2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ben de dikkat edeyim dedim ama esim tam bir tatli canavari nasil olacak bakalim insallah cikmaz sekerlerimiz

bu konuda henüz birsey sormadım 32. Haftada direkt calisamaz raporu alacağım gerek varsa sorunca paylasirim

canım mesela yazı geliyor ona cevap vermeyi unutcam diye acayip stres yapıyorum. eşim de idareci ama o lisede o Dediğin gibi rahat yarım gün çalışma. memurları var yazı yazan ben bildiğin amele
Anladım canım memur olmayınca çok zor bizim okulda da memur var herseyi ona soruyorum ben idarecilerimiz birsey bilmiyor
Telsiz ve sterilizator ben de almadım ama katı meyve sıkacağı ni kullandım hala da devam ediyorum çok zahmetli temizlemek ama işime yarıyor canım sen neden pişman oldun ki
Canim ben çalışan anne olmama rağmen manuel aldım lansinohun sonuçta güzelce emerek kalan sütü manuelle de sagabilirim
ben perinatologa gidiyorum arkadaşım kızımı dogurdugumda kontrole gittiğim gün Dr hiç korunma demişti sezeryan olmama rağmen ama ben çalıştığım için ara verdim yani illa ki 2 yıl ara diye birşey yok bir yaşındayken hamile kalabilirsin

bende 32..beni en çok düşündüren günlük iğneler neredeyse bir sene her gün iğne yaptırıyoruz ..poffff..ağır geliyor bazen..en az bir buçuk sene bekleriz sanırım

çook sevindim canım hai bundan sonrası da iyi olur inşallah.

bunu duymak güzel oldu :))) arkadaşta doğumdan sonra hemen üstüne hamile kalmıştı onda da sıkıntı olmamıştı.ben en az bir buçuk sene beklerim diyorum..

daha önce bu yaş muhabbetini ve doğumdan sonra ne kadar ara vermemiz gerektiğini hiç konuşmadık dr.la ama beni içten içe düşündüren bir konu yazdığın mesaj rahatlattı doğrusu çünki insan cocugunun bir kardesi olsun istıyor canım...

bunu duymak güzel oldu :))) arkadaşta doğumdan sonra hemen üstüne hamile kalmıştı onda da sıkıntı olmamıştı.ben en az bir buçuk sene beklerim diyorum..
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamile kal canım yani beklemek zorunluluğu yok ben şimdiden 3. Planları yapıyorum

bende 32..beni en çok düşündüren günlük iğneler neredeyse bir sene her gün iğne yaptırıyoruz ..poffff..ağır geliyor bazen..en az bir buçuk sene bekleriz sanırım
sorma canım aksam koluma yapıp yatmıştım sabah kalktım çarşaf hep kan artık iyice zorlaşmaya başladı iğneler ama şükürler olsun bugünümüze...eğer dr.um süreyi kısa tutarsa ben hemen istiyorum nasip olursa ikisi de bir arada büyürler diye düşünüyorum zor olsa da...

Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamile kal canım yani beklemek zorunluluğu yok ben şimdiden 3. Planları yapıyorum
gönlümden geçen ardarda büyüsünler..ama bakalım bebekli hayata alışmamız kolay olacakmı..iyi anne baba olabilecekmiyiz..kafamda deli sorular

saniyelik bişey ama yük gibi geliyor bana artık...Rabbime şükür

ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
sezeryan olacağı için gecelik iyi diyorlar ama ben de gecelik giymekten hiç hoşlanmıyorum ama mecburen kafama uyan bir gecelik alıp koyacağım dikişlerde falan pijama altı zorlayabilir...geçen ben bir tane normal pijama takımı aldım lohusa pijaması niyetıne giyerim dedim xl beden ama daha 2 ay var çok kilo alırsam mecburen lohusa pijaması da alcağım...

ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
Bende bu hafta sonu alicam daha karar veremedim ama hiç aklıma yatan bişey de bulamadım. Lcw de güzel oluyormuş oraya bakicam önce. Birde emzirme için üstten dugmeli oluyormuş rahat olur bizim için normal pijamalar zor olmaz mı

sınır 140 ama cok yuksek degıl
bıraz dıkkat et der doktorun

slm cnm.. bende loğusa tkm almadım çünkü çok yaşlı işi hepsi bi tane normal tkm aldım ince penye alt kahve üst bej sıfır kol bi tanede uzun çiçekli ev elbisesi aldım oda askılı askıları çözdüğünde göğüsten emzirme de yapabileceğim bişey..

neee 3. mü maşallah cnm bunu bi doğur da sonra 3. düşün ben 2.ye bile zor karar verdim gözümde büyüyor sıfırdan başlamak

sabahlık ihtiyacı olacağı için sabahlıklı pijama takımı aldım.. bi tane de önden düğmeli yine aynı sabahlıkla kullanabileceğim normal pijama takımı aldım.. gecelik almayı düşünmüyorum.. iki takım pijama yeter diye düşünüyorum yetmezse ev yakın getirirler hastaneye :) hangisi hoşuna gidiyorsa onu al canım ama koridorda filan yürütüyorlar ya doğumdan sonra sabahlık şart onu mutlaka yanına al..

gönlümden geçen ardarda büyüsünler..ama bakalım bebekli hayata alışmamız kolay olacakmı..iyi anne baba olabilecekmiyiz..kafamda deli sorular
valla misk yapacaksan çok ara verme cnm zor geliyor rahata erip tekrar sıfırdan başlamak.. ama çokta art arda yapma yine bi 3 yaş olsun ki büyüğü derdini anlatabilsin seni anlayabilsin diğer türlü yine sen zorlanırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…