canım ramazan sonuna kadar okuyalım diyorum ben
Canim benim bugunlrrde gececek insallah icini ferah tut dualarimiz hep seninle.esinde bunalmistir yasadiklarinizdan dolayi.imsalah guzel sonuclar alirsin Alah yardimcin olsun.kızlar beni sormuşsunuz ;
herkese teşekkürler. Yoğun geçiyor bu haftam. Bir de çok keyifsizim. Sanırım depresyondayım. Biraz ailevi problemler de yaşadım. Bir de yarın veya cuma günü cvs test sonuçları için aranacağım inşallah heyecan bastı çok beni. Bebeğim nasıl iyi mi bilmiyorum. Daha hiçbirşey almadım. Ailem de alma bebek doğsun sağlıklı olsun alırız diyor. sanki sağlıksız olunca alınmayacak mı ? İyice üzülüyorum. Eşim ailemin ilgisizliğinden şikayetçi , dün oturdum ağladım . Ne yapayım ailemi değiştiremiyorum böyleler diyorum anlatamıyorum. Psikologa başlayacağım artık bütün süreç beni çok yordu ailem , eşim , bebeğim pek kendimde değilim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar duanıza ihtiyacım var.
bu haftadan sonra bir hafta daha okuyup dağılıyoruz arkadaşlar okeymi...10 temmuz'da bitiriyoruz inş..muhtemelen yanlış olmasın 11. hafta olacakTek sayıda bitirelim bence :) kaç hafta oldu hesabını kaçırdım ben amaBir de ramazanın son haftası cuma günü bayrama geliyor, duası yapılabilir mi? O hafta ara verelim bence :)
Bir çözüm bulamadım geçen bir kaç damla kan geldi kumdan kaynakliymis çok korktum. Şuan çok ağrım yok sadece idrar yaparken çok sıkıntı. Ben daha önce taş düşürmüştüm o daha kötü belki o yüzden bu bana hafif geliyordur. Ama benim taş dusururken doktorum buscopan i da çok içme o da taş yapar demişti o yüzden bilemedim bol su icicez geçicek inşallahLuckyyyy kum için bi çözüm duydun mu? Ya ben de kum döküyorum, idrar yolu enfeksiyonunu tetiklermiş kum dökmek ve iki kez geçirdim.. Ama ağrısını geçiremedim şu kumunsağ böbreğim inanılmaz sancı yapıyor, aynı şekilde oğlum sağ tarafıma bastırdığında az da tuvaletim varsa iki büklüm kalıyorum.. Önceden kum problemim yoktu ne yapılır ne edilir üstüne bide hamileyken nası olur bilmiyorum hiç bişe doktorum bana da sadece bol su iç dedi bi de çok ağrın olursa buscopan draje al bi taneck dedi ama her zaman da buscopan alamamki içim rahat etmiyor...
Kızlar birsey sorucam kıyafet nevresim yorgan bez vs hersey tamam. Eksiklerim deterjan (kıyafetler icin) bebisin banyosu için gerekli şampuan ve sabun. Ateş ölçer bakim seti (tırnak makası tarak vs olan set). Bunlar küçük şeyler ben 40 ına kadar inşallah annemin yanında kalacağım için büyük şeyleri daha almadım. Eşim ben bakarım sana gönderirim konuşuruz dedi. Ben park yatak alacağım prego nun bir modeli var aklıma en çok yatan. Araba konusunda çok ciddi kararsızlık yaşıyorum. Annem sağolsun bebeğin herşeyini hazırlamış yatağı da ben alırım diyor. Eşimin ailesi sadece bebek nasıl diye soruyor eşime ben gorusmuyorum zaten. Şimdi onların neler yapması gerekir eşim e dedim ki bırak yapsınlar (biz bu ara biraz sıkıntıdayız.) Yaptirayim mi yada boşver mi diyeyim. En azından birseylerin ucundan tutmalari gerekmez mi ? Yanlış mı düşünüyorum? Bir de biz 2 ay önce ev değiştik bu ev büyük aslında ama yine taşınma ihtimalimiz var ve gideceğimiz yer olursa lojman olacak ve nasıl olacak bilmiyorum dolap almak istiyorum bebis e ama nasıl birsey alsam karar veremiyorum. Çünkü suan gördüğüm kadarıyla çok fazla eşya var nasıl yerleştiricem nereye sigdiririm bilemedim. Aslında kendi dolabim çok büyük ama yorgan nevresim vs derken ayirdigim kısım yetmez gibi duruyor. Başka eksiğimiz var mı peki ? Araba ve yatak dışında ?
