Emzirirken takilimi olacak Yani diger goguste? Yara olmasin diye kullanacaksak emzirmedigimiz zamanlarda takili kalmali degilmi?Canım delikli kapakları silikonlarla birleştireceksin. Silikon taraf göğsüne gelecek şekilde yerleştireceksin. Emzirirken zaten 40 dk gibi bir ara olmuyor nerdeyse.. 1 ay kadar sonra iyice alışınca zaten gerek de kalmıyor..
Evet canım :) gebelik günlüklerinde yazıyorum her hafta:)ne güzel,, allah kabul etsin canım.. ben de umre çok istiyorum ama arabistan korkutuyor beni, belki biraz dha ilerde diorum hep.. hac ise dönüşünde dha büyük sorumluluklar var, onları yerine getiremeyeceğim için henüz hiç düşünemiyorum..
buarada blogcuannede blog yazıyo olabilir misin? :)
Cnm bu sokla kiloyu bile soramadm oda solemedi devlete gidiyrm ben orda ayrintili bisey demiyrlar..bide utrasonda buyuk cikan FL ve BPD si yaziyrdu bunlarda uyluk kemigi ve sakak olcumuymusgünümüz aynı nerdeyse.bebisin kaç kg merak ettm cnm
Evet canım emzirirken değil, fazla süt de doluyor o kapakların arasına. Onu da sütümüz az olursa kullanabiliriz biriktiripEmzirirken takilimi olacak Yani diger goguste? Yara olmasin diye kullanacaksak emzirmedigimiz zamanlarda takili kalmali degilmi?
Valla bende merakla bekliyrm nolcak..doktor bana dogumu etkiler veya etkilemez diye bisey demedi ama bidaha ki kontrolde ne dicek bakalm
ben sadece ınternetten baktım sonuca bunlar yazıyodu beta hcg yuksek ıı geldi banada 2li teste beta hcg 47 çıkmıştıdüzeltilmiş MoM değerleri ya da risk hesabı var mı? 1/100 gbi?
beta ve afp yüksek gbi duruyor ama yine de bilemeyiz, uzman değiliz..
bizim forumda çoğumuz sadece 2li tarama yaptırdık, sonrasında da detaylı usg..
3lü tarama yaptıran pek kimse yoktu canım..
Eksik yazmışım diğer göğsünde kalabilir bir engel olmaz, önemli olan emzirme sonrası göğüs ucunun kuru kalması. Emzirip krem sürüp kalkanı koy, çamaşır tutuyor zaten, içi de silikon olunca kaymıyor. Bazen içine süt dolardı farkına varmAzdım eğilirdim hooop sütler dökülürdü :) şimdi başa alacağız bakalım süreci:) bol bol sütümüz olsun hepimizin inşallahEmzirirken takilimi olacak Yani diger goguste? Yara olmasin diye kullanacaksak emzirmedigimiz zamanlarda takili kalmali degilmi?
ben sadece ınternetten baktım sonuca bunlar yazıyodu beta hcg yuksek ıı geldi banada 2li teste beta hcg 47 çıkmıştı
ne güzel,, allah kabul etsin canım.. ben de umre çok istiyorum ama arabistan korkutuyor beni, belki biraz dha ilerde diorum hep.. hac ise dönüşünde dha büyük sorumluluklar var, onları yerine getiremeyeceğim için henüz hiç düşünemiyorum..
