vallaa özür kızlar..liste eski sayfadan kopyladım...hatırlatma amaçlıdı...senin bir yasininş cherrphe vermiştim..onunda ismi gözükmüyor..sayılar aynen devamCanım bu liste eski liste sanırım bana 2okucaksın artık demiştin iki haftadır ıkı okuyorum burda 3yazıyo yanlış yapmıyım
Normal mi sezeryan mı düşünüyorsun?cnm benimde 20 gün önden gidiyo ama Dr doğum tarihini etkilemez dedi.ama bnde merakedyyrm açıkçası .doğum zamanı yilan hikâyesine döndü artik
Aman canım ne bakıyorsun sen naparlarsa yapsınlar hiç takma
Bir şey de yapın deme boşver, gönülsüz gönülsüz alacaklarına eksik kalsın daha iyi.
Benim kaynanam ilk duyduğunda hiç sevinmedi biz şok olduk hııı hamile mi iyi güzel dediMilletin yanında hava atıyormuş millet gelip diyor çok sevindi diye bende diyorum eminim öyledir.
Herkes "kız bebek az ailede kız olsun kıza doyamadık" dediler cinsiyetini öğrendik kız dediler eşim annesini aradı heyecanla sevinirler kız olmasına vs dedi
Eşim anne kız falan dedi hiç umursamayıp kendi kardeşinin kız torununu anlatmaya, övmeye başlamış eşim sinirlendi umursamayınca çok sağol çok ilgini çekti vs dedi eşim telefonu bana verdi sen konuş ben konuşmucam diye
Telefonu aldım kv tepkisi şu "aaa hiç sevinmedi mi oğlum kız olmasına neden sinirlendi bu kadar"
Bende dedim umursamamışsın hiç, ona sinirlendi dedim yoksa sevindi neden sevinmesin dedim
Aa ben öyle bir şey demedim ki deyip kendini acındırmaya çalışıyor nasıl sinir olmuştum.
Canım bu sizin kararınız benım kızım 21 ayı doldurdu eylülde 2 yasında olucak yanı kardesı doğdugunda tam ıkı yas olucak araları şimdiden yardımcı olamıyorum gorucez inş dogunca kolaylığı zorlugu nasıl olucak ama bende cok ara vermek istemedım yasım 31 esimde 39 ole düşünmüştük Rabbimde gonlumuze gore verdı sukur inş kolaylıgınıda verır ama kucuk bı cocukla hamilelik ilkine gore cok yorucu ve zor nazlanamıyosun bıle benden soylemesı anon tadını cıkar bol bol yat uyu uzun sureli bi tempo senı beklıyor cünkü inş saglıkla tabiKızlar size bisey sorcm şimdiden bunu mu dusunuyosan diye gülmeyi n ama...esimle az önce konusydk bu sene tatile gidemyrz onun muhabbeti oldu.seneye giderz diye dsndk.ben İstanbul u hiç gormedm istanbul tatili ve sonrasında denize gidelim dedik.ama tatil donusu hamile kalicaksn diyo) kızlar esimin yaşı bnden çokbbüyük .geç baba oluyo sanrm oyuzden aceleci biraz.şuan 40 yasında.bnden 14 yaş büyük.sizce iki çocuk yaş arası 2.5 yaş nasıl?? Bn seneye mart nisan gibi hamilelik olursa kışın dogururm diyorum.yanı yaz hamileliğiistemm bbidaha. Tabi kısmet hepsi de.şuan böyle dsnyrm.özellikle çocuğu olanlara soryrm fikrim nasıl sizce
2017 cnm .önümüzdeki çok erken olur okadar da değilcanım en güzeli ağustos gibi hamile kalıp nisan gibi doğurmak sanırım..ohh misss ne sıcak gördüm ne daraldım olur..en kötü günler şubat mart nisanda biter :))) bu arada 2017 martındanmı bahsediyorsun yoksa önümüzdeki martanmı
Aynısından bendede var hatta seninki iyi senin yanında demiyor benim ki gözümün içine baka baka millete yalan söylüyor ''hepimiz alıyoruz gördükçe birşeyler'' amcaları ve halası için diyor. Ama ortada alınan birşey yokhepsi aynı ya. Onların görüştüğü bir aile var bizde görüşüyoruz onlarla. Arayıp konuşmuş konuşmuş. Kadın anlatıyor bana kötülük olsun diye değil de esim böyle söylemiş falan diye laf arasında. Sordum esime valla konuşmadık hiç diyor. Kadın tamamen uydurma onu yaptık bunu aldık bunu alicaz ayy bunu da biz alırız dedik diyip duruyormus eşim asla yalan söylemez annem salliyordur diyor ki annesiyle çok sık gorusmuyor. Kadın Susma özürlü yalan yanlış konuşup duruyor.
