normal pijama dediğimde yine düğmeli modeller aslında.netten lcw baktım yoktu..Bende bu hafta sonu alicam daha karar veremedim ama hiç aklıma yatan bişey de bulamadım. Lcw de güzel oluyormuş oraya bakicam önce. Birde emzirme için üstten dugmeli oluyormuş rahat olur bizim için normal pijamalar zor olmaz mı
bende de aynısı oluyor canım..sabah gerilmeye korkar oldum artık..direk kramp giriyorgece değilde sabah uyanırken bi gerinme ihtiyacı hissediyorum niyeyse, o esnada bacaklarımın alt kısmı kasılıyor, uyuşuyor, kramp böyle bişey mi?
hahh iştee tamda buuu..aslanım benimmmslm cnm.. bende loğusa tkm almadım çünkü çok yaşlı işi hepsibi tane normal tkm aldım ince penye alt kahve üst bej sıfır kol bi tanede uzun çiçekli ev elbisesi aldım oda askılı askıları çözdüğünde göğüsten emzirme de yapabileceğim bişey..
Bende netten bulamadım. Daha geçen hafta konuştuk burda sanırım kim almıştı hatırlamıyorum. Belki mağaza da bulunabilir gittiğim de soracağım. Belki normal pijamalar yada gecelikler dir özellikle lohusa yokturnormal pijama dediğimde yine düğmeli modeller aslında.netten lcw baktım yoktu..
evet işte bende böyle düşündüm beğendiğim sabahlıklı bi model ..olmadı beğendiğim pijamayı alayım onun renginde ayrı sabahlıkta alabilirim..bende iki düşünüyorum..sabahlık ihtiyacı olacağı için sabahlıklı pijama takımı aldım.. bi tane de önden düğmeli yine aynı sabahlıkla kullanabileceğim normal pijama takımı aldım.. gecelik almayı düşünmüyorum.. iki takım pijama yeter diye düşünüyorum yetmezse ev yakın getirirler hastaneye :) hangisi hoşuna gidiyorsa onu al canım ama koridorda filan yürütüyorlar ya doğumdan sonra sabahlık şart onu mutlaka yanına al..
öyle ama napiim.. piyasada ki ürünler birbirinin kopyası kız annem bile beğenmedi kaldı ki ben beğenip alayımhahh iştee tamda buuu..aslanım benimmmbeğenemedim...
normal pijamaydı zaten dedikleri lucky....bende mağazaya göz atıcamBende netten bulamadım. Daha geçen hafta konuştuk burda sanırım kim almıştı hatırlamıyorum. Belki mağaza da bulunabilir gittiğim de soracağım. Belki normal pijamalar yada gecelikler dir özellikle lohusa yoktur
doktorum bana 8 temmuz da gel dedi çalışabilir raporu için. benim hesabıma göre 32+1 oluyor canım o gün..canım 31+ zaten 32.hafta yapıyor eğer 32+ da alırsak 33. hafta yapmış olmaz mı ben de rapor alacağım kafamda netleştiremedim durumu...
misk yazdık sana daha onceden hala alamadınmıben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
inşallah canımbu soru benim de kafami kurcaliyor alinca da iyi bir marka almak lazim gereksiz masraf yapmak istemiyorum umarim hemen emerler de ihtiyac duymayiz...
ahaaaahhaaaöyle ama napiim.. piyasada ki ürünler birbirinin kopyası kız annem bile beğenmedi kaldı ki ben beğenip alayımzaten kızımda da almamıştım kışa gelmişti normal ev tipi bir eşofman tkm almıştım ama normal doğum olduğumdan kanmam vardı her dakika ped değişmekte zorlanmıştım pijamada o yüzden şimdi havada sıcak olacak diye elbise aldım terletmeyen cinsten bir kumaş en azından rahat ederim püfür püfür olur gece belki üşürüm diye yedek pijamada aldım bi tanede sabahlık almıştım oda elbise gibi gören bayılıyor yeter daha ne olsun.. bi terlik kaldı onuda aldım mı tamamdır..
Bende bu aralar bi algılama sorunu var galibanormal pijamaydı zaten dedikleri lucky....bende mağazaya göz atıcam
yok kuzum yaa karar veremedimki renge modele :)))) normal pijamalrdan da düğmeli olanlara bakıyorum..misk yazdık sana daha onceden hala alamadınmı
fiyat takıntın yoksa lohusa sepetı .com a bak
ondan daha uygunu pija clup dıye yaz google ye ordada var
normal pijama takımı hem bedende hemde emzırmede sıkıntı yaşarsın...lohusa pijamalrında gosus bolumunde emzırme ıcın dugmeler var normal pijama alırsa komple yukarı cıkarmak zornda kalırsın üst tarfaını
cnm sabahlığı netten aldım elbiseyi de pop pink markasının fabrika satış mağazasından..hahh iştee tamda buuu..
evet cnm normalde olsa sezeryanda olsa ameliyat önlüğü giydiriyorlar sancı çekme aşamasında bile onu giydiriyorlar..Bende bu aralar bi algılama sorunu var galibasıcaklardan mıdır nedir en son gittiğimde bir gecelik görmüştüm ama bedeni yoktu çok güzeldi inşallah buluruz gonlumuze göre.
Bu arada doğum a bizi neyle alacaklar şu ameliyat onluklerini mi giycez ne giycez
tamm bu ıkı sıtede de normal pıjama takımları var ordan bak ...fikir olur en azındanyok kuzum yaa karar veremedimki renge modele :)))) normal pijamalrdan da düğmeli olanlara bakıyorum..
Bende bu aralar bi algılama sorunu var galibasıcaklardan mıdır nedir en son gittiğimde bir gecelik görmüştüm ama bedeni yoktu çok güzeldi inşallah buluruz gonlumuze göre.
Bu arada doğum a bizi neyle alacaklar şu ameliyat onluklerini mi giycez ne giycez
çok şirin kattiii.sabahlığı nerden aldıncnm sabahlığı netten aldım elbiseyi de pop pink markasının fabrika satış mağazasından..
Yok canım ben bugün doktorumun sekreterini de Aradım. O da 32+ olacak dedi.canım 31+ zaten 32.hafta yapıyor eğer 32+ da alırsak 33. hafta yapmış olmaz mı ben de rapor alacağım kafamda netleştiremedim durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?