giresun cnm.evt bende sevyrm stajlardan edindgm kadarıyla.bide çocukları sevyrm gercktn.ins atanirm.aslında temelim iyide keske biraz çalışsaydım diyorm şimdi.biyandan da seneye atanmk daha mntikli.bebisle 1 yıl geçirmiş olur hemde dinlenmiş olurum diyormAy ne güzel canım. Hangi Üni de okudun? Inş sıkı çalışırsan atanırsın tatlım. Ben 6 . Senemi bitirdim bu yıl mesleğimde ve gerçekten çok zevkli bi iş. Ayrıca yarım gün Çalışmanın da Yük avantajı var bence çok şükür.
bence yine de dersaneye gidin bi sosyal hayat olur en azindanCanım bende bu sene kpss ye hazırlanayım diyordum, ama bulantı vs çok verim alamadım benimde olmaz bu sene
Ama mesela ben yarı yılda ücretli öğretmenlik için başvurucam, yarım gün oluyor genelde
Sonra duruma göre karar vericem bebek doğunca evdeki hesap çarşıya uymayabilir çünkü
nerden aldin hangi marka :) ben de bikiniyle ortalarda pek dolasmayim ustune elbise mayo ustu alayim diyorum ama bulamadim henuzBen hamile mayosu aldım canım onu bile eşim giydirmem diyor göze batarsın bakarlar diyorama kandırıcez artık kocaları :)
2. çocuk en az 2 yıl ara verilmeli maazallah dikişler sonra çok sorun yaşatıyormuş.
38. haftda alıyorlar genelde ama ben 39. haftaya kadar beklicem inş. konuşucam dr lada çünkü son zaman bebek çok kilo alıyor 1 haftanın çok büyük önemi var bebekte.
1.30 saat toplam sanırım girdi çıktı. benim epidural vuruldu hemen uyuşmuyordu ozman en az 5 dk falandı ama şimdi hemen uyuşuyormuş.
30 dk bebek çıkıyor ama anne geç kalıyor bu durumada ben kahroluyorum çok isterdim aynı anda doğumhaneden çıkmayı.
kızlar tecrubelisiniz diye sormak istedim ben sezeryan olmuştum ilkinde bu da öyle olacak sanırım ama ilki genel anestezi idi bebeğimin ilk saatlerini hiç hatırlamıyorum epidural istiyorum ama onda da korkuyorum duyduğum kötü şeylerden çok baş ağrısı bel ağrısı oluyor mu ayaklarinizi hissetmeniz ne kadar sürüyor bi de aci duymasanizda kesildiğini hissediyor mussunuz doğru mu çok sordum kusura bakmayın ama meraklardayimcanım sen genel anestezi mi oldun? ben spinal olmuştum, ya da epidural tam bilmiyorum farklarını, ameliyat başladığı andan tam 4 dk sonra bebek çıktı, eşim kameraya aldı oradan biliyorum, ameliyatın başından itibaren başladı çünkü çekmeye:) sonra ben yarım saat sonra oğlumun yanındaydım. çok hızlı oldu yani. acaba genel farklı mı oluyor?
okul öncesi cnm .seviyordum bu bölümü hep. tutucu bi ailem vardı aslında okutmadilar beni.19 yasnda evlendm kocam tam bir psikopatti.hayatmin en korkunç 1.5 yılını yaşadm.şiddet gordgm için bebeğim öldu karnımda.sonra bosandm.o zamn gercktn bi kadının güçlü olmasi gerektiğini çok daha iyi anldm.şuan 2.evliligim.çok mutluyum sukur. Esimde destek oldu önce memuriyet e atandm lise mezunu olarak. Sonra ünv okumak istedm.okudum bebisim de olck ins) yanı buyuzden evet azimliyim.26 yaşındayım ama kötü tecrubem cokk fazla.ama yinede ders almaya bakyrm hayattan.sadece maddi durum degil ki cnm calisma nedeni.hersey biz insanlar icin.bi dayanagmz olmali bnce koca ,aile dsnda
cnm ya benim çok rahat geçti hep doğum hem sonrası hiç bişi hissetmedim acı yani ama mesela plesantayı temizlerken onu hissettim ama acı yoktu epidural çok çok daha rahat emin olabilirsin ayrıca baş ağrısı kalıyor diyorlar ama ben çevremde hiç duymadım bu şikayeti olanıkızlar tecrubelisiniz diye sormak istedim ben sezeryan olmuştum ilkinde bu da öyle olacak sanırım ama ilki genel anestezi idi bebeğimin ilk saatlerini hiç hatırlamıyorum epidural istiyorum ama onda da korkuyorum duyduğum kötü şeylerden çok baş ağrısı bel ağrısı oluyor mu ayaklarinizi hissetmeniz ne kadar sürüyor bi de aci duymasanizda kesildiğini hissediyor mussunuz doğru mu çok sordum kusura bakmayın ama meraklardayim
