- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
günaydınKızlar günaydın, keyifleriniz iyidir inşallah...
Bişey sormak istiyorum, hiç enerjim yok, akşam eve gider gitmez uykum geliyor, yemeğe kadar zor dayanıyorum, 9,5-10 da uyuyorum, 2 saat sonra kalkabilirsem mutfağı falan toparlıyorum, eşime sahur için bişeyler hazırlıyorum, bazen onu da yapamıyorum,hamileliğimin başından beri uyku düzenim böyle.
Sabah uyanıyorum hala yorgunum bu durumda olan var mı, bana mı özel, çok sıkıldım bu halimden ya
Ağustos ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum ama enerjim yetecek mi bilmiyorum
Kızlar günaydın, keyifleriniz iyidir inşallah...
Bişey sormak istiyorum, hiç enerjim yok, akşam eve gider gitmez uykum geliyor, yemeğe kadar zor dayanıyorum, 9,5-10 da uyuyorum, 2 saat sonra kalkabilirsem mutfağı falan toparlıyorum, eşime sahur için bişeyler hazırlıyorum, bazen onu da yapamıyorum,hamileliğimin başından beri uyku düzenim böyle.
Sabah uyanıyorum hala yorgunum bu durumda olan var mı, bana mı özel, çok sıkıldım bu halimden ya
Kızlar size bisey sorcm şimdiden bunu mu dusunuyosan diye gülmeyi n ama...esimle az önce konusydk bu sene tatile gidemyrz onun muhabbeti oldu.seneye giderz diye dsndk.ben İstanbul u hiç gormedm istanbul tatili ve sonrasında denize gidelim dedik.ama tatil donusu hamile kalicaksn diyo) kızlar esimin yaşı bnden çokbbüyük .geç baba oluyo sanrm oyuzden aceleci biraz.şuan 40 yasında.bnden 14 yaş büyük.sizce iki çocuk yaş arası 2.5 yaş nasıl?? Bn seneye mart nisan gibi hamilelik olursa kışın dogururm diyorum.yanı yaz hamileliğiistemm bbidaha. Tabi kısmet hepsi de.şuan böyle dsnyrm.özellikle çocuğu olanlara soryrm fikrim nasıl sizce
kesinlikle canım katılıyorum..hatta sepet beşiği eşim bile çok istedi.dedim 6 ay sonra onu nereme koyayım..zaten taşınma durumumuz var bebişim doğduktan 5-6 ay sonra...ben bi topik okumuştum annelerin alıpta pişman olduğu şeyler diye. ordan baya faydalandım.
Günaydın:)Kızlar günaydın, keyifleriniz iyidir inşallah...
Genelde hastanelerde pompa olduğunu yazmıştı arkadaşlar. Ama ablam teyem ve arkadaşımın doğumlarından hatırladığım kadarıyla o ilk sütü elle sağıp ufak bi kaşık yardımıyla mutlaka bebeğe içiriyorlar. Eğer çalışmıyorsan evdeysen gerek yok bence ama çalışıyorsan ihtiyacın olur.kızlar günaydın,
bişey sorcam, göğüs pompası hakkında ne düşünüyosunuz ?
ben alıp doğuma bile götürmeyi düşünüyodum, hani emmezse ağzı tutmazsa falan, ilk sütleri kaçırmayım sağıp saklayım diye..
ama annecim ihtiyacın olursa al, acele etme, belki rahatça emecek, elinde kalır dedi..
sizce ?
canım çalışıyorum ama ücretli-ücretsiz-rapor-izin nevar neyok alcam, yaşına kadar bebeğimle olcam inşallahGenelde hastanelerde pompa olduğunu yazmıştı arkadaşlar. Ama ablam teyem ve arkadaşımın doğumlarından hatırladığım kadarıyla o ilk sütü elle sağıp ufak bi kaşık yardımıyla mutlaka bebeğe içiriyorlar. Eğer çalışmıyorsan evdeysen gerek yok bence ama çalışıyorsan ihtiyacın olur.
günaydın ankarada ebebek ve yakınında babymall, acıty alışveriş merkezi var ordada toker bebe chıcco var birbirine yakın olduğu için zaman kaybetmeden bakabilirsinkizlar ankarada yasayanlar bii kac kocaman bebek magazasi adi yazar misiniz gidince vakit kaybetmeyim tum ihtiyaclari alip cikabilecegim?
Haklısın orası öyle de ne bileyim hem konuşup yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söyleyip yapmamalari sinirlerimi bozuyor
Maşallah size , sefanız bol olsun, benim yerimede gez cnmkesinlikle katılıyorum sana, nerede b'şey bulsam gidiyorum şu an konser, sinema, gece gezmesi :)) bu baş başa günleri uzun bir süre yaşayamayacağız, teşekkürler hatırlattığın için :)
D vitamini alıyorum başından beri ama değerim 3'ten 25 'e çıktı ancak, orada kaldı
3 şişe damla bitti hala böyle, normali 25-80 arasıymış
benim ara sıra oluyor, yeterli kalsiyum almasamgeceleri kramp oluyor mu bacaklarında?
Masallah canimal benden de o kdr.. saolsun kayınvalidemi çok seviorum, beni kızı gbi görür.. dha önce de bahsetmiştim bi oğlu dha var ama onun eşi ukraynalı.. onunla çok birşey paylaşamadığı için varsa yoksa onun için ben.. şimdi bebiş de olunca elinde değil aldıkça alıyor.. ilk zamanlar kazara ağzımdan şunu alıcaz bunu yapıcaz diye kaçırıyordum, sonra bi bakıodum bi kargo hooop bahsettiğim şey alınmış, yollanmış.. :) allahtan onlar izmirde biz bursadayız.. yakın olsak hiiç tutamazdım heralde.. hal böyle olunca benim de eşim kızıyor, bizim halimiz yerinde çok şükür, niye siz masraf ediyorsunuz diye.. bu sefer kayınvalidem alınıyor biz dış kapının mandalımıyız torunumuza istedğimizi alamıcak mıyız diye.. arada ben kalıyorum.. tabiki de allah başımızdan eksik etmesin onları ama her drmun farklı sıkıntıları oluyor..
Babymall cok guzel buyuk ve her fiyata herseyi bulabilecegin biyer.ben bebek arabami aldim ordan.bebek kiyafetleri de aldim aradigin bicok markayi bulabilecegin cok buyuk bi yer. E bebek halt etsin bence babymall un yanindaCanım babymall var orda da her şey var
birde civil var istanbul yolunda açıldı 3 katlı hamile anne kıyafetleri bile var
canım kramp magnezyum eksikliğinden olmuyor muydu?geceleri kramp oluyor mu bacaklarında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?