2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

evet öyle bir şey duymuştumm, ne zaman gelecek zam acaba? model olarak nasıl model almak lazım? bebek arabası da çok model var kafam karıştı

3'lü takımmış sıfırmış canım..netten bakan arkadaşlar vardı.onlar için attım..ikeanın ürünü sanırım..adam almış kullanmamış satıyor..fiyat konusunda fikrim yok..

aslında iyi görünüyor ama bebeğini kaybetmişler insanın içine sinmeyebilir

şokmu yok cnm birçok bebek 1 hafta önden gidermiş zaten) korkma yanı iyi bisey şeker vs yoksa)
Valla cnm normalde 29 cikmasi lazmdi utrasonda 33 cikti doktorda onceki utrasonlari inceleyip 31 haftalik diyelim dedi bende o yuzden 2 hafta dedim hatta bana gununu yanlismi hesapliyon dedi yok dedim..tahlil verdi cuma geri gitcem bakalm ne dicek seker yukleneside yaptirmamistim ama bu tahlillerdede seker cikmamis

ben ameliyat olmuştum..profun özeline gidiyordum..ameliyathaneye girince asistanlarla öğrenciler vardı..anezteziyide öğrenciler yapmıştı..korkudan altıma edeceğimden çok bişey diyememiştim..ameliyat sonrası hatta dedim bu adam kandırdı beni diye ama sonrasında dr gelip açıklama yapmıştı ameliyat hakkında .yani ameliyatı doktorun yapar anesteziyi mutlaka görüş doktorunla

Sağol canım evet çokşükür kısmet oldu geçen sene de haccımızı da yaptık Allah kabul etsin.. Buranın başka birşeyi yok ama hakkaten büyük şans umre hac mekanındayız..
Allah kabul etsin ne güzel.. gormusken yazayım dedim dün akşam annemle konuşuyorduk bu doğuma necati beyin girme işini konuştuk ve başhekim meselesini. Eğer ben onun adına yatış yaparsam onun kontrolünde olursam gelirmiş. Ama diyelim ki doğum başladı ve ve ben acilden giriş yaptım ve doğum a hazirliyorlar o zaman zorunlu olarak acil doktoru gelirmiş ona yapılacak birsey yokmuş

Ülke zaten yetiyor dimi:) benim de aklımda yoktu Elif'le arada yazışıyorduk Ssvd düşününce günlük olayı başladı:) hayırlısıyla kavuşalım da insallah, Ssvd de olur bakalım

Evet valla yetiyor:)) İnşallah canım senin ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun doğumun:)

Cnm bu sokla kiloyu bile soramadm oda solemedi devlete gidiyrm ben orda ayrintili bisey demiyrlar..bide utrasonda buyuk cikan FL ve BPD si yaziyrdu bunlarda uyluk kemigi ve sakak olcumuymus
elifahsen bende devlete gidiyorum senin bilgin var mı devlette epidural normal doğum yapılıyor mu?

evet öyle bir şey duymuştumm, ne zaman gelecek zam acaba? model olarak nasıl model almak lazım? bebek arabası da çok model var kafam karıştı
benim için en önemli kriter hafiflik oldu... ben şu an araba kullanmadığım için taksi-otobüs fln çok kullanmak zorunda kalacağım bu nedenle tek elle, oturma ünitesiyle beraber katlanabilen modeller daha çok ilgimi çekti..

hangisinden aldın mesela paylaşabilir misin fikir olsun, bir de kendine dönüyor mu? ben de hafif bir şey istiyorum

Tesekkurler canim anladim sanirim

hastane çıkışı aldınız mı kızlar? bir de öyle bir şey varmış :)

Evet valla yetiyor:)) İnşallah canım senin ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun doğumun:)
Chek alakasız olacak ama iğne yapıldı yirttim demistim ama olmadı hemde kalcadan yarım saat savaştıktan sonra

kızlar beni sormuşsunuz ;

herkese teşekkürler. Yoğun geçiyor bu haftam. Bir de çok keyifsizim. Sanırım depresyondayım. Biraz ailevi problemler de yaşadım. Bir de yarın veya cuma günü cvs test sonuçları için aranacağım inşallah heyecan bastı çok beni. Bebeğim nasıl iyi mi bilmiyorum. Daha hiçbirşey almadım. Ailem de alma bebek doğsun sağlıklı olsun alırız diyor. sanki sağlıksız olunca alınmayacak mı ? İyice üzülüyorum. Eşim ailemin ilgisizliğinden şikayetçi , dün oturdum ağladım . Ne yapayım ailemi değiştiremiyorum böyleler diyorum anlatamıyorum. Psikologa başlayacağım artık bütün süreç beni çok yordu ailem , eşim , bebeğim pek kendimde değilim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar duanıza ihtiyacım var.

Kızlar birsey sorucam kıyafet nevresim yorgan bez vs hersey tamam. Eksiklerim deterjan (kıyafetler icin) bebisin banyosu için gerekli şampuan ve sabun. Ateş ölçer bakim seti (tırnak makası tarak vs olan set). Bunlar küçük şeyler ben 40 ına kadar inşallah annemin yanında kalacağım için büyük şeyleri daha almadım. Eşim ben bakarım sana gönderirim konuşuruz dedi. Ben park yatak alacağım prego nun bir modeli var aklıma en çok yatan. Araba konusunda çok ciddi kararsızlık yaşıyorum. Annem sağolsun bebeğin herşeyini hazırlamış yatağı da ben alırım diyor. Eşimin ailesi sadece bebek nasıl diye soruyor eşime ben gorusmuyorum zaten. Şimdi onların neler yapması gerekir eşim e dedim ki bırak yapsınlar (biz bu ara biraz sıkıntıdayız.) Yaptirayim mi yada boşver mi diyeyim. En azından birseylerin ucundan tutmalari gerekmez mi ? Yanlış mı düşünüyorum? Bir de biz 2 ay önce ev değiştik bu ev büyük aslında ama yine taşınma ihtimalimiz var ve gideceğimiz yer olursa lojman olacak ve nasıl olacak bilmiyorum dolap almak istiyorum bebis e ama nasıl birsey alsam karar veremiyorum. Çünkü suan gördüğüm kadarıyla çok fazla eşya var nasıl yerleştiricem nereye sigdiririm bilemedim. Aslında kendi dolabim çok büyük ama yorgan nevresim vs derken ayirdigim kısım yetmez gibi duruyor. Başka eksiğimiz var mı peki ? Araba ve yatak dışında ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…