2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım ne güzel Rabbim aratmadan göndermiş oğlunu kalan zamanı da sağlıcakla geçirmeniz dileğiyle...topiğin ilk zamanları listemizi yapıp emeğin geçmişti nasıl unutalım dimi ama:))

evet oldukça erken ama 3 senedir birlikte yaşıyorduk, evlilik pek b'şey değiştirmedi hayatımızda, bebek ve rutin aile ziyaretleri dışında...

eee o zmn sizin de vakit gayet normalmiş bebiş olunca ister istemez sosyal hayat bi süre geri planda kalıyor.. ama siz de bizim gibiydiniz bol bol gezdik, artık bi süre bebiş büyütüp, sonra onunla gezmelere başlarız inş

hiç endişelenme canım hepsini halledersin, kesin olarak karar verdiklerini netten araştır, fiyatlar çok değişken olabiliyor, bulduğun en uygun yerden al, netten sipariş verince git gel de olmuyor.. öyle öyle herşey tamamlanır yeterki bebişler sağlıkla gelsin

Gecmis olsun gercekten 50liligin bile tadi berbattı tekrarlayacaklar mi testi peki
yok tekrarlamayalım dedı doktor
yıne aynı seyler olur çünkü ama varmış gibi dikkat et dedı
fazla tatlı yok asırı sekerlı meyve yok...ben meyve yıyorsam yanında yogurtta tuketıyorum seker yukselmesını engellıyormuş
ama bazen karpuza dayanamıyorum
zaten çok tatlı yıyen bırı de degılım

Kızlar bugün 30 +6 oldum. Daha önce şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Yeni doktora geçtim o da yaptırmamı istedi. Bugün yaptırdım 50 gr ilk 144 çıkmış sonuç çok mu yüksek ?? Bilen varsa yazabilir mi lütfen?

Bende 33 yaşındayım canım seneye tekrardan düşünüyorum allah izin verirse fazla bir zamanım kalmadi
of bu yaş muhabbeti hepimizin derdi canım ben de 33 yaşımdayım 2 düşük yaptım daha önce...önce lisans sonra yüksek lisans derken yaş oldu 33 ben de hemen 2. çocuk istiyorum ama sezeryan olacağım için ara da vermek lazım genç anne olanlar çoook şanslı...

Sınır 140,seninki biraz ustunde ama yüksek sayilmaz,hele bana göre :)
Buradan okuduklarima gore
yedigine dikkat et,açlık tokluk sekerine bakalim derler.
Yada tekrar yukleme isterler.

canım bildiğim kadarıyla sınır 140 yediklerine biraz dikkat edersen düşer...

Merhaba güzel anneler belma sonucun için sevindim bende ilk hamileligimde böyle sıkıntılar yaşadım kızım çok saglikli maşallah bosuna üzüldüm o kadar sende sevineceksin merak etme
aile meselesine gelince sahiplenmeye gelince konusmaa gelince kaynanam sağolsun dili durmaz ama iş elini cebine sokmaya gelince hiç oralı olmaz insan sinir oluyor ister istemez BiDe durumu olmasa gam yemicem eltim dogurdu herşeyi aldı benim kocam üvey evlat sanki konuştukça sınırın bozuluyor Allah muhtaç etmesin hiçbir zaman annemler sağolsun başımdan eksik etmesin bende en gerekli şeyleri n listesini yaptım yavaş yavaş alınır su mübarek ayda Allah herkese bol fizik versin kolaylık versin ikiz olunca iki katida masraf oluyor benim kuzenim ve kardeşim doğum yaptı kullanmadiklari eşyaları bana veriyorlar kıyafet açısından biraz rahatlicam ikiz bebek arabası için hala karar veremedim hafif olmalı asansör yok çünkü alan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim
hurma zemzemi kızında yapmıştım inşallah ikizlerdede yapicam BiDe 7 tane pirinç tanesine taha süresini okuyup doğumdan önce tutmakta kolay doğuma yardimciymis seEryan olu cam ama doğumdan sonra ağrım olmaz inşallah diye yapicam birde summes sebila yesserahu anlamı sonra ona yolu kolaylaştırdı bunu da bolca çekin
Benimde bebek lerden birinde bagirsaklarda parlaklık çıktı ilk aylarda kanamam olduğu için oluşmuştur tek başına bir şey ifade etmez dedi bende kafama takmadim
çok uzattım galiba

2.5 yaş iyi canım birbirlerine arkadaş olurlar, çalışmıyorsan çok zorlanmazsın ama çalışırken çok zor oluyor çocuk büyütmek.. araları 1.5 yaş olanlar bile var, 2.5 yaş gayet normal..
calisyrm ama öğretmenliğe gecersm yarım gün çalışcm çok zorkanmam ins

gözün aydın çok sevindim. bundan sonra artık birbirinizi üzmeyin annesi

canım ellerine sağlık not ettim inşallah uygulayabilirim...

amann nedense hiçtorun torba nmerakım yok) insanların istekleri bitmezki canım.herkes cennete gitmk istiyo ama kimsenin ölmeye niyeti yok misali))

aynen canım en mühim olan bebişlerimizin sağlığı...akşam eşim diyor ki ne eksikse hemen sipariş verelim gelsin bitsin diyor,ben de dedim ki her gün yeni şeyler öğreniyorum dolayısıyla listem hep güncel kalıyor...okul zamanı çok vaktim yoktu şimdi yeni yeni toparlamaya başladım ama yetiştirim inşallah...

süper olur arkadaşım, paylaşım için teşekkür ederim

favorilerime ekledim mesajını...bildiklerim vardı diğrelerinide unutmayayım..müsait olunca not edecem..mersiii canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…