2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben de o tüle fiyonk yapacağım aynı modelden bahsediyoruz sanırım nette gördüm o tüle fiyonk takılmış, kuran için küçük kese gibi birşey yapılmış üzerine gene fiyonk konmuş bir de kapı süsü çerçeve içerisinde bebeğin adı yazıyordu, üst kısmında bi taç motifi alt kısmında ise gene beşik ve kesedeki gibi ama büyükçe bi fiyonk vardı. Beşik için olanı odama koyacağım beşiğe de uyabilcek ölçüde yapmak istiyoum, hastanede kullandık bitti olmasın diye :) Bu 3lü takımı yapmaya niyetlendim bakalım kes yapıştırda iyiyim, iğne oyası ve elde dikiş de yapabiliyorum ama makine dikişine ilk defa girişeceğim. Beceremezsem anneme devredeceğim bakalım

selamlar nasılsın, uzun zamandır yoktun:)
Iyiyim CNm çok sık giremiyorum artık. Benim ufaklık cok vaktimi alıyor, hamilelikten hüçbirsey anlamadım. Gecenlerde bi sabah artık ufaklığın ağlaması oyun istekleri şu bu derken bi sinir tuttu başladım ağlamaya , aksamda Dr kontrolüm vardı, Dr senin şiddetli sancın var dedi hissetmiyor musun şura Bura gösterdi, o sıra ufakta ağlayıp kucağıma gelmek istiyor falan, iğne verdi. Anlayacağın Ağrı sızıda olsa Farketmiyorum, koşturmaktan kendimle ve minnakla pek ilgilenemiyorum sen nasılsın? Nasıl geçiyor hamişlik?

Aynenn canimm banada oyle dedii 4kg bulur dedii,gecede yataktahafif kibildadim vajina tarafinda kemik kikirdak gb bisey girt etti heralde catimmi genisliyoo dedimm zatenn bende cumartesi gittigimde o soruyu soracaktimm nezaman dogar diye,aynenn canim haberleselimm bende merak ediyorumm kilolari. Ayrica bende 13 kg aldim smdiye kadar karnimda iri duruyoo bakalimm hayirlisii

Bende çalışmak istiyorum canım devlete öğretmen olarak atanmak için kpss sınavına ciddi bir zaman ayırıp ders çalışmak lazım bebekle birlikte inşallah yapabilir m

Kesinlikle git dersaneye cnm bebişin şansına atanırsın belki hem yaşın da genç tabiki ev kadını olarak tüketme ömrünü çalış bencede..

Küçük bebek ya canım eşim bakabilir mi sütümü sağıp biraksam , eşim bakabilirse bende dershane yé yazılacagim .
evet ya belki nasibiyle gelir atanırım dimi

P Patates01 biraz ortadan dalmış olacağım konuya ama stylewood'dan mı aldın mobilyanı? Özel mesajla soracaktım ama kapalıymış :) Biz haidi'den aldık. Şimdi arkadaşım stylewood'dan alan birini arıyordu da. O da masif ahşap ve genç odası da olabilecek bi model almak istiyor. Haidi ile stylewood arasında kalmış. Alıcı olduğunda son fiyat ne kadar oluyor diye sormak için sipariş bekleyen birini arıyor da :)

Canım bende bu sene kpss ye hazırlanayım diyordum, ama bulantı vs çok verim alamadım benimde olmaz bu sene
Ama mesela ben yarı yılda ücretli öğretmenlik için başvurucam, yarım gün oluyor genelde
Sonra duruma göre karar vericem bebek doğunca evdeki hesap çarşıya uymayabilir çünkü

okul öncesi cnm .seviyordum bu bölümü hep. tutucu bi ailem vardı aslında okutmadilar beni.19 yasnda evlendm kocam tam bir psikopatti.hayatmin en korkunç 1.5 yılını yaşadm.şiddet gordgm için bebeğim öldu karnımda.sonra bosandm.o zamn gercktn bi kadının güçlü olmasi gerektiğini çok daha iyi anldm.şuan 2.evliligim.çok mutluyum sukur. Esimde destek oldu önce memuriyet e atandm lise mezunu olarak. Sonra ünv okumak istedm.okudum bebisim de olck ins) yanı buyuzden evet azimliyim.26 yaşındayım ama kötü tecrubem cokk fazla.ama yinede ders almaya bakyrm hayattan.sadece maddi durum degil ki cnm calisma nedeni.hersey biz insanlar icin.bi dayanagmz olmali bnce koca ,aile dsnda

aslinda iri olmasi ufak olmasndan iyidir diye dsnym.eski kafayim bu konuda)) ben kilo almadim cnm ya.ama zaten oyle zayif degildm.bana zayifkama nedeni oldu hamilelik

Ben ücretli başvurdum bu geçen eğitim yılı için bir arayan bile olmadı branş da tarih olunca.
bir de bir çok kişi ucretliye bile tanidigini alıyor.
Önümüzdeki yıl bebeklerle kpss çalışalım o zaman

bebegin irimi ondanmi yapıldı. Bana oyuzden yapıldığını söyledi Dr.bide ailede şeker var annemlerde felan.sanrim oyuzden gerek duydu
Yok canım bebeğimde öyle aman aman bi irilik yok. Sağlık ocağındaki doktorum önerdi bu testi yaptırmayı. Önce bu testi yaptır , eğer Değerler Arasında çıkmazsa şeker yüklemesi yaptırırsın dedi. Kadın doğumcum da Değerin iyi gerek yok şeker yüklemesine dedi.

anladm cnm.benim Dr şeker yüklemeyi 2 kez yaptırttı.bide bu tahlili istetti.beni kobay olarak kullaniyo sanrm

Canım ben de 3,5-4 kilo aldım. Şanslı sayılırız belki de

Hangi bölümü bitirdin canım? Ben de okul öncesi öğretmeniyim.

Oylemi.okul öncesi bitrdm bu yıl mezun oldum.KPSS den pek umutlu değilim ama ücretsiz izin alıp hem bebise bakıp hem ders çalışmayı dsnyrm
Ay ne güzel canım. Hangi Üni de okudun? Inş sıkı çalışırsan atanırsın tatlım. Ben 6 . Senemi bitirdim bu yıl mesleğimde ve gerçekten çok zevkli bi iş. Ayrıca yarım gün Çalışmanın da Yük avantajı var bence çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…