- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 35
canım güven çok önemli bu kadar emek verip sonlara yaklaşmışken için nasıl rahat edecekse öyle yap...zaten artık sıkıntılı zamanlarımız başladı bir de bu tarz düşüncelerle yıpratma kendini...
canım ben 12. haftasında öğrendim 9 haftalıkken kalbi durmuştu yawrumun[member: 304811"]canım dur hemen stsezeryan dedi..bi kaç rahatsızlığımda var benim ek olarak..bideriske atmak istemiyorum bende..devlet hastanesinin doktoruna sormuştum bebekte bi sıkıntı olmadıktan sonra normal olmada bi sakınca yok demişti .her doktor farklı bişey diyor...senin durumuda en iyi sen bilirsin..riske girmek istemiyorum diyorsan konuş bi doktorunla[/ QUOTE] cnm üzmek istemm ama bebeğini neden kaybetti.bnmde 3 tane ölü doğum var.hala cokkorkym bunada bisey olck diye.olmazsa Dr la konusrm yaparherhalde ssezeryan
Allah korusun cnm Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. aklına kötü şeyler getirme..bnmde 5. Gebelik ama kucagim boş malesef;(( yanı bebisim i cook istyrm .ödum kopuyo bisey olck diye
tamam canım...bende oyle takım bakımm almadım zaten tek makasCanım ben ilkinde bir takım almıstım içinde hem bundan hemde küçük tırnak makası vardı
Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın..başlarda bende çok korkuyordum ama yavaş yavaş azaldı..sonuçta tedbirimizi aldık gerisi Allaha kalmış...kaşar,kuruyemiş,çikolata, bulgur bunlardan uzak durmaya çalış canım..iğnenin etkisini azaltıyormuşbnmde 5. Gebelik ama kucagim boş malesef;(( yanı bebisim i cook istyrm .ödum kopuyo bisey olck diye
Ben yaptırmıştım ağızda uyuşma oluyordu yemekten sonra ama normal çıktı sonucum şükür.Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
canım bebiş doğduğunda babayı nasıl alıştırırsan öyle gider bütün yükü biz üstlenirsek olmaz ki ama:)))benim eşim sağ olsun her zaman için yorulsam kendi çantamı bile taşır...bak bebişler doğsun daha hassas olurlar biz söylemeden yaparlar her şeyi , her taşın altına da elini koyma onlar da yapsın ve alışsınlar...bizim babamız öyle çanta falan taşımaz ki :)))))) nerde öyle koca ah ah :)
tşk ederim canımAman cnm sende hiçte geç değil hayat 30 zundan sonra başlıyormuş hee ben sevmedim bu 30 lu yaşları ama. :)
Gayet güzel yaşın
oylede cnm biturlu inanamym anne olabileceğine.eskiden gelen aci tecrübe ler yüzünden.ins bisey olmaz bukezAllah korusun cnm Rabbim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. aklına kötü şeyler getirme..
Ya bende çok pişmanım arkadan hemen doğurmadığıma.20 li yaşlar çabuk geçti bakalım 30 lar nasıl geçecek.. birini büyüttüm ya şimdi hayıflanıyorum bu yaştan sonra ikinci olurmu diye
bakalım artık görerek öğrenecez...30undan sonrasına nasipmiş..kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmevet evet seni düşününce halime şükrettimşaka tabisi bebeğim daha ne var yaşında hayat ne otuzunda ne kırkında başlar hayat farkında olduğun an başlar diye bir laf var en azından sen bilinçli bir anne olacaksın.. düşünsene ben kızıma neler yaptım anlatmıştım en azından çocuk eziyet çekmicek bide öyle düşün
amin canım inşallah gönlüne göre bir dr. bulursun...bu hafta son kez gidicem kendi dr uma, başka bir dr dan da randevu aldım önümüzdeki hafta için. kafam çookkk karışıkhepimiz için hayırlısı olsun cnm
benden geçti cnm yaa 31 oldum ya bende 2 ay önce.. ama haklısın 20 li yaşlar en güzeli deli dolu geçti.. 30 olunca bi olgunluk geldi sanki üstümeYa bende çok pişmanım arkadan hemen doğurmadığıma.
En güzeli 20 li yaşlar kıymetini bilin vallah :)
yanı bnde oyke dsnym aslında.bizde dedeler çok iri.esimin dedesi 1.96._benm dede 192.acaba onlara mi çekti diyorm.ben ve esimde iyiyz uzun sayılırızBen yaptırmıştım ağızda uyuşma oluyordu yemekten sonra ama normal çıktı sonucum şükür.
Bak sana ne dicem okumuşsundur gerçi çok yazdım bunu çünkü benim oğlan inan ilk usg ölçümünden son ölçüme kadar hep 2 hafta öndeydi ama ne erken doğum yaptım neden şeker çıktı 40 doldurdum da paşa gelmedi düşün ama ne var iri bir çocuk 8 yaşında 12 13 yaş kıyafet alıyorum anacım babamız iri e çocuğumda iri olcak tabi :)
Umarım yardımcı olmuşuldur.
Rabbim herşeyi en doğru zamanda verirmiş cnm demekki hakkında hayırlı olan buymuş ama yine diyorum erken anne olmak bebeğe eziyet vallabakalım artık görerek öğrenecez...30undan sonrasına nasipmiş..kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmbaşkada bişey demiyorum
Aynen öyle. Cnm soy çekiyor bi şekilde :)yanı bnde oyke dsnym aslında.bizde dedeler çok iri.esimin dedesi 1.96._benm dede 192.acaba onlara mi çekti diyorm.ben ve esimde iyiyz uzun sayılırız
cokerkn evlenmissn sanrm kati.cnku kizin buyuktu sanrm.bende oyle olsun isterdm ama yasim musade etmez artikbenden geçti cnm yaa 31 oldum ya bende 2 ay önce.. ama haklısın 20 li yaşlar en güzeli deli dolu geçti.. 30 olunca bi olgunluk geldi sanki üstüme
yaşadıkların hiçte kolay değil gayet normal bu korkulara kapılman ama bu sefer olacak diye telkin et kendini hep söylediğim gibi olumsuz düşünce olumsuz herşeyi çeker sana o yüzden içini ferah tut inanmaktanm bir an olsun vazgeçme, herşey yolunda ve sen sağlıkla doğuracaksın bebişinioylede cnm biturlu inanamym anne olabileceğine.eskiden gelen aci tecrübe ler yüzünden.ins bisey olmaz bukez
ben üni okurken hamileydim cnm son senemde, planlarım yüksek okuldan yatay geçişle 4 yıllık okumaktı ama kızımı aldım kucağımacokerkn evlenmissn sanrm kati.cnku kizin buyuktu sanrm.bende oyle olsun isterdm ama yasim musade etmez artik))
cnm yaş farkı az oluncada sıkıntıya.bizim kkardeşler yasfarki çok çok azdı.evde kavga patirti eksk olmazdı4-5 yyaş olmalısankiYa bende çok pişmanım arkadan hemen doğurmadığıma.
En güzeli 20 li yaşlar kıymetini bilin vallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?