2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Magnzyum ve maden suyuna devam bacaklarina iyi gelir.huzursuz bacak sendromu diye hastalik varya allah dusmanima vermesin insan bacagini koycak yer bulamiyo dimi ne kotu.. Teyzem aylarca cekti biz bikac gun

çok sevindim canım ne güzel olmuş:) inşallah denk gelir doğuma da.. sordun mu başhekim hala izin vermiyor muymuş?

çok sevindim canım ne güzel olmuş:) inşallah denk gelir doğuma da.. sordun mu başhekim hala izin vermiyor muymuş?
Yok ya aklimdaydi aslında doğum da napicaz sizin gelmeniz mümkün mü diye ama unuttum. 1 ay sonra görüşelim dedi ama duramam o kadar :)) 2 hafta sonra giderim kesin birde anneme sordururum daha erken eğer sende istersen.

şu başhekime bir mail atsanız taaaaa nerelerden bu doktor için geliyorum ben diye.. insafa gelmez mi acaba ?
O nasıl karışıyor anlamadım hem hekim seçme hakkı var hemde yasak koyuyor. Bunu araştırıp kendisiyle gorusmeye calisicam ve gerekirse Hasta haklarına bimer e vs neresi olursa artık şikayet ederim

Aynı durum bizde de var, eşimden dolayı şirketten izin alınca sıfır maaş gösteriyorlarmış hersey ve sigortasız oluyormuşum, ödeyeceğiz artık ama 7500tl de cok geliyor, beyin nakli mi yapıyorsun diyesim gelmedi değil...

72 kilo 168 boyun.şuan 75 im.hedefim 78 le doğuma girip çıktığımda 70 olmak.sonrada hızlıca kilo verip 60 olmak)) cokmu hayalperestim acaba.ama kuzenim doğum sonrası 20 gün içinde 18 kg verdi ondan biraz umuttlandm.belki de az aldgm için az kilo veririm
Dediğin gibi cnm önemli olan sağlıklı olmaları.ama Dr ısrarla şekerden supheleniyo diye huzursuz oldm biraz.ins bisey çıkmaz.dedelerine cekmstr benim oğluşum)

merhaba kızlar :) bir haftadır evdeydim rapor almıştım.. dün işe başladım yoğunluktan yazamadım size.. inşallah herkes iyidir.. raporluyken alışverişte eksik kalan şeylerimiz vardı onları aldık çok şükür herşey tamam sayılır.. eminönüne de gittik eşimle ama baya yoruldum.. kapısüsü lohusa terliği pijama takımları filan oradan aldık.. haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah doktorum 8 temmuz da çağırdı.. kızlar yavrularımıza kavuşmamıza az kaldı inşallah benim heyecanım her gün biraz daha artıyor sizde durumlar nasıl???

Sanırım ilk çatlağımla yüzleştim sabah sabah sol bacağının iç tarafında daha öncede orda boylamasına 2-3 çatlak vardı. Bir yenisi eklenmiş kırmızı kırmızı

ay kuzum 8.5 iyimiş vallah sende almayanlara özeniyorsun ama ben 16 kilo aldım pazartesi fırça günüm :)
neyseki zayıf hamile kaldım da açığı kapattım :)

Aramıza hoş geldin. Geçmişler olsun :))
Teşekkür mü etsem ki :) bilemedim şimdi ergenlikte hızlı kilo alıp verince bacaklarımda biraz çatlak oluşmuştu hadi onlara alışmıştım da.. daha da 2 ay var inşallah çok çatlamam canım

Sanırım ilk çatlağımla yüzleştim sabah sabah sol bacağının iç tarafında daha öncede orda boylamasına 2-3 çatlak vardı. Bir yenisi eklenmiş kırmızı kırmızı
Ooo karnimi bir görsen dün farkettim bacaklarim da kırmızı kırmızı çizgiler olmuş her gün bir yenisiyle uyaniyorum

Teşekkür mü etsem ki :) bilemedim şimdi ergenlikte hızlı kilo alıp verince bacaklarımda biraz çatlak oluşmuştu hadi onlara alışmıştım da.. daha da 2 ay var inşallah çok çatlamam canım
İnşallah hepimiz az çatlakla kurtuluruz canım. Daha da 2 ay var dediğin gibi karnımız iyice büyüyecek. Ama benim karnım değil popişim çatlıyo galiba kilolar hep oraya gidiyo :)

ben de dün tam bu konuyu yazacaktım ama bir türlü fırsatım olmamıştı
bende heterozigotum cleaxan 0,6 vuruyorum ve aspirin 100 mg hafta sonu kontrolde bende sordum doktoruma doğumu nasıl yapcaz diye aspirini 36. haftada bırakcaz ama iğneyi bırakamayız dedi normal doğumun ne zaman olacağını bilemeyiz normal istersen epidural vuramam (iğneden dolayı) annenler gibi doğurursun dedi sezeryanı da iğneyi vurduktan 24 saat sonra yaparız dedi bana kalırsa normalı en iyi dedi ama o ağrı sancı nasıl çekilir bilmiyorum eşimde normal doğurmayı aklının ucundan bile geçirme diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…