2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ramazan sonuna kadar okuyalım diyorum ben

Tek sayıda bitirelim bence :) kaç hafta oldu hesabını kaçırdım ben ama Bir de ramazanın son haftası cuma günü bayrama geliyor, duası yapılabilir mi? O hafta ara verelim bence :)

Canim benim bugunlrrde gececek insallah icini ferah tut dualarimiz hep seninle.esinde bunalmistir yasadiklarinizdan dolayi.imsalah guzel sonuclar alirsin Alah yardimcin olsun.

Tek sayıda bitirelim bence :) kaç hafta oldu hesabını kaçırdım ben ama Bir de ramazanın son haftası cuma günü bayrama geliyor, duası yapılabilir mi? O hafta ara verelim bence :)
bu haftadan sonra bir hafta daha okuyup dağılıyoruz arkadaşlar okeymi...10 temmuz'da bitiriyoruz inş..muhtemelen yanlış olmasın 11. hafta olacak

Bir çözüm bulamadım geçen bir kaç damla kan geldi kumdan kaynakliymis çok korktum. Şuan çok ağrım yok sadece idrar yaparken çok sıkıntı. Ben daha önce taş düşürmüştüm o daha kötü belki o yüzden bu bana hafif geliyordur. Ama benim taş dusururken doktorum buscopan i da çok içme o da taş yapar demişti o yüzden bilemedim bol su icicez geçicek inşallah

41 YASİN LİSTESİ

**kattina......................................................1
**belmaakca................................................2
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1
**aruz38........................................................1

TOPLAM.............................................41

Kızlar bi el atın :)

Misk bu hafta mi ? Diğer haftaya beni yazarmisin 3 tane.

canım benzeri bizde oldu geçen...eşimle konuşuyorduk eksikleri vs...aldıklarımı listeden çiziyordum.annemin aldıklarını alacaklarınıda çzidim..eşime dedim annen bişeyler yapacakmı..bilmiyorum dedi..daha önce eltilerime yaptımı dedim..hani ona göre bizde alacaklarımızı alalım dedim..öyle bikaç bişey kıyafet aldı diye hatırlıyorum dedi..ama sen bana yaz ver dedi ben anneme söyleyeyim alacakları.bende kabul etmedim...içinden geliyorsa alır dedim biz neden söylicekmişiz dedim..tahminim anemin aldıkları karşısında annesinin mahçup olmamasını istedi ama ben kabul edemem..eksik olsun varsın bebeğimin eşyası ki çoğu şeyi tamamlanıyor aslında ama ağzımla söylendikten sonra alınmasın

canım limonlu su içiyor genelde taşı kumu olanlar..ama hamilelerde bilmiyorum..zararı olmaz bence ara ara iç

Canım geçen hafta ben de şiddetli oksurunce camasirim ıslandı, doktor suyun degil dedi, 1 hafta sonrası kntrole git suyuna baksınlar icin rahat eder canım, ama devam eden akıntın fitilin etkisiyle enfeksiyondur.

Ayy öyle söyleme Allah hepimizi korusun inşallah

hastane çıkışı aldınız mı kızlar? bir de öyle bir şey varmış :)
Canım hastane çıkışı dedikleri bebek için 5li 10lu 15li şekilde satılan kıyafet seti dir.
içinde iç zıbin eldiven şapka yakalik patikli alt battaniye yelek vs oluyor. Benim 5li ve 10lu var

canım senin epidural mi oldu ameliyatlarin ben orada 4 kez ameliyat masasina yattım hepsinde anestezi doktoru uyuttu ama epiduralde drum farklı olur mu ki kesinlikle konuşacağım uzun uzun

Canim benim yazmamissin bana da merak ettim kendini üzme zaten derdin sana yeter ailen de hani sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım da sonra alırız demek istemiştir yani sağlıksız olursa almayız demek istememislerdir belki ki zaten bebiş in sağlıklı test sonucunu bize yazmayı unutma olur mu
biz de de durum aynı eşimin annesi ve abiler var zaten doğuma bile geleceklerini sanmıyorum kızımda da gelip bir tane takım getirmişti bir de çeyrek aynı misafir gibi zorla yaptıracak değiliz ya zaten çocuğumu kucağına bile almaz yemek yexiremez falan kendi çocuklarına nasıl bakmış hayret

Şimdi bu bebek iki ailenin de ilk torunu. Lafa gelince yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söylüyorlar ki bunda da öyle yapacaklar biliyorum. Biz inan bir kaç parça birsey aldık annem aldı herşeyini. Ilk torun bize yapmak düşer dedi. Bebek bizim sonuçta kimseye güvenip yapmadık ama bu kadar ilgisizlik beni rahatsız etti ve eşim neyi nasıl yapsam diye düşünüyor. Bende dusunecegine ara onların da torunu lafa gelince herseyi yapıyorlar dedim ama bilmiyorum. Birde işte dolap konusu beni düşündürüyor. Nasıl olsa diye ve başka eksiğimiz var mı acaba ?

canım liste sabit ilerliyor bikaç haftadır..fazla alan arkadaşlardan alabilirsem sana haftaya yazarım bitane..sayıyı bildiririm..haftaya son zaten
Tamam canım eğer okuyamayan olursa alırım kaç haftadır okuyamadim bende kalplerimiz gonullerimiz dualarimiz bir Allah kabul etsin dualarimizi

Hiç boşuna eşini zorlama canım çünkü gerçekten zorla hiç ama hicbirsey olmuyor kizimda bebek arabası beşik mama sandalyesi bütün kıyafetleri herseyi annemler yapmislardi dedim kadın bir takımla çıktı geldi onun da yıkayın rengi soldu hiç giydirmeden verdim birine bırak maddi şeyleri 3 yıldır annem bizimle çocuğum o bakıyor bir kere ihtiyacimiz oldu 40 gün dayanabildi arkada bekleeni de yok yani kahvaltisini yaptirmadi Allahtan yarim gun isim gelir gelemz kapida atiyirdu cocugu kucagima son nokta yani daha fazla bişey diyemeyecegim düşün artik ama eşimin hatrina senede 3 gün gidiyorum memleketine

canım biri belden uyuşturmalı olmuştu ama epiduralmi ozamnlarda bilmiyordum ben..devlette yapılmıştı ve yapan kişi doktordu..ama ünv. hastanesindeki ikinci ameliyatım genel anesteziliydi baya uzun sürecek bi ameliyattı çünkü..yaklaşık 3 öğrenci vardı anestezi için ikisi büyük biri daha küçüktü..onu cesaretlendiriyorlardı , hadi korkma yap gibilerinden ondan fark ettim öğr.olduklarını..senin sürekli gittiğin yermiş zaten dört defada da doktor yapmış.sıkıntı olmaz..benimki biraz tecrübesizlikti öyle diyeyim

canım bence yormayın kendizni.ben bütçemiz dahilinde bakıyorum aldığım ürünlere gereksiz gördüğüm çok şeyide eledim mesela..yada acelesi olmayan şeyleri doğum sonrasına erteledim..atıyorum sebet beşikler hoşuma gidiyordu ama bebek 5 ay yatabilecek onda...6. aya giren ikinci el bölümüne satışa sunmuş..bana gereksiz geldi...onun yerine uygun anadizi alırım gibi.dolap konusu?

Belden ise epiduraldir. Ben yine de sorayım canım çünkü epidural için kendimi hazirlamaya calisiyorum zaten bi de kafamda soru işareti olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…