yok tekrarlamayalım dedı doktor
yıne aynı seyler olur çünküama varmış gibi dikkat et dedı
fazla tatlı yok asırı sekerlı meyve yok...ben meyve yıyorsam yanında yogurtta tuketıyorum seker yukselmesını engellıyormuş
ama bazen karpuza dayanamıyorum
zaten çok tatlı yıyen bırı de degılım
bu konuda henüz birsey sormadım 32. Haftada direkt calisamaz raporu alacağım gerek varsa sorunca paylasirimKızlar doğum izni konuşulmuş, benim de bildiğim kadarıyla erken doğumda o süre doğum sonrasına aktarılır, çünkü planlanmış bişey yok ortada. Ki zaten arkadaş link atmış sağolsun, orda da açıklaması mevcut. Benimse aklıma takılan başka bişey var. Yaza denk gelen 37. haftamızda çalışamaz raporu alıp okula verecekmiyiz yine de?yoksa okul fiilen açılınca kaçıncı haftamıza denk geliyosa mı rapor alıp vericez? Umarım anlatabilmişimdir? Burda kime sorsam başka cevap alıyorum okul idaresi bişey bilmiyor.
Anladım canım memur olmayınca çok zor bizim okulda da memur var herseyi ona soruyorum ben idarecilerimiz birsey bilmiyorcanım mesela yazı geliyor ona cevap vermeyi unutcam diye acayip stres yapıyorum. eşim de idareci ama o lisede o Dediğin gibi rahat yarım gün çalışma. memurları var yazı yazanben bildiğin amele
Telsiz ve sterilizator ben de almadım ama katı meyve sıkacağı ni kullandım hala da devam ediyorum çok zahmetli temizlemek ama işime yarıyor canım sen neden pişman oldun kiben de aynen böyle düşünüyorum canım, görünce tamam ay çok şeker falan ama sonra nolacak o beşik:) hele bizim gibi gezenti aileler için gereksiz ötesi oluyor. ben de ek gıdaya geçtiğimde katı meyve sıkacağı almıştım en büyük pişmanlığım o olmuştu. onun dışında gereksiz hiçbişey almamışım bakıyorum da çokşükür.. telsiz ve biberon sterilizatörünü de gereksiz görüyorum hiç ihtiyaç duymadım.
Canim ben çalışan anne olmama rağmen manuel aldım lansinohun sonuçta güzelce emerek kalan sütü manuelle de sagabilirimkızlar günaydın,
bişey sorcam, göğüs pompası hakkında ne düşünüyosunuz ?
ben alıp doğuma bile götürmeyi düşünüyodum, hani emmezse ağzı tutmazsa falan, ilk sütleri kaçırmayım sağıp saklayım diye..
ama annecim ihtiyacın olursa al, acele etme, belki rahatça emecek, elinde kalır dedi..
sizce ?
ben perinatologa gidiyorum arkadaşım kızımı dogurdugumda kontrole gittiğim gün Dr hiç korunma demişti sezeryan olmama rağmen ama ben çalıştığım için ara verdim yani illa ki 2 yıl ara diye birşey yok bir yaşındayken hamile kalabilirsinof bu yaş muhabbeti hepimizin derdi canım ben de 33 yaşımdayım 2 düşük yaptım daha önce...önce lisans sonra yüksek lisans derken yaş oldu 33 ben de hemen 2. çocuk istiyorum ama sezeryan olacağım için ara da vermek lazım genç anne olanlar çoook şanslı...
bende 32..beni en çok düşündüren günlük iğneler neredeyse bir sene her gün iğne yaptırıyoruz ..poffff..ağır geliyor bazen..en az bir buçuk sene bekleriz sanırımof bu yaş muhabbeti hepimizin derdi canım ben de 33 yaşımdayım 2 düşük yaptım daha önce...önce lisans sonra yüksek lisans derken yaş oldu 33 ben de hemen 2. çocuk istiyorum ama sezeryan olacağım için ara da vermek lazım genç anne olanlar çoook şanslı...
çook sevindim canım hai bundan sonrası da iyi olur inşallah.Kızlar günaydın ;
Eşim bugün cvs testini almaya gitti rabbime hamd olsun temiz çıktı. Doktor demiş ki bundan sonra bebeğin usg deki durumunu kontrol etmeye devam edeceğiz. Umarım 9 temmuz haftaya perşembede ki heyetimiz de güzel geçer. Ben bu stresle nasıl erken doğum yapmadım ona şaşırıyorum zaten. hepinize hayırlı sabahlar..
