- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
gozun aydin canim az kaldi insallah bu zor gunlerin de ustesinden geleceksiniz kizinla...Kızlar günaydın ;
Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..
tüyaptan binip, zincirlikuyunda iniyorum dönüş yine aynı. yani ilk ve son duraklarda biniyorum. iş yerim Zincirlikuyu leventte evim ise beylikdüzünde düşün... tek korktuğum yer Zincirlikuyundan binmek çok itiş kakış oluyor ve ne yalan söyleyeyim bayanlar daha çok itiyor halimi görüp. artık görevlinin yanına gidip rica edip boş bineyim diyorum ona da utanıyorum. dün bir adam hanfendi yanlış anlamazsanız hamilesiniz görevliden rica edip boş binin dedi. bende hergün görevliden nasıl isteyeyim utanıyorum. bir de 37.haftaya kadar çalışacağım , tek avantajım henüz hantallaşmadım kilom da az olduğu için pek yorulmuyorum ama son haftalar zor olacak.metrobüste uyuyacak yer bulman çok ilginçmiş :)
şükür canım benim...ohh beeeee...canım benim çok şükürr
cok guzelmis canim kesinlikle yapmak istiyorum Rabbim nasip ederse bilgin icin tesekkur ederim...evlat için kesilen şükür kurbanı canım. Erkek evlatta 2 adet, kız da 1 adet kesiliyor diye hatırlıyorum. Durumu olanlar 7. günü kestiriyor, durum uygun değilse daha sonra kesilebiliyor.
Google dan dinimizce yeni doğan bebek için yapılması gerekenler diye aratıp incele istersen.
inşallah kaybolacak canım çokk sağol.evet uğraştırıyor sıpalar doğunca sorcam ben ona.canım benimkinin beyninde de kist vardı. ama Ayrıntılı ve testler normal Çıktığı için sorun yok dediler. 26. haftaya kadar kaybolur demişlerdi 18. haftada kayboldu. sen içini ferah tut. bebeklerimiz bizi uğraştırmayı seviyor
canım benim hiç kanamam olmadı yani içten olup dışarı gelmediyse bilemem ama hiç kan görmedim.amin canım.hiç korkma ikili dörtlü normal çıkmış.ayrıntılıda söyleyeceklerdir ,başka bulgu yok bu da normal diyecekler.ilk zamanlar kanaman oldu mu? benim kanamam olmuştu.o yüzden de olabilir dediler.
evet canım araştırırken buldum ama en çok özgür deren tavsiye edilmiş ondan aldım randevuyu.sağol yine deGecmis olsun allah sifa versin canim.ankarada aydan biri var duydun mu epey unlu perinatologmus
Çok sevindim tekrar hamile kalmana inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de ayrıntılı ultrason sonucunda kalbinde parlaklık ve böbrek kanalında genişleme görüldü. Arkasından da FL ölçümleri geri çıkmaya başladı. Seni rahatlatabilecek kadar araştırma yaptım, doktor kapılarını aşındırdım :) İlk soracağım şey tarama testlerin nasıldı, burun kemiği ya da ense kalınlığı ile ilgili bir anormallikten bahsedildi mi? Bunlar temizse sakince haftaların geçmesini bekle 30 lu haftalardan sonra bunların kaybolacağını öngörüyor doktorlar.
Kızlar günaydın ;
Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..
Belmacim gozun aydinnn))şükür canım benim...
canim hangi marka kullandim bir de saklama posetinde hangi markayi oneririsin...canım ilk zamanlarda da göğsü boşaltmak için pompa şart, ben evdeydim ama hep kullandım. bebek emdikten sonra kalanını sağmak hem sütü artırıyor hem de göğüste süt birikmesini engelliyor.
calci-net vermedi mi doktor? ben şimdi bi de magnezyum başlayacağım.. baya rahatlatıyor.benim de olmaya başladı, sütü ve yoğurdu ihmal ettim , hatta iki gece önce gece iki bacağıma da girdi zor yürüyorum :)
Canım gözünüz aydinKızlar günaydın ;
Bende 33 yaşındayım canım seneye tekrardan düşünüyorum allah izin verirse fazla bir zamanım kalmadizaten erkeklerde genelde sıkıntı olmuyor yaş konusunda...adamlar 60 yaşında bile baba olabiliyor :)))) ben yumurta rezervimin düşeceğinden biraz endişeliyim..35 olmadan Rabbim nasip ederse 2.'yi düşünüyorum..tabi önce kuzularımızı sağlıkla alalım kucaklarımıza..biz ne kadar plan yapsakta bizden önce plan yapan Rabbim var...en güzeli akışına bırakmak...
bizde yeni evlendik, millet o kadar uğraşıyor hemen olmuyor diye rahattık ki ben hamile kaldım :) kasım da evlendik aralıkta gebelik, geleceği varmış oğlumun :) yoksa bir yıl daha beklemiyorduk kendisini...bnm eşim de 78 doğumlu.. ben 86lıyım.. aramızda 8 yaş var.. dha ilk bebişimiz olucak inş.. sonuçta okuldu kariyerdi derken yıllar geçiyor, sıra bebişe anca geliyor ki bizimki planlı bi gebelik değildi, beklemediğimiz bi anda yakalandık :) ama allahım herşeyin zmnını bilirmiş, ilk önce bi şok olduk, sonrasında aslında ne kdr hazır olduğumuzu ve istediğimizi farkettik :) ama bn de eşim de şimdilik 2.nin lafını yapmıoruz.. bi efe doğsun hayırlısıyla, o biraz büyüsün sonra düşünürüz diyoruz :)
Evet canım bende de oldu aynısı baya telaşlanmıştım ama oluyormuş ara sıra böyle. sonra yine oynamaya başlıyor. Kafasına göre takılıyo herhalde :) Bi standardı yok bunun. Hiç oynamazsa sorun az oynarsa değil o yüzden telaşlanma :)Slm kizlar nasilsiniz
Ya benim bebisim 3 veya 4 gün önce hic durmadi bütün gün oynayip durdu ondan sonraki günlerde nerdeyse hic hareket etmiyotoplasan tüm gün boyunca 4 kere fln var mi böyle bisey yasiyan. Ha birde oynamiyo ama böyle kendini topluyo sertlestiriyo
bende oldu gecen suyum azaldı kasılma var sandım gittim acile keyfi yerindeydi hanfendinin ters duruyodu ayaklar asagıda kafa yukarda duruş pozisyonları hareketleri etkiliyo ama için rahat etmesi için doktorunla bi görüşSlm kizlar nasilsiniz
Ya benim bebisim 3 veya 4 gün önce hic durmadi bütün gün oynayip durdu ondan sonraki günlerde nerdeyse hic hareket etmiyotoplasan tüm gün boyunca 4 kere fln var mi böyle bisey yasiyan. Ha birde oynamiyo ama böyle kendini topluyo sertlestiriyo
Evet canım bende de oldu aynısı baya telaşlanmıştım ama oluyormuş ara sıra böyle. sonra yine oynamaya başlıyor. Kafasına göre takılıyo herhalde :) Bi standardı yok bunun. Hiç oynamazsa sorun az oynarsa değil o yüzden telaşlanma :)
canim hangi marka kullandim bir de saklama posetinde hangi markayi oneririsin...
bende oldu gecen suyum azaldı kasılma var sandım gittim acile keyfi yerindeydi hanfendinin ters duruyodu ayaklar asagıda kafa yukarda duruş pozisyonları hareketleri etkiliyo ama için rahat etmesi için doktorunla bi görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?