2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm ben hamile kalmadan önce ıhtıyacın uzaktan eğitimine başlamıştım ...çook memnundum bilhassa eğitim bilimleri ve matematıkten ...tavsıye ederim ,
cnm ücreti nekadar oluyo.bide saatleri belli oluyo dimi.yanı ders saatleri

Kesinlikle canım çünkü Göğüs ucundaki çatlaklardan içeri mikrop giriyor göğüsteki süt Kanalları iltahap oluyor; onun bi adı var da unuttum; benim oğlumda bu hastalık oldu ve 10 günlükken oldu; 1 hafta antibiyotik tedavisi oldum çünkü ateşim Yükseldi sıtma oldum; bu sefer de Oğlumu 1 hafta emziremedim zor bi durum yani meme ucu Yarası hafife Alınacak bişey değil yani

cnm ücreti nekadar oluyo.bide saatleri belli oluyo dimi.yanı ders saatleri
Cnm benim bıranş yoktu sadece genel yetenek. Genel kültür 1.200e yazıldım ...
Haftanın 5günü falan saat6ile 8arası dersler oluyordu bnm ..yani ben oyle yazılmıştım ..sabah dersleride oluyordu ..
Ben memnundum çok onlayn ama çok güzel ,sonra düşük tehlikesi yatak istrıhatı vs vs derken koptum derslerden ,merdiven çık mak yasak ondan sınavada başvurmadım ..ama belkide bunyıl olucaktı ,derslerden çok memnundum yani
Tavsiye ederim

Kızlar ya çok pahalı olmayan ama çokta kotu olmayan bir bebek arabası alıcaz ama ne alıcağımızı bilmiyoruz ,eşime geçen bi arkadaşı tavsiye etmiş chicco mu ne pusetli bebek arabası ,oda mubarek çook pahalı geldi ya
Yani hem evde ilk aylar yatsın diye ana kucagı hemde bebek arabası ne tavsiye edersiniz ,bütçemiz kısıtlı ,

Canım ben arabamız olduğu için bebek arabasını öyle aman aman kullanacağımızı düşünmediğimden, ahım şahım bişi almayacağım, o yüzden N11 de Benetto diye travel sistem 350,civarı bişi var onu almayı planlıyorum. Sana da uyarsa bi bak istersen

Canım fiilen çalışmadığın sürece maalesef ki yanıyor. Ama inan ki şuan kafama taktığım en son şey bu. Sağ salim doğsunlar da gerisi bir şekilde hallolur.
Başka bir arkadaş kocaeli mebden 37. Hafta eylüle gelirse aktabilirsin diye ogrenmis bende gaziantepteyim aktarilmaz dedi sendika ama ışte okulda aktaran hocalar var çabalamak en mantiklisi geliyor tabiki önce sağlıkla kucağıma almak melegimi en büyük dileğim ama onunla ne kadar fazla zaman gecirirsem o kadar iyi de :)

.
evt cnm sonu güzel oldu neyseki) yaş engeli mi hiç duymadım cnm.yas sınırı kaç ki cnm.yanı bu engelle hangi aşamada karşılaşılıyor?? Bi arkdsm da okumayı dusunuyo oyuzden bu kadar detay soryrm.

Benim bildiğim okul öncesi tercih ederken klavuz da belli kriter oluyor du. Atıyorum 90 doğumlular ve sonrası başvurabilir. Mesela ben de 88 liyim başvuramam. Ben böyle biliyordum ama sormak lazım bir bilene

Sagol cnm sanirim banada kandan bakilicak yani bukadar yuklemeye olmasa bile sekeri olur insanin sen kanmi alip bakiyosun nasil yapiliyo cnm

Merhaba cnm benimde ilk dogum genel aneztesi ile oldu ve cok agrim oldu atesler basti ciglik atmamak icin zor tutuyordum kendimi cogu arkadasim epidural oldu ziyaretlerine gittigimde gayet dincdiler agrimiz yok diyolardi ve bu defa nasipse bende epidural istiyorum dr danistim tabikide epidural genel eskide kaldi dedi bende kendimi hazirlamaya calisiyorum acikcasi

inşallah canım,güzel dileklerin için teşekkür ederim.tayin isteyeceksen çok doğru bi karar vermişsin.bence de okula yakın olmak büyük nimet.doğumdan sonra ben de arabayla gidip gelicem okula.bu rampalar beni de korkutuyor karda kışta.biliyosun merkezin trafiği iğrenç.Allah gönlüne göre versin inşallah.ailene yakın olmak gibisi yok.biz burada daha yeniyiz maalesef gitme umudumuz yok

Benim bildiğim okul öncesi tercih ederken klavuz da belli kriter oluyor du. Atıyorum 90 doğumlular ve sonrası başvurabilir. Mesela ben de 88 liyim başvuramam. Ben böyle biliyordum ama sormak lazım bir bilene
bilmym ki cnm hiç bilmym dusnym sınıfta büyük biri varmiydi diye o da yok.evt arastrmk lazim.ama bnce böyle bi sınır varsa dahi seni engellemez diye dsnym .yanı yasin büyük degilki

Cnm su anda ebebekte nuna pep var ben indiriimli aldim die sewinirken 510 du su andaya 399 kampanyalii..dusun kraft pahaluliyken bile ordaki butun calisanlar bana nuna onerdi adam saglamligini kanitlamak icin kendi 85 kilo o bindi cok pratik suruslu cokta hafif 7 kg katlamasi tek tusla cok guzel.oneririm

Cnm sen izmirdesin su anda ebebekte nuna 399 git gor al derim kaliteli saglam krafttan iyi die kac kiai onerdi ben kraft alcak tim çalışanlar ona hem agir hem katlaamasi cok yer kaplıyor pratik deilde nuna onerdiler ben indirimli die 510 a almistim binksc ay once su anda 399 :)

bilmym ki cnm hiç bilmym dusnym sınıfta büyük biri varmiydi diye o da yok.evt arastrmk lazim.ama bnce böyle bi sınır varsa dahi seni engellemez diye dsnym .yanı yasin büyük degilki

Bi araştırayim ben canım o zaman nasibin nerden geleceği belli olmaz

Hahahaaa, cok güldüm :) 3 kiloda cok azmış cnm yaa, kaç kilo ile hamile kaldın? Boy kaç merak ettim. Benimde ilk bebiş hep önden giderdi seninkiyle paralel yani, 10 gün kadar ilerideydi. Normal istemiştim ama 40+3 tee bebişimin hiç doğum ile ilgili sinyali olmadığından ve bebişin göbişli olmasından dolayı acil sezeryan kararı alınmıştı, 1 gün sonrada doğurdum zaten. 3950 ile doğdu . Iri bebek bakımı kolay oluyor gercekten, alt ac kapa kolay, taşıması kolay ama zayıf olsada 2 ayda farkı kapatıyor bebişler. Aman saglıkla kucağımıza alalımda kilo boy hiç önemli değil

kolay gelsin canım, senin ufaklıkla birlikte ikinci bebişi düşünmen bile mucize gibi geliyor bana anlattıklarından sonra :)

ben oradan alayım diye düşündüm ama netleştirmedim daha canım. pazar günü biraz araştırdık da bana mothercare'in mobilyaları daha mantıklı geldi. orda bize yanlış hatırlamıyorsam 3 kapılı dolapla birlikte yaklaşık 7000 TL fiyat verdiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…