2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bizim uyanık personel işleri ben demeden gelip 32. haftanda çalışır raporu alıp sonrasında da başka rahatsızlıktan rapor alırsan saymayız dedi..puhaaaaa...nasıl korkmuşsa ben sormadan gelip söylüyor
kuzucum sen tilkiysen onlar tilki kuyruğu yerlermi hiç bak senden önce davranmış uyanık

Şu günlerde bana da bi korku geldi tekrar, nasıl doğuracam korkusu
Ödüm kopuyor ya, eskiden doğum hikayelerini okuyunca rahatlıyordum şimdi korkuyorum:)
okuma cnm olumsuz etkileniyorsan.. herkes bir değil ben kontrole gitmiştim kızımda 4 cm açıklık vardı sancı yoktu, sonra oldusu bittisi 2 saat sürdü son 40 dk sancılıydı çok kolay doğurdum yani herkes bir değil bilemezsin belki çabuk doğum yapacaksın

ben de hazırlıyorum son ana kadar hatta son anda bile değişebilir kararın ama şimdilik epidural sezeryan çünkü genelde uyanma çok zor ağrılı bi de 4 saat falan emziremedim bebegimi ben annem tutturmaya çalışmış hiç hatirlamiyorum

Uzun uzun yazman harika olmuş canım çünkü ihtiyacım vardı cidden ne güzel anlatmissin tip Fakültesi bu konuda nasildir acaba ama günde bir sürü ameliyat yapıyorlar iyidir herhalde diye dusunuyorum
Canim benim boşuna geyiği falan yapilmiyorbu işin hamile karnı umumidir herkes dokunabilir
çok haklısın kızıma da yukanmadi hatta özellikle yıkamayın dediler göbeği sekizinci gün düştü 10. Gün yikadik

İnşallah hepimiz az çatlakla kurtuluruz canım. Daha da 2 ay var dediğin gibi karnımız iyice büyüyecek. Ama benim karnım değil popişim çatlıyo galiba kilolar hep oraya gidiyo :)
Gerçi ben bi tek karnıma kilo aldım ama bakalım başka çatlak oluşacak mı

Kızlar gogsumun kahverengi kısmı pul pul olmuş sanırım sorun çıkartır bu bana kremim gelse 32. Haftayi beklemeden süreceği sanırım bu arada bebek hareketleri için doktorum sordum hareket halindeyken öğlen kadar 1 tekme ogleden aksama kadar 1 tekme hissetmek yeterliymis ben saatte 10 tane mi saymaliyim dedim kahkaha attı adam olur mu öyle şey dedi

prosedür gerçekten çok farklıymış.. demekki kültür farkı doğumda da fark yaratıyor.. doktorunun da dediği gbi sen muhakkak önceden taleplerini belirt, zaten özel hastane değil mi? illaki ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar, devlet hastaneleri bu konularda dha katı oluyordur sanırım.. eşinin de dediği gbi en kötü eşin bebişin peşinde dolanır gözünden ayırmaz, senin de için rahat eder buarada her ne kdr ilk 6 ay sadece anne sütü dense de doğumdan hemen sonra süt gelmemesi durumunda, ben büyüklerimizin dediği gbi en azından ufak kaşıkla bi iki damla şekerli su ya da mama vermeyi düşünüyorum.. yoksa çocuk açlıktan zaten hastalanıyor.. o durumu çok kafana takma bence ama hemencecik senin yanına getirsinler ve yıkamasınlar mümkünse :)

benim eltim sürekli normal doğumun güzelliklerini anlatınca zamanında kafasında yer etmiş...hala o kafada...:)))aman doğsunlar da kuzularımız...sen ne düşünüyorsun
ay ben de sıkıntılı hamilelik yaşayanlardanım sağ salim doğsunda nasıl olursa olsun diyorum sezeyandan da korkuyorum aslında normalden daha çok korkuyorum o kadar ağrı sancı afedersiniz ama resmen çatır çatır yapamam gibime geliyor yani kafamda deli sorular

kızlarcım bnm doğum şimdilik epidural normal gbi görünüyor, tabi doktorumun da dediği gbi son anda bi komplikasyon olmazsa.. açıkçası eşimin de desteğiyle normal doğumdan korkmuyorum, bi şekilde olucak ve sonunda bebişimize kavuşucaz.. ama bırakın doğum videosu izlemeyi, doğum hikayesi bile dinlemek istemiorum.. bazı arkadaşlarım saolsunlar yardımcı olmak için anlatmak istiolar ama bilerek susturuorm anlattırmıorm :) çnkü onların başına gelen ufacık bi terslik bile, o sırada bnm de aklıma gelir, kendime dert ederim, korkarım gbi geliyor.. en iisi başıma ne geleceğini tüm ayrıntısıyla tam olarak bilmeden doğuma girmek, gerisi allah yardımcımız olsun

Çok zor olacak o zaman senin için. Allah yardımcın olsun. Bizimde bir tanidigimizin kızı uzun yıllarca bebek tedavisi gördü 3 yada 4 aylikken yurtdışına gitti o da yalnız ve ancak seneye gelebilecek maddi durumlar da çok zorluyor gerçekten. Inşallah hersey yolunda gider bir sıkıntı yasamazsin

güle güle kullan canım. ben ana kucağı almayı düşünmedim hiç ama almalı mı bak şimdi bilemedim.

ben de aldım bi anakucağı.. özellikle ilk 6 ay bebişleri oyalamakta üstüne yokmuş allah korusun ama bir de kolik sıkıntısı olan, huzursuz bebeklerde sallantılı ana kucakları çok işe yarıyormuş.. biz mamaroo aldık, tavsiye ederim

bende çok tırsağım...bişeklide çıkacak diyorum orda kalacak değil yaa

bende senin gibiyim cry yeni yeni güzel hikaye varsa okuyorum sadece.Rabbim yardımcımız olsun ya..anladığım sezeryan hazırlanma girme çıkma bir saatte bitiyor ,normalde zaten sancılar artınca iki ıkınmada bitiyormuş...sancı sürecini saymıyorum tabi :) bi arkadaş sabaha karşı üçte gidiyor doğuma normal doğum bu arada..sabah saat 11'de evinde ohh mis diyorum...

hepsi olur biter canım, allahım izniyle sağ salim yavrularımıza kavuşalım da o dakikadan sonra, öncesinde olan biten acıymış ağrıymış insanın gözü görmüyormuş.. bi arkadaşım gerçekten çok zor bi doğum atlatmış ki ayrıntılarını asla anlattırmadım tek söylediği buydu.. onca acı bebişi kucağıma koyduklarında bi anda gitmişti, çektiklerimi unutmuştum bile diyor

çok sevimli cnm güle güle kullan sağlıkla..

güle güle kullan canım. ben ana kucağı almayı düşünmedim hiç ama almalı mı bak şimdi bilemedim.
Sağolun kızlar. Özgecim gün içinde bi işimizi görürken yanımızda olsun, kendi kendine oynasın gibi nedenlerle gerekli olduğunu düşünüyorum. Bir de titreşimi gaz sancısına iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…