2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
Canim senin bebis kac grdi..benim gizli seker degerim 5.5cikmisti. Ust sinirda 6 bakalim senin sonuc ne olacak..

amway oriflame gibi katologla satış yapıyor arkadaş...kimyasalrdan vs. bahsetti...kimyacı arkadaşımız yokmudur yau aramızda
hmm ya satmak için övmüş olmasın avon mesela dandik bir kozmetik onun gibi olabilir iyi araştırmak lazım.. hem yılların dalini falan var ne gerek var maceraya..

Cnm ben o markanın bazı ürünlerini kullanıyorum ve cok memnunum ama bebek sampuanı nasıldir hic bilmiyorum
hım ok anladım..bende bilemedim ya..al bi türlü alma bi türlü...derinlemesine indide arkadaş...çok ikna oldum

amway oriflame gibi katologla satış yapıyor arkadaş...kimyasalrdan vs. bahsetti...kimyacı arkadaşımız yokmudur yau aramızda
Canım kimyacı olsa ne olacak onu analiz etmeden bilemez. Analizlerde öyle her labda yapılamıyor. Şöyle düşün şuan ülkeye giren ithal yiyeceklerde gdo var mı diye analiz yapabilen 2 yer var onlarda çok maliyetli olduğu için çok çok büyük partilere yapılıyormuş. Eşim kimya lab dersi veriyor eğitim fak.de ama en basit deneyler için bile maliyet öyle çıkıyorki .Bunu herkes yapmaz yani.

analiz açısından demedim canım.en azından içeriğinde bulunan maddelerin yazıldığı kısma bakarak bilgi verebilir diye düşündüm..yoksa işin analiz kısmında değilim..tamamen atıyorum mesela kl13 kodlu bişey var...bu ne anlama geliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…