2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
senin hikayeni merakla bekliyorum..içimizden en güzel hikaye seninki gibi geliyor ; sezeryan sonrası normal doğum hikayesi

canım ya inşallah nasip olur, inşallah buraya yazabilirim normal doğurdum diye.. korkularım da oluyor ama dua ediyorum sürekli, bi de adam gibi nefes egzersizlerime çalışsam süper olacak da ihmal ediyorum biraz..

Maaşallah benden 3 gün Öncesin ama bebişin baya önden galiba canım. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
cnm aslında bekkenn doğum tarihim 8 eylül. Bundan önceki Dr um bebek önde gidiyo diye satı öne çekmişti.o Dr tayin oldu başka yere.1 aydır başka Dr a gidyrm.ona sordm bugün .adete gore doğum yaparsn dedi.bnde sasrdm artık.buradaki takvimi duzelttm şimdi.neden ikisi farkı şey söylüyor anlmdm.hangisine gore dogurcm.ben.bide bnde clexane 0.6 kullanym.önceki Dr sezeryan diyodu.bu da normal de olabilirsn dedi.kafam cooooook karisik.anlattgm konularla ilgili bilginiz varmi

kızlar ya benim göğüslerim çok fena sarktı..emzirmeden böyle oldu..emzirince dizlerime yetişir heralde..napcam ben yaa

Benim de öyle canım eşim bangır bangır şarkısını bingil bingil olarak söylüyor benim icin sütyen takıyorum evde olsam da bir tek gece çıkartıyor m o da sıkıştırıyor beni diye

son dönemlerde coraspin bebeğe zararlı diye okumuştum kızlardan ama en iyi doktorlar bilir..soracam evet oda aklımda bilgilerimizi paylaşalım iğne yapılanlar olarak...bide bizim heterezigot diye risk daha az.zaten yarım alıyorum ben coraspini iğnemde 0,2lik..gerçi başka doktor 0,4 lük yazmıştı..seninki kaçlıktı..son güne kadar iğne olacağın için endişelenme bence..gerekirse limonlu su,kiraz a dadanırız

kaçlık iğne oluyordun canım sen

canım volkan serhat dede var izmirde, bi de ten tene temas, bebek doğarken ışıkların kapatılması vs baya hassaslar sezeryan olsa bile annenin kucağına veriyorlar bebeği, kordonu geç kesiyorlar, uygulamaları çok güzel ama fiyatlarını bilmiyorum. 2 sezeryan sonrası normal doğum yapanlar bile okuyorum onun sayfasında..

bel ağrısıda fenaa pufff...bizimkilerin şeklide netleşsin bakalım..

evet canım hep geç gelen bir bebek hem iğne hemde yaştan dolayı riske atmayalım dedi doktorum.Sağ salim alalımda kuzularımızı..sıkıntılarımızda bitecek inş
cnm sendemi clexan kullanysn.Dr un sezeryanmi dedi.bnde kullanym 3 kkaybim var ileriki haftalarda ölü doğum.oyuzden sezeryan istyrm.ama Dr um iğne normal doğum için engel değil dedi.Dr un nededi bu konuda paykasrmsn.çok stresss oldum suann

kaçlık iğne oluyordun canım sen
0.6 lık cnm.iki genimde de sorun var.pıhtılaşma bozukluğu.cnm çok sıkkınkküçük bir ildeyim riskli gebelik uzmanı yok.herkes bisey diyo.barı bnle aynı durumda olanlara ne denio onu öğrenim diyorm

canım ya inşallah nasip olur, inşallah buraya yazabilirim normal doğurdum diye.. korkularım da oluyor ama dua ediyorum sürekli, bi de adam gibi nefes egzersizlerime çalışsam süper olacak da ihmal ediyorum biraz..
Rabbim en kolyaından nasip etsin hepimize..önce sağlık her zamn için..

canım grubumuzda zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızdan birisin az kaldı inşallah güzel günlere Rabbim yardımcın olsun...
Allah razı olsun canım.
İnsan sürünüyor burada maalesef, son bi tahlilim kaldı, ondan sonra gidicem inşallah. Sabah 5ten beri buradayım. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak artık..

geçen biri yaptı çokta kolaydı yapılışı..olmadı lasitği uzun tut..geniş olursa duvara taraf olan kısımda düğüm atıp küçültürsün

Bu da bir çözüm. Olmadı öyle yapayım. Boyunu zaten evdeki beşiğe göre ayarlamayı düşünüyorum boy ölçüsü problem olmaz en fazla eve gelince yıkar öyle kullanırım.

Benim de öyle canım eşim bangır bangır şarkısını bingil bingil olarak söylüyor benim icin sütyen takıyorum evde olsam da bir tek gece çıkartıyor m o da sıkıştırıyor beni diye
eve gidince direk fırlatıyorum ben..ahhaaaa bıngıl bıngıllleşim durmadan sen böyle değildin..eski seni özledim diyor..nasıl saldıysam kendimi

Canım bana doktorum aspirini 34 . Haftada bırakırız Demişti ama, uygulamalar farklı mı oluyor ki??

cnm bnde iğne kullanım ama normal doğuma engel dedi Dr.eminmisn sen
Canım iğne mi engel değil dedi anlamadım ? Benim iğnenin dozu yüksek , bi de 2 . Tüp bebek tedavisinin ardından gelen mucize bebiş olunca Kıymetli geldi , ondan sezeryan olacak benim.

canım ben 0.4 lük kullanıyorum...coraspınin bebişe zararlı oldugunu duymamıstım dediğin gibi limon kiraz vs. onlar da sulandırıyor takviye yaparız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…