bende bakıyorum şimdiKızlar Günaydın nasilsiniz kanz in Captain modeli bebek odasını alcakdim son anda mdf değil diye vazgeçtim. Kızlar erol mobilya ya hiç ugradinizmi internete bakıyorum uygun fiyatları???
bence yine de dersaneye gidin bi sosyal hayat olur en azindan
Iyiyim CNm çok sık giremiyorum artık. Benim ufaklık cok vaktimi alıyor, hamilelikten hüçbirsey anlamadım. Gecenlerde bi sabah artık ufaklığın ağlaması oyun istekleri şu bu derken bi sinir tuttu başladım ağlamaya , aksamda Dr kontrolüm vardı, Dr senin şiddetli sancın var dedi hissetmiyor musun şura Bura gösterdi, o sıra ufakta ağlayıp kucağıma gelmek istiyor falan, iğne verdi. Anlayacağın Ağrı sızıda olsa Farketmiyorum, koşturmaktan kendimle ve minnakla pek ilgilenemiyorumsen nasılsın? Nasıl geçiyor hamişlik?
sanırım onlar normalde kilo kaybediyor 3-4 kiloda bebeğin kendi suyu kilosu vs..normal sabit kilolarına dönüyorlar..bizim gelin mesela çok kilo kaybetmişti hamileliğinin birinde..bende 9 kilodayım en fazla 10 olayım diyorum..doğum sonrası lohusalıkdı gece uyanmaları vs .kısaca yeni döneme adepte olma falan derken gider gibi geliyor en fazla beşer kilomuz..geriye kalanını da bi şekilde spor vs. yaparak atarız inşkızlar günaydın. biraz önce tartıldım 8.5 kilo almışım. hamileliğim düşündüğümden güzel oldu valla. top gibi karnım var sadece. öyle ki gören çok beğeniyor. doğumdan sonra hiçbir şey kalmaz diyorlar. inşallah öyle olur . şu hiç kilo almayanlara da şaşıyorum doğrusu. bebek zaten 1.5 kilo suyu eşi filan en az 3 4 kilo almak gerekmez mi
kızlar tecrubelisiniz diye sormak istedim ben sezeryan olmuştum ilkinde bu da öyle olacak sanırım ama ilki genel anestezi idi bebeğimin ilk saatlerini hiç hatırlamıyorum epidural istiyorum ama onda da korkuyorum duyduğum kötü şeylerden çok baş ağrısı bel ağrısı oluyor mu ayaklarinizi hissetmeniz ne kadar sürüyor bi de aci duymasanizda kesildiğini hissediyor mussunuz doğru mu çok sordum kusura bakmayın ama meraklardayim
Günaydın kızlar,
3 gündür geceleri uyuyamıyorum 2 gün mide yanmaları yüzündendi dün gecede huzursuz bacak sendromu dedikleri bacak ağrısından uyuyamadım. İşyerinde gözlerim kapanıyor uyuyamayınca da baş ağrısı yapıyor. Son 20 gün izne ayrılmama sabredicem artık
Bi ihtimal kız olurda ikincide rahatlarım diye düşünmedim değil ama Buda erkekçik çıktı, ben 3 ay sonramı hiç kestiremiyorum :)kolay gelsin canım, senin ufaklıkla birlikte ikinci bebişi düşünmen bile mucize gibi geliyor bana anlattıklarından sonra :)
. Evt cnm dusunuyosan okumak çok kolay olur senin için.birsuru dersten muaf olup 1.5-2 yıldabitiriyorsn.1 bile oolabilir.cnku bizm sınıfta sınıf öğretmenliği bitirmiş biri vardı o bi ton dersten muafti.kimseyle konusmuyodu fazla.oyuzden detayli bilgim yok ama sanrm 1 yıl geldi sadece sonra hiç gormedm.ustten ders alıp çabucak bitirdi sanrm.Bi araştırayim ben canım o zaman nasibin nerden geleceği belli olmaz
evet canım merkezin trafiği insanı çileden çıkarıyor bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz...bu günleri sonradan güzel yad edeceğiz inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım...inşallah canım,güzel dileklerin için teşekkür ederim.tayin isteyeceksen çok doğru bi karar vermişsin.bence de okula yakın olmak büyük nimet.doğumdan sonra ben de arabayla gidip gelicem okula.bu rampalar beni de korkutuyor karda kışta.biliyosun merkezin trafiği iğrenç.Allah gönlüne göre versin inşallah.ailene yakın olmak gibisi yok.biz burada daha yeniyiz maalesef gitme umudumuz yok
kolay gelsin canım...gunaydin kizlar ben de bugun nihayet alisverise baslicam bebis icin ilk mobilyalar dedim ama bakalim hayirlisi .:)
Saol cnm. İçiyorum ama gün aşırı, doktorum her akşam demişti sanırım her akşam içmeye başlamam lazımgeçmiş olsun tatlım.. magnezyum kalsiyum içiyo musun? benim de bi iki gece kramp sorunum oldu, doktorum d vitaminli kalsiyum başlattı, anında kurtuldum.. bi doktoruna danış istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?