evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..Olur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diye
kati sen tecrubelısın doğum sana çıtır çerez gelıyor
bız ılk dogum yapacak zavallılar korkudan odumuz patlıyor..daha lohusa sendromuna geçemedıkbı doguraydım sendromu kocam düşünsün banane
tüyaptan binip, zincirlikuyunda iniyorum dönüş yine aynı. yani ilk ve son duraklarda biniyorum. iş yerim Zincirlikuyu leventte evim ise beylikdüzünde düşün... tek korktuğum yer Zincirlikuyundan binmek çok itiş kakış oluyor ve ne yalan söyleyeyim bayanlar daha çok itiyor halimi görüp. artık görevlinin yanına gidip rica edip boş bineyim diyorum ona da utanıyorum. dün bir adam hanfendi yanlış anlamazsanız hamilesiniz görevliden rica edip boş binin dedi. bende hergün görevliden nasıl isteyeyim utanıyorum. bir de 37.haftaya kadar çalışacağım , tek avantajım henüz hantallaşmadım kilom da az olduğu için pek yorulmuyorum ama son haftalar zor olacak.
bizim ki dr mevlüt takımı bakıyordu en son bi de ben lohusa tacı almadan geldim ben sana Eminönü ne gider bakarım ordan gitmisken havuzlu han a giderim falan dedi şok a girdim resmen
yok cnm korkma ya bak dürüst oluyorum acıdan uyuşuyorsun ve hiç bişey hissetmiyosun hani ağda yapınca ilk alış acır sonlara doğru vücut acıya alışır acı azalır ya öyle bişey korkma gerçekten yaradan kusursuz düşünmüş her ayrıntıyı dayanma gücü veriyor dinlenmen için ara veriyorKesin girerim bendaha şimdiden bunalimlar depresyonlar sıcaklar derken hem kendim cildiriyorum hem annemi hem kocami ona da gireyim tam olsun
ben doğumdan çok korkuyorum geçen hastanenin doğum servisine gittik bir titremeye başladım anlatamam
evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..
ben bi de tipimi düşünüyorum çok korktuğum şey ya halim nasıl olacak bi de benim saçlarım çok yağlı ertesi gün sanki kafama bi sise yağ dokmussun gibi oluyor ne yapicam bilmiyorum
yağlanacak kadar olmaz canım saçın muhtemelen..kızların dediği gibi bandan taç vs. idare edicen...topu topu bir gece yatıcaz Allahtan bişey gelmezseOlur mu ki öyle ben devlet hastanesinde yapıcam ya gerçi büyük ihtimalle özel oda olur. Bende kuaför getirtiym diyodum kayan seklimi biraz toparlasin diye
Önemli değil çok teşekkür ederim hemen alayım"Her anneye lazım dua ve bilgi hazinesi" canım kitabın adı :) doktor randevum vardı bugün şimdi sıramı beklerken gördüm mesajını
aman Yarabbim o ne kadınmış maşallah kendim kadar süsüne püsüne düşkün birini tanımadım ama ben bile onu düşünmedim ayrıca ojem vardı ojesiz gezmiyorum ama normal doğum olduğu halde sildi ebe ters giden bir durum olduğunda ilk tırnaklar morarıyormuş öyle demişti..Katti bi tanıdığım sancısı varken (ki sancısını bekliyordu başlayınca sezeryan olcaktı düşün) kuaföre gidip saçını yaptırıp ojelerini sürdürüp sonra hastaneye gitmişti. Hemen ameliyata almışlardı az daha doğuyormuş çocukcağız.. Kız kuaförde doğurcakmış az dahaşimdi nerde hastanede doğum sonrası kuaför hizmeti diye duysam aklıma geliyor :))
evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..
biz kadınlar abartmayı seviyoruz galiba yada bazı kadınlar demeliyim galiba kusursuz olsun istiyoruz kimisinin umru değil ne olsa o olur havasında belkide onların yaptığı doğru olan kendimizi paralıyoruz resmenPijamaları gecelikleri halletsem benimde üstümden yük kalkacak resmen, gelinlik için bile bu kadar aranmamıştım
doktorum bana 8 temmuz da gel dedi çalışabilir raporu için. benim hesabıma göre 32+1 oluyor canım o gün..
Prof a gitmiyorum da doktorum iyi hastane de annem çalışıyor ondan kaynaklı devlette yapıcam :) evde deneyeyim kuru şampuanı bir gün ona göre hastane çantasına eklerim :)) iyi fikir oldu çok teşekkürlerözel hastanelerin çoğunda doğumdan sonra bi görevli gelip saç makyaj yapıyo ama sanırım sen devlette bi prof.a gidiyordun canım.. o zmn şöyle olabilir elidorun kuru şampuanları var, ondan al bitane en azından önlerinin diplerine sıkarsın, baya baya yağlı görünümü kapatıyoama uzak mesafeden ve az sıkman lazım, çok sıkınca kötü olur
Daha beter bile olur miskyağlanacak kadar olmaz canım saçın muhtemelen..kızların dediği gibi bandan taç vs. idare edicen...topu topu bir gece yatıcaz Allahtan bişey gelmezse
slm cnm hoşgeldin ama kendi haftana uygun topiğe git bence çünkü bizde çoktan geçtiğimiz konular sende merak uyandıracak sürekli ayını hesapla hangi aya denk geliyorsa o topiğe git bence arada bizede sor tabi sormak istediklerini.. mesela dr tamamen kişisel bir durum hangi semttesin fiyat kısıtlılığın varmı yokmu ona göre içine sinen bi yer bulursun..kızlar merhaba bende aranıza yenı katılıyorum :) 16 haftalık hamileyim. Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin :) İstanbul avrupa yakasındayım daha doktor konusunda karar veremedim. Sizde durumlar nasıl? hangi hastaneye gidiyorsunuz bana doktor önerebilir misiniz?
Miskcim ben şu marka aldım internet sitesi de var bi bak istersenbizden çok onlara dert olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?