canım dur hemen stres yapma kendine...benim doktorum direk sezeryan dedi..bi kaç rahatsızlığımda var benim ek olarak..bide ilk bebeği kaybedince riske atmak istemiyorum bende..devlet hastanesinin doktoruna sormuştum bebekte bi sıkıntı olmadıktan sonra normal olmada bi sakınca yok demişti .her doktor farklı bişey diyor...senin durumuda en iyi sen bilirsin..riske girmek istemiyorum diyorsan konuş bi doktorunlacnm sendemi clexan kullanysn.Dr un sezeryanmi dedi.bnde kullanym 3 kkaybim var ileriki haftalarda ölü doğum.oyuzden sezeryan istyrm.ama Dr um iğne normal doğum için engel değil dedi.Dr un nededi bu konuda paykasrmsn.çok stresss oldum suann
kaclik cnm.benim 0.6 lık clexane.bugun sordum normal doğumla alakasıyok dedi aanlamdm ki bnde.bnmde 3 ölü Doğumum bide küçükddüşük ve.yanı bnm içinde büyük stres kaynağı.haka korkyrm bisey olck diye.normal doğumu yapamm strese girerm bebeğe bisey olur diye.Canım iğne mi engel değil dedi anlamadım ? Benim iğnenin dozu yüksek , bi de 2 . Tüp bebek tedavisinin ardından gelen mucize bebiş olunca Kıymetli geldi , ondan sezeryan olacak benim.
sorma canım ya her dr.un kafasından bir ses çıkıyor ben 0.4 lük kullanıyorum iğneyi doğumdan önceki gün bile vurulacaksın ama coraspın 32.de kesilecek dedi...hatta 2 ay önce bir gece benim şakır şakır dişim kanadı baya kan gitti o zaman keselim dedi ama ben yine de devam ettim ama 32. de bırakacağım artık Allah korusun erken doğum falan gibi durumda kanamanın durması sıkıntı olabilir...Canım bana doktorum aspirini 34 . Haftada bırakırız Demişti ama, uygulamalar farklı mı oluyor ki??
Ah kız bende 38 39 sandım dı ilahi misk bende 31.5 yaşımdayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-paylasim-alani.98404/page-9117#post-41540155 bak burda bir sür hatun var..hrkesde riskli gebelik doktoruna gitmiyor.korkutma kendini.Allahın izniyle sağlıkla alacağız kucaklarımıza..sen sor elimizden geldiğince cevaplarız0.6 lık cnm.iki genimde de sorun var.pıhtılaşma bozukluğu.cnm çok sıkkınkküçük bir ildeyim riskli gebelik uzmanı yok.herkes bisey diyo.barı bnle aynı durumda olanlara ne denio onu öğrenim diyorm
amin canım Rabbim hastanelere düşürmesin ama oralarsız da etmesin...inşallah o tahlilin de iyi çıkar...sayılı gün az kaldı inşallah...Allah razı olsun canım.
İnsan sürünüyor burada maalesef, son bi tahlilim kaldı, ondan sonra gidicem inşallah. Sabah 5ten beri buradayım. Hayırlısıyla bir kucağımıza alsak artık..
doktorumun dediği gibi kıymetli bebekler onlar :))Canım iğne mi engel değil dedi anlamadım ? Benim iğnenin dozu yüksek , bi de 2 . Tüp bebek tedavisinin ardından gelen mucize bebiş olunca Kıymetli geldi , ondan sezeryan olacak benim.
[member: 304811"]canım dur hemen stsezeryan dedi..bi kaç rahatsızlığımda var benim ek olarak..bideriske atmak istemiyorum bende..devlet hastanesinin doktoruna sormuştum bebekte bi sıkıntı olmadıktan sonra normal olmada bi sakınca yok demişti .her doktor farklı bişey diyor...senin durumuda en iyi sen bilirsin..riske girmek istemiyorum diyorsan konuş bi doktorunla[/ QUOTE] cnm üzmek istemm ama bebeğini neden kaybetti.bnmde 3 tane ölü doğum var.hala cokkorkym bunada bisey olck diye.olmazsa Dr la konusrm yaparherhalde ssezeryancanım dur hemen stres yapma kendine...benim doktorum direk sezeryan dedi..bi kaç rahatsızlığımda var benim ek olarak..bide ilk bebeği kaybedince riske atmak istemiyorum bende..devlet hastanesinin doktoruna sormuştum bebekte bi sıkıntı olmadıktan sonra normal olmada bi sakınca yok demişti .her doktor farklı bişey diyor...senin durumuda en iyi sen bilirsin..riske girmek istemiyorum diyorsan konuş bi doktorunla
yok başlarda yokmuş zaten zararı..hatta gelişimi geç olan bebekler için bile verilebiliyormuş bazı dönmelrde..son haftalarda artık neye göre zararlı bilmiyorum öyle okumuştum...en iyisi doktora sormakcanım ben 0.4 lük kullanıyorum...coraspınin bebişe zararlı oldugunu duymamıstım dediğin gibi limon kiraz vs. onlar da sulandırıyor takviye yaparız...
ne bilim işte sahva geç bebek sahibi olunca insan kendini yaşlı hissediyor..hayata geç başladığını falan düşünüyorAh kız bende 38 39 sandım dı ilahi misk bende 31.5 yaşımdayım
Tm cnm bakayım Bi nettencanım volkan serhat dede var izmirde, bi de ten tene temas, bebek doğarken ışıkların kapatılması vs baya hassaslar sezeryan olsa bile annenin kucağına veriyorlar bebeği, kordonu geç kesiyorlar, uygulamaları çok güzel ama fiyatlarını bilmiyorum. 2 sezeryan sonrası normal doğum yapanlar bile okuyorum onun sayfasında..
20 li yaşlar çabuk geçti bakalım 30 lar nasıl geçecek.. birini büyüttüm ya şimdi hayıflanıyorum bu yaştan sonra ikinci olurmu diyeAh kız bende 38 39 sandım dı ilahi misk bende 31.5 yaşımdayım
Cnm ben konustum ağrı,kanama,erken dogum riski gibi bir sey olmadıgı surece yasaklamıyoruz dediÖzel bi soru doktoruyla konuşan var mı cinsel ilişki kaçıncı haftadan sonra yasak ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
guzelmis ama babasi nasil tasicakkk :)
bnmde 5. Gebelik ama kucagim boş malesef;(( yanı bebisim i cook istyrm .ödum kopuyo bisey olck diyedoktorumun dediği gibi kıymetli bebekler onlar :))
Aman cnm sende hiçte geç değil hayat 30 zundan sonra başlıyormuş hee ben sevmedim bu 30 lu yaşları ama. :)ne bilim işte sahva geç bebek sahibi olunca insan kendini yaşlı hissediyor..hayata geç başladığını falan düşünüyor
evet evet seni düşününce halime şükrettimne bilim işte sahva geç bebek sahibi olunca insan kendini yaşlı hissediyor..hayata geç başladığını falan düşünüyor
Canım ben ilkinde bir takım almıstım içinde hem bundan hemde küçük tırnak makası vardıtırnak makası boylemi aldınız kızlar
ben normal tırnak makaslarının daha kucugu gibi dusunuyordum eger boyleyse alacagım
bende var o babadan bi tane zaten forma girdiğimden beri kocayı ihya ediyorum ne kıymetli kocam varmış meğersem diyebizim babamız öyle çanta falan taşımaz ki :)))))) nerde öyle koca ah ah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?