2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bız sımdı ne gıyecegımızı dusunuyoruz da o anda sancıdan ustumuzde ne oldugunun bır onemı olacakmı acaba

Az önce hastaneden geldim kızoşum yine yüzünü göstermedi 29+2 yim normalde 31+1 çıktı ultrasonda ileriden gidiyoruz doktor 2 eylül dedi doğum tarihine ama değişebilir diyor ilerleyen haftalarda. 1780 gr olmuş başı aşağıdaymış çok heyecanlıyım hemşirelerle konuşurken bi kadın gördüm eşi kolunda zor zor yürüyodu sezeryanmış hem üzüldüm hem sevindim ne güzel bebişini aldı kucağına diye..işte bizden haberler böyle

Bende öyle elimde bütün gün telefon ona bak buna bak kafam allak bullak oluyor sonra bir de yetmez gibi gece ruyalarima giriyor normal doğum da da o önlük giyilirmis ayy çok korkuyorum çok sevdiğim bişey üzerimde olurda keser atarlar diye

bız sımdı ne gıyecegımızı dusunuyoruz da o anda sancıdan ustumuzde ne oldugunun bır onemı olacakmı acaba
dün foxda film vardı ' senin hikayen'..kadının uyuduğu yerde bi suyu geldi apar topar hastaneye gittiler o geldi aklıma..sancıdan hiç bişey düşünülmez galiba

ben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum

aynı bennnn.onumu alsam bunumu alsam diyee kendimle didişiyorum hemen hemen her gece rüyamda....nasıl beynime işlemişse..eşimde başlamış ben karar veremiyorum diye geçen akşam çanta bakıyordu bana netten

Son düzenleme:
ben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum
canım lohusa taçı yada kalın saç bantlarıyla kamufle etmeye calısıcan artık

aynı bennnn.. onumu alsam bunumu alsam diyee kendimle didişiyorum hemen hemen her gece rüyamda....nasıl beynime işlemişse..eşimde başlamış ben karar veremiyorum diye geçen akşam çanta bakıyordu bana netten

normal yaparsan duş alabilirsin ertesi gün cnm dert etme sezeryan olursada sadece kafanı yıkarsın

bizim ki dr mevlüt takımı bakıyordu en son bi de ben lohusa tacı almadan geldim ben sana Eminönü ne gider bakarım ordan gitmisken havuzlu han a giderim falan dedi şok a girdim resmen

Ah ah ben nasil yetisdircem daha ev badana yapilcak temizlenicek bebek mobilyasi fln daha hazir degil ay kafayi yiycemm daha kendime emzirme sutyeninden baska bisey almadimmm

kızlar onu bunu bırakında asıl loğusalık sendromuna girmekten kaçının çok fena bi durum ben kızımda yaşadım umarım bu sefer olmaz, doğumdan korkmuyorum sendromdan korktuğum kadar

canım işe yarar mı bilmiyorum ama ben 37.haftadan önce doğum yapmazsam inşallah rapor alıp vericem okula.

normal yaparsan duş alabilirsin ertesi gün cnm dert etme sezeryan olursada sadece kafanı yıkarsın
Olur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diye

kızlar onu bunu bırakında asıl loğusalık sendromuna girmekten kaçının çok fena bi durum ben kızımda yaşadım umarım bu sefer olmaz, doğumdan korkmuyorum sendromdan korktuğum kadar
kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyor
bız ılk dogum yapacak zavallılar korkudan odumuz patlıyor..daha lohusa sendromuna geçemedık bı doguraydım sendromu kocam düşünsün banane

kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyor
bız ılk dogum yapacak zavallılar korkudan odumuz patlıyor..daha lohusa sendromuna geçemedık bı doguraydım sendromu kocam düşünsün banane
ya deme öyle kocaya hava hoş en fazla dayanamadığı yerde bağırıp çağırıyor (haklı olarak çileden çıkıyorlar çünkü) üstüne çarpı 2 sendrom yaşıyosun her kadın bir değil tabi ben doğumu kolay yaptım sendrom kısmı zorlu geçti 1 ayda toparlandım.. şimdi tecrübe var umarım daha kısa sürer veya hiç yaşamam hiç birimiz yaşamayalım

Kesin girerim ben daha şimdiden bunalimlar depresyonlar sıcaklar derken hem kendim cildiriyorum hem annemi hem kocami ona da gireyim tam olsun
ben doğumdan çok korkuyorum geçen hastanenin doğum servisine gittik bir titremeye başladım anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…