Misk bu hafta mi ? Diğer haftaya beni yazarmisin 3 tane.41 YASİN LİSTESİ
**kattina......................................................1
**belmaakca................................................2
**miskamber................................................1
**mehlikaazra..............................................1
**ayselcsb.....................................................1
**gayye21.....................................................1
**elifahsen....................................................1
**sevdee........................................................1
**yarenim 99................................................3
**kuzumveben..............................................2
**seda78.......................................................1
**periliceada................................................1
**pharaysun.................................................1
**esmanurcanan..........................................3
**kuzucuk87.................................................1
**chek...........................................................1
**ferideii.......................................................2
**oligosakarit..............................................2
**fulya01......................................................1
**ozim84......................................................3
**umutdünyası............................................1
**yuja...........................................................1
**ysmn1096.................................................2
**yeşilerik....................................................1
**hülyab27...................................................1
**sevda88.....................................................1
**aysms88....................................................1
**bluebottle...................................................1
**ayışığı3434................................................1
**aruz38........................................................1
TOPLAM.............................................41
canım benzeri bizde oldu geçen...eşimle konuşuyorduk eksikleri vs...aldıklarımı listeden çiziyordum.annemin aldıklarını alacaklarınıda çzidim..eşime dedim annen bişeyler yapacakmı..bilmiyorum dedi..daha önce eltilerime yaptımı dedim..hani ona göre bizde alacaklarımızı alalım dedim..öyle bikaç bişey kıyafet aldı diye hatırlıyorum dedi..ama sen bana yaz ver dedi ben anneme söyleyeyim alacakları.bende kabul etmedim...içinden geliyorsa alır dedim biz neden söylicekmişiz dedim..tahminim anemin aldıkları karşısında annesinin mahçup olmamasını istedi ama ben kabul edemem..eksik olsun varsın bebeğimin eşyası ki çoğu şeyi tamamlanıyor aslında ama ağzımla söylendikten sonra alınmasınKızlar birsey sorucam kıyafet nevresim yorgan bez vs hersey tamam. Eksiklerim deterjan (kıyafetler icin) bebisin banyosu için gerekli şampuan ve sabun. Ateş ölçer bakim seti (tırnak makası tarak vs olan set). Bunlar küçük şeyler ben 40 ına kadar inşallah annemin yanında kalacağım için büyük şeyleri daha almadım. Eşim ben bakarım sana gönderirim konuşuruz dedi. Ben park yatak alacağım prego nun bir modeli var aklıma en çok yatan. Araba konusunda çok ciddi kararsızlık yaşıyorum. Annem sağolsun bebeğin herşeyini hazırlamış yatağı da ben alırım diyor. Eşimin ailesi sadece bebek nasıl diye soruyor eşime ben gorusmuyorum zaten. Şimdi onların neler yapması gerekir eşim e dedim ki bırak yapsınlar (biz bu ara biraz sıkıntıdayız.) Yaptirayim mi yada boşver mi diyeyim. En azından birseylerin ucundan tutmalari gerekmez mi ? Yanlış mı düşünüyorum? Bir de biz 2 ay önce ev değiştik bu ev büyük aslında ama yine taşınma ihtimalimiz var ve gideceğimiz yer olursa lojman olacak ve nasıl olacak bilmiyorum dolap almak istiyorum bebis e ama nasıl birsey alsam karar veremiyorum. Çünkü suan gördüğüm kadarıyla çok fazla eşya var nasıl yerleştiricem nereye sigdiririm bilemedim. Aslında kendi dolabim çok büyük ama yorgan nevresim vs derken ayirdigim kısım yetmez gibi duruyor. Başka eksiğimiz var mı peki ? Araba ve yatak dışında ?