buarada blogcuannede blog yazıyo olabilir misin? :)
Evet canım :) gebelik günlüklerinde yazıyorum her hafta:)
Aynen ole birazda bekleyelim bakalm normale doncek mi utrasonda gidip gorcezkızlar benim bebişim de 2 hafta ilerden gidiyor.. doktorum 32ye kdr bekleyelim, son haftalarda bebekler sat a uyumlu olabiliyorlar diyor.. ama 32den sonra hala önde gidiyorsa tahmini doğum tarihi değişebilir diyor.. ve eğer siz sezaryan düşünüyorsanız, o zaman fark edebilir.. ama ben inş normal doğum yapmak istiyorum, doktorum bebek her ne kdr önden gidio görünse de muhtemelen sat ına uyumlu zmnda doğmak isticektir diyo :) bakalım yaşayıp görücez :)
Evet canım :) gebelik günlüklerinde yazıyorum her hafta:)
Benimde dikkatimi çekmişti oradaki okuduğum kişiyle işi ülkesi aynı olunca demekki senmişsin:)
Bide benm bebek basindan beri hep onden gidiyrdu daha dogrusu 13 haftadn sonra sonra aradaki fark acildikızlar benim bebişim de 2 hafta ilerden gidiyor.. doktorum 32ye kdr bekleyelim, son haftalarda bebekler sat a uyumlu olabiliyorlar diyor.. ama 32den sonra hala önde gidiyorsa tahmini doğum tarihi değişebilir diyor.. ve eğer siz sezaryan düşünüyorsanız, o zaman fark edebilir.. ama ben inş normal doğum yapmak istiyorum, doktorum bebek her ne kdr önden gidio görünse de muhtemelen sat ına uyumlu zmnda doğmak isticektir diyo :) bakalım yaşayıp görücez :)
anestezi ekibini doktora tekrar danisacagim canım o daha iyi bilir ama ameliyat esnasında ya da öncesinde öğrencilere hicbirsey yaptirmadiklarina eminim hani kurtaj falan gibi şeyleri asistanlar yapıyor ama ameliyatı sanmam tirsiyorummmmmÇok iyi o halde canım, anestezi ekibi iyiyse hiçbi sorun olmaz Allah'ın iZniyle
bana bugün bi arkadaşım söyledi blogcuanne yi ben de gireyim dedim.. orda günlüklerde bnmle yakın haftada birileri var mı diye bakarken gördüm yazılarını :) sonra parçaları birleştirdim ve bingo :))
başka takip ettiğin önerebileceğin blog var mı?
Evet canım bi danış, ameliyatı zaten bırakmazlar, ben elimden ameliyat olmuştum da o zaman uyuştururken hoca bir iki işlemi öğrencisine yaptırdı, ameliyatı Prof yaptı dediğin gibi.. İçin rahat olsun ben endişeye sebep olmak istemem:) sadece baş ve bel ağrıları açısından anestezi önemli onu biliyorumanestezi ekibini doktora tekrar danisacagim canım o daha iyi bilir ama ameliyat esnasında ya da öncesinde öğrencilere hicbirsey yaptirmadiklarina eminim hani kurtaj falan gibi şeyleri asistanlar yapıyor ama ameliyatı sanmam tirsiyorummmmm
Bide benm bebek basindan beri hep onden gidiyrdu daha dogrusu 13 haftadn sonra sonra aradaki fark acildi
O zaman bayaaa ayrıntılı sorcam sanırım Sağol arkadaşım sorarım iğneyi yapana öğrenci misin diye onlar da gıcık oluyordur bu duruma ama ne yapayım damar yolu bile actirmiyorum ben onlaraEvet canım bi danış, ameliyatı zaten bırakmazlar, ben elimden ameliyat olmuştum da o zaman uyuştururken hoca bir iki işlemi öğrencisine yaptırdı, ameliyatı Prof yaptı dediğin gibi.. İçin rahat olsun ben endişeye sebep olmak istemem:) sadece baş ve bel ağrıları açısından anestezi önemli onu biliyorum
şokmu yok cnm birçok bebek 1 hafta önden gidermiş zatenCnm bu sokla kiloyu bile soramadm oda solemedi devlete gidiyrm ben orda ayrintili bisey demiyrlar..bide utrasonda buyuk cikan FL ve BPD si yaziyrdu bunlarda uyluk kemigi ve sakak olcumuymus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?