanta kalıp gibi duruyor mu canım yani içinde çok eşya olmadığında bile..bu tarz bir şey ben de alayım diyorum ama kalıp gibi dik duruyorsa gerçekten çok şıkmış...evde sırt çantam zaten var bir de bu tarz bir şey alırsam işimi görür...

hadi yaa kullanamazsan çok üzülürüm vallahi.

Mağazada gördüğümde içi doldurulmuştu ama hemen içini çıkartıp baktım.. gayet de güzel bi duruşu var, yamulmuyor :) çantada yamulma konusunda ben de takıntılıyım o yüzden özellikle dikkat ettim ama sen yine de bi ebebek'e gidip kendin gör canım

canım güven çok önemli bu kadar emek verip sonlara yaklaşmışken için nasıl rahat edecekse öyle yap...zaten artık sıkıntılı zamanlarımız başladı bir de bu tarz düşüncelerle yıpratma kendini...

tırnak makası boylemi aldınız kızlar
ben normal tırnak makaslarının daha kucugu gibi dusunuyordum eger boyleyse alacagım

Eklentiler

• makas.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 102
neden gecelik diye mi soruyorsun. gebelik pijama takımına göre daha kullanışlı oluyormuş hem kontroller sırasında hem de eğer sezaryen olacaklara belinin dikişleri rahatsız etmemesi için..

evet bende ameliyat olurken öncesinde önlük giymiştim çıkınca da belli bi süre öyle yatakta kalmıştım..şimdi doğum olunca farklı oluyor tabi...bi gecelik bi pijama takımı alırım yanıma..zaten bir gece yatılıyor genelde...olmadı ek bitane daha alınır

bende geçen gördüm sanırım faceden sayfa açmışlar ondan...naptılar erken doğum varmı bakayım dedim..gerçi yeni bi topik kurulmuş ama pek yazan yok gibi
face yönlendirmesi yasak zaten ben de kavga falan oldu diye düşünmüştüm artık sıkı şekilde temmuz grubunu takip ederim...

hamile kalmak zor bir süreç sonra da göğüs sarkması kilo vs. derdi kafamızdaki deli sorular hiç bitmeyecek canım:))
yerçekimine diren misk...
ben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen

@ayka777 canım sanırım avrupa yakasında oturuyorsun ama anadolu yakasında modoko'da çocuk kalbi mobilyada ben 2500-3000 civarı fiyatlarda görmüştüm diye hatırlıyorum. Ama sanırım teşhirdeki takım olursaydı o da.

İnşaallah aktarabiliriz ben de bir danisim burda ben hamile olduğumu öğrendiğim gün söylediler bana doğum oncen yaniyor diye oysaki dönem kapatmak için o kadar hesap kitap yapmıştım
Canım fiilen çalışmadığın sürece maalesef ki yanıyor. Ama inan ki şuan kafama taktığım en son şey bu. Sağ salim doğsunlar da gerisi bir şekilde hallolur.

tatlım blue aventininki kullanmış, ve öneriyor.. birçoğumuz da avent aldık.. zaten sanırım bir de chicconun gögüs kalkanı var başka markaya rastlamadım ben
anladım canım listeme ekledim bile çok korkuyorum yaradan bebişimi emzirememekten iyiki burası var yoksa gerekli olan şeyler hep eksik kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…