2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsun allah sifa versin canim.ankarada aydan biri var duydun mu epey unlu perinatologmus

Kızlar günaydın ;

Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..

Hastane de canım zaten sütü n gelmeyince otomatik göğüs pompa lari oluyor muş hemşire getirip sagiyormus. Baktın ki ilerde de lazım alirsin

çok sevindim canımm :)) hayırlı olsun ,, dur biraz daha tut az kalmış zaten

gözün aydın canım inşallah dahada güzel olacak

evet canım ya çokşükür:) hurmayı eskidende çok severdim, gidince özleyeceğim şeyler, kutsal mekanlar hurma ve zemzem..

günaydın belmaa
çok sevındım...sabrın sonu selamettir.bak ne güzel haberler alıyorsun
allahım zorda kalan dara dusen herkesın yardımcısı olsun

canım ilk zamanlarda da göğsü boşaltmak için pompa şart, ben evdeydim ama hep kullandım. bebek emdikten sonra kalanını sağmak hem sütü artırıyor hem de göğüste süt birikmesini engelliyor.

ben ben bennnnnnnnnnnnnn!!!! metrobüste 1,5 saat uyuyorum eve geliyorum yemek vs derken 10 oluyor saat ve gene uyuyorum. sahurda kalkıyorum yemek hazırlayıp, eşime sen kaldır diyorum gene uyuyorum. sabahları da zor kalkıyorum. çoğu kişi uyuyamadığından şikayetçi ama ben sürekli uyuyorum.

canım çok sevindim, inşallah heyeti de güzel sonuçlarla atlatırsınız.. minik nazlı bir kız gelecek sana annesi, kucağına alınca herşeyi unutacaksın inşallah...

metrobüste uyuyacak yer bulman çok ilginçmiş :)

ohh beeeee...canım benim çok şükürr

bnm eşim de 78 doğumlu.. ben 86lıyım.. aramızda 8 yaş var.. dha ilk bebişimiz olucak inş.. sonuçta okuldu kariyerdi derken yıllar geçiyor, sıra bebişe anca geliyor ki bizimki planlı bi gebelik değildi, beklemediğimiz bi anda yakalandık :) ama allahım herşeyin zmnını bilirmiş, ilk önce bi şok olduk, sonrasında aslında ne kdr hazır olduğumuzu ve istediğimizi farkettik :) ama bn de eşim de şimdilik 2.nin lafını yapmıoruz.. bi efe doğsun hayırlısıyla, o biraz büyüsün sonra düşünürüz diyoruz :)

ben geç kalmışım desene :)) daha konsepti olan bir şey bakıyorum da bulamadım hep düz gibi modeller

ben de mothercareden kanzdan bi de chiccodan 3 tane hastane çıkışı almıştım ama senin de dediğin gbi hepsi çok düz modellerdi.. geçenlerde yakın bi iş arkadaşım, kendi el emeğiyle hazırladığı çok hoş bi hastane takımı hediye etti bana.. gerçekten bayıldım.. sonrasında forumda da bikaç arkadaşın böyle şeyler yaptığını gördüm.. o zmn bna hediye edilen takımın fotosunu atmıştım, ama gözünden kaçmışsa fikir olması açısından tekrar gönderiyorum :) allah nasip ederse ilk gün hastanede foto çekimi fln olucak ya o zmn bu takımı giydirmek istiyorum

Eklentiler

• 5qcEIPc5.jpg small.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77

bu çoookkk tatlıymışş, bayıldım, ben de böyle bir şey istiyorum işte bi özelliği olsun, olmadı anneme yaptıracağım artık, sağol canım paylaşım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…