banada doktorum normal olur herşey yolunda diyor. ilaçları hiç sormadım sakın bırakma diyoben de dün tam bu konuyu yazacaktım ama bir türlü fırsatım olmamıştı
bende heterozigotum cleaxan 0,6 vuruyorum ve aspirin 100 mg hafta sonu kontrolde bende sordum doktoruma doğumu nasıl yapcaz diye aspirini 36. haftada bırakcaz ama iğneyi bırakamayız dedi normal doğumun ne zaman olacağını bilemeyiz normal istersen epidural vuramam (iğneden dolayı) annenler gibi doğurursun dedisezeryanı da iğneyi vurduktan 24 saat sonra yaparız dedi bana kalırsa normalı en iyi dedi ama o ağrı sancı nasıl çekilir bilmiyorum eşimde normal doğurmayı aklının ucundan bile geçirme diyor.
merhaba kızlar :) bir haftadır evdeydim rapor almıştım.. dün işe başladım yoğunluktan yazamadım size.. inşallah herkes iyidir.. raporluyken alışverişte eksik kalan şeylerimiz vardı onları aldık çok şükür herşey tamam sayılır.. eminönüne de gittik eşimle ama baya yoruldum.. kapısüsü lohusa terliği pijama takımları filan oradan aldık.. haftaya çalışabilir raporu alacağım inşallah doktorum 8 temmuz da çağırdı.. kızlar yavrularımıza kavuşmamıza az kaldı inşallah benim heyecanım her gün biraz daha artıyorsizde durumlar nasıl???
Ölçme aleti aldım kahvaltıdan önce bi ölçüyorum yedikten bir saat sonra bi ölçüyorum sonra sonuçlari not ettim parmaktan bi iğne batırıp ölçülüyor çok basit akşamlarinkinide not ediyorumSagol cnm sanirim banada kandan bakilicak yani bukadar yuklemeye olmasa bile sekeri olur insanin sen kanmi alip bakiyosun nasil yapiliyo cnm
Yok ya aklimdaydi aslında doğum da napicaz sizin gelmeniz mümkün mü diye ama unuttum. 1 ay sonra görüşelim dedi ama duramam o kadar :)) 2 hafta sonra giderim kesin birde anneme sordururum daha erken eğer sende istersen.
şu başhekime bir mail atsanız taaaaa nerelerden bu doktor için geliyorum ben diye.. insafa gelmez mi acaba ?
ben artık kafasını ve ayaklarını ayırt edebiliyorum :) çok güzel birşey. hareketleri artık çok daha sarsıcı. göbeğimin üzerine bardak koyduğumda düşürecek kadar şiddetli oluyor bazen :) tüm bunlar da heyecanıma heyecan katıyor.bu arada ben özel çocuk dr u bulmayı düşünüyorum bahçeşehir taraflarında, doğduktan sonra aşı için sağlıkocapı yada hastahane düşünmüyorum
Aynı durum bizde de var, eşimden dolayı şirketten izin alınca sıfır maaş gösteriyorlarmış hersey ve sigortasız oluyormuşum, ödeyeceğiz artık ama 7500tl de cok geliyor, beyin nakli mi yapıyorsun diyesim gelmedi değil...
ay çok tatlısın savha ..fırça günüm demişsin..kendi kendime gülüyorumay kuzum 8.5 iyimiş vallah sende almayanlara özeniyorsun ama ben 16 kilo aldımpazartesi fırça günüm :)
neyseki zayıf hamile kaldım da açığı kapattım :)
72 kilo 168 boyun.şuan 75 im.hedefim 78 le doğuma girip çıktığımda 70 olmak.sonrada hızlıca kilo verip 60 olmak)) cokmu hayalperestim acaba.ama kuzenim doğum sonrası 20 gün içinde 18 kg verdi ondan biraz umuttlandm.belki de az aldgm için az kilo veririm
Dediğin gibi cnm önemli olan sağlıklı olmaları.ama Dr ısrarla şekerden supheleniyo diye huzursuz oldm biraz.ins bisey çıkmaz.dedelerine cekmstr benim oğluşum)
ben artık kafasını ve ayaklarını ayırt edebiliyorum :) çok güzel birşey. hareketleri artık çok daha sarsıcı. göbeğimin üzerine bardak koyduğumda düşürecek kadar şiddetli oluyor bazen :) tüm bunlar da heyecanıma heyecan katıyor.bu arada ben özel çocuk dr u bulmayı düşünüyorum bahçeşehir taraflarında, doğduktan sonra aşı için sağlıkocapı yada hastahane düşünmüyorum
canım çok sağol ama benim gelmeme engel başka durumlar var, ydışında çalıştığım için y.içinde doğum yaparsam hiçbir masrafım karşılanmıyor. devlette doğum bu durumda nasıl oluyor hiç bilmiyorum. hadi masraflar neyse onu zaten umursamıyorum da, asıl sorun maaşım verilmiyor. ve ben en az 1 ay öncesinde gelmem lazım sonrasında da bebeğin pasaportu vizesi toparlanması derken en az da 1 ay öyle lazım, 2-2,5 aylık maaş almazsam çok ciddi zararım oluyor. bu da caydırıcı bi unsur benim için. ayrıca oğlum okula başlayacak. onun düzeni de bozulacak falan. burada doğum yapmam en iyisi ama burada da başka endişelerim var. arada kalmış durumdayım yani. bi türlü karar veremedim hala..
