- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
içim göçmüş benim..yaklaşık son 3 yılda baya yıprandım..inş bundan sonrası iyi olur...
o neymiş hiç duymadım araştırmak lazımersağ ürünlerini kullanan varmı yada fikri olan...kimyasal yokmuş güya..bebek şampuanı için arkadaş tavsiye ettide..size sorayım dedim
ayy hadi inşşşşinşallah canım bebeğinle yeniden çocuk olacaksın:) hele 3-4 yaşına gelince evdeki şenliği gör:)
Canim senin bebis kac grdi..benim gizli seker degerim 5.5cikmisti. Ust sinirda 6 bakalim senin sonuc ne olacak..Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
amway oriflame gibi katologla satış yapıyor arkadaş...kimyasalrdan vs. bahsetti...kimyacı arkadaşımız yokmudur yau aramızdao neymiş hiç duymadım araştırmak lazım
Cnm ben o markanın bazı ürünlerini kullanıyorum ve cok memnunum ama bebek sampuanı nasıldir hic bilmiyorumersağ ürünlerini kullanan varmı yada fikri olan...kimyasal yokmuş güya..bebek şampuanı için arkadaş tavsiye ettide..size sorayım dedim
Ayy kıyamam ya küçük olsa bi dert büyük olsa bi dert işte.taşıyamıyorumki ben artıkomuzlarıma yük binmiş gibi
hmm ya satmak için övmüş olmasın avon mesela dandik bir kozmetik onun gibi olabilir iyi araştırmak lazım.. hem yılların dalini falan var ne gerek var maceraya..amway oriflame gibi katologla satış yapıyor arkadaş...kimyasalrdan vs. bahsetti...kimyacı arkadaşımız yokmudur yau aramızda
hım ok anladım..bende bilemedim ya..al bi türlü alma bi türlü...derinlemesine indide arkadaş...çok ikna oldumCnm ben o markanın bazı ürünlerini kullanıyorum ve cok memnunum ama bebek sampuanı nasıldir hic bilmiyorum
ayy bugün çok hırpaladım kendimi....Yıllar yılı dert yolunda......Ne ilk nede sonuncuyum......Kahrediyor hayat beni.........Acıların kadınıyımAyy kıyamam ya küçük olsa bi dert büyük olsa bi dert işte.
öylemi diyorsun baby.pikisihmm ya satmak için övmüş olmasın avon mesela dandik bir kozmetik onun gibi olabilir iyi araştırmak lazım.. hem yılların dalini falan var ne gerek var maceraya..
senin içine sindiyse o başka bebişim iyice araştır al..öylemi diyorsun baby.pikisi
kendim için olsa alır kenara koyarımda bebiş olunca iş başka...senin içine sindiyse o başka bebişim iyice araştır al..
Canım kimyacı olsa ne olacak onu analiz etmeden bilemez. Analizlerde öyle her labda yapılamıyor. Şöyle düşün şuan ülkeye giren ithal yiyeceklerde gdo var mı diye analiz yapabilen 2 yer var onlarda çok maliyetli olduğu için çok çok büyük partilere yapılıyormuş. Eşim kimya lab dersi veriyor eğitim fak.de ama en basit deneyler için bile maliyet öyle çıkıyorki .Bunu herkes yapmaz yani.amway oriflame gibi katologla satış yapıyor arkadaş...kimyasalrdan vs. bahsetti...kimyacı arkadaşımız yokmudur yau aramızda
Sende çok güldürdün beni ya Allah ta seni güldürsün emi misk.ayy bugün çok hırpaladım kendimi....Yıllar yılı dert yolunda......Ne ilk nede sonuncuyum......Kahrediyor hayat beni.........Acıların kadınıyım
analiz açısından demedim canım.en azından içeriğinde bulunan maddelerin yazıldığı kısma bakarak bilgi verebilir diye düşündüm..yoksa işin analiz kısmında değilim..tamamen atıyorum mesela kl13 kodlu bişey var...bu ne anlama geliyor gibiCanım kimyacı olsa ne olacak onu analiz etmeden bilemez. Analizlerde öyle her labda yapılamıyor. Şöyle düşün şuan ülkeye giren ithal yiyeceklerde gdo var mı diye analiz yapabilen 2 yer var onlarda çok maliyetli olduğu için çok çok büyük partilere yapılıyormuş. Eşim kimya lab dersi veriyor eğitim fak.de ama en basit deneyler için bile maliyet öyle çıkıyorki .Bunu herkes yapmaz yani.
amin inşşş canımSende çok güldürdün beni ya Allah ta seni güldürsün emi misk.
:-o:-o:-o
benım hep vardı dahada arttıGünaydın kızlar vajinal akıntı sorunu yaşayan varmı bemim ki 30.haftadan sonra arttı sanki ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?