canım liste sabit ilerliyor bikaç haftadır..fazla alan arkadaşlardan alabilirsem sana haftaya yazarım bitane..sayıyı bildiririm..haftaya son zatenMisk bu hafta mi ? Diğer haftaya beni yazarmisin 3 tane.
canım limonlu su içiyor genelde taşı kumu olanlar..ama hamilelerde bilmiyorum..zararı olmaz bence ara ara içLuckyyyy kum için bi çözüm duydun mu? Ya ben de kum döküyorum, idrar yolu enfeksiyonunu tetiklermiş kum dökmek ve iki kez geçirdim.. Ama ağrısını geçiremedim şu kumunsağ böbreğim inanılmaz sancı yapıyor, aynı şekilde oğlum sağ tarafıma bastırdığında az da tuvaletim varsa iki büklüm kalıyorum.. Önceden kum problemim yoktu ne yapılır ne edilir üstüne bide hamileyken nası olur bilmiyorum hiç bişe doktorum bana da sadece bol su iç dedi bi de çok ağrın olursa buscopan draje al bi taneck dedi ama her zaman da buscopan alamamki içim rahat etmiyor...
Canım geçen hafta ben de şiddetli oksurunce camasirim ıslandı, doktor suyun degil dedi, 1 hafta sonrası kntrole git suyuna baksınlar icin rahat eder canım, ama devam eden akıntın fitilin etkisiyle enfeksiyondur.Arkadaslar yardım biraz rahatsızim öksürük var ama gece uyutmuyo gece şiddetli öksürmemle şu gibi akıntım oldu çamaşırım baya islaninca acile gittik Dr turnusol kağıdına baktı bebegin suyu değil dedi enfeksiyon var dedi ve fitil verdi bebegin hareketlerinde sorun yok ama akıntı devam ediyo sizdede böyle akıntısı olan varmı ?
Ayy öyle söyleme Allah hepimizi korusun inşallahInşallah canım ben 4 yada 5 kez fitil kullandım ama sonuç aynı o kadar da dikkat ediyorum ama oluyor yine. Şimdi bir de idrar yolu enfeksiyonu vajinal mantar ve Kum var doktor sadece bol su iç dedi. 1 hafta sonra kontrole gidicem. Hepsi bi yana kum dokmeseydim iyiydi. Bak senden daha kötüyüm içini ferah tut :)
canım senin epidural mi oldu ameliyatlarin ben orada 4 kez ameliyat masasina yattım hepsinde anestezi doktoru uyuttu ama epiduralde drum farklı olur mu ki kesinlikle konuşacağım uzun uzunben ameliyat olmuştum..profun özeline gidiyordum..ameliyathaneye girince asistanlarla öğrenciler vardı..anezteziyide öğrenciler yapmıştı..korkudan altıma edeceğimden çok bişey diyememiştim..ameliyat sonrası hatta dedim bu adam kandırdı beni diye ama sonrasında dr gelip açıklama yapmıştı ameliyat hakkında .yani ameliyatı doktorun yapar anesteziyi mutlaka görüş doktorunla
Canim benim yazmamissin bana da merak ettim kendini üzme zaten derdin sana yeter ailen de hani sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım da sonra alırız demek istemiştir yani sağlıksız olursa almayız demek istememislerdir belki ki zaten bebiş in sağlıklı test sonucunu bize yazmayı unutma olur mukızlar beni sormuşsunuz ;
herkese teşekkürler. Yoğun geçiyor bu haftam. Bir de çok keyifsizim. Sanırım depresyondayım. Biraz ailevi problemler de yaşadım. Bir de yarın veya cuma günü cvs test sonuçları için aranacağım inşallah heyecan bastı çok beni. Bebeğim nasıl iyi mi bilmiyorum. Daha hiçbirşey almadım. Ailem de alma bebek doğsun sağlıklı olsun alırız diyor. sanki sağlıksız olunca alınmayacak mı ? İyice üzülüyorum. Eşim ailemin ilgisizliğinden şikayetçi , dün oturdum ağladım . Ne yapayım ailemi değiştiremiyorum böyleler diyorum anlatamıyorum. Psikologa başlayacağım artık bütün süreç beni çok yordu ailem , eşim , bebeğim pek kendimde değilim. İnşallah sonuçlar iyi çıkar duanıza ihtiyacım var.
