cnm ben kendı yatagıma ve bebegın yatagı ıcın fıyonk dıktım ıcınede sılıkon doldurtucam:) bebek yatagı ıcın tulu etrafına dıkmek konusunda benımde celıskılerım var sanırım tulu ve lastıgı alıcam anneme verıcem o gorevı:) sanırım 100 cmlık bısı olsa yter dıe dusunuyorum sonucta kuvoz gıbı kucukler yataklar
Yok canım bebishroom dan aldikhangi firmadan aldınız stylewood ?
Iyiyim CNm çok sık giremiyorum artık. Benim ufaklık cok vaktimi alıyor, hamilelikten hüçbirsey anlamadım. Gecenlerde bi sabah artık ufaklığın ağlaması oyun istekleri şu bu derken bi sinir tuttu başladım ağlamaya , aksamda Dr kontrolüm vardı, Dr senin şiddetli sancın var dedi hissetmiyor musun şura Bura gösterdi, o sıra ufakta ağlayıp kucağıma gelmek istiyor falan, iğne verdi. Anlayacağın Ağrı sızıda olsa Farketmiyorum, koşturmaktan kendimle ve minnakla pek ilgilenemiyorumselamlar nasılsın, uzun zamandır yoktun:)
Aynenn canimm banada oyle dedii 4kg bulur dedii,gecede yataktahafif kibildadim vajina tarafinda kemik kikirdak gb bisey girt etti heralde catimmi genisliyoo dedimmcnm benimkinin karın olcusu başlarda 1 hafta öndeydi sonra 10 güne çıktı fark.şuan 30+0 im normalde ana USG ye gore 32+3. Baya fark oluşmuş.halada normal zamanınagore ddoğar diyo.boyle giderse 4 kg i bulucak .senin Kaç kg merak ettm yarın Dr çıkışı yazarsn cnm.bide Dr una sende sorarmsn USG ye goremi dogck diye.bakalm senin Dr ne dicek.merakla beklyrm) bide ben hic kg allmadm 3 kg aldm.esim diyoki bebek ciktktan sonra bi deri bi kemik kalcksn.yuzun bile zayiflamis diyo.o bile farkettyse ...normalde hic farketmez kilo alip vermeyi.karnimin ici magara gibi sanrm distan biseyyok ama icerde koca bi bebek var ))
Cnm ya okadar okumuşsun emek vermişsin bence boş durmamalısın mesleğini yapmalısın kesinlikle bi zaman kendin bakarsın meleğine ama 3 yaşından sonra çokta rahat çalışabilirsin kesinlikle çalış ki çok saygın bi.mesleğin var eşinde destekçin madem.
Kesinlikle git dersaneye cnm bebişin şansına atanırsın belki hem yaşın da genç tabiki ev kadını olarak tüketme ömrünü çalış bencede..
Kızlar çalışan insanlar à okadar imreniyorum ki ben 4 yıllık Ünv mezunuyum atanamadım öğretmen olarak tezli yuksek lisans yaptım ve şimdi bebeğim olacak. Onu bırakıp calisamam da bebeğim doğuncada 27 yaşında olacağım.
Ne yapsam bilmiyorum önümüzdeki sene eşim kpss kursuna git haftasonu ben bakarım diyor kizimiza ama eylül de doğum zaten dershane lerde o tarihte başlıyor imkansız gibi.
ne yapmalıyım sizce sadecé para kazanmak için değil bi sosyal hayatım olması için de istiyorum.
Yaşadığım şehirde sadece eşimin ailesi var onları n dertlerini dinlemekten sıkıldım
okul öncesi cnm .seviyordum bu bölümü hep. tutucu bi ailem vardı aslında okutmadilar beni.19 yasnda evlendm kocam tam bir psikopatti.hayatmin en korkunç 1.5 yılını yaşadm.şiddet gordgm için bebeğim öldu karnımda.sonra bosandm.o zamn gercktn bi kadının güçlü olmasi gerektiğini çok daha iyi anldm.şuan 2.evliligim.çok mutluyum sukur. Esimde destek oldu önce memuriyet e atandm lise mezunu olarak. Sonra ünv okumak istedm.okudum bebisim de olck insHangi branş okudun canım. Benim tarih atama az oluyor ailem yok burda çocuğa bakacak bir tek eşim var o da haftasonu bakarım diyor. Bende hizlandirilmis kurs olursa mart da falan giderim diyorum o zaman kızımız 6 aylık falan olur.
Ya da evde uzaktan Online Eğitim mi alsam diyorum .
Eşim avukat bazı patavatsizlar zengin kocaya bulmussun tabi calismazsin diyor. Çevreden öyle gözüküyor demek ki .
Valla hiç de para içinde yuzmuyorum. Eş den para istemek de zor oluyor.
