- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 32
hoşbulduk canım bayadr takip ediyordm üyelk bu güne kısmet oldumrb canım..ididr çok şükür ..yeni üye olmuşsun sanırım.hoşgeldin..bel ağrılarım arttı haftasonu ..regli ağrısı gibi.sende durumlar nedir
valla açık söyleyeyim burada verdiğin enerji gayet pozitif ve dinamik... benim tam tersim :))hislerle davranışlar arasındaki bu farkların nedeni nedir merak ettim şimdine güzel işte..bende görsem iyi olacak....
fırsat bulursam eve gıdınce atayım resım. (mısafırım olcakta) ılk fırsatta resmını cekerim:)Canım nasıl bir şey yaptın? Resmini atabilir misin?
yook tatlım biri kola takılıyor normal ya da yandan, diğeri zaten sırt çantasıcnm ya bu cantaaları koluna takamayacaksın ama nasıl kullancan bebek arabası olsa bide..bana kola yada sırta takılabılır olanlar daha rahat gelıyor.sırt cantası aldım ben
hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrenmiştim 8. haftanın sonuna kdr uslu uslu durduk :) sonrasında doktor bi sakınca yok dediği için rutinimize döndük.. tabiki eskisine göre dha dikkatli oluyoruz ama hala devam :) 32. haftadan sonra genelde yasak oluyormuşÖzel bi soru doktoruyla konuşan var mı cinsel ilişki kaçıncı haftadan sonra yasak ya da siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
2 hafta önce gittgmde 1600 du .ozamn suphelndi ilk.sekeryüklemesi yaptırdim sonuc normal çıktı.bugün de 2 kg 34 gr.bugün içinde ha1c1 istedi.kanverdim.sana nededi Dr un.bebisin iri mi.jkaç kg.ne dedi sonucun icinCanim senin bebis kac grdi..benim gizli seker degerim 5.5cikmisti. Ust sinirda 6 bakalim senin sonuc ne olacak..
bebegin irimi ondanmi yapıldı. Bana oyuzden yapıldığını söyledi Dr.bide ailede şeker var annemlerde felan.sanrim oyuzden gerek duyduCanım ben bu ayın başında yaptırdım. Hatta normal geldiğinden bana şeker yuklemesi bile yapılmadı. 12 saatlik açlık ile sağlık ocağında verdim kanı. Hemen öğleden sora çıktı. Evet gizli şeker için bakılıyormuş.
Banada ilk bebegin karin olcusu onde dedi iri bebek olabilir,sende sekerde olabilir dedi aclik tokluk sekerime baktirdim glikoz almadan aclik 81 tokluk 126 cikmisti. Bu sinirlar iyi dedi ama yinede sekerden uzak dur hergun yuruyus vs..Bebegimin gelisimi 1 hafta onde,en son 5haziranda gittigimde kilosu 1138 grdi. Bakalim bu cmtesi kontrolum var nekadar buyudu bende merak ediyorum.. umarim cok iri bebegimiz olmaz cunku ben normal dogum istiyorum ..2 hafta önce gittgmde 1600 du .ozamn suphelndi ilk.sekeryüklemesi yaptırdim sonuc normal çıktı.bugün de 2 kg 34 gr.bugün içinde ha1c1 istedi.kanverdim.sana nededi Dr un.bebisin iri mi.jkaç kg.ne dedi sonucun icin
cnm benimkinin karın olcusu başlarda 1 hafta öndeydi sonra 10 güne çıktı fark.şuan 30+0 im normalde ana USG ye gore 32+3. Baya fark oluşmuş.halada normal zamanınagore ddoğar diyo.boyle giderse 4 kg i bulucak .senin Kaç kg merak ettm yarın Dr çıkışı yazarsn cnm.bide Dr una sende sorarmsn USG ye goremi dogck diye.bakalm senin Dr ne dicek.merakla beklyrmBanada ilk bebegin karin olcusu onde dedi iri bebek olabilir,sende sekerde olabilir dedi aclik tokluk sekerime baktirdim glikoz almadan aclik 81 tokluk 126 cikmisti. Bu sinirlar iyi dedi ama yinede sekerden uzak dur hergun yuruyus vs..Bebegimin gelisimi 1 hafta onde,en son 5haziranda gittigimde kilosu 1138 grdi. Bakalim bu cmtesi kontrolum var nekadar buyudu bende merak ediyorum.. umarim cok iri bebegimiz olmaz cunku ben normal dogum istiyorum ..
