cnm ücreti nekadar oluyo.bide saatleri belli oluyo dimi.yanı ders saatleriCnm ben hamile kalmadan önce ıhtıyacın uzaktan eğitimine başlamıştım ...çook memnundum bilhassa eğitim bilimleri ve matematıkten ...tavsıye ederim ,
Kesinlikle canım çünkü Göğüs ucundaki çatlaklardan içeri mikrop giriyor göğüsteki süt Kanalları iltahap oluyor; onun bi adı var da unuttum; benim oğlumda bu hastalık oldu ve 10 günlükken oldu; 1 hafta antibiyotik tedavisi oldum çünkü ateşim Yükseldi sıtma oldum; bu sefer de Oğlumu 1 hafta emziremedimbenim de burada bu fiyata denk geldi, göğüs ucu yarasını ben de çok ciddiye alıyorum açıkcası canım, yara bi kere olunca iyileşmesi çok uzun sürüyor çünkü iyileşmesine zaman kalmıyor bebek hep emdiği için..
Cnm benim bıranş yoktu sadece genel yetenek. Genel kültür 1.200e yazıldım ...cnm ücreti nekadar oluyo.bide saatleri belli oluyo dimi.yanı ders saatleri
Canım ben arabamız olduğu için bebek arabasını öyle aman aman kullanacağımızı düşünmediğimden, ahım şahım bişi almayacağım, o yüzden N11 de Benetto diye travel sistem 350,civarı bişi var onu almayı planlıyorum. Sana da uyarsa bi bak istersenKızlar ya çok pahalı olmayan ama çokta kotu olmayan bir bebek arabası alıcaz ama ne alıcağımızı bilmiyoruz ,eşime geçen bi arkadaşı tavsiye etmiş chicco mu ne pusetli bebek arabası ,oda mubarek çook pahalı geldi ya
Yani hem evde ilk aylar yatsın diye ana kucagı hemde bebek arabası ne tavsiye edersiniz ,bütçemiz kısıtlı ,
bakar niye bakamasın kesinlikle şansını dene derimKüçük bebek ya canım eşim bakabilir mi sütümü sağıp biraksam , eşim bakabilirse bende dershane yé yazılacagim .
evet ya belki nasibiyle gelir atanırım dimi
Başka bir arkadaş kocaeli mebden 37. Hafta eylüle gelirse aktabilirsin diye ogrenmis bende gaziantepteyim aktarilmaz dedi sendika ama ışte okulda aktaran hocalar var çabalamak en mantiklisi geliyor tabiki önce sağlıkla kucağıma almak melegimi en büyük dileğim ama onunla ne kadar fazla zaman gecirirsem o kadar iyi de :)Canım fiilen çalışmadığın sürece maalesef ki yanıyor. Ama inan ki şuan kafama taktığım en son şey bu. Sağ salim doğsunlar da gerisi bir şekilde hallolur.
.
evt cnm sonu güzel oldu neyseki) yaş engeli mi hiç duymadım cnm.yas sınırı kaç ki cnm.yanı bu engelle hangi aşamada karşılaşılıyor?? Bi arkdsm da okumayı dusunuyo oyuzden bu kadar detay soryrm.
Sagol cnm sanirim banada kandan bakilicak yani bukadar yuklemeye olmasa bile sekeri olur insanin sen kanmi alip bakiyosun nasil yapiliyo cnmCanım bana 50 lik yüklendi yüksek çıktı dr 100 lük yüklemek taraftari değilim dedi iki hafta diyet ve evde açlık tokluk şekerimi ölçüyorum çok şükür normal çıkıyor bu şekilde yememe dikkat etmemi söyledi
Merhaba cnm benimde ilk dogum genel aneztesi ile oldu ve cok agrim oldu atesler basti ciglik atmamak icin zor tutuyordum kendimi cogu arkadasim epidural oldu ziyaretlerine gittigimde gayet dincdiler agrimiz yok diyolardi ve bu defa nasipse bende epidural istiyorum dr danistim tabikide epidural genel eskide kaldi dedi bende kendimi hazirlamaya calisiyorum acikcasiSağol canım iki arkadaşımdan daha duydum iyi olduğunu genel aneztezinin uyanması zor inanılmaz ağrı ile uyaniyorsun çünkü sanırım ben de epidural tercih edeceğim zaten ilk bende denemeyecekler sonuçta değil mi sen 8 sene önce olmuşsun baksana kendimi buna hazırlasam iyi olacak sanırım çok çok teşekkür ederim
inşallah canım,güzel dileklerin için teşekkür ederim.tayin isteyeceksen çok doğru bi karar vermişsin.bence de okula yakın olmak büyük nimet.doğumdan sonra ben de arabayla gidip gelicem okula.bu rampalar beni de korkutuyor karda kışta.biliyosun merkezin trafiği iğrenç.Allah gönlüne göre versin inşallah.ailene yakın olmak gibisi yok.biz burada daha yeniyiz maalesef gitme umudumuz yokcanım başından beri zor bir süreç yaşıyorsun ama bu yaşadıkların inşallah güzel günlere kefaret olsun...sancılarının olması seni haliyle tedirgin ediyordur ama sonlara yaklaştık az kaldı diye kendini teselli et...diyet olayı hakikaten zor insan kendini zor tutuyor ama kızın için dayanmalısın canım...
bizim taşınma durumları da karıştı biraz...biz seneye veya sonraki seneye karşıya annemlerin yanına tayin düşünüyoruz bu yüzdenden de oradaki evi satacağız 1 2 yıl için de ev taşımak bu halimle zor geldi...ya aslında çok istiyordum gelip kızıma oda falan yapıp oturmayı olmadı...bir de bizim okulun yeri rampada kalıyor yağmur ve kar yağdığında araçla gelmem zor olur ev ve okul yan yana olunca teneffüste bile gelip emziririm hal böyle olunca burada devam ediyoruz canım...
