2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Tamam canım eğer okuyamayan olursa alırım kaç haftadır okuyamadim bende kalplerimiz gonullerimiz dualarimiz bir Allah kabul etsin dualarimizi

Sana verebilirim canım ben eğer istiyorsan Yasinimi haftada bir tane okuyordum
Önümüzdeki iki hafta anneme oku diyecektim de zaten 2 hafta sonra bitiyormuş
Korkuyorum hep Kpss yüzünden aklımdan çıkar unuturum, diye.

Ben zaten hiç gorusmuyorum eşimle konusuyorlar konuşurken de bebeği soruyorlar nasıl diye. Bir de benim nikahima gelmediler zaten ama doğuma geleceklermis bende istemedim nikahimda olmayanin doğum da ne işi var diye. Ortalıkta boburlenip geziyorlar onu bunu arayıp dede oluyorum babaanne oluyorum diyolar erkek torun geliyor diye konuşuyorlar benim annem geçen hastanedeyiz bebek tekme atıyor anne bak diyorum elini bile karnima koymuyor başkasının yanında. Laf ederler nazar olur ayıp falan diye. E bunlarda ki rahatlik ne. Yok gerçekten onların yapacağı bişey de gözüm yok gerçekten ama diyorum madem konusuyorlar yapsınlar.

Sana verebilirim canım ben eğer istiyorsan Yasinimi haftada bir tane okuyordum
Önümüzdeki iki hafta anneme oku diyecektim de zaten 2 hafta sonra bitiyormuş
Korkuyorum hep Kpss yüzünden aklımdan çıkar unuturum, diye.
Olur canım okurum. Bu haftayı okudun mu

cnm çok mantıklı dusnysun .birkaç aylık kullanılabilecek elzem olmayan şeyleri almmk lazım. Sonra insan elden çıkarabilmek için yol ariyo.verdgmz parayada yazık.sepet beşik bana çok fuzuli geliyo .350-400 lira vermeye değmez.bn burda bi yerde 110 TL ye anadizi beşik şeklinde bisey buldm onu alicm.arkdsm oğluna almış 2 yasnda hala gündüzleri onda yatiyo.çok kullanışlı.alçak ve derin bisey.yanı çocuk düşmez kokaykolay.ayrıca ben ilk aylar için çok kıyafet de almicam.cnku hemn buyuyeckler.belki giydirmeye fırsat bile bulamycaz.oyuzden 2 ayda bi alirm diyorm az az.abartmicam yanii

Ben zaten ev durumundan dolayı park yatak alicam. Bende gereksiz bir çok şeyi eledim doğum sonrasına bıraktım hatta ihtiyaç olursa diye söyledim. Dediğim gibi şimdi bir çok şey tamam. Bir Yatak eksik bir araba onlar zaten büyük ihtimalle istanbul a gidince alınır. Dolap alsam mi yada nasıl bir dolap alsam karar veremedim. Burda çok eşyası var ben gidince nereye nasıl sigdiririm bilemedim

Kızlar size bisey sorcm şimdiden bunu mu dusunuyosan diye gülmeyi n ama...esimle az önce konusydk bu sene tatile gidemyrz onun muhabbeti oldu.seneye giderz diye dsndk.ben İstanbul u hiç gormedm istanbul tatili ve sonrasında denize gidelim dedik.ama tatil donusu hamile kalicaksn diyo) kızlar esimin yaşı bnden çokbbüyük .geç baba oluyo sanrm oyuzden aceleci biraz.şuan 40 yasında.bnden 14 yaş büyük.sizce iki çocuk yaş arası 2.5 yaş nasıl?? Bn seneye mart nisan gibi hamilelik olursa kışın dogururm diyorum.yanı yaz hamileliğiistemm bbidaha. Tabi kısmet hepsi de.şuan böyle dsnyrm.özellikle çocuğu olanlara soryrm fikrim nasıl sizce

kesinlikle canım katılıyorum..hatta sepet beşiği eşim bile çok istedi.dedim 6 ay sonra onu nereme koyayım..zaten taşınma durumumuz var bebişim doğduktan 5-6 ay sonra...ben bi topik okumuştum annelerin alıpta pişman olduğu şeyler diye. ordan baya faydalandım.

