amin cnm kimse yaşamasın hepimizin kuzuları rahat rahat emsin.inşallah bu sefer kızın güzel emer canım hiçbirimiz sorun yaşamayız emzirme konusunda...
canım sezeryanda ameliyathaneye giriş bayılma ayılma süresi ortalama ne kadar oluyor...birde genelde kaçıncı haftada alıyorlar bebeği...sezeryandan sonra 2.çocuk için ara ne kadar olmalı...senin farklı olmuş yada her dr farklı.
benim hiç alttan bakılmadı doğumdan odama geldim hemşire geldi gazlı bez vs temizliğimi yaptı o hiç bakılmadı alttan bana taaa 40 kım çıkınca druma gittim öyle bakıldı kontrolde.
pijama giymiştim pekte rahat ettim sadece üstten açılır yani düğmeli olmasına özen göstericem.
baya teferuhatlı olmuş senin ki :)dikiş yerlerime gelip baktı doktor, ertesi gün de bir sprey sıktılar artık duş alabilirsin dediler, sonda ne kadar süre kaldı tam hatırlamıyorum ama ilk yattığımda vardı, yani kıyafetimi ilk değiştirdiğimde gecelik giydirdiler. kanama kontrolü de yaptılar. ben gecelikle rahat etmiştim açıkcası, 2.gün eve gelince duşumu aldım pijamamı giydim:) bu sefer de hem gecelik hem pijama aldım.
owwwww oderece yaniii..vallaha gözüm korkmadı desem yalan olur.çöüzümü var en azından alayım bende biran öncecanım ben hastaneye götürmeni tavsiye ederim, ilk 2 emzirme sonrası hemen başlıyor sızlama. ben götürmemiştim evden getirdik taktım oh sızlama bitti. o acıyı yaşayan biliyor annem de çok çekmiş bir arkadaşımın 6 ay sürmüş, inanabiliyor musun, kız ruh sağlığım bozuldu diyor.
2. çocuk en az 2 yıl ara verilmeli maazallah dikişler sonra çok sorun yaşatıyormuş.canım sezeryanda ameliyathaneye giriş bayılma ayılma süresi ortalama ne kadar oluyor...birde genelde kaçıncı haftada alıyorlar bebeği...sezeryandan sonra 2.çocuk için ara ne kadar olmalı...
canım senin dr. spinal veya epidural anestezilerden bahsetti mi yoksa direk genel anestezide mi anlaştınız...ben son kontrolumde doğum konusunu açtım ama netleştiremedik...şimdilik normal doğum olabilir dedi ama bende 1298 heterozigot mutasyonu ve beynimde de hipofiz adenomu var bunlar beni normal doğum için korkutuyor haftaya randevum var netleştireceğiz inşallah...ama acaba diyorum spinal nasıldır tamamen genel anestezi almadan bu konuda fikrin var mı canım...gerekli diyorsun..tmm yazayım listeyede araya kaynamasın ...oyyy şu çatı muayenesi için neredeyse sevinecem sezeryan oluşuma
ozlemnrtrlk canım ben doktora geçen perşembe sordum bi sorun yoksa devam dedi.
Doktoruna sor mutlaka gittiğinde
eğer aynı ise kızlar sanırım 46 liraya almışlardı burda daha uygun alınabilir...http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/philips-avent-gogus-kalkani-2-li-167011654 ebebkteki ürünle bu ürün aynı değilmi
spinalle epidural arasında ne gibi bi fark var peki..bide ben kokuyorum ayık olmaktan... genel anesteziden de korkuyorum.. sakinleşitirici verip uyuturlarmı rica etsem2. çocuk en az 2 yıl ara verilmeli maazallah dikişler sonra çok sorun yaşatıyormuş.
38. haftda alıyorlar genelde ama ben 39. haftaya kadar beklicem inş. konuşucam dr lada çünkü son zaman bebek çok kilo alıyor 1 haftanın çok büyük önemi var bebekte.
1.30 saat toplam sanırım girdi çıktı. benim epidural vuruldu hemen uyuşmuyordu ozman en az 5 dk falandı ama şimdi hemen uyuşuyormuş.