biz de de durum aynı eşimin annesi ve abiler var zaten doğuma bile geleceklerini sanmıyorum kızımda da gelip bir tane takım getirmişti bir de çeyrek aynı misafir gibi zorla yaptıracak değiliz ya zaten çocuğumu kucağına bile almaz yemek yexiremez falan kendi çocuklarına nasıl bakmış hayretAllah yardimcin olsun canım bizde de eşimin ailesi öyle. Ilgisiz vurdumduymaz ama degismiyorlar degismezler yapacak birsey yok. Onlar için kendini tuketme Çok sıkıntılı dönemler yaşadın hergün burda hepimiz için dua ediyorum inşallah bu sıkıntıların son bulur gelir geçer. Allah yardımcın olsun
Şimdi bu bebek iki ailenin de ilk torunu. Lafa gelince yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söylüyorlar ki bunda da öyle yapacaklar biliyorum. Biz inan bir kaç parça birsey aldık annem aldı herşeyini. Ilk torun bize yapmak düşer dedi. Bebek bizim sonuçta kimseye güvenip yapmadık ama bu kadar ilgisizlik beni rahatsız etti ve eşim neyi nasıl yapsam diye düşünüyor. Bende dusunecegine ara onların da torunu lafa gelince herseyi yapıyorlar dedim ama bilmiyorum. Birde işte dolap konusu beni düşündürüyor. Nasıl olsa diye ve başka eksiğimiz var mı acaba ?canım benzeri bizde oldu geçen...eşimle konuşuyorduk eksikleri vs...aldıklarımı listeden çiziyordum.annemin aldıklarını alacaklarınıda çzidim..eşime dedim annen bişeyler yapacakmı..bilmiyorum dedi..daha önce eltilerime yaptımı dedim..hani ona göre bizde alacaklarımızı alalım dedim..öyle bikaç bişey kıyafet aldı diye hatırlıyorum dedi..ama sen bana yaz ver dedi ben anneme söyleyeyim alacakları.bende kabul etmedim...içinden geliyorsa alır dedim biz neden söylicekmişiz dedim..tahminim anemin aldıkları karşısında annesinin mahçup olmamasını istedi ama ben kabul edemem..eksik olsun varsın bebeğimin eşyası ki çoğu şeyi tamamlanıyor aslında ama ağzımla söylendikten sonra alınmasın
Tamam canım eğer okuyamayan olursa alırım kaç haftadır okuyamadim bende kalplerimiz gonullerimiz dualarimiz bir Allah kabul etsin dualarimizicanım liste sabit ilerliyor bikaç haftadır..fazla alan arkadaşlardan alabilirsem sana haftaya yazarım bitane..sayıyı bildiririm..haftaya son zaten
Hiç boşuna eşini zorlama canım çünkü gerçekten zorla hiç ama hicbirsey olmuyor kizimda bebek arabası beşik mama sandalyesi bütün kıyafetleri herseyi annemler yapmislardi dedim kadın bir takımla çıktı geldi onun da yıkayın rengi soldu hiç giydirmeden verdim birine bırak maddi şeyleri 3 yıldır annem bizimle çocuğum o bakıyor bir kere ihtiyacimiz oldu 40 gün dayanabildi arkada bekleeni de yok yani kahvaltisini yaptirmadi Allahtan yarim gun isim gelir gelemz kapida atiyirdu cocugu kucagima son nokta yani daha fazla bişey diyemeyecegim düşün artik ama eşimin hatrina senede 3 gün gidiyorum memleketineŞimdi bu bebek iki ailenin de ilk torunu. Lafa gelince yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söylüyorlar ki bunda da öyle yapacaklar biliyorum. Biz inan bir kaç parça birsey aldık annem aldı herşeyini. Ilk torun bize yapmak düşer dedi. Bebek bizim sonuçta kimseye güvenip yapmadık ama bu kadar ilgisizlik beni rahatsız etti ve eşim neyi nasıl yapsam diye düşünüyor. Bende dusunecegine ara onların da torunu lafa gelince herseyi yapıyorlar dedim ama bilmiyorum. Birde işte dolap konusu beni düşündürüyor. Nasıl olsa diye ve başka eksiğimiz var mı acaba ?