İnşallah sen de basarirsin azmin var gördüğüm kadarıyla olur inşallah
aslinda iri olmasi ufak olmasndan iyidir diye dsnym.eski kafayim bu konudaAynenn canimm banada oyle dedii 4kg bulur dedii,gecede yataktahafif kibildadim vajina tarafinda kemik kikirdak gb bisey girt etti heralde catimmi genisliyoo dedimmzatenn bende cumartesi gittigimde o soruyu soracaktimm nezaman dogar diye,aynenn canim haberleselimm bende merak ediyorumm kilolari. Ayrica bende 13 kg aldim smdiye kadar karnimda iri duruyoo bakalimm hayirlisii
Canım bende bu sene kpss ye hazırlanayım diyordum, ama bulantı vs çok verim alamadım benimde olmaz bu sene
Ama mesela ben yarı yılda ücretli öğretmenlik için başvurucam, yarım gün oluyor genelde
Sonra duruma göre karar vericem bebek doğunca evdeki hesap çarşıya uymayabilir çünkü
Yok canım bebeğimde öyle aman aman bi irilik yok. Sağlık ocağındaki doktorum önerdi bu testi yaptırmayı. Önce bu testi yaptır , eğer Değerler Arasında çıkmazsa şeker yüklemesi yaptırırsın dedi. Kadın doğumcum da Değerin iyi gerek yok şeker yüklemesine dedi.bebegin irimi ondanmi yapıldı. Bana oyuzden yapıldığını söyledi Dr.bide ailede şeker var annemlerde felan.sanrim oyuzden gerek duydu
anladm cnm.benim Dr şeker yüklemeyi 2 kez yaptırttı.bide bu tahlili istetti.beni kobay olarak kullaniyo sanrmYok canım bebeğimde öyle aman aman bi irilik yok. Sağlık ocağındaki doktorum önerdi bu testi yaptırmayı. Önce bu testi yaptır , eğer Değerler Arasında çıkmazsa şeker yüklemesi yaptırırsın dedi. Kadın doğumcum da Değerin iyi gerek yok şeker yüklemesine dedi.
Canım ben de 3,5-4 kilo aldım. Şanslı sayılırız belki decnm benimkinin karın olcusu başlarda 1 hafta öndeydi sonra 10 güne çıktı fark.şuan 30+0 im normalde ana USG ye gore 32+3. Baya fark oluşmuş.halada normal zamanınagore ddoğar diyo.boyle giderse 4 kg i bulucak .senin Kaç kg merak ettm yarın Dr çıkışı yazarsn cnm.bide Dr una sende sorarmsn USG ye goremi dogck diye.bakalm senin Dr ne dicek.merakla beklyrm) bide ben hic kg allmadm 3 kg aldm.esim diyoki bebek ciktktan sonra bi deri bi kemik kalcksn.yuzun bile zayiflamis diyo.o bile farkettyse ...normalde hic farketmez kilo alip vermeyi.karnimin ici magara gibi sanrm distan biseyyok ama icerde koca bi bebek var ))
Ben hamile mayosu aldım canım onu bile eşim giydirmem diyor göze batarsın bakarlar diyorkizlar mayo bikini ne aldiniz ne giyiceksinizzz
Hangi bölümü bitirdin canım? Ben de okul öncesi öğretmeniyim.cnm bende devlet memuruyum kamuda.ama isimi cok sevmiyorumm.8-5 olmasını özellikle.yarım gün çalışmak istyrm.hem evime daha çok zamn ayırmak isterim.oldum olası öğretmenlik mesleğini çok sevmismdr. Evlendikten sonra sınava girdm ve istediğim bölümü kazandım.buyilda mezun oldum.) aslında KPSS den buyil birşeyler yaparm diyodum ama hamileligim başlarda kötü geçtivs.cçalışamadım.yanı bu sene atanma umudum yok.bnde seneye ücretsiz izin alıp özellikle ocaktan sonra çok sıkı bi çalışma ile seneye atanacgmi dusnyrm.sende umutsz olma.evde kendin de birşeyler yapabilirsn.yada bebege bakck birileri varsa kursa gidebilirsin.yanı benim okuma surecim cokzordu.hem iş hem ev hem koca hem okul....mahvoldumm.ama idealim buydu .atanabilirsem de kendimle gurur duycm.insan isterse yapilmyck biseyyok.inançlı ol canım )
Oylemi.okul öncesi bitrdm bu yıl mezun oldum.KPSS den pek umutlu değilim ama ücretsiz izin alıp hem bebise bakıp hem ders çalışmayı dsnyrmHangi bölümü bitirdin canım? Ben de okul öncesi öğretmeniyim.
Ay ya yetişemedim sayfa atlaya atlaya okudum
Bugün öğle şekerlemesi yapmışım biraz koltukta
basta uzulup korkuyodum ama baktim bebis tosun olma yolunda ilerliyo bu duruma sevinmeye basladm.bnde 6 kiloyla kapatrm diyorm hamilelik seruveniniCanım ben de 3,5-4 kilo aldım. Şanslı sayılırız belki de
Ay ne güzel canım. Hangi Üni de okudun? Inş sıkı çalışırsan atanırsın tatlım. Ben 6 . Senemi bitirdim bu yıl mesleğimde ve gerçekten çok zevkli bi iş. Ayrıca yarım gün Çalışmanın da Yük avantajı var bence çok şükür.Oylemi.okul öncesi bitrdm bu yıl mezun oldum.KPSS den pek umutlu değilim ama ücretsiz izin alıp hem bebise bakıp hem ders çalışmayı dsnyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?