riskli bence evde kalmıyosun 1 gece onda bi sıkıntı yok ama sonrasında evi kim temizleyecek birini bulursan sorun yok.. sen temizleme kimyasal zor temizlenir tüm mutfak eşyaları çamaşır suyundan geçmek ister.. işyerimize yaptırıyoduk ordan biliyorum..evime böcek ilaçlama yaptırcam, hiç yaptıran var mı aranızda? biraz riskli mi olur?
Inşallah ya benim ağrı esigim biraz düşük :) önce böyle bir korkum yoktu ama şimdi zaman yaklaştıkça içim tuhaf oluyor çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Annem ebe benim. Basenlerim popom biraz büyümüş doğumun kolay olacak inşallah dedi hadi bakalımyok cnm korkma ya bak dürüst oluyorum acıdan uyuşuyorsun ve hiç bişey hissetmiyosun hani ağda yapınca ilk alış acır sonlara doğru vücut acıya alışır acı azalır ya öyle bişey korkma gerçekten yaradan kusursuz düşünmüş her ayrıntıyı dayanma gücü veriyor dinlenmen için ara veriyor
aynen oyle canım....Biz daha doğum sendromundayız diyosun, daha sıra doğum sonrası sendromlarına gelmedi yani
daha ne annen de yanında olacak oh mis.. hem kendim kadar acı eşiği az biri varmı bilmem kız elim kesilse yıkamak yerine oturup ağlayan biri var karşındaInşallah ya benim ağrı esigim biraz düşük :) önce böyle bir korkum yoktu ama şimdi zaman yaklaştıkça içim tuhaf oluyor çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun inşallah. Annem ebe benim. Basenlerim popom biraz büyümüş doğumun kolay olacak inşallah dedi hadi bakalım
ciddi misin :) ben de düşüyorum bu hafta kontrole gittiğimde soracağım Herman'a :)evime böcek ilaçlama yaptırcam, hiç yaptıran var mı aranızda? biraz riskli mi olur?
Allah kolaylık versin canım anlıyorum seni.zaten her şekilde rapor sonrasında ücretsiz izin almayı düşünüyorum ama ne kadar yasal izin kullanabilirsek o kadar iyi olur.valla canım arkadaş Aralık'ta 34. haftasında doğum yaptı. 32 de çalışabilir raporu almıştı. sabah okula gitti gece suyu geldi. 5 haftayı aktardılar. ama tatil değildi iste o zaman. bizim direk gidecek öyle bi şey olursa. sen hiç takma bence bunları. heyet raporu filan ayarlarsın. yeter ki sağ salim kucağımıza alalım.
ben her gün milli eğitime gidiyorum hemen hemen penguen gibi yürüdüğümden hocam sen napıyosun burda diyorlar. 5 hafta için çalışıyorum diyorum hıı tamam o zaman deyip gülüyorlar. ama her an bırakabilirim çünkü stres oluyorum bebeğime konsantre olamıyormuşum gibi geliyor. çok stresli gerçekten
daha ne annen de yanında olacak oh mis.. hem kendim kadar acı eşiği az biri varmı bilmem kız elim kesilse yıkamak yerine oturup ağlayan biri var karşındabu biraz cesaret işi..
evet canim kismetse benim dogumum hizmette olacak hastaneyi gormeye gittigimizde kuafor detayi hosuma gitmisti ayrica dogum sonrasi ikramlar fotograf cekimi gibi seyler de yapilacak...evet var öyle hastaneler mesela istanbulda hizmet hastanesi doğum sonrası odana kuaför yolluyor.. kendi dr balatta olmasa orayı tercih edebilirdim hemde artı ücret almaksızın yapıyor bunu keşke her hastane yapsa..
bakıyorum hemen canım...Miskcim ben şu marka aldım internet sitesi de var bi bak istersen
http://www.artis.com.tr/c-2760-LOHUSA.html
evet arkadaşım doğum yaptı ordan biliyorum ama henüz kendi gittiğim hastaneyle konuşmadım bu tarz işlemleri.. bi dahaki gitmemde unutmazsam sorayımevet canim kismetse benim dogumum hizmette olacak hastaneyi gormeye gittigimizde kuafor detayi hosuma gitmisti ayrica dogum sonrasi ikramlar fotograf cekimi gibi seyler de yapilacak...
biz kadınlar abartmayı seviyoruz galiba yada bazı kadınlar demeliyim galiba kusursuz olsun istiyoruz kimisinin umru değil ne olsa o olur havasında belkide onların yaptığı doğru olan kendimizi paralıyoruz resmen
Kizlar bisey sorcam agda isimizi eger dogum sancisi erken baslasa yetistiremezsek o is nasil oluyo hastanede keske agdaci bulundursalarr((((
haklısın tabiki.. genelde bende netten alma taraftarı değilim bi sabahlık aldım çok beğendim şansıma güzel çıktı beden de istediğim gibiydi.. ama her üründe aynı oluyor tabiki.. pierre cardin ürünleri güzel ona bi bak bence..Canım ya ben İstanbul'u pek bilmiyorum, geçen bi Ümraniye Çarşıya gittik gösterdikleri ürünler resmen kalitesiz ya
Netten baktıklarımın kalitesinden ve beden muhabbetinden emin olamıyorum az parada istemiyorlar
Napıcamı şaşırdım resmen
cnm son ay dr ağdaya izin vermiyor zaten erken doğum riski var çekme işlemi olduğu için genital bölgeye yasak.. mecburen jilet yapıyosun zaten..Kizlar bisey sorcam agda isimizi eger dogum sancisi erken baslasa yetistiremezsek o is nasil oluyo hastanede keske agdaci bulundursalarr((((
Önemli değil çok teşekkür ederim hemen alayımAkika kurbanı ve bahsettiğin bir kaç sunneti duydum. Ama akika ile ilgili bir kafa karışıklığı yaşıyorum. Akika kurbanı bebeğin sağlıklı olması ve kazadan beladan korunması vs için kesilirmis orası tamam ama kurbanın kemiklerini kirmayin diyor kemikleri kirmamanin amacı bebeğin kemiklerinin güçlü ve sağlam olması. Biz kurbanı kesip temizletip tanıdığımız maddi durumu kötü bir aile var direk onlara goturucez. Adak kurbanlarini hep öyle yaptık. Ama şimdi bu durumda kemiksiz goturmemiz gerekir değil mi ? Bir hafız abla var ona sordum. Öyle birşey yok niyet önemli sonuçta sen dagitinca kimin ne yaptığını bilemezsin sen kemiklerini kirmazsin ama o kırar dedi. Kafam karıştı
Canim hastanede yapiyolar dimiJiletle 2 dk :)
Aa gerçekten mi bunu bilmiyordum. Katti bişey sorucam bilgin var mi gebelikte lazer yapilir mi genital bölge yecnm son ay dr ağdaya izin vermiyor zaten erken doğum riski var çekme işlemi olduğu için genital bölgeye yasak.. mecburen jilet yapıyosun zaten..
Aygercekdenmii bende bugune kadar hepjilet yaptim hamilelikboyunca sonlara dogru agdaya gecerim diye cildim leke leke oldu resmen rezalettcnm son ay dr ağdaya izin vermiyor zaten erken doğum riski var çekme işlemi olduğu için genital bölgeye yasak.. mecburen jilet yapıyosun zaten..
Çok teşekkür ederim :)Valla orasını bilemiyorum ben de ama yanlış hatırlamıyorsam kayınpederim diğer torununda da dağıtmıştı o şekildesorayım bakalım öğrenirsem sana da bilgi veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?