- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
senin hikayeni merakla bekliyorum..içimizden en güzel hikaye seninki gibi geliyor ; sezeryan sonrası normal doğum hikayesi
cnm aslında bekkenn doğum tarihim 8 eylül. Bundan önceki Dr um bebek önde gidiyo diye satı öne çekmişti.o Dr tayin oldu başka yere.1 aydır başka Dr a gidyrm.ona sordm bugün .adete gore doğum yaparsn dedi.bnde sasrdm artık.buradaki takvimi duzelttm şimdi.neden ikisi farkı şey söylüyor anlmdm.hangisine gore dogurcm.ben.bide bnde clexane 0.6 kullanym.önceki Dr sezeryan diyodu.bu da normal de olabilirsn dedi.kafam cooooook karisik.anlattgm konularla ilgili bilginiz varmiMaaşallah benden 3 gün Öncesin ama bebişin baya önden galiba canım. Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
kızlar ya benim göğüslerim çok fena sarktı..emzirmeden böyle oldu..emzirince dizlerime yetişir heralde..napcam ben yaa
son dönemlerde coraspin bebeğe zararlı diye okumuştum kızlardan ama en iyi doktorlar bilir..soracam evet oda aklımda bilgilerimizi paylaşalım iğne yapılanlar olarak...bide bizim heterezigot diye risk daha az.zaten yarım alıyorum ben coraspini iğnemde 0,2lik..gerçi başka doktor 0,4 lük yazmıştı..seninki kaçlıktı..son güne kadar iğne olacağın için endişelenme bence..gerekirse limonlu su,kiraz a dadanırızanladım canım benim dr.um kan pıhtılaşması için normal doğum muhabbetini kesmedi ama beynimdeki adenomu hatırlatınca orda duraksadı ve konuyu netleştiremedik benim sezeryan adenomdan dolayı olacak diye düşünüyorum...ayrıca benim dr. coraspını 32. haftada bırakacaksın dedi ama ben korkuyorum acaba bir şey olur mu diye iğneyi de son güne kadar kullanacağız dedi...ama su coraspıni bırakınca hep endişe duyacağım sanırım...son kontrolunde coraspin ve iğneyi kullanma dönemlerini de sor bakalım canım ne diyecek...genel almaktan sa bölgesel almak daha mantıklı ama ne yapacağımı inan bilmiyorum...
Canım nasıl bir şey yaptın? Resmini atabilir misin?Ben yaptım canım ucu lastik olduğu için tam ölçüde olmasi gerekmiyo ama ben sudan yaklaşık ölçü aldım sende bakEki Görüntüle 1568382
kaçlık iğne oluyordun canım senevt cnm önde gidiyo.aslında plesentadamarinda tıkanıklık vardı o da azalmış dedi. Kızlar ben sezeryan olmk istyrm çünkü cokkorkym bebeğe bisey olck diye.önceden büyük kayıplarm var haftası ileri olan.sizce Dr a soykesem sezeryan yaparmi.normalde plesenta asagidaydi yukarı cikmis
anladım canım sağlıklı ve güzel günlerde kullanman dileğiyle ilk fırsatta ben de bakayım...evet canım fotodakinin aynısını aldım.. bikaç farklı renk ve desen seçeneği de vardı
yaa İzmirde bende bulsaydım dr ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım ama ya hiç bi dr yanaşmıyor yırtılma olur diye.
