2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecelik konuşulmuş bende bubu beğendim yeride fena değil 118 tl n11de bide klasik pijama şortlu yada kaprili istiyorum onu henüz bulamadım lohusa değilde klasik geniş bir pijama alayım diyorum bakalım

Eklentiler

• 05167253875883066009.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 99
Olur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diye
evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..

kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyor
bız ılk dogum yapacak zavallılar korkudan odumuz patlıyor..daha lohusa sendromuna geçemedık bı doguraydım sendromu kocam düşünsün banane

Biz daha doğum sendromundayız diyosun, daha sıra doğum sonrası sendromlarına gelmedi yani

zaten kadınlar sanki inadına yapıyor, ben de geçen metroya bindim, tüm kadınlar göbeğime baktııı baktıı durdu ama kimse yer vermedi :)
boş binmek ne demek? öyle bir şansın varsa kullan tabii ki neden çekineceksin ki

yok cnm korkma ya bak dürüst oluyorum acıdan uyuşuyorsun ve hiç bişey hissetmiyosun hani ağda yapınca ilk alış acır sonlara doğru vücut acıya alışır acı azalır ya öyle bişey korkma gerçekten yaradan kusursuz düşünmüş her ayrıntıyı dayanma gücü veriyor dinlenmen için ara veriyor

evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..

Katti bi tanıdığım sancısı varken (ki sancısını bekliyordu başlayınca sezeryan olcaktı düşün) kuaföre gidip saçını yaptırıp ojelerini sürdürüp sonra hastaneye gitmişti. Hemen ameliyata almışlardı az daha doğuyormuş çocukcağız.. Kız kuaförde doğurcakmış az daha şimdi nerde hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti diye duysam aklıma geliyor :))

ben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum

özel hastanelerin çoğunda doğumdan sonra bi görevli gelip saç makyaj yapıyo ama sanırım sen devlette bi prof.a gidiyordun canım.. o zmn şöyle olabilir elidorun kuru şampuanları var, ondan al bitane en azından önlerinin diplerine sıkarsın, baya baya yağlı görünümü kapatıyo ama uzak mesafeden ve az sıkman lazım, çok sıkınca kötü olur

Olur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diye
yağlanacak kadar olmaz canım saçın muhtemelen..kızların dediği gibi bandan taç vs. idare edicen...topu topu bir gece yatıcaz Allahtan bişey gelmezse

"Her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi" canım kitabın adı :) doktor randevum vardı bugün şimdi sıramı beklerken gördüm mesajını
Önemli değil çok teşekkür ederim hemen alayım Akika kurbanı ve bahsettiğin bir kaç sunneti duydum. Ama akika ile ilgili bir kafa karışıklığı yaşıyorum. Akika kurbanı bebeğin sağlıklı olması ve kazadan beladan korunması vs için kesilirmis orası tamam ama kurbanın kemiklerini kirmayin diyor kemikleri kirmamanin amacı bebeğin kemiklerinin güçlü ve sağlam olması. Biz kurbanı kesip temizletip tanıdığımız maddi durumu kötü bir aile var direk onlara goturucez. Adak kurbanlarini hep öyle yaptık. Ama şimdi bu durumda kemiksiz goturmemiz gerekir değil mi ? Bir hafız abla var ona sordum. Öyle birşey yok niyet önemli sonuçta sen dagitinca kimin ne yaptığını bilemezsin sen kemiklerini kirmazsin ama o kırar dedi. Kafam karıştı

aman Yarabbim o ne kadınmış maşallah kendim kadar süsüne püsüne düşkün birini tanımadım ama ben bile onu düşünmedim ayrıca ojem vardı ojesiz gezmiyorum ama normal doğum olduğu halde sildi ebe ters giden bir durum olduğunda ilk tırnaklar morarıyormuş öyle demişti..

aynen tatlım.. bursada da acıbadem ve jimerde direk kuaför geliyor, saç makyaj yapıyor

kızlar merhaba bende aranıza yenı katılıyorum :) 16 haftalık hamileyim. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) İstanbul avrupa yakasındayım daha doktor konusunda karar veremedim. Sizde durumlar nasıl? hangi hastaneye gidiyorsunuz bana doktor önerebilir misiniz?

Pijamaları gecelikleri halletsem benimde üstümden yük kalkacak resmen, gelinlik için bile bu kadar aranmamıştım
biz kadınlar abartmayı seviyoruz galiba yada bazı kadınlar demeliyim galiba kusursuz olsun istiyoruz kimisinin umru değil ne olsa o olur havasında belkide onların yaptığı doğru olan kendimizi paralıyoruz resmen

evime böcek ilaçlama yaptırcam, hiç yaptıran var mı aranızda? biraz riskli mi olur?

Prof a gitmiyorum da doktorum iyi hastane de annem çalışıyor ondan kaynaklı devlette yapıcam :) evde deneyeyim kuru şampuanı bir gün ona göre hastane çantasına eklerim :)) iyi fikir oldu çok teşekkürler

yağlanacak kadar olmaz canım saçın muhtemelen..kızların dediği gibi bandan taç vs. idare edicen...topu topu bir gece yatıcaz Allahtan bişey gelmezse
Daha beter bile olur misk Allah im biz hayırlısıyla bir dogursaydik derdimiz hiç bitmiyor

slm cnm hoşgeldin ama kendi haftana uygun topiğe git bence çünkü bizde çoktan geçtiğimiz konular sende merak uyandıracak sürekli ayını hesapla hangi aya denk geliyorsa o topiğe git bence arada bizede sor tabi sormak istediklerini.. mesela dr tamamen kişisel bir durum hangi semttesin fiyat kısıtlılığın varmı yokmu ona göre içine sinen bi yer bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…