- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
Gecmis olsun allah sifa versin canim.ankarada aydan biri var duydun mu epey unlu perinatologmusAyyy kızlar bu topige yazdigimin bile farkinda değilim sadece arkadasin yazısını görünce ona sormak istedim.ama sizler alinti yapinca eski topigim oldugunu farkettim.evett bi zamanlar aranizdaydim hatta listeyi ilk ben hazirlamistim.ama bebeğim sağlıklı degildi ve biliyorsunuz bi cogunuz kurtaj olmuştum. Ama bi mucize oldu kurtajdan sonra hic adet olmadan hamile olduğumu ogrendik iki aylikti öğrendiğimde
Burada bana dua eden destek olan bir sürü arkadasim vardi hicbirinizi unutmadim.hatta birkac kez yazayim dedim ama belki unutmuslardir dedim.neyse kizlar iste cok şükür bir oğlum olacak ama gecen hafta kontrol canimi sıktı bebegimin bagirsaginda parlaklik ve kafasinda kist görüldü.
Kist önemli değilmiş ama bu parlaklik canimi sikti.simdi ankarada iyi bir perinatolog arıyorum. Ve daha önce yaşamış bana umut olacak birilerini.
Yine bana dualarinizi esirgemezseniz mutlu olurum.
benim ara sıra oluyor, yeterli kalsiyum almasam
canım kramp magnezyum eksikliğinden olmuyor muydu?
aile hekimi olursa doktoruna mutlaka söyle önemli demişti diye hatırlıyorum.
kalsiyum ve magnezyum eksikliği diye biliyorum, söylemedim söylerim haftaya gidince ama zaten ilaç kullanıyorum, süt yoğurt soda fln içmek gerekir.
bir de ben taşındım ve o dönemde çok ayakta kaldım belki o da etkiledi
kızlar günaydın,
bişey sorcam, göğüs pompası hakkında ne düşünüyosunuz ?
ben alıp doğuma bile götürmeyi düşünüyodum, hani emmezse ağzı tutmazsa falan, ilk sütleri kaçırmayım sağıp saklayım diye..
ama annecim ihtiyacın olursa al, acele etme, belki rahatça emecek, elinde kalır dedi..
sizce ?
Kızlar günaydın ;
Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..
gözün aydın canım inşallah dahada güzel olacakKızlar günaydın ;
Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..
sen hurma cennetindesin tabi :) afiyet olsun, kolaycana doğurursun inşallah :)
ben de öyleyim canım, rutin uyku saatim 22 oldu, 22:30'a kalınca eşim bugün iyi dayandın diyor :) demir ilacını- vitaminini düzenli kullanıyorsan bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
günaydın belmaaKızlar günaydın ;
Genelde hastanelerde pompa olduğunu yazmıştı arkadaşlar. Ama ablam teyem ve arkadaşımın doğumlarından hatırladığım kadarıyla o ilk sütü elle sağıp ufak bi kaşık yardımıyla mutlaka bebeğe içiriyorlar. Eğer çalışmıyorsan evdeysen gerek yok bence ama çalışıyorsan ihtiyacın olur.
ben ben bennnnnnnnnnnnnn!!!! metrobüste 1,5 saat uyuyorum eve geliyorum yemek vs derken 10 oluyor saat ve gene uyuyorum. sahurda kalkıyorum yemek hazırlayıp, eşime sen kaldır diyorum gene uyuyorum. sabahları da zor kalkıyorum. çoğu kişi uyuyamadığından şikayetçi ama ben sürekli uyuyorum.Kızlar günaydın, keyifleriniz iyidir inşallah...
Bişey sormak istiyorum, hiç enerjim yok, akşam eve gider gitmez uykum geliyor, yemeğe kadar zor dayanıyorum, 9,5-10 da uyuyorum, 2 saat sonra kalkabilirsem mutfağı falan toparlıyorum, eşime sahur için bişeyler hazırlıyorum, bazen onu da yapamıyorum,hamileliğimin başından beri uyku düzenim böyle.
Sabah uyanıyorum hala yorgunum bu durumda olan var mı, bana mı özel, çok sıkıldım bu halimden ya
Ağustos ortasına kadar çalışmayı düşünüyorum ama enerjim yetecek mi bilmiyorum
Kızlar günaydın ;
ben ben bennnnnnnnnnnnnn!!!! metrobüste 1,5 saat uyuyorum eve geliyorum yemek vs derken 10 oluyor saat ve gene uyuyorum. sahurda kalkıyorum yemek hazırlayıp, eşime sen kaldır diyorum gene uyuyorum. sabahları da zor kalkıyorum. çoğu kişi uyuyamadığından şikayetçi ama ben sürekli uyuyorum.
ohh beeeee...canım benim çok şükürrKızlar günaydın ;
ooo fazla rahattır hatta :) şans mı şansızlık mı bilemiyorum duruma göre değişiyor :) ama artık erkekler için 40 yaş normal, belki torun torbaya karıştığımızı göremeyiz o ayrı konu, bizim bilebileceğimiz b'şey de değil zaten :)
ben geç kalmışım desene :)) daha konsepti olan bir şey bakıyorum da bulamadım hep düz gibi modeller
blue canım bide fatma ana eli varmış orda bitkiymiş..suya koyuyormuşsun açılıyormuş..doğumu kolaylaştırıyormuş..belki duymuşsundur..evet canım ya çokşükür:) hurmayı eskidende çok severdim, gidince özleyeceğim şeyler, kutsal mekanlar hurma ve zemzem..
ben de mothercareden kanzdan bi de chiccodan 3 tane hastane çıkışı almıştım ama senin de dediğin gbi hepsi çok düz modellerdi.. geçenlerde yakın bi iş arkadaşım, kendi el emeğiyle hazırladığı çok hoş bi hastane takımı hediye etti bana.. gerçekten bayıldım.. sonrasında forumda da bikaç arkadaşın böyle şeyler yaptığını gördüm.. o zmn bna hediye edilen takımın fotosunu atmıştım, ama gözünden kaçmışsa fikir olması açısından tekrar gönderiyorum :) allah nasip ederse ilk gün hastanede foto çekimi fln olucak ya o zmn bu takımı giydirmek istiyorum
blue canım bide fatma ana eli varmış orda bitkiymiş..suya koyuyormuşsun açılıyormuş..doğumu kolaylaştırıyormuş..belki duymuşsundur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?