2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Senin koca gene iyiymis. Ben hicbisey demedim demem de zaten.benim annem de biseyler aliyo ve örüyo saolsun gorumcemin kizinin eskileri disinda kayinvalidemden bir tek cop yok daha.insam bi patik bari Örer be ne meraksiz kadin!!

O zaman bayaaa ayrıntılı sorcam sanırım Sağol arkadaşım sorarım iğneyi yapana öğrenci misin diye onlar da gıcık oluyordur bu duruma ama ne yapayım damar yolu bile actirmiyorum ben onlara

haklısın canım evet onların da öğrenmesi lazım ama deneme tahtası gibi hissediyor insan. fakülte hastanelerinin en kötü tarafı bu malesef..

Hurma neye iyi geliyormuş? Doğum sancıları başlayınca kolay doğum olması için yendiğini duymuştum da

ben de ssvd grubunda gördüm ebeler rahim kasılmalarını güçlendirdiğini söyledi. doğum sırasında da hem mideyi yormuyor hem de çok iyi enerji veriyor diye tavsiye ediliyor ama tabi çok az az.. fazlası da kilo yapıyor:) 3 tane yiyorum şimdilik, 35.haftadan sonra günlük 5-7ye çıkaracağım ve taze hurma yiyeceğim tazesi daha etkili diyorlar.

canım inşallah doktorun gelebileceği bir zamanda olur. necati bey neden özele geçmiyor acaba:) valla onun bu ilgisi bile yeter hastaların ona gitmesine..

kesinlikle katılıyorum sana, nerede b'şey bulsam gidiyorum şu an konser, sinema, gece gezmesi :)) bu baş başa günleri uzun bir süre yaşayamayacağız, teşekkürler hatırlattığın için :)

. Esin rahat ozamn.benimkine kizayim ne acele ediyor diye:)))
ooo fazla rahattır hatta :) şans mı şansızlık mı bilemiyorum duruma göre değişiyor :) ama artık erkekler için 40 yaş normal, belki torun torbaya karıştığımızı göremeyiz o ayrı konu, bizim bilebileceğimiz b'şey de değil zaten :)

benım 50 lık yuklemem 162 cıktı
100 luk ıctım ama test yapılamadan kustum..dayanamadım...o yuzden sonuç ne bılmıyorum bende

maşallah allah nazarlardan saklasın ilişkinizi

canım Allah yardımcın olsun çok zor günler yaşıyorsun? ailen ne açıdan ilgisiz ki? eşin keşke ailenle ilgili yorum yapmasa.. ne olursa olsun onlar senin ailen. inşallah sonuçlar gönlünü ferahlatır.. alınacak olanlar da tek alışverişte halledilir hiç canını sıkma, bebeğinin sağlıklı olduğunu öğren de gerisi hep telafi edilir..

çok saçma ztn ailede olan birinin adı neden bebeğe konur ki ölmüş olsa bi nebze anlarım özlem fln bilmem ne de insan çocuğuna babasının adını koyar mı cnm bence eşinizle oturup güzelce konuşun en azından göbek adı olsun fln deyin bu kadar ısrarcıysa ayıp olur die düşünürüm rahat hitap edemem çocuğuma fln deyin bilemedim ki

Aynen bende bu yuzden sepet besik almadim. Yoksa icim gidiyo en basindan beri

Bende Prima düşünüyordum gorumcem molfix yeni dogan dan bir paket almış ilk başta bebek hangisini kullanırsa ona alışır diyorlar ilk molfix sonra Prima alıp kullansam pişik falan yaparmı acaba bilemedimki

bende bir çok kişiden primanın pişik yaptığını duydum molfix tercih ettim göbek bağı oyuntulusunu korkuyorum çünkü göbek bağına bişe olur die

Kızlar günaydın, keyifleriniz iyidir inşallah...

Bişey sormak istiyorum, hiç enerjim yok, akşam eve gider gitmez uykum geliyor, yemeğe kadar zor dayanıyorum, 9,5-10 da uyuyorum, 2 saat sonra kalkabilirsem mutfağı falan toparlıyorum, eşime sahur için bişeyler hazırlıyorum, bazen onu da yapamıyorum, hamileliğimin başından beri uyku düzenim böyle.
Sabah uyanıyorum hala yorgunum bu durumda olan var mı, bana mı özel, çok sıkıldım bu halimden ya
Ağustos ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum ama enerjim yetecek mi bilmiyorum

canım bence dolap konuusnda acele etme, dediğin gibi bi kesinleşsin bazen lojmanlar çok küçük olabiliyor ya da kendi dolabı olabiliyor, o zaman sıkıntı olabilir. şimdilik idare et derim ben.. eşinin ailesi de içinden geliyorsa alsın bişeyler, bence istekte bulunma.
ateş ölçer olarak braun'un kulaktan ölçerini kullanıyoruz biz memnunuz. tırnak makası olarak ben oğluma bebedor'unkini almıştım 4 yıldır hala kullanıyoruz:) sağlam bi sıkıntısı yok. törpü vs kullanmadım ben, içinde bi makas da vardı onu da kullanmadım. ihtiyaç duymadım hala duruyor. zaten minik set oluyor onlar. törpüsü tırnak makası ve makası ile birlikte.
deterjan konusunda bazısı sabun tozu diyor bazısı sıvı deterjan. ben sabun tozu kullanmıştım ilk aylar. memnundum da. hacışakir kullanmıştım. roxy dalan varmış sanırım şimdi onu öneriyorlar. ben de henüz bakmadım markete..
kendin için gecelik sabahlık terlik ve hasta bezi unutma..

canım mesela yazı geliyor ona cevap vermeyi unutcam diye acayip stres yapıyorum. eşim de idareci ama o lisede o Dediğin gibi rahat yarım gün çalışma. memurları var yazı yazan ben bildiğin amele

Günaydın canım, evet bu durumda olan ben varım. sanki enerjimi şırıngayla almışlar gibiyim en başından beri, yani 2. trimesterde falan da düzelmedi, devamlı uyukluyorum, uyuyorum,sabah erken kalkıyorum onun da etkisi vardır belki. ben de 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bu da 19 ağustos oluyor. umarım dayanırım kendimden sıkıldım yahu :=) çok miskin oldum

sen hurma cennetindesin tabi :) afiyet olsun, kolaycana doğurursun inşallah :)
ben de öyleyim canım, rutin uyku saatim 22 oldu, 22:30'a kalınca eşim bugün iyi dayandın diyor :) demir ilacını- vitaminini düzenli kullanıyorsan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…