bnce guzel bisey cnm.birlkte buyumussnz.bazende kismet .ilk cocugum dogsa 3 yasinda olurdu ama kismet...ben üni okurken hamileydim cnm son senemde, planlarım yüksek okuldan yatay geçişle 4 yıllık okumaktı ama kızımı aldım kucağımaahh gençlik ahhh evet kızım 12 yaşına giriyor bu sene 19 yaşında anne oldum..
ciddi olmazsın kattiii.ünv.demi evlendin..anammmmmmmmm ..maşallah sanaben üni okurken hamileydim cnm son senemde, planlarım yüksek okuldan yatay geçişle 4 yıllık okumaktı ama kızımı aldım kucağımaahh gençlik ahhh evet kızım 12 yaşına giriyor bu sene 19 yaşında anne oldum..
öyle tabi kaderden öte köy yok nasipte bu varmış.. bebekliğinde zorlandım ama şimdi şimdi diyorum iyiki böyle olmuş arkadaş gibiyizbnce guzel bisey cnm.birlkte buyumussnz.bazende kismet .ilk cocugum dogsa 3 yasinda olurdu ama kismet...
yok bebişim önce hamile kaldım üni bittiği yaz evlendim 5 ay sonra doğum yaptımciddi olmazsın kattiii.ünv.demi evlendin..anammmmmmmmm ..maşallah sana
analdım inşşş güzel şeklide geçer..bi yerde okumuştum biri omiriliğe diğeride neresiydi unuttum oraya yaplıyormuş diye ama anlayamadım çok fazla...bel ağrısı yapıyormuş biri .hangisi acaba
Ben ilk gebeligimde yapmıstım o testi, kalem düşmeyince ağlamıstımben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen
ayy canım benim yaa ben hep 22 23 sanıyordum evlendiğin yaşı..okurken evlenmişsin..oyyyyok bebişim önce hamile kaldım üni bittiği yaz evlendim 5 ay sonra doğum yaptımgençlik işte şimdi düşünüyorumda kızım yapsa aynısını
hah işte okuduğum şey buna benziyordu kuzumBen de tam farkını bilmiyorum ama gördüğüm örneklerde şöyle bi fark vardı epiduralde omurdan bi katater gibi bişe vardı, ağrı pompası dedikleri şey takılıydı. Spinalde ise öyle birşey yoktu.
ya ben kalem düşmeyince şoka girdim resmenBen ilk gebeligimde yapmıstım o testi, kalem düşmeyince ağlamıstımama cok sarkmadılar öyle kaldılar sütyen giymeyi hic ihmal etmedim ben gece ve gündüz tabi bu birazda genlerle alakalı çatlaklar gibi aldıgımız tedbirler bir olcuye kadar faydalı oluyor
sütyensiz yatma cnm yumuşak penye sütyenlerden al ama tak mutlaka sonra o sarkıklık kalıcı olur.. bende tam tersi sütyensiz çok rahatsız oluyorum..ya ben kalem düşmeyince şoka girdim resmenbu kadarını da beklemiyordum ..sütyen çok rahatsız ediyor beni...normalde yatınca bile indirmeyen biriydim.ama hamile kaldıktan sonra vay bana ...
hayirlisi artik ..İnşaallah aktarabiliriz ben de bir danisim burda ben hamile olduğumu öğrendiğim gün söylediler bana doğum oncen yaniyor diye oysaki dönem kapatmak için o kadar hesap kitap yapmıştım
Evet kuzum ama 8 yaşta çok oldu sanki ya 3 yaş iyidir bence biz çok iyi anlaşırdık kardeşimle 3 yaş aramızcnm yaş farkı az oluncada sıkıntıya.bizim kkardeşler yasfarki çok çok azdı.evde kavga patirti eksk olmazdı4-5 yyaş olmalısanki
Vavvv aman be oldu bitti işte herşeyde bi hayır varmış de kızınıda katma bu işeyok bebişim önce hamile kaldım üni bittiği yaz evlendim 5 ay sonra doğum yaptımgençlik işte şimdi düşünüyorumda kızım yapsa aynısını
öyle yapayım mademsütyensiz yatma cnm yumuşak penye sütyenlerden al ama tak mutlaka sonra o sarkıklık kalıcı olur.. bende tam tersi sütyensiz çok rahatsız oluyorum..
Evet kuzum ama 8 yaşta çok oldu sanki ya 3 yaş iyidir bence biz çok iyi anlaşırdık kardeşimle 3 yaş aramız
Vavvv aman be oldu bitti işte herşeyde bi hayır varmış de kızınıda katma bu işe
Erken kalkan yol alır erken evlenen döl alır demiş büyüklerimiz :)
zaten ona söylemedim, yani söylermiyim hiç sonra beni feyz alır karşıma dikilir mazallahkızınıda katma bu işe
taşıyamıyorumki ben artıkSütyen mi oda ne
Ayy hiç takmıyorum ben ya zaten evdeyim anca dışarı çıkarken hee birde küçük olunca avatajmı bilemiyorum ama sanırım avantaj şu aşamada :)
avantaj tabisi sarkma olmaz en azından..Sütyen mi oda ne
Ayy hiç takmıyorum ben ya zaten evdeyim anca dışarı çıkarken hee birde küçük olunca avatajmı bilemiyorum ama sanırım avantaj şu aşamada :)
içim göçmüş benim..yaklaşık son 3 yılda baya yıprandım..inş bundan sonrası iyi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?