haklisn cnm.bekara kadın bosamk misali.belki de zor bi çocuğum olck ve vazgececem.orasını bilemm tabi.herşeyin hayrlisi.ama işte evlilik de iki kişilik.karşı tarafn beklentilerini de gozetmk durumunda oluyo insan.yoksa bana kalsa hiic acekem yokCanım bu sizin kararınız benım kızım 21 ayı doldurdu eylülde 2 yasında olucak yanı kardesı doğdugunda tam ıkı yas olucak araları şimdiden yardımcı olamıyorum gorucez inş dogunca kolaylığı zorlugu nasıl olucak ama bende cok ara vermek istemedım yasım 31 esimde 39 ole düşünmüştük Rabbimde gonlumuze gore verdı sukur inş kolaylıgınıda verır ama kucuk bı cocukla hamilelik ilkine gore cok yorucu ve zor nazlanamıyosun bıle benden soylemesı anon tadını cıkar bol bol yat uyu uzun sureli bi tempo senı beklıyor cünkü inş saglıkla tabi
hastane çıkışı aldınız mı kızlar? bir de öyle bir şey varmış :)
sezeryan cnm.benim 3 ölü Doğumum var bide dusuk;(( bunda clexane kullanym.kanama pıhtılaşma boz.var.risk alamam oyuzdenNormal mi sezeryan mı düşünüyorsun?
hepsi aynı ya. Onların görüştüğü bir aile var bizde görüşüyoruz onlarla. Arayıp konuşmuş konuşmuş. Kadın anlatıyor bana kötülük olsun diye değil de esim böyle söylemiş falan diye laf arasında. Sordum esime valla konuşmadık hiç diyor. Kadın tamamen uydurma onu yaptık bunu aldık bunu alicaz ayy bunu da biz alırız dedik diyip duruyormus eşim asla yalan söylemez annem salliyordur diyor ki annesiyle çok sık gorusmuyor. Kadın Susma özürlü yalan yanlış konuşup duruyor.
