. Esin rahat ozamn.benimkine kizayim ne acele ediyor diye:)))benim eşim de 41 yaşında ama valla benim hiç acelem yok :) birini bir görelim bakalım neler oluyor bitiyor 3 sene sonra fln bakarız. bu arada bende 32 yaşındayım :)
Gözün olmaz canım zaten sorun o değil ama değişmiyor insanlar malesef en azından şunu biliyorsun sadece konuşuyor ama yapmıyorlar yapsalar kat kat konusacaklar daha çok sınırın bozulacak kafalarına atmak isteyeceksiniz yaptıklarınıBen zaten hiç gorusmuyorum eşimle konusuyorlar konuşurken de bebeği soruyorlar nasıl diye. Bir de benim nikahima gelmediler zaten ama doğuma geleceklermis bende istemedim nikahimda olmayanin doğum da ne işi var diye. Ortalıkta boburlenip geziyorlar onu bunu arayıp dede oluyorum babaanne oluyorum diyolar erkek torun geliyor diye konuşuyorlar benim annem geçen hastanedeyiz bebek tekme atıyor anne bak diyorum elini bile karnima koymuyor başkasının yanında. Laf ederler nazar olur ayıp falan diye. E bunlarda ki rahatlik ne. Yok gerçekten onların yapacağı bişey de gözüm yok gerçekten ama diyorum madem konusuyorlar yapsınlar.
Gözün olmaz canım zaten sorun o değil ama değişmiyor insanlar malesef en azından şunu biliyorsun sadece konuşuyor ama yapmıyorlar yapsalar kat kat konusacaklar daha çok sınırın bozulacak kafalarına atmak isteyeceksiniz yaptıklarını
canım topiğin ilk zamanları sen de bizimleydin diye hatırlıyorum ne güzel hamilesin hayırlı olsun...aslan bebek görünce cevap yazar ama o da başta senin gibi stresli zamanlar geçirdi sonra doğal süreçte parlaklık kendiliğinden geçti merak etme...aydınlatıcı bilgi yazar sana görürse ama amniyosentez falan yaptırmadı...merhaba size özel mesaj atmaya çalıştım fakat olmadı bende burdan yazayım belki cevap alabilirim.
bebeğinizde parlak bağırsak görüldüğünü yazmışsınız şu an aynı sorunu ben yaşıyorum.ne gibi bir yol izlediniz.
amniyosentez vs yapıldımı şuan hala duruyormu.
ilerleyen haftalarda geçer demişler merak ettim.ben de şuan şoktayım..
canım maşallah kızına ne güzel büyümüş yerim ben onun saçlarını...nivea çantasından bana da hediye gelmişti gayet güzel...aldıklarını güle güle kullanın inşallah...Kızlar bugün 30+5 olduk. Kızım 42 cm , 1750,gr olmuş. Her şeyİ normal dedi çok şükür. Hatta saçları çıkmaya başlamış, tokaları hazırlayın dedibende dönüşte e bebek e uğradım. Benim gibi bebek malzemeleri koymak için
çantaya çok para vermeyi düşünmeyenler varsa, orda nivea nın şöyle Bi urununu aldım 59 tl .içinde de aynı paraya denk gelecek
Kadar nivea malzemeleri var. Eki Görüntüle 1570360 bi de süslemek istediğim düz tulum bulamadım,,ama ona yakın şunu buldum ve onu aldım. Eki Görüntüle 1570362 bi de organik ayaklı alt tulumu aldım. Eki Görüntüle 1570363 bizden bugünlük bu kadar :)
merhaba size özel mesaj atmaya çalıştım fakat olmadı bende burdan yazayım belki cevap alabilirim.
bebeğinizde parlak bağırsak görüldüğünü yazmışsınız şu an aynı sorunu ben yaşıyorum.ne gibi bir yol izlediniz.
amniyosentez vs yapıldımı şuan hala duruyormu.
ilerleyen haftalarda geçer demişler merak ettim.ben de şuan şoktayım..