bi hastane varmış doğal doğum yaşam evimi ne yanlışta yazmış olabilirim oda fiyatı abartmış diye okudum netten. artık bu saatten sonra dr değiştiremem kendi drumla kaderime razı olucam :)
belki sancımla giderim normal süreci yaşarım bellimi olur :)
bel ağrısıda fenaa pufff...bizimkilerin şeklide netleşsin bakalım..SUHAN epidural yapıyor bel ağrısı ama benim bi kaç yıl baya baya ağrıdı belim ama bi kaç yıl sonra sadece adet olucam zamanlar ağrıyordu bence zaman içerisinde geçiyor
alıntı yaptım ama çıkmamış :)
cnm sendemi clexan kullanysn.Dr un sezeryanmi dedi.bnde kullanym 3 kkaybim var ileriki haftalarda ölü doğum.oyuzden sezeryan istyrm.ama Dr um iğne normal doğum için engel değil dedi.Dr un nededi bu konuda paykasrmsn.çok stresss oldum suannevet canım hep geç gelen bir bebek hem iğne hemde yaştan dolayı riske atmayalım dedi doktorum.Sağ salim alalımda kuzularımızı..sıkıntılarımızda bitecek inş
misk harbiden çok yaşlısın yaa :))) canım 40ından sonra doğum yapan ne çok kadın var 32 ne ki
0.6 lık cnm.iki genimde de sorun var.pıhtılaşma bozukluğu.cnm çok sıkkınkküçük bir ildeyim riskli gebelik uzmanı yok.herkes bisey diyo.barı bnle aynı durumda olanlara ne denio onu öğrenim diyormkaçlık iğne oluyordun canım sen
Rabbim en kolyaından nasip etsin hepimize..önce sağlık her zamn için..canım ya inşallah nasip olur, inşallah buraya yazabilirim normal doğurdum diye.. korkularım da oluyor ama dua ediyorum sürekli, bi de adam gibi nefes egzersizlerime çalışsam süper olacak da ihmal ediyorum biraz..
Allah razı olsun canım.canım grubumuzda zor hamilelik geçiren arkadaşlarımızdan birisin az kaldı inşallah güzel günlere Rabbim yardımcın olsun...
geçen biri yaptı çokta kolaydı yapılışı..olmadı lasitği uzun tut..geniş olursa duvara taraf olan kısımda düğüm atıp küçültürsün
eve gidince direk fırlatıyorum ben..ahhaaaa bıngıl bıngılllBenim de öyle canım eşim bangır bangır şarkısını bingil bingil olarak söylüyor benim icinsütyen takıyorum evde olsam da bir tek gece çıkartıyor m o da sıkıştırıyor beni diye
Canım bana doktorum aspirini 34 . Haftada bırakırız Demişti ama, uygulamalar farklı mı oluyor ki??anladım canım benim dr.um kan pıhtılaşması için normal doğum muhabbetini kesmedi ama beynimdeki adenomu hatırlatınca orda duraksadı ve konuyu netleştiremedik benim sezeryan adenomdan dolayı olacak diye düşünüyorum...ayrıca benim dr. coraspını 32. haftada bırakacaksın dedi ama ben korkuyorum acaba bir şey olur mu diye iğneyi de son güne kadar kullanacağız dedi...ama su coraspıni bırakınca hep endişe duyacağım sanırım...son kontrolunde coraspin ve iğneyi kullanma dönemlerini de sor bakalım canım ne diyecek...genel almaktan sa bölgesel almak daha mantıklı ama ne yapacağımı inan bilmiyorum...
Canım iğne mi engel değil dedi anlamadım ? Benim iğnenin dozu yüksek , bi de 2 . Tüp bebek tedavisinin ardından gelen mucize bebiş olunca Kıymetli geldi , ondan sezeryan olacak benim.cnm bnde iğne kullanım ama normal doğuma engel dedi Dr.eminmisn sen
canım ben 0.4 lük kullanıyorum...coraspınin bebişe zararlı oldugunu duymamıstım dediğin gibi limon kiraz vs. onlar da sulandırıyor takviye yaparız...son dönemlerde coraspin bebeğe zararlı diye okumuştum kızlardan ama en iyi doktorlar bilir..soracam evet oda aklımda bilgilerimizi paylaşalım iğne yapılanlar olarak...bide bizim heterezigot diye risk daha az.zaten yarım alıyorum ben coraspini iğnemde 0,2lik..gerçi başka doktor 0,4 lük yazmıştı..seninki kaçlıktı..son güne kadar iğne olacağın için endişelenme bence..gerekirse limonlu su,kiraz a dadanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?