2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

çok pardon canım yazmışsın epidural diye. ama süreler çok farklı olmuş ikimizin ondan şaşırdım

genel farklı oluyormuş da bende epidural oldum ay ne bilim 9.30 da girmiştim 10 18 oğlan doğdu 11 geçiyordu ben odama indiğimde ama şöyle diyim sana ben epidureli başka odada vuruldum sonra ameliyata karşı odaya geçtim yürüdüm yani şimdi çok farklıymış hemen uyuşuyormuşsun 8 sene oldu bilmiyorum ki değişmiş sanırım bazı şeyler mayısta kız kardeşim doğum yaptı hazırlanması çıkması vs 1. 20 1.30 dk sürmüştü hastane dr değişiyordur heralde. bilemedim şimdi :)

Benim zaten keSindi canım. 0,8 lik kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olacak. Senin de mi iğneden dolayı sezeryan canım?
evet canım hep geç gelen bir bebek hem iğne hemde yaştan dolayı riske atmayalım dedi doktorum.Sağ salim alalımda kuzularımızı..sıkıntılarımızda bitecek inş

Kızlar 2014 eylül annelerine baktım. Çoğu sezaryen olmuş son anda sezaryene dönen çok fazla. Hatta normal hiç okumadım. İnşallah bizde öyle olmaz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alabilseydik bi.

analdım inşşş güzel şeklide geçer..bi yerde okumuştum biri omiriliğe diğeride neresiydi unuttum oraya yaplıyormuş diye ama anlayamadım çok fazla...bel ağrısı yapıyormuş biri .hangisi acaba

olabilir canım belki değişmiştir uygulamalar, her yıl neler değişiyor.. bakalım nasıl olacak ben de normal doğum heyecanındayım:) ilk doğum gibi olacak o yüzden :)

anladım canım benim dr.um kan pıhtılaşması için normal doğum muhabbetini kesmedi ama beynimdeki adenomu hatırlatınca orda duraksadı ve konuyu netleştiremedik benim sezeryan adenomdan dolayı olacak diye düşünüyorum...ayrıca benim dr. coraspını 32. haftada bırakacaksın dedi ama ben korkuyorum acaba bir şey olur mu diye iğneyi de son güne kadar kullanacağız dedi...ama su coraspıni bırakınca hep endişe duyacağım sanırım...son kontrolunde coraspin ve iğneyi kullanma dönemlerini de sor bakalım canım ne diyecek...genel almaktan sa bölgesel almak daha mantıklı ama ne yapacağımı inan bilmiyorum...

Maaşallah benden 3 gün Öncesin ama bebişin baya önden galiba canım. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
evt cnm önde gidiyo.aslında plesentadamarinda tıkanıklık vardı o da azalmış dedi. Kızlar ben sezeryan olmk istyrm çünkü cokkorkym bebeğe bisey olck diye.önceden büyük kayıplarm var haftası ileri olan.sizce Dr a soykesem sezeryan yaparmi.normalde plesenta asagidaydi yukarı cikmis

maalesef öyle oluyor ama bunda bizim suçumuz yok dr ların çoğu normal doğumdan korkuyor yada vakit harcamak istemiyorlar benimde 40 haftayı doldurdum hep normaldi herşey ama suni sancı denenmeden sezeyana aldı drum hemde prof hemde 10 numara dr ama normal doğumu göze almadı şimdi bunu düşündüğümde idrak ediyorum ozaman edememiştim şahsen.

SUHAN epidural yapıyor bel ağrısı ama benim bi kaç yıl baya baya ağrıdı belim ama bi kaç yıl sonra sadece adet olucam zamanlar ağrıyordu bence zaman içerisinde geçiyor
alıntı yaptım ama çıkmamış :)

olabilir canım belki değişmiştir uygulamalar, her yıl neler değişiyor.. bakalım nasıl olacak ben de normal doğum heyecanındayım:) ilk doğum gibi olacak o yüzden :)
yaa İzmirde bende bulsaydım dr ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım ama ya hiç bi dr yanaşmıyor yırtılma olur diye.
bi hastane varmış doğal doğum yaşam evimi ne yanlışta yazmış olabilirim oda fiyatı abartmış diye okudum netten. artık bu saatten sonra dr değiştiremem kendi drumla kaderime razı olucam :)
belki sancımla giderim normal süreci yaşarım bellimi olur :)

Dogum cantasi malzemeleri

Eklentiler

• 20150629_133622.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 20150629_133626.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 67

ben de acaba yine de başka doktora bi gidip fikrini alsamıydım derim hala... kardeşim ve klinikteki diğer doktor da sezeryan ol dediler ama hala bazen aceleye mi geldi diyorum elimde değil. normali çok istiyordum çünkü. elbette gerekli durumlar var ama malesef yarısı da keyfi oluyor sezeryanların

senin hikayeni merakla bekliyorum..içimizden en güzel hikaye seninki gibi geliyor ; sezeryan sonrası normal doğum hikayesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…