bi kaç gündür yoğun kasılma ve sancım vardı.irfan beyden geliyorum şimdi.bebeğin başı iyice aşağı inmişevet canım merkezin trafiği insanı çileden çıkarıyor bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz...bu günleri sonradan güzel yad edeceğiz inşallah iyi haberlerini bekliyorum canım...
canım benim eşimde sezeryanı kesinlikle istemiyoru.hatta doktor sezeryan diyince bir hafta dır dır etti bana..evet doğum nezamn olur belli olmaz..epiduralı neden vuramıyor acababen de dün tam bu konuyu yazacaktım ama bir türlü fırsatım olmamıştı
bende heterozigotum cleaxan 0,6 vuruyorum ve aspirin 100 mg hafta sonu kontrolde bende sordum doktoruma doğumu nasıl yapcaz diye aspirini 36. haftada bırakcaz ama iğneyi bırakamayız dedi normal doğumun ne zaman olacağını bilemeyiz normal istersen epidural vuramam (iğneden dolayı) annenler gibi doğurursun dedisezeryanı da iğneyi vurduktan 24 saat sonra yaparız dedi bana kalırsa normalı en iyi dedi ama o ağrı sancı nasıl çekilir bilmiyorum eşimde normal doğurmayı aklının ucundan bile geçirme diyor.
Canım o ağrıyı bende yaşıyorum sadece sağ tarafa sırt bölgesi ve ön kaburga kısmı ben evde olduğum halde bir saat otursam agrım oluyor sen bir de çalışıyorsun allah kolaylık versinKizlar bu sirt agrisi nolcak ya bolgesel sirt agrisi yasiyorum sag arka cok agriyo.calismak izdirap oldu iyice.yogun subede hala tek basima calisiyorum nasil canim yaniyo.32 de ayrilcam mecburen istemeyerek de olsa. Ama. 32 de olmuyo offf
canım en mantıklısı orda doğum yapman bu durumda...endişeleri yabancı bir ülkededoğum yapma konusumu yoksa doktora güven konusumu...canım çok sağol ama benim gelmeme engel başka durumlar var, ydışında çalıştığım için y.içinde doğum yaparsam hiçbir masrafım karşılanmıyor. devlette doğum bu durumda nasıl oluyor hiç bilmiyorum. hadi masraflar neyse onu zaten umursamıyorum da, asıl sorun maaşım verilmiyor. ve ben en az 1 ay öncesinde gelmem lazım sonrasında da bebeğin pasaportu vizesi toparlanması derken en az da 1 ay öyle lazım, 2-2,5 aylık maaş almazsam çok ciddi zararım oluyor. bu da caydırıcı bi unsur benim için. ayrıca oğlum okula başlayacak. onun düzeni de bozulacak falan. burada doğum yapmam en iyisi ama burada da başka endişelerim var. arada kalmış durumdayım yani. bi türlü karar veremedim hala..
bende aşı konusunda sağlık ocağına güveniyorum..okadar dikkatli takip yapılıyorki..özellikle bana bakan ebe yediklerime içtiklerime varana kadar konuşuyoruz..sıkıntılar için pratik çözümler söylüyor..doktor konusunda da hepimiz hassasız sanırım...bizim de oğlumda özel doktorumuz vardı ama aşıları sağlık ocağında yaptırın diye kendisinin de tavsiyesi vardı, çünkü hem hemşireler hakkaten daha bilinçli hem de sirkülasyon hızlı olduğu için aşılar taze oluyor, bana böyle demişlerdi. aşılarını çok güzel takip ettiler. ben kendi tetanoz aşımı sağlık ocağında yaptırmadığıma pişman oldum çünkü 2 doz yaptılar ve kalan dozları takip etmediler özel klinikte.
benim eşim dayanıksız biraz bu gibi durumlarda ağrı sancı falan kendisini dayanamayacağı için sezeryan ol kurtul diyor :)canım benim eşimde sezeryanı kesinlikle istemiyoru.hatta doktor sezeryan diyince bir hafta dır dır etti bana..evet doğum nezamn olur belli olmaz..epiduralı neden vuramıyor acabaiğne konusunda hemen hemen hepimizin doktoru hem fikir doğumdan bir gün önce kesilecek..coraspin konusu karışık..bakalım benimki ne dicek
Ne bilim yaa ben sanki izledikce gozum korkmuo :) yada cok katiyimbence izlememelisin ben doğum yaptığım halde izlemiyorum farkında olmazsın ama etkisinde kalırsın cnm ya naçizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?