- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
bız sımdı ne gıyecegımızı dusunuyoruz da o anda sancıdan ustumuzde ne oldugunun bır onemı olacakmı acabayüklüyüzü lukyy bu sıcaklarda kolaymı...okadar çok şey bakyorumki..reklam olarak bi yandan pijamalr çıkıyor bi yandan çantalar bi yandan bebek çikolataları...gözlerim ağırdı ayyyyyy sezeryanda önlük giyeceğizde normal doğumda ne giyilir bilemedim........oww yeeeeeeee
bakıyorum canım tekrardan : Ptamm bu ıkı sıtede de normal pıjama takımları var ordan bak ...fikir olur en azından
ya taa kışın aldım netten galiba burasıydı lohusashop.com ama pijama.com da olabilir bu iki siteye çok bakmıştımçok şirin kattiii.sabahlığı nerden aldın
Bende öyle elimde bütün gün telefon ona bak buna bak kafam allak bullak oluyor sonra bir de yetmez gibi gece ruyalarima giriyoryüklüyüzü lukyy bu sıcaklarda kolaymı...okadar çok şey bakyorumki..reklam olarak bi yandan pijamalr çıkıyor bi yandan çantalar bi yandan bebek çikolataları...gözlerim ağırdı ayyyyyy sezeryanda önlük giyeceğizde normal doğumda ne giyilir bilemedim........oww yeeeeeeee
dün foxda film vardı ' senin hikayen'..kadının uyuduğu yerde bi suyu geldibız sımdı ne gıyecegımızı dusunuyoruz da o anda sancıdan ustumuzde ne oldugunun bır onemı olacakmı acaba
bız sımdı ne gıyecegımızı dusunuyoruz da o anda sancıdan ustumuzde ne oldugunun bır onemı olacakmı acaba
Bende öyle elimde bütün gün telefon ona bak buna bak kafam allak bullak oluyor sonra bir de yetmez gibi gece ruyalarima giriyornormal doğum da da o önlük giyilirmis ayy çok korkuyorum çok sevdiğim bişey üzerimde olurda keser atarlar diye
canım lohusa taçı yada kalın saç bantlarıyla kamufle etmeye calısıcan artıkben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum
Bende öyle elimde bütün gün telefon ona bak buna bak kafam allak bullak oluyor sonra bir de yetmez gibi gece ruyalarima giriyornormal doğum da da o önlük giyilirmis ayy çok korkuyorum çok sevdiğim bişey üzerimde olurda keser atarlar diye
normal yaparsan duş alabilirsin ertesi gün cnm dert etme sezeryan olursada sadece kafanı yıkarsınben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum
aynı bennnn..rüyamda onumu alsam bunumu alsam diyee kendimle didişiyorum hemen hemen her gece rüyamda....nasıl beynime işlemişse..eşimde başlamış ben karar veremiyorum diye geçen akşam çanta bakıyordu bana netten
canım işe yarar mı bilmiyorum ama ben 37.haftadan önce doğum yapmazsam inşallah rapor alıp vericem okula.Kızlar doğum izni konuşulmuş, benim de bildiğim kadarıyla erken doğumda o süre doğum sonrasına aktarılır, çünkü planlanmış bişey yok ortada. Ki zaten arkadaş link atmış sağolsun, orda da açıklaması mevcut. Benimse aklıma takılan başka bişey var. Yaza denk gelen 37. haftamızda çalışamaz raporu alıp okula verecekmiyiz yine de?yoksa okul fiilen açılınca kaçıncı haftamıza denk geliyosa mı rapor alıp vericez? Umarım anlatabilmişimdir? Burda kime sorsam başka cevap alıyorum okul idaresi bişey bilmiyor.
Olur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diyenormal yaparsan duş alabilirsin ertesi gün cnm dert etme sezeryan olursada sadece kafanı yıkarsın
kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyorkızlar onu bunu bırakında asıl loğusalık sendromuna girmekten kaçınınçok fena bi durum ben kızımda yaşadım umarım bu sefer olmaz, doğumdan korkmuyorum sendromdan korktuğum kadar
kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyor
bız ılk dogum yapacak zavallılar korkudan odumuz patlıyor..daha lohusa sendromuna geçemedıkbı doguraydım sendromu kocam düşünsün banane
Kesin girerim benkızlar onu bunu bırakında asıl loğusalık sendromuna girmekten kaçınınçok fena bi durum ben kızımda yaşadım umarım bu sefer olmaz, doğumdan korkmuyorum sendromdan korktuğum kadar
Çok güzel bilgiler çok teşekkürler kitabın adı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?