tırnak makası boylemi aldınız kızlar
ben normal tırnak makaslarının daha kucugu gibi dusunuyordum eger boyleyse alacagım
ha öylemi..yanlış anlamışta olabilirm..çoğunun üyeliği iptal olmuş...geçen biri şikayetçiydi burdan yazışıyorduk herkes gitti vs gibilerinden..face yönlendirmesi yasak zaten ben de kavga falan oldu diye düşünmüştüm artık sıkı şekilde temmuz grubunu takip ederim...
canım biz bırak hamileliği tahmini yumurtlama döneminden sonra arkadaş olduk daha gebelik ortada yokken...evde iki arkadaş takılıyoruz...cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik gelinlik giymek istiyorum
benim bayadır var bu sorunum gaviskon şurubunu kullanıyorum gebelikte A çok güvenli yani çok çok iyi geliyor dr sor istersen bi.Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorumBenim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi
aynen canım daha önce de söylediğim gibi biz hamileliğimi öğrendiğimizden beri bacı kardeş gibiyiz :)cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik giymek istiyorum
süper o zaman ..şu ana kadar gördüğüm aklıma yatan ilk çanta oldu , fotodaki rengi mi aldın canım...Mağazada gördüğümde içi doldurulmuştu ama hemen içini çıkartıp baktım.. gayet de güzel bi duruşu var, yamulmuyor :) çantada yamulma konusunda ben de takıntılıyım o yüzden özellikle dikkat ettimama sen yine de bi ebebek'e gidip kendin gör canım
Çok güzel olmuş canım, sağlıklı Günler'de kullansın inş oğlun. Duvardaki ismi nasıl yaptınız canım?
Ayyy ne güzelmiş yaa... :)canım biz bırak hamileliği tahmini yumurtlama döneminden sonra arkadaş olduk daha gebelik ortada yokken...evde iki arkadaş takılıyoruz...
ilahi canım ya güldürdün beni :))) kalemle test ettin ama sonuç iyi değil diyorsun...valla burda tecrübeli anneler bir fikir versin hassas ve önemli bir durum tehlike ile karşı karşıyayız desene...peki kaç beden takıyorsun normalde...ben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen
ilk aylar zor oldu ama şimdi alıştık hiç o muhabbet yok...en güzeli de saç kurutma derdinden kurtuldum:)))Ayyy ne güzelmiş yaa... :)
çok güzel olmuşş ece ayyy biz daha beşik almadık...böyle görünce dayanamıyorum
aynı bizz...insan bazı şeyleri zor elde edince keyfi şeyleride geride mi bırakıyor nedir bilemedim..aman bebeğimiz diyoruz hepcanım biz bırak hamileliği tahmini yumurtlama döneminden sonra arkadaş olduk daha gebelik ortada yokken...evde iki arkadaş takılıyoruz...
insanın bir adım sonrasını geçmişte yaşadıkları yönlendiriyor, 2 kayıp olunca her seye dikkat ediyorsun...bugüne gldik şükürler olsun bebeklerimiz bizimle önemli olan da bu canım Rabbim eksikliklerini göstermesin hiç birimize...aynı bizz...insan bazı şeyleri zor elde edince keyfi şeyleride geride mi bırakıyor nedir bilemedim..aman bebeğimiz diyoruz hep
geçen biri yaptı çokta kolaydı yapılışı..olmadı lasitği uzun tut..geniş olursa duvara taraf olan kısımda düğüm atıp küçültürsünKızlar :) ben hastane odası için bebek yatağına tül giydiriyorlar ya ondan dikmek istiyorum. Sonradan kendi odamdaki beşiğine takmayı düşünüyorum o tülü de. Ama bi sorunum var ki ben o hastanede hani şu odada yanımızda yatıyorlar ya sert plastik bi malzemeden o bebek yataklarının boyutlarını bilmiyorum :) evdeki beşiğime göre lastik geçirsem hastanedekinden düşer diye korkuyorum, lastik minimum genişlikte hastane odasındakine otursun istiyorum. Uzun lafın kısası hastanede çalışanlar yada böyle birşey yapan yaptıran varsa ölçüleri sorabilirmiyim :)
normalde 85 şimdi 95ilahi canım ya güldürdün beni :))) kalemle test ettin ama sonuç iyi değil diyorsun...valla burda tecrübeli anneler bir fikir versin hassas ve önemli bir durum tehlike ile karşı karşıyayız desene...peki kaç beden takıyorsun normalde...
aynen ..amin canım..Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin...insanın bir adım sonrasını geçmişte yaşadıkları yönlendiriyor, 2 kayıp olunca her seye dikkat ediyorsun...bugüne gldik şükürler olsun bebeklerimiz bizimle önemli olan da bu canım Rabbim eksikliklerini göstermesin hiç birimize...
kızlar doğum için gecelik tavsiyesinde bulunan arkadaşlar neden diye bi soru sorsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?