Ben ilk evlendiğinde kullanmıştım misk, fakat deterjanlarından hiç menun kalmadım iç çamaşırlarım beyaz bluzlarım mosmor oldu, hatta çok para verip bi bluz aldım kısa sürede atmak zorunda kaldım hala için yanar. Deterjan dışındaki tüm ürünlerinden memnundum amaersağ ürünlerini kullanan varmı yada fikri olan...kimyasal yokmuş güya..bebek şampuanı için arkadaş tavsiye ettide..size sorayım dedim
İşte zaten işin o kısmı ilginç çünkü bazen yazdıklarından oluşmuyor içerikler. Değiştiriliyor yada işe gelen şekilde yazıyorlar üzerine bu malesef özellikle katalog ürünlerde oluyor. Çünkü satıcının ürünle ilgili gerçek bilgisi olmaması bir sürü yasal zorunluluktan yırtmasını sağlıyor, iadeler satıcının üzerine yıkılıyor vs... gibi... Ersağı duyalı 1,5 yıl oldu ama açıkçası satıcıların kulaktan dolma ve ezberletilmiş metinleri papağan gibi aktarmaları beni tedirgin etti. Kimileri çok iyi pazarlamacı evet zaten satış yapabilenlerde onlar ama bu katalog işlerine bulaşmışlığım var farklı firmalardan. Genelde üst birimlerden gerçek bilgi istendiğinde yan çiziliyor. özellikle kimyasal içerik hakkındaki sorulardan. Sen seminerde öğrendiklerini anlat diyorlar. Bir belge vs. ile bize bilgi sunamıyorlar haliyle vazgeçmiştim.analiz açısından demedim canım.en azından içeriğinde bulunan maddelerin yazıldığı kısma bakarak bilgi verebilir diye düşündüm..yoksa işin analiz kısmında değilim..tamamen atıyorum mesela kl13 kodlu bişey var...bu ne anlama geliyor gibi
benımde oyle oldu yumusadı ve sarktıkızlar ya benim göğüslerim çok fena sarktı..emzirmeden böyle oldu..emzirince dizlerime yetişir heralde..napcam ben yaa
cnm ya bu cantaaları koluna takamayacaksın ama nasıl kullancan bebek arabası olsa bide..bana kola yada sırta takılabılır olanlar daha rahat gelıyor.sırt cantası aldım benKızlarcım günaydın,
haftasonu hepimiz için baya alışverişle geçmiş gibi duruyor :) cumtesi de yazmıştım ama hsonu forum sakin oluyor, gözden kaçıyor mesajlar..
ebebekteki 250 tl alışverişe 100 tl hediye çeki fırsatından 2 kere faydalandım :)
2 tane bebek bakım çantası aldım.. biri skip hop duo paris yandan asmalı dha klasik şık bir çanta, diğeri de okiedog urban trek sırta asmalı dha spor ama kullanışlı bir çanta :) artık günlük moduma göre 2sinden birini takarım diyorum.. açıkçası skip hop çok şık ama ekiodog dha kullanışlı gbi geldi bana.. 2sinin de fotosunu atıyorum, bebek çantası baya konu olmuştu geçen hafta bi fikir vermiş olayım :)
hediye çeklerimle de;
lansinoh göğüs kremi
avent göğüs kalkanı
sebamed şampuan
sebamed sabun
sebamed pişik kremi
dr. brown doğal akış cam biberon
2 tane emzirme atleti aldım..
aklımdaki biçok şeyi tamamlamış oldum
ben koca gobusumle bıkını gıyıyommm kımeneBen aslında bikiniden yanayım.. çünkü mayo hem göbişi sıkıyor hem de geç kuruyor.. üşütme ihtimali dha yüksek.. açıkçası haziran başında yurtdışına çıkmıştık, orda denize girdik ve hep bikini giydim.. ama trde olunca koca göbeğiyle bi de bikini giymiş fln derler, kötü kötü süzerler diye endişelenip giyemeyebilirdim, bilemiyorum..
