2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bnce guzel bisey cnm.birlkte buyumussnz.bazende kismet .ilk cocugum dogsa 3 yasinda olurdu ama kismet...

ciddi olmazsın kattiii.ünv.demi evlendin..anammmmmmmmm ..maşallah sana

analdım inşşş güzel şeklide geçer..bi yerde okumuştum biri omiriliğe diğeride neresiydi unuttum oraya yaplıyormuş diye ama anlayamadım çok fazla...bel ağrısı yapıyormuş biri .hangisi acaba

Ben de tam farkını bilmiyorum ama gördüğüm örneklerde şöyle bi fark vardı epiduralde omurdan bi katater gibi bişe vardı, ağrı pompası dedikleri şey takılıydı. Spinalde ise öyle birşey yoktu.

ben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen
Ben ilk gebeligimde yapmıstım o testi, kalem düşmeyince ağlamıstım ama cok sarkmadılar öyle kaldılar sütyen giymeyi hic ihmal etmedim ben gece ve gündüz tabi bu birazda genlerle alakalı çatlaklar gibi aldıgımız tedbirler bir olcuye kadar faydalı oluyor

hah işte okuduğum şey buna benziyordu kuzum

ya ben kalem düşmeyince şoka girdim resmen bu kadarını da beklemiyordum..sütyen çok rahatsız ediyor beni...normalde yatınca bile indirmeyen biriydim.ama hamile kaldıktan sonra vay bana ...

ya ben kalem düşmeyince şoka girdim resmen bu kadarını da beklemiyordum..sütyen çok rahatsız ediyor beni...normalde yatınca bile indirmeyen biriydim.ama hamile kaldıktan sonra vay bana ...
sütyensiz yatma cnm yumuşak penye sütyenlerden al ama tak mutlaka sonra o sarkıklık kalıcı olur.. bende tam tersi sütyensiz çok rahatsız oluyorum..

cnm yaş farkı az oluncada sıkıntıya.bizim kkardeşler yasfarki çok çok azdı.evde kavga patirti eksk olmazdı4-5 yyaş olmalısanki
Evet kuzum ama 8 yaşta çok oldu sanki ya 3 yaş iyidir bence biz çok iyi anlaşırdık kardeşimle 3 yaş aramız

yok bebişim önce hamile kaldım üni bittiği yaz evlendim 5 ay sonra doğum yaptım gençlik işte şimdi düşünüyorumda kızım yapsa aynısını
Vavvv aman be oldu bitti işte herşeyde bi hayır varmış de kızınıda katma bu işe
Erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır demiş büyüklerimiz :)

ersağ ürünlerini kullanan varmı yada fikri olan...kimyasal yokmuş güya..bebek şampuanı için arkadaş tavsiye ettide..size sorayım dedim

Sütyen mi oda ne
Ayy hiç takmıyorum ben ya zaten evdeyim anca dışarı çıkarken hee birde küçük olunca avatajmı bilemiyorum ama sanırım avantaj şu aşamada :)

Sütyen mi oda ne
Ayy hiç takmıyorum ben ya zaten evdeyim anca dışarı çıkarken hee birde küçük olunca avatajmı bilemiyorum ama sanırım avantaj şu aşamada :)
taşıyamıyorumki ben artıkomuzlarıma yük binmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…