2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ersağ ürünlerini kullanan varmı yada fikri olan...kimyasal yokmuş güya..bebek şampuanı için arkadaş tavsiye ettide..size sorayım dedim
Ben ilk evlendiğinde kullanmıştım misk, fakat deterjanlarından hiç menun kalmadım iç çamaşırlarım beyaz bluzlarım mosmor oldu, hatta çok para verip bi bluz aldım kısa sürede atmak zorunda kaldım hala için yanar. Deterjan dışındaki tüm ürünlerinden memnundum ama

İşte zaten işin o kısmı ilginç çünkü bazen yazdıklarından oluşmuyor içerikler. Değiştiriliyor yada işe gelen şekilde yazıyorlar üzerine bu malesef özellikle katalog ürünlerde oluyor. Çünkü satıcının ürünle ilgili gerçek bilgisi olmaması bir sürü yasal zorunluluktan yırtmasını sağlıyor, iadeler satıcının üzerine yıkılıyor vs... gibi... Ersağı duyalı 1,5 yıl oldu ama açıkçası satıcıların kulaktan dolma ve ezberletilmiş metinleri papağan gibi aktarmaları beni tedirgin etti. Kimileri çok iyi pazarlamacı evet zaten satış yapabilenlerde onlar ama bu katalog işlerine bulaşmışlığım var farklı firmalardan. Genelde üst birimlerden gerçek bilgi istendiğinde yan çiziliyor. özellikle kimyasal içerik hakkındaki sorulardan. Sen seminerde öğrendiklerini anlat diyorlar. Bir belge vs. ile bize bilgi sunamıyorlar haliyle vazgeçmiştim.

cnm ya bu cantaaları koluna takamayacaksın ama nasıl kullancan bebek arabası olsa bide..bana kola yada sırta takılabılır olanlar daha rahat gelıyor.sırt cantası aldım ben

ben koca gobusumle bıkını gıyıyommm kımene

Özel bi soru doktoruyla konuşan var mı cinsel ilişki kaçıncı haftadan sonra yasak ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
doktorum taaa 26lardayken hafıff bı adet baslangıcındaykenkı gıbı kırmızılık gelmıstı artık yapmayın demıstı sonra bı kac kacamak yaptım ama baktım hep kırmızılık gelıo dukkanı kapattık :)

Canım benim iğne 0,8 lik. Çünkü ben evlenmeden önce bacağıma pıhtı attığı için hastanede yatmıştım. Yani önceden bilindiğinden benim sorun yüksek başlandı.

Peki canim bu yatak nasil bisey yeni dogana visco,pamuklu yumusak,yayli ortopedik yatak onermiyorlarda..Bende arastiriyorum nereden alsam diyee..
Canım 5 -6 cm lik pamuk olandan aldım, yatas kraft için uretiyormus, ama annemin pek içine sinmedi yün minder yaptirayim diyor sma ben istemiyorum

Kızlarsize ha1c1 ddiye bi tahlil yapildimi.gizli şeker varmı onu gosteryms.bebek iri diye sanrm Dr gizl şekerden suphelndi.cnku normal şeker tahlili ve şeker yüklemeleri hep normal cikti
Canım ben bu ayın başında yaptırdım. Hatta normal geldiğinden bana şeker yuklemesi bile yapılmadı. 12 saatlik açlık ile sağlık ocağında verdim kanı. Hemen öğleden sora çıktı. Evet gizli şeker için bakılıyormuş.

merhaba miskamber dogum tarihimiz aynı güne geliyor muhtemelen nasıl geçiyor hamilelik agrıların varmı
mrb canım..ididr çok şükür ..yeni üye olmuşsun sanırım.hoşgeldin..bel ağrılarım arttı haftasonu ..regli ağrısı gibi.sende durumlar nedir

cnm ben kendı yatagıma ve bebegın yatagı ıcın fıyonk dıktım ıcınede sılıkon doldurtucam:) bebek yatagı ıcın tulu etrafına dıkmek konusunda benımde celıskılerım var sanırım tulu ve lastıgı alıcam anneme verıcem o gorevı:) sanırım 100 cmlık bısı olsa yter dıe dusunuyorum sonucta kuvoz gıbı kucukler yataklar

bi akıl daha verebılırım :) sen dık lastıgını bagla payı kalsın olmzsa bıraz gevsetırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…