2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bu hafta son kez gidicem kendi dr uma, başka bir dr dan da randevu aldım önümüzdeki hafta için. kafam çookkk karışık hepimiz için hayırlısı olsun cnm

canım ben 12. haftasında öğrendim 9 haftalıkken kalbi durmuştu yawrumun

bnmde 5. Gebelik ama kucagim boş malesef;(( yanı bebisim i cook istyrm .ödum kopuyo bisey olck diye
Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın..başlarda bende çok korkuyordum ama yavaş yavaş azaldı..sonuçta tedbirimizi aldık gerisi Allaha kalmış...kaşar,kuruyemiş,çikolata, bulgur bunlardan uzak durmaya çalış canım..iğnenin etkisini azaltıyormuş

Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
Ben yaptırmıştım ağızda uyuşma oluyordu yemekten sonra ama normal çıktı sonucum şükür.
Bak sana ne dicem okumuşsundur gerçi çok yazdım bunu çünkü benim oğlan inan ilk usg ölçümünden son ölçüme kadar hep 2 hafta öndeydi ama ne erken doğum yaptım neden şeker çıktı 40 doldurdum da paşa gelmedi düşün ama ne var iri bir çocuk 8 yaşında 12 13 yaş kıyafet alıyorum anacım babamız iri e çocuğumda iri olcak tabi :)
Umarım yardımcı olmuşuldur.

bizim babamız öyle çanta falan taşımaz ki :)))))) nerde öyle koca ah ah :)
canım bebiş doğduğunda babayı nasıl alıştırırsan öyle gider bütün yükü biz üstlenirsek olmaz ki ama:)))benim eşim sağ olsun her zaman için yorulsam kendi çantamı bile taşır...bak bebişler doğsun daha hassas olurlar biz söylemeden yaparlar her şeyi , her taşın altına da elini koyma onlar da yapsın ve alışsınlar...

20 li yaşlar çabuk geçti bakalım 30 lar nasıl geçecek.. birini büyüttüm ya şimdi hayıflanıyorum bu yaştan sonra ikinci olurmu diye
Ya bende çok pişmanım arkadan hemen doğurmadığıma.
En güzeli 20 li yaşlar kıymetini bilin vallah :)

bakalım artık görerek öğrenecez...30undan sonrasına nasipmiş..kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmbaşkada bişey demiyorum

yanı bnde oyke dsnym aslında.bizde dedeler çok iri.esimin dedesi 1.96._benm dede 192.acaba onlara mi çekti diyorm.ben ve esimde iyiyz uzun sayılırız

bakalım artık görerek öğrenecez...30undan sonrasına nasipmiş..kaderrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyorummmbaşkada bişey demiyorum
Rabbim herşeyi en doğru zamanda verirmiş cnm demekki hakkında hayırlı olan buymuş ama yine diyorum erken anne olmak bebeğe eziyet valla

benden geçti cnm yaa 31 oldum ya bende 2 ay önce.. ama haklısın 20 li yaşlar en güzeli deli dolu geçti.. 30 olunca bi olgunluk geldi sanki üstüme
cokerkn evlenmissn sanrm kati.cnku kizin buyuktu sanrm.bende oyle olsun isterdm ama yasim musade etmez artik))

oylede cnm biturlu inanamym anne olabileceğine.eskiden gelen aci tecrübe ler yüzünden.ins bisey olmaz bukez
yaşadıkların hiçte kolay değil gayet normal bu korkulara kapılman ama bu sefer olacak diye telkin et kendini hep söylediğim gibi olumsuz düşünce olumsuz herşeyi çeker sana o yüzden içini ferah tut inanmaktanm bir an olsun vazgeçme, herşey yolunda ve sen sağlıkla doğuracaksın bebişini

cokerkn evlenmissn sanrm kati.cnku kizin buyuktu sanrm.bende oyle olsun isterdm ama yasim musade etmez artik))
ben üni okurken hamileydim cnm son senemde, planlarım yüksek okuldan yatay geçişle 4 yıllık okumaktı ama kızımı aldım kucağıma ahh gençlik ahhh evet kızım 12 yaşına giriyor bu sene 19 yaşında anne oldum..

Ya bende çok pişmanım arkadan hemen doğurmadığıma.
En güzeli 20 li yaşlar kıymetini bilin vallah :)
cnm yaş farkı az oluncada sıkıntıya.bizim kkardeşler yasfarki çok çok azdı.evde kavga patirti eksk olmazdı4-5 yyaş olmalısanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…