2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
gozun aydin canim az kaldi insallah bu zor gunlerin de ustesinden geleceksiniz kizinla...

metrobüste uyuyacak yer bulman çok ilginçmiş :)
tüyaptan binip, zincirlikuyunda iniyorum dönüş yine aynı. yani ilk ve son duraklarda biniyorum. iş yerim Zincirlikuyu leventte evim ise beylikdüzünde düşün... tek korktuğum yer Zincirlikuyundan binmek çok itiş kakış oluyor ve ne yalan söyleyeyim bayanlar daha çok itiyor halimi görüp. artık görevlinin yanına gidip rica edip boş bineyim diyorum ona da utanıyorum. dün bir adam hanfendi yanlış anlamazsanız hamilesiniz görevliden rica edip boş binin dedi. bende hergün görevliden nasıl isteyeyim utanıyorum. bir de 37.haftaya kadar çalışacağım , tek avantajım henüz hantallaşmadım kilom da az olduğu için pek yorulmuyorum ama son haftalar zor olacak.

cok guzelmis canim kesinlikle yapmak istiyorum Rabbim nasip ederse bilgin icin tesekkur ederim...

inşallah kaybolacak canım çokk sağol.evet uğraştırıyor sıpalar doğunca sorcam ben ona.
amin canım.hiç korkma ikili dörtlü normal çıkmış.ayrıntılıda söyleyeceklerdir ,başka bulgu yok bu da normal diyecekler.ilk zamanlar kanaman oldu mu? benim kanamam olmuştu.o yüzden de olabilir dediler.
canım benim hiç kanamam olmadı yani içten olup dışarı gelmediyse bilemem ama hiç kan görmedim.
araştırdım bende hatta keşke olsaydı diycektim nerdeyse
Gecmis olsun allah sifa versin canim.ankarada aydan biri var duydun mu epey unlu perinatologmus
evet canım araştırırken buldum ama en çok özgür deren tavsiye edilmiş ondan aldım randevuyu.sağol yine de

aminn inşallah sağol canım allahım bir mucize gönderdi seneler sonra ve acı kayıp sonrası.sağlıklıca kucağıma almakta nasip olur inşallah.tarama testlerim güzel yani oldukça düşük değerler var çok şükür.burun kemiği ense kalınlığı normal.gelişiminde de bir sıkıntı yok.bakalım haftaya çarşamba ayrıntılı olcak perinatologda ozaman herşey daha net belli olur sanırım.inşallah bebeklerimiz çok sağlıklıdır.

Hadi gözün aydın canım :)) Çok sevindim :))

kızlarr günaydınn
ay ben buraya mı takılsam yine özlemişim burda sohbet etmeyi.kasım annelerine aktif olarak katılmıyorum sadece bir sorum yada önemli bir yorum olcaksa yazıyorum.
belmaakca arkadaşım sorunun neydi bilmiyorum ama sonucunun temiz çıkmasına sevindim.
allah kimseyi kötü sonuçlarla karşılaştırmasın.

canım ilk zamanlarda da göğsü boşaltmak için pompa şart, ben evdeydim ama hep kullandım. bebek emdikten sonra kalanını sağmak hem sütü artırıyor hem de göğüste süt birikmesini engelliyor.
canim hangi marka kullandim bir de saklama posetinde hangi markayi oneririsin...

Öğretmen annişlerr, bi sorum var umarım bilen çıkar. 37. Haftamız yaz tatiline denk geliyo çoğumuzun, yine de çalışamaz raporu alıp okula vermek gerekecek mi yoksa eylül 1 de mi rapor alıp vericez??

Canım gözünüz aydin

Bende 33 yaşındayım canım seneye tekrardan düşünüyorum allah izin verirse fazla bir zamanım kalmadi

Slm kizlar nasilsiniz

Ya benim bebisim 3 veya 4 gün önce hic durmadi bütün gün oynayip durdu ondan sonraki günlerde nerdeyse hic hareket etmiyo toplasan tüm gün boyunca 4 kere fln var mi böyle bisey yasiyan. Ha birde oynamiyo ama böyle kendini topluyo sertlestiriyo

bizde yeni evlendik, millet o kadar uğraşıyor hemen olmuyor diye rahattık ki ben hamile kaldım :) kasım da evlendik aralıkta gebelik, geleceği varmış oğlumun :) yoksa bir yıl daha beklemiyorduk kendisini...

Evet canım bende de oldu aynısı baya telaşlanmıştım ama oluyormuş ara sıra böyle. sonra yine oynamaya başlıyor. Kafasına göre takılıyo herhalde :) Bi standardı yok bunun. Hiç oynamazsa sorun az oynarsa değil o yüzden telaşlanma :)

bende oldu gecen suyum azaldı kasılma var sandım gittim acile keyfi yerindeydi hanfendinin ters duruyodu ayaklar asagıda kafa yukarda duruş pozisyonları hareketleri etkiliyo ama için rahat etmesi için doktorunla bi görüş

Hayirliyla bi dogum yapsaydik :) ama ozamanda baska seyler olcak telaslanmak icin illa bisey olcak :)

canim hangi marka kullandim bir de saklama posetinde hangi markayi oneririsin...

Tatlım ben pompa ve süt saklama kabı olarak bunları aldım
Philips Avent SCF332/01 Natural Elektronik Göğüs Pompası

Philips Avent SCF612/10 Via Süt Saklama Kabı 10 Adet

Canim benimki zaten ters suanda popo asagida kafa yukarda ama suanda yazarken hafif hafif pit pit yapiyo sipam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…