Benim 50 lik sonucu 140 cikmisti 1 hafta sonra 100 luk yapıldı o normal cıktı çok sukurKızlar bir sorum olacak önceki gün devlet hastanesine tahlil icin gitmiştir seker yüklemesi de yapalim dediler tamam dedim dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Ben biraz geç saatte ufak birkaç birşey atistirmistim su da içtim bugün değer 155 çıkmış referans değer 140 diyor. 50gr da yenilenler etkilemez diyorlar ama etkilemiş midir doktoru bulamadım ama asistanlar 100 lük yapılsın dediler araştırmadan hemen yükletmek istemedim bu sınırlarda çıkan var miydi ne yapıldı?
dalin Sıvı aldım canım. ama yıkamadım henüz.Kızlar bebeklerinizin kıyafetlerini hangi marka deterjanla yıkadınız ?? benim kafam çok karıştı herkes farklı marka söylüyor
al benden de o kdr.. saolsun kayınvalidemi çok seviorum, beni kızı gbi görür.. dha önce de bahsetmiştim bi oğlu dha var ama onun eşi ukraynalı.. onunla çok birşey paylaşamadığı için varsa yoksa onun için ben.. şimdi bebiş de olunca elinde değil aldıkça alıyor.. ilk zamanlar kazara ağzımdan şunu alıcaz bunu yapıcaz diye kaçırıyordum, sonra bi bakıodum bi kargo hooop bahsettiğim şey alınmış, yollanmış.. :) allahtan onlar izmirde biz bursadayız.. yakın olsak hiiç tutamazdım heralde.. hal böyle olunca benim de eşim kızıyor, bizim halimiz yerinde çok şükür, niye siz masraf ediyorsunuz diye.. bu sefer kayınvalidem alınıyor biz dış kapının mandalımıyız torunumuza istedğimizi alamıcak mıyız diye.. arada ben kalıyorum.. tabiki de allah başımızdan eksik etmesin onları ama her drmun farklı sıkıntıları oluyor..Kızlar herkesin derdi farklı, ben kayınvalidemi çok severim, güzelde anlaşırız çok şükür. Bizim sıkıntımızda kayınvalidenin hep elinin dolu gelmesi. Biz neredeyse kendimiz birşey almadık bebiş için. kimseye masraf ettirmeyelim istiyoruz. Çünkü eşinin kardeşi de evlenecek bu sene sonunda. Şükür alabilecek durumdayız, almazlarsa da kırılmam. Çünkü çok masrafları olacak. Bir türlü anlatamıyoruz ama :)
Kızlar bir sorum olacak önceki gün devlet hastanesine tahlil icin gitmiştir seker yüklemesi de yapalim dediler tamam dedim dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı. Ben biraz geç saatte ufak birkaç birşey atistirmistim su da içtim bugün değer 155 çıkmış referans değer 140 diyor. 50gr da yenilenler etkilemez diyorlar ama etkilemiş midir doktoru bulamadım ama asistanlar 100 lük yapılsın dediler araştırmadan hemen yükletmek istemedim bu sınırlarda çıkan var miydi ne yapıldı?
Canım böyle iki arada bırakılmak eminim çok kötüdürbiraz konu dısı ama anlatacak kimsem yok çok mutsuzumeşimin ailesiyle bnm ailm küsler evlendiğimiz günden beri konusmuyorlar ve eşim babasının ismini koymak istiyor benim babam da istemiyor kayınpederim biraz sorunlu ve babam sonuna kadar haklı o adamın adını duymak istemiyorum diyo ne yapacağımı şaşırdım bnm çocugumun ne suçu var ne yapacagımı sasırdım bende istemiyorum adını koymasını ama tutturdu koyucam diye ne yapacagımı sasırdım
Bende Prima düşünüyordum gorumcem molfix yeni dogan dan bir paket almış ilk başta bebek hangisini kullanırsa ona alışır diyorlar ilk molfix sonra Prima alıp kullansam pişik falan yaparmı acaba bilemedimkicanım bu duyduklarını bende duymuştum..hatta molfix türk malı onu kullan dediler..kardeşim kullanıyor çok memnun bide burda da çoğunluk prima almış yada alacak o yüzden bizde prima aldık
kizlar ankarada yasayanlar bii kac kocaman bebek magazasi adi yazar misiniz gidince vakit kaybetmeyim tum ihtiyaclari alip cikabilecegim?
Ayyy kızlar bu topige yazdigimin bile farkinda değilim sadece arkadasin yazısını görünce ona sormak istedim.ama sizler alinti yapinca eski topigim oldugunu farkettim.evett bi zamanlar aranizdaydim hatta listeyi ilk ben hazirlamistim.ama bebeğim sağlıklı degildi ve biliyorsunuz bi cogunuz kurtaj olmuştum. Ama bi mucize oldu kurtajdan sonra hic adet olmadan hamile olduğumu ogrendik iki aylikti öğrendiğimdecanım topiğin ilk zamanları sen de bizimleydin diye hatırlıyorum ne güzel hamilesin hayırlı olsun...aslan bebek görünce cevap yazar ama o da başta senin gibi stresli zamanlar geçirdi sonra doğal süreçte parlaklık kendiliğinden geçti merak etme...aydınlatıcı bilgi yazar sana görürse ama amniyosentez falan yaptırmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?