yabanci hayat perihan90 kızlar bebekle de yapabilirsiniz istediğiniz kpss puanını. Uzaktan eğitim ile kurs alırsanız dersleri istediğiniz saatte ve mümkün bulduğunuz sıklıkta yapabilirsiniz. Son 1 yıldır üniversitenin uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum part time olarak. Aklınıza takılan yada araştırdığınız kursların verimliliği ile ilgili sorunuz olursa sorun. Çok verimli bir sistem uzaktan eğitim biriniz yüksek lisans yapmış biriniz evliyken üniversite okumuş siz kesin başarırsınız. Sonuçta zamanı kullanmayı ve verimli ders çalışmayı bilen bireylersiniz. Bence hayallerinizden vazgeçmeyin. Yaşı da kafana takma yabanci hayat bende 28imde 2. üniversiteye başladım bu döneme kadarda bölüm 2.si sınıf 1.siydim. Bu dönem hamilelik bulantıları ve ilk 3-4 ay süren düşük tehlikesi nedeni ile derslere devam edemedim çok ondan azıcık notlarım düştü ama toparlarım diploma notum 3,6 daha düşük olmaz diye umuyorum. Bebek engel değil siz isteyin yeter, başarmanın mutluluğu çok başka.
Canım ben de gıda mühendisiyim, atama bekliuorum ama kadro yok doğru düzgün, düz memurluga razı olucam artık, ona da kadro acmıyorlar : ( öğretmenlere kadro açılırken dene şansını canım, yaşında küçüktür bana göre...Küçük bebek ya canım eşim bakabilir mi sütümü sağıp biraksam , eşim bakabilirse bende dershane yé yazılacagim .
evet ya belki nasibiyle gelir atanırım dimi
Canım dershanelerin uzaktan eğitim sistemlerini incelemedim ama senin araman gereken kriterler şunlar;Sağolasın canım verdiğin Moral için bende karar verdim çalışacağım inşallah Dershaneleri n uzaktan eğitim sistemleri hakkında bilgin var mı
mesela ihtiyaç akademı kpss uzaktan Eğitim ı nasıl olur.
Ankarada yim bi dershane yé yazilsam bi saat git bi saat gel 2 saat yolda geçer aslında uzaktan Eğitim mantıklı.
Sadece denemeleri dershane de takip edebilirm.
Eylül anneleri grubunu seviyorum yoksa bu süreci bu kadar iyi geçiremezdim. Her konuda herkes elinden gelen yardımı sağlıyor.
Teşekkürler canım
.Seninde imtihanı n buyukmus canım Allah dan suan mutluluk ve bebeginiz geliyor.
Allah mutluluk ve huzurunu arttırsin
okul öncesi belli yaşta n sonra okunmuyor diye biliyorum ben de anaokulu okumak çok isterdim. Ama yönlendiren olmadı . Yaş Engeli olmazsa yine okurdum
. Cnm çok teşekkürler ilgine ve desteğine.bnde basarcgima inanyrm.zaten ilk yıl bebek ayaklanmış olmuyo bide günün büyük kısmını uyuyarak geçirir.evde kimse yok oturup çalışmak gunde3 saat cçok iyi bi puan alınır diye dsnym. Yani işin zor kısmı bitti keyifli kısmını da yaşamk istyrm tabikiyabanci hayat perihan90 kızlar bebekle de yapabilirsiniz istediğiniz kpss puanını. Uzaktan eğitim ile kurs alırsanız dersleri istediğiniz saatte ve mümkün bulduğunuz sıklıkta yapabilirsiniz. Son 1 yıldır üniversitenin uzaktan eğitim merkezinde çalışıyorum part time olarak. Aklınıza takılan yada araştırdığınız kursların verimliliği ile ilgili sorunuz olursa sorun. Çok verimli bir sistem uzaktan eğitim biriniz yüksek lisans yapmış biriniz evliyken üniversite okumuş siz kesin başarırsınız. Sonuçta zamanı kullanmayı ve verimli ders çalışmayı bilen bireylersiniz. Bence hayallerinizden vazgeçmeyin. Yaşı da kafana takma yabanci hayat bende 28imde 2. üniversiteye başladım bu döneme kadarda bölüm 2.si sınıf 1.siydim. Bu dönem hamilelik bulantıları ve ilk 3-4 ay süren düşük tehlikesi nedeni ile derslere devam edemedim çok ondan azıcık notlarım düştü ama toparlarım diploma notum 3,6 daha düşük olmaz diye umuyorum. Bebek engel değil siz isteyin yeter, başarmanın mutluluğu çok başka.
