2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar Günaydın nasilsiniz kanz in Captain modeli bebek odasını alcakdim son anda mdf değil diye vazgeçtim. Kızlar erol mobilya ya hiç ugradinizmi internete bakıyorum uygun fiyatları???

Kizlar bu sirt agrisi nolcak ya bolgesel sirt agrisi yasiyorum sag arka cok agriyo.calismak izdirap oldu iyice.yogun subede hala tek basima calisiyorum nasil canim yaniyo.32 de ayrilcam mecburen istemeyerek de olsa. Ama. 32 de olmuyo offf

kızlar günaydın. biraz önce tartıldım 8.5 kilo almışım. hamileliğim düşündüğümden güzel oldu valla. top gibi karnım var sadece. öyle ki gören çok beğeniyor. doğumdan sonra hiçbir şey kalmaz diyorlar. inşallah öyle olur . şu hiç kilo almayanlara da şaşıyorum doğrusu. bebek zaten 1.5 kilo suyu eşi filan en az 3 4 kilo almak gerekmez mi

canım Allah kolaylık versin. iki bebişin arası az olunca hamilelik aşaması çok zor, ama inşallah sonrasında birbirlerini oyalarlar iyi arkadaş olurlar o zaman rahat edersin. benim oğlan 4 yaşında olmasına rağmen zorlanıyorum. hakkaten ikinci gebelik birinci gibi olmuyor, dinlenemiyorsun yorgnluktan ölsen de uyuyamıyorsun.
ben de iyiyim canım, doğumu Türkiye'de mi yapsam diye bazen kararsız kalıyorum buradaki bazı uygulamalar bana çok ters geliyor. hastane ile konuşup isteklerimi belirticem onaylamazlarsa bir ihtimal türkiyeye gidebilirim ama o da çok zor hem maaşımı alamıyorum hem doğum masraflarım karşılanmıyor atanmış ydışı memuru olduğum için. saçmasapan kurallar işte..

sanırım onlar normalde kilo kaybediyor 3-4 kiloda bebeğin kendi suyu kilosu vs..normal sabit kilolarına dönüyorlar..bizim gelin mesela çok kilo kaybetmişti hamileliğinin birinde..bende 9 kilodayım en fazla 10 olayım diyorum..doğum sonrası lohusalıkdı gece uyanmaları vs .kısaca yeni döneme adepte olma falan derken gider gibi geliyor en fazla beşer kilomuz..geriye kalanını da bi şekilde spor vs. yaparak atarız inş

Günaydın kızlar,
3 gündür geceleri uyuyamıyorum 2 gün mide yanmaları yüzündendi dün gecede huzursuz bacak sendromu dedikleri bacak ağrısından uyuyamadım. İşyerinde gözlerim kapanıyor uyuyamayınca da baş ağrısı yapıyor. Son 20 gün izne ayrılmama sabredicem artık

canım başağrısı bel ağrısı hakkaten çok yaşanan durumlar. bunun için hastanenin anestezi ekibi çok önemliymiş, bana doktorum öyle demişti, 2 hastaneyle anlaşmalıydı ve ekibinin daha iyi olduğu hastaneyi seçmemi önermişti. ben açıkcası ağrı hiç yaşamadım.
kataterin iğnesi kıl kadar ince bir iğne, iğneyi yerleştirirken hareketsiz durman ve dediklerini yapman çok önemli. sonra bacakların uyuşuyor, ben de çok heyecanlandım acaba hissedermiyim korkusu oldu, neredeyse genel mi olsa diyecektim, sonra doktorumla eşim gelince rahatladım. eşin girebilecekse mutlaka girsin. hiçbişey hissetmiyorsun, arada bir itilme hissi oluyor, ama kesilme vs hissetmiyorsun asla. zaten bebiş çok kısa sürede doğuyor, ondan sonrasında kendini unutuyorsun:) bebişle baba beraber çıkıyor ameliyathaneden, sonra beni hafif bi uyuşturdular, hatta hatırlamazsın buraları dediler ama tamamen bir uyku durumu olmadı. sonra çıktım odama, kuzumu emzirdim. ağrı hiç olmuyor çünkü ağrı hissetmeye başladıktan sonra bir buton var ona basıyorsun ağrı kesici alıyorsun.
beni ameliyattan 3-4 saat sonra ayağa kaldırdılar, sonda çıkarıldı, wcye kadar yürüdüm sonra tansiyonum düştü wcde otururken bayılmışım. tek kötü anım o oldu. sonrasında ertesi gün katateri çıkardılar, o arada her fırsatta kalkıp yürüdüm ben. ertesi gün eve geldik hiç yatmadım diyebilirim. yara çok hızlı iyileşti bu sayede.
çok uzun oldu kusura bakmayın..

geçmiş olsun tatlım.. magnezyum kalsiyum içiyo musun? benim de bi iki gece kramp sorunum oldu, doktorum d vitaminli kalsiyum başlattı, anında kurtuldum.. bi doktoruna danış istersen

bluebottle Günaydın :) necati bey ile tanıştım :)) o kadar yoğunluğunun arasında benimle öyle güzel ilgilendi ki anlatamam hatta sohbet etmekten bazı şeyleri sormayı unuttum :)) sen bilgi verdikten sonra içim rahatlamisti zaten ama bir de böyle kendim görünce çok mutlu oldum. Keşke en başında burada olsaydım. Bebeğimi bile bir itinayla gösterdi yüzünü iyice gösterdi bak aynen sen falan dedi. :) çok mutluyum inşallah doğuma da o denk gelir

Bi araştırayim ben canım o zaman nasibin nerden geleceği belli olmaz
. Evt cnm dusunuyosan okumak çok kolay olur senin için.birsuru dersten muaf olup 1.5-2 yıldabitiriyorsn.1 bile oolabilir.cnku bizm sınıfta sınıf öğretmenliği bitirmiş biri vardı o bi ton dersten muafti.kimseyle konusmuyodu fazla.oyuzden detayli bilgim yok ama sanrm 1 yıl geldi sadece sonra hiç gormedm.ustten ders alıp çabucak bitirdi sanrm.

evet canım merkezin trafiği insanı çileden çıkarıyor bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz...bu günleri sonradan güzel yad edeceğiz inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım...

geçmiş olsun tatlım.. magnezyum kalsiyum içiyo musun? benim de bi iki gece kramp sorunum oldu, doktorum d vitaminli kalsiyum başlattı, anında kurtuldum.. bi doktoruna danış istersen
Saol cnm. İçiyorum ama gün aşırı, doktorum her akşam demişti sanırım her akşam içmeye başlamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…