bilmym ki cnm hiç bilmym dusnym sınıfta büyük biri varmiydi diye o da yok.evt arastrmk lazim.ama bnce böyle bi sınır varsa dahi seni engellemez diye dsnym .yanı yasin büyük degilkiBenim bildiğim okul öncesi tercih ederken klavuz da belli kriter oluyor du. Atıyorum 90 doğumlular ve sonrası başvurabilir. Mesela ben de 88 liyim başvuramam. Ben böyle biliyordum ama sormak lazım bir bilene
Cnm su anda ebebekte nuna pep var ben indiriimli aldim die sewinirken 510 du su andaya 399 kampanyalii..dusun kraft pahaluliyken bile ordaki butun calisanlar bana nuna onerdi adam saglamligini kanitlamak icin kendi 85 kilo o bindi cok pratik suruslu cokta hafif 7 kg katlamasi tek tusla cok guzel.oneririmKızlar ya çok pahalı olmayan ama çokta kotu olmayan bir bebek arabası alıcaz ama ne alıcağımızı bilmiyoruz ,eşime geçen bi arkadaşı tavsiye etmiş chicco mu ne pusetli bebek arabası ,oda mubarek çook pahalı geldi ya
Yani hem evde ilk aylar yatsın diye ana kucagı hemde bebek arabası ne tavsiye edersiniz ,bütçemiz kısıtlı ,
Cnm sen izmirdesin su anda ebebekte nuna 399 git gor al derim kaliteli saglam krafttan iyi die kac kiai onerdi ben kraft alcak tim çalışanlar ona hem agir hem katlaamasi cok yer kaplıyor pratik deilde nuna onerdiler ben indirimli die 510 a almistim binksc ay once su anda 399 :)Canım ben arabamız olduğu için bebek arabasını öyle aman aman kullanacağımızı düşünmediğimden, ahım şahım bişi almayacağım, o yüzden N11 de Benetto diye travel sistem 350,civarı bişi var onu almayı planlıyorum. Sana da uyarsa bi bak istersen
bilmym ki cnm hiç bilmym dusnym sınıfta büyük biri varmiydi diye o da yok.evt arastrmk lazim.ama bnce böyle bi sınır varsa dahi seni engellemez diye dsnym .yanı yasin büyük degilki
Hahahaaa, cok güldüm :) 3 kiloda cok azmış cnm yaa, kaç kilo ile hamile kaldın? Boy kaç merak ettim. Benimde ilk bebiş hep önden giderdi seninkiyle paralel yani, 10 gün kadar ilerideydi. Normal istemiştim ama 40+3 tee bebişimin hiç doğum ile ilgili sinyali olmadığından ve bebişin göbişli olmasından dolayı acil sezeryan kararı alınmıştı, 1 gün sonrada doğurdum zaten. 3950 ile doğdu . Iri bebek bakımı kolay oluyor gercekten, alt ac kapa kolay, taşıması kolay ama zayıf olsada 2 ayda farkı kapatıyor bebişler. Aman saglıkla kucağımıza alalımda kilo boy hiç önemli değilcnm benimkinin karın olcusu başlarda 1 hafta öndeydi sonra 10 güne çıktı fark.şuan 30+0 im normalde ana USG ye gore 32+3. Baya fark oluşmuş.halada normal zamanınagore ddoğar diyo.boyle giderse 4 kg i bulucak .senin Kaç kg merak ettm yarın Dr çıkışı yazarsn cnm.bide Dr una sende sorarmsn USG ye goremi dogck diye.bakalm senin Dr ne dicek.merakla beklyrm) bide ben hic kg allmadm 3 kg aldm.esim diyoki bebek ciktktan sonra bi deri bi kemik kalcksn.yuzun bile zayiflamis diyo.o bile farkettyse ...normalde hic farketmez kilo alip vermeyi.karnimin ici magara gibi sanrm distan biseyyok ama icerde koca bi bebek var ))
kolay gelsin canım, senin ufaklıkla birlikte ikinci bebişi düşünmen bile mucize gibi geliyor bana anlattıklarından sonra :)Iyiyim CNm çok sık giremiyorum artık. Benim ufaklık cok vaktimi alıyor, hamilelikten hüçbirsey anlamadım. Gecenlerde bi sabah artık ufaklığın ağlaması oyun istekleri şu bu derken bi sinir tuttu başladım ağlamaya , aksamda Dr kontrolüm vardı, Dr senin şiddetli sancın var dedi hissetmiyor musun şura Bura gösterdi, o sıra ufakta ağlayıp kucağıma gelmek istiyor falan, iğne verdi. Anlayacağın Ağrı sızıda olsa Farketmiyorum, koşturmaktan kendimle ve minnakla pek ilgilenemiyorumsen nasılsın? Nasıl geçiyor hamişlik?
ben oradan alayım diye düşündüm ama netleştirmedim daha canım. pazar günü biraz araştırdık da bana mothercare'in mobilyaları daha mantıklı geldi. orda bize yanlış hatırlamıyorsam 3 kapılı dolapla birlikte yaklaşık 7000 TL fiyat verdiler...P Patates01 biraz ortadan dalmış olacağım konuya ama stylewood'dan mı aldın mobilyanı? Özel mesajla soracaktım ama kapalıymış :) Biz haidi'den aldık. Şimdi arkadaşım stylewood'dan alan birini arıyordu da. O da masif ahşap ve genç odası da olabilecek bi model almak istiyor. Haidi ile stylewood arasında kalmış. Alıcı olduğunda son fiyat ne kadar oluyor diye sormak için sipariş bekleyen birini arıyor da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?