- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
Magnzyum ve maden suyuna devam bacaklarina iyi gelir.huzursuz bacak sendromu diye hastalik varya allah dusmanima vermesin insan bacagini koycak yer bulamiyo dimi ne kotu.. Teyzem aylarca cekti biz bikac gunGünaydın kızlar,
3 gündür geceleri uyuyamıyorum 2 gün mide yanmaları yüzündendi dün gecede huzursuz bacak sendromu dedikleri bacak ağrısından uyuyamadım. İşyerinde gözlerim kapanıyor uyuyamayınca da baş ağrısı yapıyor. Son 20 gün izne ayrılmama sabredicem artık
bluebottle Günaydın :) necati bey ile tanıştım :)) o kadar yoğunluğunun arasında benimle öyle güzel ilgilendi ki anlatamam hatta sohbet etmekten bazı şeyleri sormayı unuttum :)) sen bilgi verdikten sonra içim rahatlamisti zaten ama bir de böyle kendim görünce çok mutlu oldum. Keşke en başında burada olsaydım. Bebeğimi bile bir itinayla gösterdi yüzünü iyice gösterdi bak aynen sen falan dedi. :) çok mutluyum inşallah doğuma da o denk gelir
Yok ya aklimdaydi aslında doğum da napicaz sizin gelmeniz mümkün mü diye ama unuttum. 1 ay sonra görüşelim dedi ama duramam o kadar :)) 2 hafta sonra giderim kesin birde anneme sordururum daha erken eğer sende istersen.çok sevindim canım ne güzel olmuş:) inşallah denk gelir doğuma da.. sordun mu başhekim hala izin vermiyor muymuş?
:)) büyüyünce rahat edeceksin bence sen.. zaten iki çocuk hiç birbirine benzemiyor canım bu bebiş sakin olur belki...Bi ihtimal kız olurda ikincide rahatlarım diye düşünmedim değil ama Buda erkekçik çıktı, ben 3 ay sonramı hiç kestiremiyorum :)
şu başhekime bir mail atsanız taaaaa nerelerden bu doktor için geliyorum ben diye.. insafa gelmez mi acaba ?çok sevindim canım ne güzel olmuş:) inşallah denk gelir doğuma da.. sordun mu başhekim hala izin vermiyor muymuş?
O nasıl karışıyor anlamadım hem hekim seçme hakkı var hemde yasak koyuyor. Bunu araştırıp kendisiyle gorusmeye calisicam ve gerekirse Hasta haklarına bimer e vs neresi olursa artık şikayet ederimşu başhekime bir mail atsanız taaaaa nerelerden bu doktor için geliyorum ben diye.. insafa gelmez mi acaba ?
Aynı durum bizde de var, eşimden dolayı şirketten izin alınca sıfır maaş gösteriyorlarmış hersey ve sigortasız oluyormuşum, ödeyeceğiz artık ama 7500tl de cok geliyor, beyin nakli mi yapıyorsun diyesim gelmedi değil...canım Allah kolaylık versin. iki bebişin arası az olunca hamilelik aşaması çok zor, ama inşallah sonrasında birbirlerini oyalarlar iyi arkadaş olurlar o zaman rahat edersin. benim oğlan 4 yaşında olmasına rağmen zorlanıyorum. hakkaten ikinci gebelik birinci gibi olmuyor, dinlenemiyorsun yorgnluktan ölsen de uyuyamıyorsun.
ben de iyiyim canım, doğumu Türkiye'de mi yapsam diye bazen kararsız kalıyorum buradaki bazı uygulamalar bana çok ters geliyor. hastane ile konuşup isteklerimi belirticem onaylamazlarsa bir ihtimal türkiyeye gidebilirim ama o da çok zor hem maaşımı alamıyorum hem doğum masraflarım karşılanmıyor atanmış ydışı memuru olduğum için. saçmasapan kurallar işte..
Görümcez artık inş canım:)) büyüyünce rahat edeceksin bence sen.. zaten iki çocuk hiç birbirine benzemiyor canım bu bebiş sakin olur belki...
