2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
tırnak makası boylemi aldınız kızlar
ben normal tırnak makaslarının daha kucugu gibi dusunuyordum eger boyleyse alacagım

Canım ben chicco kampanyasından tırnak makası seti almıştım. İçerisinde bu makastan, tırnak makası, yumuşak kağıt törpülerden birde fırçası var. Kullanışlı olur mu hepsi bilemem ama makasa cesaret edemezsem tırnak makasım, o da olmadı törpüm olsun elimin altında diye düşündüm ben :)

face yönlendirmesi yasak zaten ben de kavga falan oldu diye düşünmüştüm artık sıkı şekilde temmuz grubunu takip ederim...
ha öylemi..yanlış anlamışta olabilirm..çoğunun üyeliği iptal olmuş...geçen biri şikayetçiydi burdan yazışıyorduk herkes gitti vs gibilerinden..

Günaydın kızlar,
2 gecedir mide yanması ve acı su gelmesi kabusum oldu uyuyamıyorum Benim gibi mide yanması yaşayanlar varmı? Süt, soda, rennie denedim ama geçmedi
benim bayadır var bu sorunum gaviskon şurubunu kullanıyorum gebelikte A çok güvenli yani çok çok iyi geliyor dr sor istersen bi.

süper o zaman ..şu ana kadar gördüğüm aklıma yatan ilk çanta oldu , fotodaki rengi mi aldın canım...

Kızlar :) ben hastane odası için bebek yatağına tül giydiriyorlar ya ondan dikmek istiyorum. Sonradan kendi odamdaki beşiğine takmayı düşünüyorum o tülü de. Ama bi sorunum var ki ben o hastanede hani şu odada yanımızda yatıyorlar ya sert plastik bi malzemeden o bebek yataklarının boyutlarını bilmiyorum :) evdeki beşiğime göre lastik geçirsem hastanedekinden düşer diye korkuyorum, lastik minimum genişlikte hastane odasındakine otursun istiyorum. Uzun lafın kısası hastanede çalışanlar yada böyle birşey yapan yaptıran varsa ölçüleri sorabilirmiyim :)

Çok güzel olmuş canım, sağlıklı Günler'de kullansın inş oğlun. Duvardaki ismi nasıl yaptınız canım?

n11 den siparişle yaptırdım cnm çok değişik modelleri var istersen bi göz at kişiye özel duvar stickerı yazınca çıkıo

ben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen
ilahi canım ya güldürdün beni :))) kalemle test ettin ama sonuç iyi değil diyorsun...valla burda tecrübeli anneler bir fikir versin hassas ve önemli bir durum tehlike ile karşı karşıyayız desene...peki kaç beden takıyorsun normalde...

çok güzel olmuşş ece ayyy biz daha beşik almadık...böyle görünce dayanamıyorum

valla cnm ben çok pahalıya gelmesini istemedim sonuçta dünya paralar verilip alınan o setler bi kaç sene sora değişmek zorunda kalıcak ki bence gereksiz 4 5 yaşına kadar idare etsin yeter dedik biz bizim bi dolabımız kaldı gelicek olan oda geldi mi dizayn kalıo sadece inş :)

canım biz bırak hamileliği tahmini yumurtlama döneminden sonra arkadaş olduk daha gebelik ortada yokken...evde iki arkadaş takılıyoruz...
aynı bizz...insan bazı şeyleri zor elde edince keyfi şeyleride geride mi bırakıyor nedir bilemedim..aman bebeğimiz diyoruz hep

aynı bizz...insan bazı şeyleri zor elde edince keyfi şeyleride geride mi bırakıyor nedir bilemedim..aman bebeğimiz diyoruz hep
insanın bir adım sonrasını geçmişte yaşadıkları yönlendiriyor, 2 kayıp olunca her seye dikkat ediyorsun...bugüne gldik şükürler olsun bebeklerimiz bizimle önemli olan da bu canım Rabbim eksikliklerini göstermesin hiç birimize...

geçen biri yaptı çokta kolaydı yapılışı..olmadı lasitği uzun tut..geniş olursa duvara taraf olan kısımda düğüm atıp küçültürsün

normalde 85 şimdi 95 heran 100le karşı karşıya kalmak üzereyim

aynen ..amin canım..Rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin...

kızlar ya göğüs kalkanı denmişte..acillik bi durumu varmıdır bunun..doğumdan sonra gerekirse alsak..yoksa gerektiğinde iş işten geçmiş mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…