sezeryanda neden alttan muayene ediliyorçünkü alttan muayene yapılıyor .. sezeryan da olsa normal de olsa
İdrarimi yaparken bile pit pit damliyo benimde epey artti.zaten hamilelikten once de vardi.artmasi hamilelige baglidir diye dusunuyorum ama rahatsiz edici tabiGünaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
canım kalkandan ben de almayı düşünüyorum çünki yara acısının çok kötü oldugunu duydum...sen hangi marka kullanmıştın...
canım başından beri zor bir süreç yaşıyorsun ama bu yaşadıkların inşallah güzel günlere kefaret olsun...sancılarının olması seni haliyle tedirgin ediyordur ama sonlara yaklaştık az kaldı diye kendini teselli et...diyet olayı hakikaten zor insan kendini zor tutuyor ama kızın için dayanmalısın canım...Sağol canım benim çok teşekkür ederim. Sen nasılsın görüşmeyeli?hiç takip edemedim uzun zamandır. Okul bitti ama ben de bittim resmen.ağrılar arttı. Bacaklarımda varis oluştu.devamlı sızlıyor.bi kaç gündür de sancı kasılma korkuyorum. ..şeker yüklemesinde kanda normal ama idrarda pozitif çıkmıştı glikoz.doktor diyabet diyoruz takip edilecek diyet yapacaksın dedi.zaten tatlıyla aram yok ama meyve de yasaklanınca çok mutsuzumböyle işte canım. Bir dokun bin ah işit :) sen neler yaptın?taşınıyor musun siteye?
sezeryanda neden alttan muayene ediliyor
İdrarimi yaparken bile pit pit damliyo benimde epey artti.zaten hamilelikten once de vardi.artmasi hamilelige baglidir diye dusunuyorumGünaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
güle güle kullanın odanızı:)) Çok güzel olmuş:)n11 den siparişle yaptırdım cnm çok değişik modelleri var istersen bi göz at kişiye özel duvar stickerı yazınca çıkıo
iyi ki bu kalkan konusu açılmış eskilere sorsak eksikleri nerden bilsinler kalkan falan...bu yaralar yüzünden annemin bir göğsünün ucu körelmiş ve emzirememiş acısı da cabası...philips avent canım, yine aynısından aldım
cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik giymek istiyorum
kimseyi korkutmak istemem ama ciddi ciddi fena yara oluyor meme uçları bende hiç düşünmemiştim kalkanı ama alış verişe çıktığımda alıcaklarım arasına koydum bile 4 ay sol memem berbattı ne lansinoh ne başka bişi fayda etmedimi etmiyor sadece bu sefer 15 gün önce sürücem kremi ve kalkan mutlaka alıcam aynı şeyleri yaşamak istemiyorumkızlar ya göğüs kalkanı denmişte..acillik bi durumu varmıdır bunun..doğumdan sonra gerekirse alsak..yoksa gerektiğinde iş işten geçmiş mi olur
sen direk sezeyana alınacağın için çatı muayinesi yapılmaya bilirsezeryanda neden alttan muayene ediliyor
cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik giymek istiyorum
senin farklı olmuş yada her dr farklı.canım hem dikişler kontrol ediliyor hem kanama miktarına bakılıyor, hem zaten sonda oluyor, pijama giymek imkansız hele ilk gün.
off of sol göğüsümdeki süt erkenden çekildi benimde çünkü hep az emziriyordum acısından...iyi ki bu kalkan konusu açılmış eskilere sorsak eksikleri nerden bilsinler kalkan falan...bu yaralar yüzünden annemin bir göğsünün ucu körelmiş ve emzirememiş acısı da cabası...
kızlar ya göğüs kalkanı denmişte..acillik bi durumu varmıdır bunun..doğumdan sonra gerekirse alsak..yoksa gerektiğinde iş işten geçmiş mi olur
inşallah bu sefer kızın güzel emer canım hiçbirimiz sorun yaşamayız emzirme konusunda...off of sol göğüsümdeki süt erkenden çekildi benimde çünkü hep az emziriyordum acısından...
Ben yaptım canım ucu lastik olduğu için tam ölçüde olmasi gerekmiyo ama ben sudan yaklaşık ölçü aldım sende bakKızlar :) ben hastane odası için bebek yatağına tül giydiriyorlar ya ondan dikmek istiyorum. Sonradan kendi odamdaki beşiğine takmayı düşünüyorum o tülü de. Ama bi sorunum var ki ben o hastanede hani şu odada yanımızda yatıyorlar ya sert plastik bi malzemeden o bebek yataklarının boyutlarını bilmiyorum :) evdeki beşiğime göre lastik geçirsem hastanedekinden düşer diye korkuyorum, lastik minimum genişlikte hastane odasındakine otursun istiyorum. Uzun lafın kısası hastanede çalışanlar yada böyle birşey yapan yaptıran varsa ölçüleri sorabilirmiyim :)
gerekli diyorsun..tmm yazayım listeyede araya kaynamasın ...oyyy şu çatı muayenesi için neredeyse sevinecem sezeryan oluşumakimseyi korkutmak istemem ama ciddi ciddi fena yara oluyor meme uçları bende hiç düşünmemiştim kalkanı ama alış verişe çıktığımda alıcaklarım arasına koydum bile 4 ay sol memem berbattı ne lansinoh ne başka bişi fayda etmedimi etmiyor sadece bu sefer 15 gün önce sürücem kremi ve kalkan mutlaka alıcam aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
sen direk sezeyana alınacağın için çatı muayinesi yapılmaya bilir
senin farklı olmuş yada her dr farklı.
benim hiç alttan bakılmadı doğumdan odama geldim hemşire geldi gazlı bez vs temizliğimi yaptı o hiç bakılmadı alttan bana taaa 40 kım çıkınca druma gittim öyle bakıldı kontrolde.
pijama giymiştim pekte rahat ettim sadece üstten açılır yani düğmeli olmasına özen göstericem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?