kolay gelsin, benim işlerde yoğun ama ben askıya aldım, sonum pek hayırlı değil... ben mothercare'den aldım orada stoklu çalışıldığı için 15 gün içinde teslim ediliyor ama mobilyacılarda 1 ay yapım süresi var sonra birde bol bol havalandırmak gerekiyor. bu nedenle ilk halledilmesi gereken konulardan.. bebek arabalarında da şu zam olayı var, henüz yansımadı halletmekte fayda var gibi...
3'lü takımmış sıfırmış canım..netten bakan arkadaşlar vardı.onlar için attım..ikeanın ürünü sanırım..adam almış kullanmamış satıyor..fiyat konusunda fikrim yok..
Hurma neye iyi geliyormuş? Doğum sancıları başlayınca kolay doğum olması için yendiğini duymuştum daSağol canım çok güzel bilgi, ben de böyle yapayım. Günde 3 hurma yiyorum başladım artık, 35 ten sonra taze hurmaya başlayacağım.
Valla cnm normalde 29 cikmasi lazmdi utrasonda 33 cikti doktorda onceki utrasonlari inceleyip 31 haftalik diyelim dedi bende o yuzden 2 hafta dedim hatta bana gununu yanlismi hesapliyon dedi yok dedim..tahlil verdi cuma geri gitcem bakalm ne dicek seker yukleneside yaptirmamistim ama bu tahlillerdede seker cikmamisşokmu yok cnm birçok bebek 1 hafta önden gidermiş zaten) korkma yanı iyi bisey şeker vs yoksa )
ben ameliyat olmuştum..profun özeline gidiyordum..ameliyathaneye girince asistanlarla öğrenciler vardı..anezteziyide öğrenciler yapmıştı..korkudan altıma edeceğimden çok bişey diyememiştim..ameliyat sonrası hatta dedim bu adam kandırdı beni diye ama sonrasında dr gelip açıklama yapmıştı ameliyat hakkında .yani ameliyatı doktorun yapar anesteziyi mutlaka görüş doktorunlaanestezi ekibini doktora tekrar danisacagim canım o daha iyi bilir ama ameliyat esnasında ya da öncesinde öğrencilere hicbirsey yaptirmadiklarina eminim hani kurtaj falan gibi şeyleri asistanlar yapıyor ama ameliyatı sanmam tirsiyorummmmm
Allah kabul etsin ne güzel.. gormusken yazayım dedim dün akşam annemle konuşuyorduk bu doğuma necati beyin girme işini konuştuk ve başhekim meselesini. Eğer ben onun adına yatış yaparsam onun kontrolünde olursam gelirmiş. Ama diyelim ki doğum başladı ve ve ben acilden giriş yaptım ve doğum a hazirliyorlar o zaman zorunlu olarak acil doktoru gelirmiş ona yapılacak birsey yokmuşSağol canım evet çokşükür kısmet oldu geçen sene de haccımızı da yaptık Allah kabul etsin.. Buranın başka birşeyi yok ama hakkaten büyük şans umre hac mekanındayız..
ay bende gördüm sonradan.. : ( ben takım almıcam zatende takım alacaklar için fikir olur dedim..üzüldümaslında iyi görünüyor ama bebeğini kaybetmişlerinsanın içine sinmeyebilir
Ülke zaten yetiyor dimi:) benim de aklımda yoktu Elif'le arada yazışıyorduk Ssvd düşününce günlük olayı başladı:) hayırlısıyla kavuşalım da insallah, Ssvd de olur bakalım
elifahsen bende devlete gidiyorum senin bilgin var mı devlette epidural normal doğum yapılıyor mu?Cnm bu sokla kiloyu bile soramadm oda solemedi devlete gidiyrm ben orda ayrintili bisey demiyrlar..bide utrasonda buyuk cikan FL ve BPD si yaziyrdu bunlarda uyluk kemigi ve sakak olcumuymus
Hic bi bilgim yok cnmelifahsen bende devlete gidiyorum senin bilgin var mı devlette epidural normal doğum yapılıyor mu?
benim için en önemli kriter hafiflik oldu... ben şu an araba kullanmadığım için taksi-otobüs fln çok kullanmak zorunda kalacağım bu nedenle tek elle, oturma ünitesiyle beraber katlanabilen modeller daha çok ilgimi çekti..evet öyle bir şey duymuştumm, ne zaman gelecek zam acaba? model olarak nasıl model almak lazım? bebek arabası da çok model var kafam karıştı
benim için en önemli kriter hafiflik oldu... ben şu an araba kullanmadığım için taksi-otobüs fln çok kullanmak zorunda kalacağım bu nedenle tek elle, oturma ünitesiyle beraber katlanabilen modeller daha çok ilgimi çekti..
Tesekkurler canim anladim sanirimEksik yazmışım diğer göğsünde kalabilir bir engel olmaz, önemli olan emzirme sonrası göğüs ucunun kuru kalması. Emzirip krem sürüp kalkanı koy, çamaşır tutuyor zaten, içi de silikon olunca kaymıyor. Bazen içine süt dolardı farkına varmAzdım eğilirdim hooop sütler dökülürdü :) şimdi başa alacağız bakalım süreci:) bol bol sütümüz olsun hepimizin inşallah
Chek alakasız olacak ama iğne yapıldı yirttim demistim ama olmadı hemde kalcadanEvet valla yetiyor:)) İnşallah canım senin ve bebeğin için hangisi daha iyi olacaksa öyle olsun doğumun:)
Ben almadım hediye geldi canım battaniyesi falan herseyi var çok tatlı :)hastane çıkışı aldınız mı kızlar? bir de öyle bir şey varmış :)
Chek alakasız olacak ama iğne yapıldı yirttim demistim ama olmadı hemde kalcadanyarım saat savaştıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?