Uyuşmazlık
Allah yardimcin olsun canım bizde de eşimin ailesi öyle. Ilgisiz vurdumduymaz ama degismiyorlar degismezler yapacak birsey yok. Onlar için kendini tuketme Çok sıkıntılı dönemler yaşadın hergün burda hepimiz için dua ediyorum inşallah bu sıkıntıların son bulur gelir geçer. Allah yardımcın olsunkızlar beni sormuşsunuz ;
herkese teşekkürler. Yoğun geçiyor bu haftam. Bir de çok keyifsizim. Sanırım depresyondayım. Biraz ailevi problemler de yaşadım. Bir de yarın veya cuma günü cvs test sonuçları için aranacağım inşallah heyecan bastı çok beni. Bebeğim nasıl iyi mi bilmiyorum. Daha hiçbirşey almadım. Ailem de alma bebek doğsun sağlıklı olsun alırız diyor. sanki sağlıksız olunca alınmayacak mı ? İyice üzülüyorum. Eşim ailemin ilgisizliğinden şikayetçi , dün oturdum ağladım . Ne yapayım ailemi değiştiremiyorum böyleler diyorum anlatamıyorum. Psikologa başlayacağım artık bütün süreç beni çok yordu ailem , eşim , bebeğim pek kendimde değilim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar duanıza ihtiyacım var.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bebislerimiz zamanında sağlıkla gelirler sanada çok geçmiş olsun inşallah Hayırlısı yla doğururuzGeçmiş olsun canım benimde hamilelik başında beri hem idrar yolu enf hemde mantar var bi sürü fitil kullandıö nafile bende de çok akıntı var bazen beyaz oluyor akıntı bazende su gibi. Yarın randevum var doktora tekrar sorucam oda yine ilaç verecek ama ben yıldım ilaç kullanmaktan bi doğursaydık hayırlısıyla
Yok ya annem yaptı zaten bağırdım cagirdim çocuk gibi sonra igneyi bi yaptı değdi mi bu kadar kendini tüketmeye dedi Hayır dedimNasıl acıttı mı peki iğne:)
Benim aynı gün içinde bi kolumdan o iğne diğer kolumdan tetanoz 2. doz yapılacak yapılacak
Nasıl ağır bi iğne mi
gunaydin kizlarr :) bebek odasina dolap 2 kapi mi 3 kapi mi onerirsiniz :) halisiydi perdesiydi biz anca bunlari halledebildik dún alisveris guzelmis ama yorucu :)
Yok ya annem yaptı zaten bağırdım cagirdim çocuk gibi sonra igneyi bi yaptı değdi mi bu kadar kendini tüketmeye dedi Hayır dedimboşuna korkmusum ilacın gittiğini bile anlamiyorsun.
canım bu günlerde geçecek inşallah.llah yardımcımız olsun.hepizin ya kendi ya eş tarafı ilgisiz kafana takma bence bunu.doğduktan sonra hepsi bebişi görmek için can atacak.test sonuçlarında güzel çıkar inşallah.kızlar beni sormuşsunuz ;
herkese teşekkürler. Yoğun geçiyor bu haftam. Bir de çok keyifsizim. Sanırım depresyondayım. Biraz ailevi problemler de yaşadım. Bir de yarın veya cuma günü cvs test sonuçları için aranacağım inşallah heyecan bastı çok beni. Bebeğim nasıl iyi mi bilmiyorum. Daha hiçbirşey almadım. Ailem de alma bebek doğsun sağlıklı olsun alırız diyor. sanki sağlıksız olunca alınmayacak mı ? İyice üzülüyorum. Eşim ailemin ilgisizliğinden şikayetçi , dün oturdum ağladım . Ne yapayım ailemi değiştiremiyorum böyleler diyorum anlatamıyorum. Psikologa başlayacağım artık bütün süreç beni çok yordu ailem , eşim , bebeğim pek kendimde değilim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar duanıza ihtiyacım var.
Hurma neye iyi geliyormuş? Doğum sancıları başlayınca kolay doğum olması için yendiğini duymuştum da
Sağol canim sizden aldığım yorumlar içimi rahatlatıyo yani sizlerde olmasına üzülüyorum tabi yanlış anlama tek olmadığima ve akıntınin çoğu gebelik te görülüyor olmasi yanlız olmadığımı düşündürüyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah sağlıkla gelir meleklerimizBende de enfeksiyon var dediğin gibi çamaşırım bazen öyle bir islaniyor ki.. gebelikte çok sık görülen birsey canını sıkma
kızlar beni sormuşsunuz ;
Senin koldan olacak değil mi ben çok ısrar ettim de ilacın muadili gelmiş sadece kalcadan oluyormuş1.5 hafta sonra bende olacağımm hadi senin bitti iğne derdin geçmiş olsun
Inşallah canım ben 4 yada 5 kez fitil kullandım ama sonuç aynı o kadar da dikkat ediyorum ama oluyor yine. Şimdi bir de idrar yolu enfeksiyonu vajinal mantar ve Kum var doktor sadece bol su iç dedi. 1 hafta sonra kontrole gidicem. Hepsi bi yana kum dokmeseydim iyiydi. Bak senden daha kötüyüm içini ferah tut :)Sağol canim sizden aldığım yorumlar içimi rahatlatıyo yani sizlerde olmasına üzülüyorum tabi yanlış anlama tek olmadığima ve akıntınin çoğu gebelik te görülüyor olmasi yanlız olmadığımı düşündürüyor hakkımızda hayırlısı olur inşallah sağlıkla gelir meleklerimiz
Senin koldan olacak değil mi ben çok ısrar ettim de ilacın muadili gelmiş sadece kalcadan oluyormuşhiç korkma 6 sene sonra ilk kez iğne yaptırdım boşa kendimi sıkmışım. Bu arada sanırım ilaç pahalı özel de nasıl oluyor bilmiyorum ama devlet hastanesine yatış yapılıyor iğneden sonra tekrar taburcu oluyorsun. Eğer para vereceksen git devlette yaptir
Inşallah canım ben 4 yada 5 kez fitil kullandım ama sonuç aynı o kadar da dikkat ediyorum ama oluyor yine. Şimdi bir de idrar yolu enfeksiyonu vajinal mantar ve Kum var doktor sadece bol su iç dedi. 1 hafta sonra kontrole gidicem. Hepsi bi yana kum dokmeseydim iyiydi. Bak senden daha kötüyüm içini ferah tut :)
Canım başta çok sık degistiriliyormus, kullanılır biter merak etme :)ya ben eşime aldırdım 1 beden 80li 2 paket almış..elimizin altında çantaya koymak için hazır dursun istedim...bebekler çabuk büyüyor 1 beden çokmu oldu acaba..ayyy sinir oldum kendime..bezden bile anladığım yok
Hadi ya kolay gelsin o zaman. Icin rahat olsun birde korkma ben yaptirdiysam sende atlatirsin :)Devlette yaptıramam sanırım canım ya o gün eşim yanımda olamayacak kv ile gideceğiz
O kadar uğraşamam o varken yanımda kavga çıkar
Normalde bir şey beğenmiyor, devlette şunu beğenmedim şu şöyle bu böyle neden yatış verilmeli vs der kriz geçiririm üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?