canım biri belden uyuşturmalı olmuştu ama epiduralmi ozamnlarda bilmiyordum ben..devlette yapılmıştı ve yapan kişi doktordu..ama ünv. hastanesindeki ikinci ameliyatım genel anesteziliydi baya uzun sürecek bi ameliyattı çünkü..yaklaşık 3 öğrenci vardı anestezi için ikisi büyük biri daha küçüktü..onu cesaretlendiriyorlardı , hadi korkma yap gibilerinden ondan fark ettim öğr.olduklarını..senin sürekli gittiğin yermiş zaten dört defada da doktor yapmış.sıkıntı olmaz..benimki biraz tecrübesizlikti öyle diyeyimcanım senin epidural mi oldu ameliyatlarin ben orada 4 kez ameliyat masasina yattım hepsinde anestezi doktoru uyuttu ama epiduralde drum farklı olur mu ki kesinlikle konuşacağım uzun uzun
Canim benim yazmamissin bana da merak ettim kendini üzme zaten derdin sana yeter ailen de hani sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım da sonra alırız demek istemiştir yani sağlıksız olursa almayız demek istememislerdir belki ki zaten bebiş in sağlıklı test sonucunu bize yazmayı unutma olur mu
biz de de durum aynı eşimin annesi ve abiler var zaten doğuma bile geleceklerini sanmıyorum kızımda da gelip bir tane takım getirmişti bir de çeyrek aynı misafir gibi zorla yaptıracak değiliz ya zaten çocuğumu kucağına bile almaz yemek yexiremez falan kendi çocuklarına nasıl bakmış hayret
canım bence yormayın kendizni.ben bütçemiz dahilinde bakıyorum aldığım ürünlere gereksiz gördüğüm çok şeyide eledim mesela..yada acelesi olmayan şeyleri doğum sonrasına erteledim..atıyorum sebet beşikler hoşuma gidiyordu ama bebek 5 ay yatabilecek onda...6. aya giren ikinci el bölümüne satışa sunmuş..bana gereksiz geldi...onun yerine uygun anadizi alırım gibi.dolap konusu?Şimdi bu bebek iki ailenin de ilk torunu. Lafa gelince yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söylüyorlar ki bunda da öyle yapacaklar biliyorum. Biz inan bir kaç parça birsey aldık annem aldı herşeyini. Ilk torun bize yapmak düşer dedi. Bebek bizim sonuçta kimseye güvenip yapmadık ama bu kadar ilgisizlik beni rahatsız etti ve eşim neyi nasıl yapsam diye düşünüyor. Bende dusunecegine ara onların da torunu lafa gelince herseyi yapıyorlar dedim ama bilmiyorum. Birde işte dolap konusu beni düşündürüyor. Nasıl olsa diye ve başka eksiğimiz var mı acaba ?
Belden ise epiduraldir. Ben yine de sorayım canım çünkü epidural için kendimi hazirlamaya calisiyorum zaten bi de kafamda soru işareti olmasincanım biri belden uyuşturmalı olmuştu ama epiduralmi ozamnlarda bilmiyordum ben..devlette yapılmıştı ve yapan kişi doktordu..ama ünv. hastanesindeki ikinci ameliyatım genel anesteziliydi baya uzun sürecek bi ameliyattı çünkü..yaklaşık 3 öğrenci vardı anestezi için ikisi büyük biri daha küçüktü..onu cesaretlendiriyorlardı , hadi korkma yap gibilerinden ondan fark ettim öğr.olduklarını..senin sürekli gittiğin yermiş zaten dört defada da doktor yapmış.sıkıntı olmaz..benimki biraz tecrübesizlikti öyle diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?