30 dk bebek çıkıyor ama anne geç kalıyor bu durumada ben kahroluyorum çok isterdim aynı anda doğumhaneden çıkmayı.
genel artık olmuyor zaten eğer bi komlike gelişirse ki bence en sağlıklısıda bu olmasın bebeği değiştirseler nerden görcezcanım senin dr. spinal veya epidural anestezilerden bahsetti mi yoksa direk genel anestezide mi anlaştınız...ben son kontrolumde doğum konusunu açtım ama netleştiremedik...şimdilik normal doğum olabilir dedi ama bende 1298 heterozigot mutasyonu ve beynimde de hipofiz adenomu var bunlar beni normal doğum için korkutuyor haftaya randevum var netleştireceğiz inşallah...ama acaba diyorum spinal nasıldır tamamen genel anestezi almadan bu konuda fikrin var mı canım...
canım açıklayıcı yazmışsın sağ ol...2. çocuk en az 2 yıl ara verilmeli maazallah dikişler sonra çok sorun yaşatıyormuş.
38. haftda alıyorlar genelde ama ben 39. haftaya kadar beklicem inş. konuşucam dr lada çünkü son zaman bebek çok kilo alıyor 1 haftanın çok büyük önemi var bebekte.
1.30 saat toplam sanırım girdi çıktı. benim epidural vuruldu hemen uyuşmuyordu ozman en az 5 dk falandı ama şimdi hemen uyuşuyormuş.
30 dk bebek çıkıyor ama anne geç kalıyor bu durumada ben kahroluyorum çok isterdim aynı anda doğumhaneden çıkmayı.
Canım ben normal Tırnak makasına benzeyen, küçük bi Tırnak makası aldım.tırnak makası boylemi aldınız kızlar
ben normal tırnak makaslarının daha kucugu gibi dusunuyordum eger boyleyse alacagım
benimde bir genim heterzigot..pıhtılaşma konusunda yazan çoğu kişini doktoru normal demiş..benimki sezeryan dedi başkada bişey konuşmadık..en son gittiğimde gergin geçmişti hatta..geçen görüştük bilgilerimle birlikte başka doktora devredebilirim dedi(normalde kendim başka bi doktor buldum tabi)..kontrol günümü bekliyorum..sorularımı sorup vedalaşacam.bide iğneyi kaçıncı haftada bırakacam oda aklımda...kardeşim spinal olmuş ama onunla hiç doğum konusunu konuşmadı benim korkularım yüzümden..araştırıyorum şuan için hanigisi daha ii diyecanım senin dr. spinal veya epidural anestezilerden bahsetti mi yoksa direk genel anestezide mi anlaştınız...ben son kontrolumde doğum konusunu açtım ama netleştiremedik...şimdilik normal doğum olabilir dedi ama bende 1298 heterozigot mutasyonu ve beynimde de hipofiz adenomu var bunlar beni normal doğum için korkutuyor haftaya randevum var netleştireceğiz inşallah...ama acaba diyorum spinal nasıldır tamamen genel anestezi almadan bu konuda fikrin var mı canım...
2. çocuk en az 2 yıl ara verilmeli maazallah dikişler sonra çok sorun yaşatıyormuş.
Benim zaten keSindi canım. 0,8 lik kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olacak. Senin de mi iğneden dolayı sezeryan canım?kesinleştimi senin sezeyan..neden peki...
aynen ya. kabusum oldu gecelik :)))
yok cnm korkma epiduralden asıl genel anesteziden kork ayılma süresi çok kötü oluyormuş arkadaşlarımın anlatmasına göre epuduralde tek ayağa kalktığımda sancım olmuştu benim sonrası çoook rahattı inş. yine öyle olur.spinalle epidural arasında ne gibi bi fark var peki..bide ben kokuyorum ayık olmaktan... genel anesteziden de korkuyorum.. sakinleşitirici verip uyuturlarmı rica etsem
Maaşallah benden 3 gün Öncesin ama bebişin baya önden galiba canım. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.Drdan gelyrm kızlar bebisim i gordum ama karnını bacağını kafasını ayrı ayrı;(( sizinde oykemi yanı bütün olarak gostermiyo mu Dr unuz.bebisim 2 kilo 34 gr olmuş .nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?