Aynısından bendede var hatta seninki iyi senin yanında demiyor benim ki gözümün içine baka baka millete yalan söylüyor ''hepimiz alıyoruz gördükçe birşeyler'' amcaları ve halası için diyor. Ama ortada alınan birşey yokAldığımız şeylerede ay ona okadar paramı verilir diyip boş boş konuşuyor. Elimizde alışveriş poşeti görünce hemen eve gelip bakim ne aldınız diyo meraklı :) Birgün fena bozucam milleti falan dinlemeyip
ay sağlıklı olda cnm kilo bu alınırda verilirde :) ben bi şekilde verileceğine inanıyorum yoksa göbek aldı başını gidiyor... hiç kilo almayan arkadaşlara da tebriklerimi sunuyorum, bence büyük başarı :)Maşallah cnm, ben 1,5 ayda 6 kilo aldım, ilk 4 ay Sıfır kilodaydım. Gecen gebeliktede deli gibi aldım ama bünye meselesi, benim vücut cok müsait maalesef . Vereceğimi bilsem neysede hiç öyle olmamıştı ilkinde, Hantal bir vücut ve 5 kg fazla yapıştı kalmıştı. Neyse artık bi yoldayız, vücut kendi bildiğini okuyor, yapacak Birsey gelmiyor
benim eşim de 41 yaşında ama valla benim hiç acelem yok :) birini bir görelim bakalım neler oluyor bitiyor 3 sene sonra fln bakarız. bu arada bende 32 yaşındayım :)haklisn cnm.bekara kadın bosamk misali.belki de zor bi çocuğum olck ve vazgececem.orasını bilemm tabi.herşeyin hayrlisi.ama işte evlilik de iki kişilik.karşı tarafn beklentilerini de gozetmk durumunda oluyo insan.yoksa bana kalsa hiic acekem yok)
merhaba size özel mesaj atmaya çalıştım fakat olmadı bende burdan yazayım belki cevap alabilirim.amin canım.çok haklısın.bazen ben de diyorum eşim duyarsız ilgisiz olsaydı napardım diye.çok şükür kimseye ihtiyaç duymuyorum.annene de acil şifalar canım.onları da Allah başımızdan eksik etmesin.canları sağolsun da uzakta olsunlar napalım.ben hamile kalınca anladım annemi.hiçbi zaman problem bi evlat olmadım ama çok küçük tartışmlar küslükler için bile şimdi çok pişmanım.her gün arayıp hakkını helal et diyorum.anne olmadan beni anlayamazsın derdi çok haklıymış gerçekten.rabbim evlatlarımızı sağlıklı ve hayırlı versin bize inşallah.
Ayrı şehirlerde oldugumuzdan yanımda söylemiyor yoksa yanımda da söylerAynısından bendede var hatta seninki iyi senin yanında demiyor benim ki gözümün içine baka baka millete yalan söylüyor ''hepimiz alıyoruz gördükçe birşeyler'' amcaları ve halası için diyor. Ama ortada alınan birşey yokAldığımız şeylerede ay ona okadar paramı verilir diyip boş boş konuşuyor. Elimizde alışveriş poşeti görünce hemen eve gelip bakim ne aldınız diyo meraklı :) Birgün fena bozucam milleti falan dinlemeyip
tatlım allah yardımcın olsun.. eşlerimizin ailesi çok önemli.. keşke seninkiler de sna layık olsaydı.. ama anlattıklarına bakılırsa nikahına gelmeyen insanlardan, bebiş için hiç bşi bekleme bence.. yarın öbür gün 3 kuruşun lafı olur, gönülsüz işlerden hayır gelmez..Kızlar bi el atın :)
Haklısın orası öyle de ne bileyim hem konuşup yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söyleyip yapmamalari sinirlerimi bozuyortatlım allah yardımcın olsun.. eşlerimizin ailesi çok önemli.. keşke seninkiler de sna layık olsaydı.. ama anlattıklarına bakılırsa nikahına gelmeyen insanlardan, bebiş için hiç bşi bekleme bence.. yarın öbür gün 3 kuruşun lafı olur, gönülsüz işlerden hayır gelmez..
Veren veriyor tabi cnm hatta fazlasıyla verende oluyor . Yastan mıdır nedir ben veremedim gecen sefer, sonra Hantal bi vücut kalınca, Vücutta hızlıca kilo ayna derdine girince hormonlar sayesinde lohusa depresyonuna girmiştim. Tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum ama aynı hızla kilolarımı tutuyorum maalesef.ay sağlıklı olda cnm kilo bu alınırda verilirde :) ben bi şekilde verileceğine inanıyorum yoksa göbek aldı başını gidiyor... hiç kilo almayan arkadaşlara da tebriklerimi sunuyorum, bence büyük başarı :)
Tamam canım okuyorumcanım listeyi eski yerden aldım..birini eksiltim sana vermiştim..eski mesajlarımı karıştıracam. sen oku canım..hatırladım..liste eski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?