Sağol canım iki arkadaşımdan daha duydum iyi olduğunu genel aneztezinin uyanması zor inanılmaz ağrı ile uyaniyorsun çünkü sanırım ben de epidural tercih edeceğim zaten ilk bende denemeyecekler sonuçta değil mi sen 8 sene önce olmuşsun baksana kendimi buna hazırlasam iyi olacak sanırım çok çok teşekkür ederimcnm ya benim çok rahat geçti hep doğum hem sonrası hiç bişi hissetmedim acı yani ama mesela plesantayı temizlerken onu hissettim ama acı yoktu epidural çok çok daha rahat emin olabilirsin ayrıca baş ağrısı kalıyor diyorlar ama ben çevremde hiç duymadım bu şikayeti olanı
Rica ederim cnm ne demek inş kolay geçer dr ve hastane anestezi uzmları çok önemli.Sağol canım iki arkadaşımdan daha duydum iyi olduğunu genel aneztezinin uyanması zor inanılmaz ağrı ile uyaniyorsun çünkü sanırım ben de epidural tercih edeceğim zaten ilk bende denemeyecekler sonuçta değil mi sen 8 sene önce olmuşsun baksana kendimi buna hazırlasam iyi olacak sanırım çok çok teşekkür ederim
Mecbur kaldım canım ya çok agirlastim artık bel fıtığı da var is yaparken falan çok zorlaniyordum esimde çok yoğun çalışıyor evde tek olmaktan sa gelmek daha iyi olduCanim bayaaaaaa erken gitmissin sanki. Ama gozun aydin annene kavusmussun. Esinde hafta sonlari ya da 15 te bir gelir yanina.
Çok zor ya bizde eşimin görevinden dolayi zaman zaman aylarca ayrı kalıyoruz çok üzülüyorum ama yapacak bisey olmuyorAhhh benim eşim ne zamandir yok canim ben napayımişi pazarlama bu araalr hep dışarda dün izmirde bugün muglada ben burda
Benim Annem gelmişti 2.ayda çok zordu. Biz bi uctayiz annemler bir ucta yalnızlık çok zor Allah kimseye muhtaç etmesinCanim anliyorum seni bana da hep kocami birakip gitmek zor gelmistir 5,6 gune bile zor dayaniyorum bende ama hamileligin başında asiri mide bulantim oldugunda baktim kvdeden filan fayda yok herkesin kendi evi dedi arayip sormadi bile, esim bakti isten geldikce. Baktim olmicak teyzelerimin yanina gitmistim 2 hafta ama o 2 hafta 2 yil gibi gelmisti bana cok xor gercekten.
evt cnm maleseff;(( aslında ozamn güçlü değilmişm yoksa okadar ezilmezdm.ama olsun sukur tabiki.şuan çok iyi herşeyperihan90 cnm ya neler yaşamışsın azmini ayakta alkışlıyorum çok güçlü bi kadınmışsın cnm ya.
Bende 19 yaşımda evlendim ama çok şükür kocam dünya iyisidir şans işi işte evlilik iyi dersin kötü çıkar kötü dersin iyi olur Allah böyle insanların şerrinden korusun bütün kadınları.
Cnm ben hamile kalmadan önce ıhtıyacın uzaktan eğitimine başlamıştım ...çook memnundum bilhassa eğitim bilimleri ve matematıkten ...tavsıye ederim ,Sağolasın canım verdiğin Moral için bende karar verdim çalışacağım inşallah Dershaneleri n uzaktan eğitim sistemleri hakkında bilgin var mı
mesela ihtiyaç akademı kpss uzaktan Eğitim ı nasıl olur.
Ankarada yim bi dershane yé yazilsam bi saat git bi saat gel 2 saat yolda geçer aslında uzaktan Eğitim mantıklı.
Sadece denemeleri dershane de takip edebilirm.
Eylül anneleri grubunu seviyorum yoksa bu süreci bu kadar iyi geçiremezdim. Her konuda herkes elinden gelen yardımı sağlıyor.
Teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?