bende 32 yaşındayım ilk gebeliğim ve kendimi hala çok küçük görüyorum ne olacak benim halim :)ayy hadi inşşşş
bikini :)kizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz
merhaba miskamber dogum tarihimiz aynı güne geliyor muhtemelenayy hadi inşşşş
doktorum taaa 26lardayken hafıff bı adet baslangıcındaykenkı gıbı kırmızılık gelmıstı artık yapmayın demıstıÖzel bi soru doktoruyla konuşan var mı cinsel ilişki kaçıncı haftadan sonra yasak ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Canım benim iğne 0,8 lik. Çünkü ben evlenmeden önce bacağıma pıhtı attığı için hastanede yatmıştım. Yani önceden bilindiğinden benim sorun yüksek başlandı.kaclik cnm.benim 0.6 lık clexane.bugun sordum normal doğumla alakasıyok dedi aanlamdm ki bnde.bnmde 3 ölü Doğumum bide küçükddüşük ve.yanı bnm içinde büyük stres kaynağı.haka korkyrm bisey olck diye.normal doğumu yapamm strese girerm bebeğe bisey olur diye.
aynı benben direniyorumda göğüsler direnemiyor sanki ayışığıgeçen kalem koydum altına ..bildiğin kalem düşmedi orda kaldı..sarkmışlar grubuna girdim resmen
Canım 5 -6 cm lik pamuk olandan aldım, yatas kraft için uretiyormus, ama annemin pek içine sinmedi yün minder yaptirayim diyor sma ben istemiyorumPeki canim bu yatak nasil bisey yeni dogana visco,pamuklu yumusak,yayli ortopedik yatak onermiyorlarda..Bende arastiriyorum nereden alsam diyee..
Canım ben bu ayın başında yaptırdım. Hatta normal geldiğinden bana şeker yuklemesi bile yapılmadı. 12 saatlik açlık ile sağlık ocağında verdim kanı. Hemen öğleden sora çıktı. Evet gizli şeker için bakılıyormuş.Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
miskk bugun formundasınn okuyup okuyup guluyom :)cinsel ilişkimi oda ne unuttum ben onu....doğum sonrası yeniden gelinlik giymek istiyorum
benımde oyle oldu yumusadı ve sarktıinek memesi gibi olcaz göbegimizin ustune duscekler
ne güzel işte..bende görsem iyi olacak....bende 32 yaşındayım ilk gebeliğim ve kendimi hala çok küçük görüyorum ne olacak benim halim :)
mrb canım..ididr çok şükür ..yeni üye olmuşsun sanırım.hoşgeldin..bel ağrılarım arttı haftasonu ..regli ağrısı gibimerhaba miskamber dogum tarihimiz aynı güne geliyor muhtemelennasıl geçiyor hamilelik agrıların varmı
nolcak bizim halimizz gizzzzzzzz...dağa daşamı vurak kendimizi napak söyleeeeaynı ben
cnm ben kendı yatagıma ve bebegın yatagı ıcın fıyonk dıktım ıcınede sılıkon doldurtucam:) bebek yatagı ıcın tulu etrafına dıkmek konusunda benımde celıskılerım var sanırım tulu ve lastıgı alıcam anneme verıcem o gorevı:) sanırım 100 cmlık bısı olsa yter dıe dusunuyorum sonucta kuvoz gıbı kucukler yataklarKızlar :) ben hastane odası için bebek yatağına tül giydiriyorlar ya ondan dikmek istiyorum. Sonradan kendi odamdaki beşiğine takmayı düşünüyorum o tülü de. Ama bi sorunum var ki ben o hastanede hani şu odada yanımızda yatıyorlar ya sert plastik bi malzemeden o bebek yataklarının boyutlarını bilmiyorum :) evdeki beşiğime göre lastik geçirsem hastanedekinden düşer diye korkuyorum, lastik minimum genişlikte hastane odasındakine otursun istiyorum. Uzun lafın kısası hastanede çalışanlar yada böyle birşey yapan yaptıran varsa ölçüleri sorabilirmiyim :)
bi akıl daha verebılırım :) sen dık lastıgını bagla payı kalsın olmzsa bıraz gevsetırsınKızlar :) ben hastane odası için bebek yatağına tül giydiriyorlar ya ondan dikmek istiyorum. Sonradan kendi odamdaki beşiğine takmayı düşünüyorum o tülü de. Ama bi sorunum var ki ben o hastanede hani şu odada yanımızda yatıyorlar ya sert plastik bi malzemeden o bebek yataklarının boyutlarını bilmiyorum :) evdeki beşiğime göre lastik geçirsem hastanedekinden düşer diye korkuyorum, lastik minimum genişlikte hastane odasındakine otursun istiyorum. Uzun lafın kısası hastanede çalışanlar yada böyle birşey yapan yaptıran varsa ölçüleri sorabilirmiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?