2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bu liste eski liste sanırım bana 2okucaksın artık demiştin iki haftadır ıkı okuyorum burda 3yazıyo yanlış yapmıyım
vallaa özür kızlar..liste eski sayfadan kopyladım...hatırlatma amaçlıdı...senin bir yasininş cherrphe vermiştim..onunda ismi gözükmüyor..sayılar aynen devam

kızlar liste yanlıştır bilginiz olsun..haftaya okumalarımız bitecek...son durumda özel mesaj atmıştım kime kaç verdim diye..onları dikkate alın...herkes her hafta kaçtane okuyorsa aynı şekilde okusun

iyi akşamlar

hepsi aynı ya. Onların görüştüğü bir aile var bizde görüşüyoruz onlarla. Arayıp konuşmuş konuşmuş. Kadın anlatıyor bana kötülük olsun diye değil de esim böyle söylemiş falan diye laf arasında. Sordum esime valla konuşmadık hiç diyor. Kadın tamamen uydurma onu yaptık bunu aldık bunu alicaz ayy bunu da biz alırız dedik diyip duruyormus eşim asla yalan söylemez annem salliyordur diyor ki annesiyle çok sık gorusmuyor. Kadın Susma özürlü yalan yanlış konuşup duruyor.

Canım bu sizin kararınız benım kızım 21 ayı doldurdu eylülde 2 yasında olucak yanı kardesı doğdugunda tam ıkı yas olucak araları şimdiden yardımcı olamıyorum gorucez inş dogunca kolaylığı zorlugu nasıl olucak ama bende cok ara vermek istemedım yasım 31 esimde 39 ole düşünmüştük Rabbimde gonlumuze gore verdı sukur inş kolaylıgınıda verır ama kucuk bı cocukla hamilelik ilkine gore cok yorucu ve zor nazlanamıyosun bıle benden soylemesı anon tadını cıkar bol bol yat uyu uzun sureli bi tempo senı beklıyor cünkü inş saglıkla tabi

2017 cnm .önümüzdeki çok erken olur okadar da değil)

Aynısından bendede var hatta seninki iyi senin yanında demiyor benim ki gözümün içine baka baka millete yalan söylüyor ''hepimiz alıyoruz gördükçe birşeyler'' amcaları ve halası için diyor. Ama ortada alınan birşey yok Aldığımız şeylerede ay ona okadar paramı verilir diyip boş boş konuşuyor. Elimizde alışveriş poşeti görünce hemen eve gelip bakim ne aldınız diyo meraklı :) Birgün fena bozucam milleti falan dinlemeyip

haklisn cnm.bekara kadın bosamk misali.belki de zor bi çocuğum olck ve vazgececem.orasını bilemm tabi.herşeyin hayrlisi.ama işte evlilik de iki kişilik.karşı tarafn beklentilerini de gozetmk durumunda oluyo insan.yoksa bana kalsa hiic acekem yok)

Benimkininde var yalan söyleme huyu hiç hoşlanmıyorum

ay sağlıklı olda cnm kilo bu alınırda verilirde :) ben bi şekilde verileceğine inanıyorum yoksa göbek aldı başını gidiyor... hiç kilo almayan arkadaşlara da tebriklerimi sunuyorum, bence büyük başarı :)

benim eşim de 41 yaşında ama valla benim hiç acelem yok :) birini bir görelim bakalım neler oluyor bitiyor 3 sene sonra fln bakarız. bu arada bende 32 yaşındayım :)

Besigimiz geldi bizimde inşallah icindede goruruz . Kizlar birde hastahane cikisi olarak duz tuluma bunu kendim yaptim calisan olunca bir haftada bitirdim.nasil olmus

Eklentiler

• 20150626_075802.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 148
  • 20150615_234548.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 152
merhaba size özel mesaj atmaya çalıştım fakat olmadı bende burdan yazayım belki cevap alabilirim.
bebeğinizde parlak bağırsak görüldüğünü yazmışsınız şu an aynı sorunu ben yaşıyorum.ne gibi bir yol izlediniz.
amniyosentez vs yapıldımı şuan hala duruyormu.
ilerleyen haftalarda geçer demişler merak ettim.ben de şuan şoktayım..

Ayrı şehirlerde oldugumuzdan yanımda söylemiyor yoksa yanımda da söyler

Kızlar bi el atın :)
tatlım allah yardımcın olsun.. eşlerimizin ailesi çok önemli.. keşke seninkiler de sna layık olsaydı.. ama anlattıklarına bakılırsa nikahına gelmeyen insanlardan, bebiş için hiç bşi bekleme bence.. yarın öbür gün 3 kuruşun lafı olur, gönülsüz işlerden hayır gelmez..

Haklısın orası öyle de ne bileyim hem konuşup yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söyleyip yapmamalari sinirlerimi bozuyor

Veren veriyor tabi cnm hatta fazlasıyla verende oluyor . Yastan mıdır nedir ben veremedim gecen sefer, sonra Hantal bi vücut kalınca, Vücutta hızlıca kilo ayna derdine girince hormonlar sayesinde lohusa depresyonuna girmiştim. Tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum ama aynı hızla kilolarımı tutuyorum maalesef.

Annişler tecrübeli bi anne olarak ilk dogum yapacaklara bu dönemi mümkÜn olduğunca bebek yerine kendinize ve eşinize ayırmanızı tavsiye ediyorum. Alışveriş Dediğin eksik seyler dışarı bile çıkmadan internetten 5 dk lık iş. Bol bol gezin, elele dolaşın, sinemaya, arkadaslarınıza gidin ve şimdiden enerjinizi yüksek tutun. Bebiş denilen sevimli yaratıklar fotolardaki gibi olmuyorlar, her türlü ilk birkaç ay cok yoruluyorsunuz, ilk 40 gÜn vücut kendini eski değerlere sokma derdinde olduğundan farkında olmadan yorgun ve stresli oluyor insan. Bebiş ve onun size alışma, sizin ona alışma sürecide insanı yoruyor. Her ihtimale karsı lohusa sendromu ile ilgili yazılar okuyup bilinclenin ve eşinizi bilgilendirin. Değişik bir ruh haline bürünme ihtimalinde en iyi destekçiniz konuyu bilen eşiniz olsun. Malum bu dönem boşanma aşamasına gelen, şiddetli tartışan cok çift oluyor, sebep dediğim gibi sadece hormonal ve yorgunluktan ibaret geçici bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…