2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
normal pijama dediğimde yine düğmeli modeller aslında.netten lcw baktım yoktu..

gece değilde sabah uyanırken bi gerinme ihtiyacı hissediyorum niyeyse, o esnada bacaklarımın alt kısmı kasılıyor, uyuşuyor, kramp böyle bişey mi?
bende de aynısı oluyor canım..sabah gerilmeye korkar oldum artık..direk kramp giriyor

hahh iştee tamda buuu..aslanım benimmmbeğenemedim...

normal pijama dediğimde yine düğmeli modeller aslında.netten lcw baktım yoktu..
Bende netten bulamadım. Daha geçen hafta konuştuk burda sanırım kim almıştı hatırlamıyorum. Belki mağaza da bulunabilir gittiğim de soracağım. Belki normal pijamalar yada gecelikler dir özellikle lohusa yoktur

evet işte bende böyle düşündüm beğendiğim sabahlıklı bi model ..olmadı beğendiğim pijamayı alayım onun renginde ayrı sabahlıkta alabilirim..bende iki düşünüyorum..

hahh iştee tamda buuu..aslanım benimmmbeğenemedim...
öyle ama napiim.. piyasada ki ürünler birbirinin kopyası kız annem bile beğenmedi kaldı ki ben beğenip alayım zaten kızımda da almamıştım kışa gelmişti normal ev tipi bir eşofman tkm almıştım ama normal doğum olduğumdan kanmam vardı her dakika ped değişmekte zorlanmıştım pijamada o yüzden şimdi havada sıcak olacak diye elbise aldım terletmeyen cinsten bir kumaş en azından rahat ederim püfür püfür olur gece belki üşürüm diye yedek pijamada aldım bi tanede sabahlık almıştım oda elbise gibi gören bayılıyor yeter daha ne olsun.. bi terlik kaldı onuda aldım mı tamamdır..

normal pijamaydı zaten dedikleri lucky....bende mağazaya göz atıcam

Markafoni de prima ve huggies butikleri var bez almayi düşünenlere duyurulur
bu arada dalin ve huggies in de yeni doğan ıslak pamuğu var. Hangisini tercih edeceksiniz

ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
misk yazdık sana daha onceden hala alamadınmı
fiyat takıntın yoksa lohusa sepetı .com a bak
ondan daha uygunu pija clup dıye yaz google ye ordada var
normal pijama takımı hem bedende hemde emzırmede sıkıntı yaşarsın...lohusa pijamalrında gosus bolumunde emzırme ıcın dugmeler var normal pijama alırsa komple yukarı cıkarmak zornda kalırsın üst tarfaını

ahaaaahhaaaaynen bende öyle yapıcam...

normal pijamaydı zaten dedikleri lucky....bende mağazaya göz atıcam
Bende bu aralar bi algılama sorunu var galiba sıcaklardan mıdır nedir en son gittiğimde bir gecelik görmüştüm ama bedeni yoktu çok güzeldi inşallah buluruz gonlumuze göre.
Bu arada doğum a bizi neyle alacaklar şu ameliyat onluklerini mi giycez ne giycez

yok kuzum yaa karar veremedimki renge modele :)))) normal pijamalrdan da düğmeli olanlara bakıyorum..

evet cnm normalde olsa sezeryanda olsa ameliyat önlüğü giydiriyorlar sancı çekme aşamasında bile onu giydiriyorlar..

yüklüyüzü lukyy bu sıcaklarda kolaymı...okadar çok şey bakyorumki..reklam olarak bi yandan pijamalr çıkıyor bi yandan çantalar bi yandan bebek çikolataları...gözlerim ağırdı ayyyyyysezeryanda önlük giyeceğizde normal doğumda ne giyilir bilemedim........oww yeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…