çok zevkli canım bir an önce başlamalısıngunaydin kizlar ben de bugun nihayet alisverise baslicam bebis icin ilk mobilyalar dedim ama bakalim hayirlisi .:)
72 kilo 168 boyun.şuan 75 im.hedefim 78 le doğuma girip çıktığımda 70 olmak.sonrada hızlıca kilo verip 60 olmakHahahaaa, cok güldüm :) 3 kiloda cok azmış cnm yaa, kaç kilo ile hamile kaldın? Boy kaç merak ettim. Benimde ilk bebiş hep önden giderdi seninkiyle paralel yani, 10 gün kadar ilerideydi. Normal istemiştim ama 40+3 tee bebişimin hiç doğum ile ilgili sinyali olmadığından ve bebişin göbişli olmasından dolayı acil sezeryan kararı alınmıştı, 1 gün sonrada doğurdum zaten. 3950 ile doğdu . Iri bebek bakımı kolay oluyor gercekten, alt ac kapa kolay, taşıması kolay ama zayıf olsada 2 ayda farkı kapatıyor bebişler. Aman saglıkla kucağımıza alalımda kilo boy hiç önemli değil
Aramıza hoş geldin. Geçmişler olsun :))Sanırım ilk çatlağımla yüzleştim sabah sabahsol bacağının iç tarafında daha öncede orda boylamasına 2-3 çatlak vardı. Bir yenisi eklenmiş kırmızı kırmızı
bence izlememelisin ben doğum yaptığım halde izlemiyorum farkında olmazsın ama etkisinde kalırsın cnm ya naçizane fikrimSabahin korunde uyanmis ne mi yapiyorum epidural normal dogum videosu izliyorum :)
ay kuzum 8.5 iyimiş vallah sende almayanlara özeniyorsun ama ben 16 kilo aldımkızlar günaydın. biraz önce tartıldım 8.5 kilo almışım. hamileliğim düşündüğümden güzel oldu valla. top gibi karnım var sadece. öyle ki gören çok beğeniyor. doğumdan sonra hiçbir şey kalmaz diyorlar. inşallah öyle olur . şu hiç kilo almayanlara da şaşıyorum doğrusu. bebek zaten 1.5 kilo suyu eşi filan en az 3 4 kilo almak gerekmez mi
Teşekkür mü etsem ki :) bilemedim şimdi ergenlikte hızlı kilo alıp verince bacaklarımda biraz çatlak oluşmuştu hadi onlara alışmıştım da.. daha da 2 ay var inşallah çok çatlamam canımAramıza hoş geldin. Geçmişler olsun :))
Ooo karnimi bir görsenSanırım ilk çatlağımla yüzleştim sabah sabahsol bacağının iç tarafında daha öncede orda boylamasına 2-3 çatlak vardı. Bir yenisi eklenmiş kırmızı kırmızı
İnşallah hepimiz az çatlakla kurtuluruz canım. Daha da 2 ay var dediğin gibi karnımız iyice büyüyecek. Ama benim karnım değil popişim çatlıyo galiba kilolar hep oraya gidiyo :)Teşekkür mü etsem ki :) bilemedim şimdi ergenlikte hızlı kilo alıp verince bacaklarımda biraz çatlak oluşmuştu hadi onlara alışmıştım da.. daha da 2 ay var inşallah çok çatlamam canım
canım senin dr. spinal veya epidural anestezilerden bahsetti mi yoksa direk genel anestezide mi anlaştınız...ben son kontrolumde doğum konusunu açtım ama netleştiremedik...şimdilik normal doğum olabilir dedi ama bende 1298 heterozigot mutasyonu ve beynimde de hipofiz adenomu var bunlar beni normal doğum için korkutuyor haftaya randevum var netleştireceğiz inşallah...ama acaba diyorum spinal nasıldır tamamen genel anestezi almadan bu konuda fikrin var mı canım...
benimde bir genim heterzigot..pıhtılaşma konusunda yazan çoğu kişini doktoru normal demiş..benimki sezeryan dedi başkada bişey konuşmadık..en son gittiğimde gergin geçmişti hatta..geçen görüştük bilgilerimle birlikte başka doktora devredebilirim dedi(normalde kendim başka bi doktor buldum tabi)..kontrol günümü bekliyorum..sorularımı sorup vedalaşacam.bide iğneyi kaçıncı haftada bırakacam oda aklımda...kardeşim spinal olmuş ama onunla hiç doğum konusunu konuşmadı benim korkularım yüzümden..araştırıyorum şuan için hanigisi daha ii diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?