bunu duymak güzel oldu :))) arkadaşta doğumdan sonra hemen üstüne hamile kalmıştı onda da sıkıntı olmamıştı.ben en az bir buçuk sene beklerim diyorum..b
ben perinatologa gidiyorum arkadaşım kızımı dogurdugumda kontrole gittiğim gün Dr hiç korunma demişti sezeryan olmama rağmen ama ben çalıştığım için ara verdim yani illa ki 2 yıl ara diye birşey yok bir yaşındayken hamile kalabilirsin
daha önce bu yaş muhabbetini ve doğumdan sonra ne kadar ara vermemiz gerektiğini hiç konuşmadık dr.la ama beni içten içe düşündüren bir konu yazdığın mesaj rahatlattı doğrusu çünki insan cocugunun bir kardesi olsun istıyor canım...bu konuda henüz birsey sormadım 32. Haftada direkt calisamaz raporu alacağım gerek varsa sorunca paylasirim
Anladım canım memur olmayınca çok zor bizim okulda da memur var herseyi ona soruyorum ben idarecilerimiz birsey bilmiyor
Telsiz ve sterilizator ben de almadım ama katı meyve sıkacağı ni kullandım hala da devam ediyorum çok zahmetli temizlemek ama işime yarıyor canım sen neden pişman oldun ki
Canim ben çalışan anne olmama rağmen manuel aldım lansinohun sonuçta güzelce emerek kalan sütü manuelle de sagabilirim
ben perinatologa gidiyorum arkadaşım kızımı dogurdugumda kontrole gittiğim gün Dr hiç korunma demişti sezeryan olmama rağmen ama ben çalıştığım için ara verdim yani illa ki 2 yıl ara diye birşey yok bir yaşındayken hamile kalabilirsin
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamile kal canım yani beklemek zorunluluğu yok ben şimdiden 3. Planları yapıyorumbunu duymak güzel oldu :))) arkadaşta doğumdan sonra hemen üstüne hamile kalmıştı onda da sıkıntı olmamıştı.ben en az bir buçuk sene beklerim diyorum..
sorma canım aksam koluma yapıp yatmıştım sabah kalktım çarşaf hep kan artık iyice zorlaşmaya başladı iğneler ama şükürler olsun bugünümüze...eğer dr.um süreyi kısa tutarsa ben hemen istiyorum nasip olursa ikisi de bir arada büyürler diye düşünüyorum zor olsa da...bende 32..beni en çok düşündüren günlük iğneler neredeyse bir sene her gün iğne yaptırıyoruz ..poffff..ağır geliyor bazen..en az bir buçuk sene bekleriz sanırım
Sanırım gecelik giyecegimben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
gönlümden geçen ardarda büyüsünler..ama bakalım bebekli hayata alışmamız kolay olacakmı..iyi anne baba olabilecekmiyiz..kafamda deli sorularSen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamile kal canım yani beklemek zorunluluğu yok ben şimdiden 3. Planları yapıyorum
saniyelik bişey ama yük gibi geliyor bana artık...Rabbime şükürsorma canım aksam koluma yapıp yatmıştım sabah kalktım çarşaf hep kan artık iyice zorlaşmaya başladı iğneler ama şükürler olsun bugünümüze...eğer dr.um süreyi kısa tutarsa ben hemen istiyorum nasip olursa ikisi de bir arada büyürler diye düşünüyorum zor olsa da...
sezeryan olacağı için gecelik iyi diyorlar ama ben de gecelik giymekten hiç hoşlanmıyorum ama mecburen kafama uyan bir gecelik alıp koyacağım dikişlerde falan pijama altı zorlayabilir...geçen ben bir tane normal pijama takımı aldım lohusa pijaması niyetıne giyerim dedim xl beden ama daha 2 ay var çok kilo alırsam mecburen lohusa pijaması da alcağım...ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
Bende bu hafta sonu alicam daha karar veremedim ama hiç aklıma yatan bişey de bulamadım. Lcw de güzel oluyormuş oraya bakicam önce. Birde emzirme için üstten dugmeli oluyormuş rahat olur bizim için normal pijamalar zor olmaz mıben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
gece değilde sabah uyanırken bi gerinme ihtiyacı hissediyorum niyeyse, o esnada bacaklarımın alt kısmı kasılıyor, uyuşuyor, kramp böyle bişey mi?geceleri kramp oluyor mu bacaklarında?
sınır 140 ama cok yuksek degılKızlar bugün 30 +6 oldum. Daha önce şeker yüklemesi yaptırmamıştım. Yeni doktora geçtim o da yaptırmamı istedi. Bugün yaptırdım 50 gr ilk 144 çıkmış sonuççok mu yüksek ?? Bilen varsa yazabilir mi lütfen?
slm cnm.. bende loğusa tkm almadım çünkü çok yaşlı işi hepsiben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
neee 3. mü maşallah cnm bunu bi doğur da sonra 3. düşünSen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman hamile kal canım yani beklemek zorunluluğu yok ben şimdiden 3. Planları yapıyorum
ben lohusa pijamasına hala karar veremedim..daha doğrusu sevemedim...normal pijama takımı alsak/ alan oldumu
valla misk yapacaksan çok ara verme cnm zor geliyor rahata erip tekrar sıfırdan başlamak.. ama çokta art arda yapma yine bi 3 yaş olsun ki büyüğü derdini anlatabilsin seni anlayabilsin diğer türlü yine sen zorlanırsın..gönlümden geçen ardarda büyüsünler..ama bakalım bebekli hayata alışmamız kolay olacakmı..iyi anne baba olabilecekmiyiz..kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?