2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım başından beri zor bir süreç yaşıyorsun ama bu yaşadıkların inşallah güzel günlere kefaret olsun...sancılarının olması seni haliyle tedirgin ediyordur ama sonlara yaklaştık az kaldı diye kendini teselli et...diyet olayı hakikaten zor insan kendini zor tutuyor ama kızın için dayanmalısın canım...
bizim taşınma durumları da karıştı biraz...biz seneye veya sonraki seneye karşıya annemlerin yanına tayin düşünüyoruz bu yüzdenden de oradaki evi satacağız 1 2 yıl için de ev taşımak bu halimle zor geldi...ya aslında çok istiyordum gelip kızıma oda falan yapıp oturmayı olmadı...bir de bizim okulun yeri rampada kalıyor yağmur ve kar yağdığında araçla gelmem zor olur ev ve okul yan yana olunca teneffüste bile gelip emziririm hal böyle olunca burada devam ediyoruz canım...

kızlar ya göğüs kalkanı denmişte..acillik bi durumu varmıdır bunun..doğumdan sonra gerekirse alsak..yoksa gerektiğinde iş işten geçmiş mi olur
kimseyi korkutmak istemem ama ciddi ciddi fena yara oluyor meme uçları bende hiç düşünmemiştim kalkanı ama alış verişe çıktığımda alıcaklarım arasına koydum bile 4 ay sol memem berbattı ne lansinoh ne başka bişi fayda etmedimi etmiyor sadece bu sefer 15 gün önce sürücem kremi ve kalkan mutlaka alıcam aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
sezeryanda neden alttan muayene ediliyor
sen direk sezeyana alınacağın için çatı muayinesi yapılmaya bilir

canım hem dikişler kontrol ediliyor hem kanama miktarına bakılıyor, hem zaten sonda oluyor, pijama giymek imkansız hele ilk gün.
senin farklı olmuş yada her dr farklı.
benim hiç alttan bakılmadı doğumdan odama geldim hemşire geldi gazlı bez vs temizliğimi yaptı o hiç bakılmadı alttan bana taaa 40 kım çıkınca druma gittim öyle bakıldı kontrolde.
pijama giymiştim pekte rahat ettim sadece üstten açılır yani düğmeli olmasına özen göstericem.

iyi ki bu kalkan konusu açılmış eskilere sorsak eksikleri nerden bilsinler kalkan falan...bu yaralar yüzünden annemin bir göğsünün ucu körelmiş ve emzirememiş acısı da cabası...
off of sol göğüsümdeki süt erkenden çekildi benimde çünkü hep az emziriyordum acısından...

kızlar doğum izni konuşulmuş bizim okuldaki müdür yardımcılarından birisi aktarılır birisi aktarılmaz demişti...ama mantıken fiilen çalışmadığın süre aktarılmaz aktaran yerler varsa bilemiyorum ama ben işimi riske atmadım daha önceden de söylemiştim halk eğitimden kurs açabiliriz diye bugün gidip kurs evraklarımı verdim onayladılar çarşamba günü başlayacağım kısmetse 5 haftam da bana kalacak inşallah...sonrasında raporlar ile 1. dönemi kapatıp 2.dönem de 15 saat olarak yapacaklar programımı 2 gün, 3 gün evde olacağım inşallah...imkanınız varsa halk eğitimi deneyin derim...

kızlar ya göğüs kalkanı denmişte..acillik bi durumu varmıdır bunun..doğumdan sonra gerekirse alsak..yoksa gerektiğinde iş işten geçmiş mi olur

canım ben hastaneye götürmeni tavsiye ederim, ilk 2 emzirme sonrası hemen başlıyor sızlama. ben götürmemiştim evden getirdik taktım oh sızlama bitti. o acıyı yaşayan biliyor annem de çok çekmiş bir arkadaşımın 6 ay sürmüş, inanabiliyor musun, kız ruh sağlığım bozuldu diyor.

Ben yaptım canım ucu lastik olduğu için tam ölçüde olmasi gerekmiyo ama ben sudan yaklaşık ölçü aldım sende bak

gerekli diyorsun..tmm yazayım listeyede araya kaynamasın ...oyyy şu çatı muayenesi için neredeyse sevinecem sezeryan oluşuma

dikiş yerlerime gelip baktı doktor, ertesi gün de bir sprey sıktılar artık duş alabilirsin dediler, sonda ne kadar süre kaldı tam hatırlamıyorum ama ilk yattığımda vardı, yani kıyafetimi ilk değiştirdiğimde gecelik giydirdiler. kanama kontrolü de yaptılar. ben gecelikle rahat etmiştim açıkcası, 2.gün eve gelince duşumu aldım pijamamı giydim:) bu sefer de hem gecelik hem pijama aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…