canım ben oda yapmadığım için exrta dolapta almadım 2 yaşından sonra oda yapmayı düşünüyorum o yüzden eşyaları parça parça olmasın diye..şifonyerim var ona dizecem..bide dolabımın küçük bölümü var .asılacaklarıda oraya koyacam. şimdi dolap alsan ilerde oda yapmak istersen elinde kalır yada 4-5 yaşına kadar kullanırım diyorsan bilmiyorum

canım en güzeli ağustos gibi hamile kalıp nisan gibi doğurmak sanırım..ohh misss ne sıcak gördüm ne daraldım olur..en kötü günler şubat mart nisanda biter :))) bu arada 2017 martındanmı bahsediyorsun yoksa önümüzdeki martanmı

merhaba SUHAN 2 hafta önce beni de sabitlemiştin diye hatırlıyorum, bir cuma sabahı acil okunması gereken bir yasin vardı. Onu okumuştum belki hatırlarsın. Ben okuyordum, ne yapayım şimdi okuyayım mı okumayayım mı :)

Aman canım ne bakıyorsun sen naparlarsa yapsınlar hiç takma
Bir şey de yapın deme boşver, gönülsüz gönülsüz alacaklarına eksik kalsın daha iyi.
Benim kaynanam ilk duyduğunda hiç sevinmedi biz şok olduk hııı hamile mi iyi güzel dedi Milletin yanında hava atıyormuş millet gelip diyor çok sevindi diye bende diyorum eminim öyledir.

Herkes "kız bebek az ailede kız olsun kıza doyamadık" dediler cinsiyetini öğrendik kız dediler eşim annesini aradı heyecanla sevinirler kız olmasına vs dedi
Eşim anne kız falan dedi hiç umursamayıp kendi kardeşinin kız torununu anlatmaya, övmeye başlamış eşim sinirlendi umursamayınca çok sağol çok ilgini çekti vs dedi eşim telefonu bana verdi sen konuş ben konuşmucam diye
Telefonu aldım kv tepkisi şu "aaa hiç sevinmedi mi oğlum kız olmasına neden sinirlendi bu kadar"
Bende dedim umursamamışsın hiç, ona sinirlendi dedim yoksa sevindi neden sevinmesin dedim
Aa ben öyle bir şey demedim ki deyip kendini acındırmaya çalışıyor nasıl sinir olmuştum.

canım listeyi eski yerden aldım..birini eksiltim sana vermiştim..eski mesajlarımı karıştıracam. sen oku canım..hatırladım..liste eski

canım liste sabit ilerliyor bikaç haftadır..fazla alan arkadaşlardan alabilirsem sana haftaya yazarım bitane..sayıyı bildiririm..haftaya son zaten
Canım bu liste eski liste sanırım bana 2okucaksın artık demiştin iki haftadır ıkı okuyorum burda 3yazıyo yanlış yapmıyım

Bende sifonyer in bir cekmecesini ayırdım birde dolabın bir kısmını ayırdım. Sigmazsa diye endişe ettim ama dediğin doğru. Artık gidince yerleştirip bakmak gerekecek sanırım

Maşallah cnm, ben 1,5 ayda 6 kilo aldım, ilk 4 ay Sıfır kilodaydım. Gecen gebeliktede deli gibi aldım ama bünye meselesi, benim vücut cok müsait maalesef . Vereceğimi bilsem neysede hiç öyle olmamıştı ilkinde, Hantal bir vücut ve 5 kg fazla yapıştı kalmıştı. Neyse artık bi yoldayız, vücut kendi bildiğini okuyor, yapacak Birsey gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…