2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın
bende de o enerjı denılen sey coktan bıttı...hanı erken uyumayı bırak oldugum yerde sızıyorum oyle de derın bır uykuya dalıyorum kı sorma ..onun yanında dısarı cıkıyorum yurumeye mecalım yok....bır merdıven cıkısım var yaşlı nıneler gıbi

bence bir kan testiyle d vitaminine baktır cnm eğer vitamin takviyesi almıosan d vitamini eksikliği yapıyor bu kadar uyku

D vitamini alıyorum başından beri ama değerim 3'ten 25 'e çıktı ancak, orada kaldı
3 şişe damla bitti hala böyle, normali 25-80 arasıymış

2.5 yaş iyi canım birbirlerine arkadaş olurlar, çalışmıyorsan çok zorlanmazsın ama çalışırken çok zor oluyor çocuk büyütmek.. araları 1.5 yaş olanlar bile var, 2.5 yaş gayet normal..

ben de aynen böyle düşünüyorum canım, görünce tamam ay çok şeker falan ama sonra nolacak o beşik:) hele bizim gibi gezenti aileler için gereksiz ötesi oluyor. ben de ek gıdaya geçtiğimde katı meyve sıkacağı almıştım en büyük pişmanlığım o olmuştu. onun dışında gereksiz hiçbişey almamışım bakıyorum da çokşükür.. telsiz ve biberon sterilizatörünü de gereksiz görüyorum hiç ihtiyaç duymadım.

kızlar günaydın,
bişey sorcam, göğüs pompası hakkında ne düşünüyosunuz ?
ben alıp doğuma bile götürmeyi düşünüyodum, hani emmezse ağzı tutmazsa falan, ilk sütleri kaçırmayım sağıp saklayım diye..
ama annecim ihtiyacın olursa al, acele etme, belki rahatça emecek, elinde kalır dedi..
sizce ?

Günaydın:)
Aynı dert bende de var ama eve gidip yemeği yapıyorum iftara yarım saat kalıyor o sürede dinleniyorum iftardan sonrada mutfağı topla derken saat bi bakmışım 10 olmuş sonrada uzanıyorum bi bakmışım uyumuş kalmışım. Ramazan olmasa eve gider gitmez hemen yatarım :) Ben bayramdan sonra 32. haftamda izne ayrılıyorum işe devam etmeyi düşünmüyorum düşünseydim de dayanamazdım 37. haftaya muhtemelen çünkü sırt ağrılarım fazlalaştı Saolsun eşim kendi kalkıp hazırlıyor sahurunu ama yinede sabah uyandığımda üzerimden dozer geçmiş gibi uyanıyorum iznimi dört gözle bekliyorum

Genelde hastanelerde pompa olduğunu yazmıştı arkadaşlar. Ama ablam teyem ve arkadaşımın doğumlarından hatırladığım kadarıyla o ilk sütü elle sağıp ufak bi kaşık yardımıyla mutlaka bebeğe içiriyorlar. Eğer çalışmıyorsan evdeysen gerek yok bence ama çalışıyorsan ihtiyacın olur.

canım çalışıyorum ama ücretli-ücretsiz-rapor-izin nevar neyok alcam, yaşına kadar bebeğimle olcam inşallah
hastanede olduğunu duymamıştım, onu bi öğreneyim

kizlar ankarada yasayanlar bii kac kocaman bebek magazasi adi yazar misiniz gidince vakit kaybetmeyim tum ihtiyaclari alip cikabilecegim?
günaydın ankarada ebebek ve yakınında babymall, acıty alışveriş merkezi var ordada toker bebe chıcco var birbirine yakın olduğu için zaman kaybetmeden bakabilirsin

Haklısın orası öyle de ne bileyim hem konuşup yapmadiklari şeyleri yapmış gibi söyleyip yapmamalari sinirlerimi bozuyor

canım hamileliğin de etkisiyle çok hassas bir dönemdesin, normalde 1 takacaksan şimdi 3 takıyorsun bu normal. ama kendi ailelerimizi seçemediğimiz gibi eşlerimizin ailelerini de seçemiyoruz. herkesin belli seviyede anlaşamadığı durumlar oluyor. o yüzden en güzeli asgari seviyede görüşüp onları olduğu gibi kabul etmek. zamanla insan bunu öğreniyor, evliliğin ilk yıllarında daha bir beklentili oluyor insan ama sonra alışıyor. ilişki de oturuyor zamanla. bak ne güzel annenin yanındasın, henüz bebişin doğmadı, memleketindesin, yani hala bir derece özgürsün:) göle git harputa git kebana git, bu zamanın keyfini çıkar ya, düşünme şunları. ne gerek var? sonrasında çok pişman olursun. yalan söylüyorsa kendi günahı değil mi? nikahına gelmediyse senin değil kendi oğullarının nikahına gelmemişler, bırak da eşin dert etsin bunu.

Masallah canim

Canım babymall var orda da her şey var
birde civil var istanbul yolunda açıldı 3 katlı hamile anne kıyafetleri bile var
Babymall cok guzel buyuk ve her fiyata herseyi bulabilecegin biyer.ben bebek arabami aldim ordan.bebek kiyafetleri de aldim aradigin bicok markayi bulabilecegin cok buyuk bi yer. E bebek halt etsin bence babymall un yaninda

geceleri kramp oluyor mu bacaklarında?
canım kramp magnezyum eksikliğinden olmuyor muydu?
aile hekimi olursa doktoruna mutlaka söyle önemli demişti diye hatırlıyorum.

kızlar günaydın.
pompa hastanelerde oluyor genelde ama hastanenizle konuşun var mı yok mu?
bazen yetmiyor,doğum yaptığım hastanede pompa olmasına rağmen evden pompamı getirmek durumunda
kalmıştım ben.birde pompa kiralayan yerler var.gücü yüksek oluyor hastane pompası gibi.
bende medela vardı.o zaman medela iyi dediler.gücü idare eder.
bu arada pompa kullanmaktan da nefret etmiştim.
kısmetse yine gelecek o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…