Rabbim bizi korkularımızdan emin kılsın..başlarda bende çok korkuyordum ama yavaş yavaş azaldı..sonuçta tedbirimizi aldık gerisi Allaha kalmış...kaşar,kuruyemiş,çikolata, bulgur bunlardan uzak durmaya çalış canım..iğnenin etkisini azaltıyormuş
Cnm ya okadar okumuşsun emek vermişsin bence boş durmamalısın mesleğini yapmalısın kesinlikle bi zaman kendin bakarsın meleğine ama 3 yaşından sonra çokta rahat çalışabilirsin kesinlikle çalış ki çok saygın bi.mesleğin var eşinde destekçin madem.Kızlar çalışan insanlar à okadar imreniyorum ki ben 4 yıllık Ünv mezunuyum atanamadım öğretmen olarak tezli yuksek lisans yaptım ve şimdi bebeğim olacak. Onu bırakıp calisamam da bebeğim doğuncada 27 yaşında olacağım.
Ne yapsam bilmiyorum önümüzdeki sene eşim kpss kursuna git haftasonu ben bakarım diyor kizimiza ama eylül de doğum zaten dershane lerde o tarihte başlıyor imkansız gibi.
ne yapmalıyım sizce sadecé para kazanmak için değil bi sosyal hayatım olması için de istiyorum.
Yaşadığım şehirde sadece eşimin ailesi var onları n dertlerini dinlemekten sıkıldım
cnm bende devlet memuruyum kamuda.ama isimi cok sevmiyorumm.8-5 olmasını özellikle.yarım gün çalışmak istyrm.hem evime daha çok zamn ayırmak isterim.oldum olası öğretmenlik mesleğini çok sevmismdr. Evlendikten sonra sınava girdm ve istediğim bölümü kazandım.buyilda mezun oldum.Kızlar çalışan insanlar à okadar imreniyorum ki ben 4 yıllık Ünv mezunuyum atanamadım öğretmen olarak tezli yuksek lisans yaptım ve şimdi bebeğim olacak. Onu bırakıp calisamam da bebeğim doğuncada 27 yaşında olacağım.
Ne yapsam bilmiyorum önümüzdeki sene eşim kpss kursuna git haftasonu ben bakarım diyor kizimiza ama eylül de doğum zaten dershane lerde o tarihte başlıyor imkansız gibi.
ne yapmalıyım sizce sadecé para kazanmak için değil bi sosyal hayatım olması için de istiyorum.
Yaşadığım şehirde sadece eşimin ailesi var onları n dertlerini dinlemekten sıkıldım
Kesinlikle git dersaneye cnm bebişin şansına atanırsın belki hem yaşın da genç tabiki ev kadını olarak tüketme ömrünü çalış bencede..Kızlar çalışan insanlar à okadar imreniyorum ki ben 4 yıllık Ünv mezunuyum atanamadım öğretmen olarak tezli yuksek lisans yaptım ve şimdi bebeğim olacak. Onu bırakıp calisamam da bebeğim doğuncada 27 yaşında olacağım.
Wowww, maşallah cnmHiç bir çaba sarfetmiyorum, hamileliğimin 5.5 ayına kadar her gün uzun mesafe yürüdüm. Kışın bile yürüdüm belki o az kilo almamı sağladı belkide genetik birşey. Annemde bana hamileyken 7. Ayın sonuna kadar eski kıyafetlerini giymiş.
Ne güzel eşin sana destek çıkarım diyorken bence bu fırsatı kaçırma yaşın daha genç bence. Bebeğin küçükken ders çalışman daha kolay olur. Ayaklandığı zaman evin işine bile yetişemeyeceksin yeri geldiğinde.Kızlar çalışan insanlar à okadar imreniyorum ki ben 4 yıllık Ünv mezunuyum atanamadım öğretmen olarak tezli yuksek lisans yaptım ve şimdi bebeğim olacak. Onu bırakıp calisamam da bebeğim doğuncada 27 yaşında olacağım.
cnm bende devlet memuruyum kamuda.ama isimi cok sevmiyorumm.8-5 olmasını özellikle.yarım gün çalışmak istyrm.hem evime daha çok zamn ayırmak isterim.oldum olası öğretmenlik mesleğini çok sevmismdr. Evlendikten sonra sınava girdm ve istediğim bölümü kazandım.buyilda mezun oldum.) aslında KPSS den buyil birşeyler yaparm diyodum ama hamileligim başlarda kötü geçtivs.cçalışamadım.yanı bu sene atanma umudum yok.bnde seneye ücretsiz izin alıp özellikle ocaktan sonra çok sıkı bi çalışma ile seneye atanacgmi dusnyrm.sende umutsz olma.evde kendin de birşeyler yapabilirsn.yada bebege bakck birileri varsa kursa gidebilirsin.yanı benim okuma surecim cokzordu.hem iş hem ev hem koca hem okul....mahvoldumm.ama idealim buydu .atanabilirsem de kendimle gurur duycm.insan isterse yapilmyck biseyyok.inançlı ol canım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?