hımm ok anladım. evet maalesef benim sezeryan..gecelik giymeyi sevmiyorum poffiiii
Çok güzel olmuş canım, sağlıklı Günler'de kullansın inş oğlun. Duvardaki ismi nasıl yaptınız canım?kızlar herkese günaydın dün oğluşumuzun ilk mobilyalarını kurduk biraz yorucu oldu bnm için tabi ama değdi bu hafta perde halı ve dolabını da halledicez bakalım sizlerde beğenicek misiniz :)
Eki Görüntüle 1568282 Eki Görüntüle 1568283
canım güle güle kullan ben de çanta konusunda kararsızım ve de bir türlü beğenemiyorum ama şu yandan asmalı olan gerçekten çok şıkmış...bu çanta kalıp gibi duruyor mu canım yani içinde çok eşya olmadığında bile..bu tarz bir şey ben de alayım diyorum ama kalıp gibi dik duruyorsa gerçekten çok şıkmış...evde sırt çantam zaten var bir de bu tarz bir şey alırsam işimi görür...Kızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)
2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)
hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..
aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum
hadi yaa kullanamazsan çok üzülürüm vallahi.bazı hediye çeklerinin aktifleştirilmesinde sıkıntı oluyormuş.. ben dün ebebekte kasa sırasında denk geldim, 2 mizde cumtesi alışveriş yapmışız, çekleri almışız, bnmki kullanıldı, diğer hanımınki kullanılamadı.. kasadaki görevli en iyisi kampanyanın bitmesini beklemek o zaman kesin düzelir dedi canım, bilgin olsun
Benim de sezeryan ben de geceliği sevmediğim için almadım canım. Ben de 2 tane pijama Takım'ı aldım.hımm ok anladım. evet maalesef benim sezeryan..gecelik giymeyi sevmiyorum poffiiii
hamile kalmak zor bir süreç sonra da göğüs sarkması kilo vs. derdi kafamızdaki deli sorular hiç bitmeyecek canım:))kızlar ya benim göğüslerim çok fena sarktı..emzirmeden böyle oldu..emzirince dizlerime yetişir heralde..napcam ben yaa
canım güle güle kullan ben de çanta konusunda kararsızım ve de bir türlü beğenemiyorum ama şu yandan asmalı olan gerçekten çok şıkmış...bu çanta kalıp gibi duruyor mu canım yani içinde çok eşya olmadığında bile..bu tarz bir şey ben de alayım diyorum ama kalıp gibi dik duruyorsa gerçekten çok şıkmış...evde sırt çantam zaten var bir de bu tarz bir şey alırsam işimi görür...
İnşaallah aktarabiliriz ben de bir danisim burda ben hamile olduğumu öğrendiğim gün söylediler bana doğum oncen yaniyor diye oysaki dönem kapatmak için o kadar hesap kitap yapmıştımil ilce mem lere sordum canim .
canım güven çok önemli bu kadar emek verip sonlara yaklaşmışken için nasıl rahat edecekse öyle yap...zaten artık sıkıntılı zamanlarımız başladı bir de bu tarz düşüncelerle yıpratma kendini...bugün dr umla ilgili birşey öğrendim ve çok üzüldüm. internette bir bayan benim gittiğim dr a gidiyormuş. en son muayeneye gittiğindede her zamanki gibi herşey normal, harika vs demiş. sonra o gün ağrıları olmuş ve başka dr a gitmiş. öğrenmiş ki anne karnındaki sıvı azalmış çocuk sıkışmış bu yüzden çocuk plesantayı yemiş. neredeyse hem anne hem de bebek ölüyormuş. ve bunu o gün kontrole gittiği dr görememiş. kadını apar topar doğuma almışlar ve bebeği hala küvöz deymiş. çok üzüldüm. şimdi ben bu dr a nasıl güveneyim mecbur değiştiricem
neden gecelik diye mi soruyorsun. gebelik pijama takımına göre daha kullanışlı oluyormuş hem kontroller sırasında hem de eğer sezaryen olacaklara belinin dikişleri rahatsız etmemesi için..
bana arkadaşlar şunu söyledi; sezeryandan çıkınca hemşireler geceliğin var mı Demiş o da yok diyince pijamasının üstünü giydirip Altını çıplak bırakmışlar. sonda takıldığı için sanırım. bir de Dikiş olursa pijama Altını giymek zor olur diyorlar.
evet bende ameliyat olurken öncesinde önlük giymiştim çıkınca da belli bi süre öyle yatakta kalmıştım..şimdi doğum olunca farklı oluyor tabi...bi gecelik bi pijama takımı alırım yanıma..zaten bir gece yatılıyor genelde...olmadı ek bitane daha alınırEltimin doğumu gece olmuştu, sezeryandan çıktıktan sonra ilk gece yalnızca pijama üstünü ve çamaşırını giydirmişlerdi. Sabah da geceliğini giyebilirsin demişlerdi. Normal doğum olursa gecelik daha rahat diyorlar ama sezeryanda pijama diyorlar çevremdekiler bilemedim ben.. Doğumdan önce doğumu beklerken pijama yada gecelik giydirmiyorlar zaten. Onlar bi önlük getiriyorlar sen onu giyiyorsun, altında çamaşırın oluyor. Yani benim öyle olmuştu. Açılma var mı diye kontrol ettikten sonra açılma 4cmken çamaşırı da çıkarttırmışlardı hattasancı arasında oramı buramı kapatmaya çalışmaktan yorulmuştum, üzerimdeki pikeye sarılmıştım..
kesinleştimi senin sezeyan..neden peki...Benim de sezeryan ben de geceliği sevmediğim için almadım canım. Ben de 2 tane pijama Takım'ı aldım.
face yönlendirmesi yasak zaten ben de kavga falan oldu diye düşünmüştüm artık sıkı şekilde temmuz grubunu takip ederim...bende geçen gördüm sanırım faceden sayfa açmışlar ondan...naptılar erken doğum varmı bakayım dedim..gerçi yeni bi topik kurulmuş ama pek yazan yok gibi
ben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıhamile kalmak zor bir süreç sonra da göğüs sarkması kilo vs. derdi kafamızdaki deli sorular hiç bitmeyecek canım:))
yerçekimine diren misk...
çok güzel olmuşş ece ayyy biz daha beşik almadık...böyle görünce dayanamıyorumkızlar herkese günaydın dün oğluşumuzun ilk mobilyalarını kurduk biraz yorucu oldu bnm için tabi ama değdi bu hafta perde halı ve dolabını da halledicez bakalım sizlerde beğenicek misiniz :)
Eki Görüntüle 1568282 Eki Görüntüle 1568283
Canım fiilen çalışmadığın sürece maalesef ki yanıyor. Ama inan ki şuan kafama taktığım en son şey bu. Sağ salim doğsunlar da gerisi bir şekilde hallolur.İnşaallah aktarabiliriz ben de bir danisim burda ben hamile olduğumu öğrendiğim gün söylediler bana doğum oncen yaniyor diye oysaki dönem kapatmak için o kadar hesap kitap yapmıştım
cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik giymek istiyorumÖzel bi soru doktoruyla konuşan var mı cinsel ilişki kaçıncı haftadan sonra yasak ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
anladım canım listeme ekledim bile çok korkuyorum yaradan bebişimi emzirememekten iyiki burası var yoksa gerekli olan şeyler hep eksik kalacak...tatlım blue aventininki kullanmış, ve öneriyor.. birçoğumuz da avent aldık.. zaten sanırım bir de chicconun gögüs kalkanı var başka markaya rastlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?