2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim hastanede yapiyolar dimi
Bence hastanede yapmazlar. Mümkün olduğunca temiz tutmakta fayda var. Hem hastane de neden yapsınlar ki yani ben olsam dünya yi verseler yine yapmam da yaptiramam da. Sen yine de mümkün olduğunca hazırlıklı ol

Aa gerçekten mi bunu bilmiyordum. Katti bişey sorucam bilgin var mi gebelikte lazer yapilir mi genital bölge ye

yoook canm yapılmaz.. aslında lazerde kullanılan ışıklar x-ray gbi değil çok derine giremiyorlar ama yine de riske edilmez bence.. zaten hamilelikte hormonlar yüzünden tüylerde artış oluyor, bu drmda lazer ii sonuç vermez, işi bilen profesyoneller de hamilelere lazer önermez.. ben düğünümden önce tüm vucut lazer yaptırmıştım, o dönem çok araştırdım baya bilgim var

canım bazen ebeler yapıyormuş ama niye onların elinin altına bırakalım kendimizi..sonuçta onlar doğum için ordalar kuaför değiller..ayrıca burda okumuştum biri pis gittmiş ebe söylene söylene yapmış...bir kadının düşebileceği e n kötü durum bence

Bence hastanede yapmazlar. Mümkün olduğunca temiz tutmakta fayda var. Hem hastane de neden yapsınlar ki yani ben olsam dünya yi verseler yine yapmam da yaptiramam da. Sen yine de mümkün olduğunca hazırlıklı ol
Canim yapiyolar benim duydugum kadariyla bide burda sorayim dedim ben zaten hep o konuda dikkatliyimde aklima geldi sormak istedim.benim bi arkadas doguma gidince agdasini yaptirip gitmisdi o demisdi eger yapamadiysan hemen yapan birisini yonlendiriyolar benzaten sezeryan dusunduyum icin agdami yapip giderim de herturlu ihtimalleri dusunmek daha mantikli

Ya bende düğünden önce gittim ve yandım istanbul da da gidemedim. Şimdi hazır kendi memleketime gelmişken 5 ayda burdayken yaptirayim diye düşündüm. Teşekkür ederim artık başka bahara

Aygercekdenmii bende bugune kadar hepjilet yaptim hamilelikboyunca sonlara dogru agdaya gecerim diye cildim leke leke oldu resmen rezalett
jilete devam cnm.. cilt lekelenmesi hamilelikten de oluyor zaten doğum sonrası kendine geliyor tüm vücut 1 ayda eski formuna döner merak etme..

Canim ben demin de yazdim ben zaten sezeryan olcagim icin planli bi dogum yani agdami mutlaka yaptircam suphesiz ki zaten takintiliyim o konuda)).ben sadece sorayim dedim merakkkk acaba duyduklarim dogrumu diye

bu arada her hastane yapmıyor sancın geldiğinde hemen doğurmuyorsun ne de olsa evden çıkmadan kocana yaptırır öyle çıkarsın.. ben anneme yaptırmıştım annemde kalıyordum dr kontrolüne gidecektik anne al ne olur ne olmaz dedim ve doğuma aldılar açılmam 4 cm miş sancı verdiler hemen doğurdum ama her durumda fırsatın olur almaya merak etme..

jilete devam cnm.. cilt lekelenmesi hamilelikten de oluyor zaten doğum sonrası kendine geliyor tüm vücut 1 ayda eski formuna döner merak etme..
Ay insallah canim ya malesef doktorum hamilelikde agdaya izin vermedi ama sezeryan dusundugumden agda yaptiririm heralde planli dogum olcagi icin yaptirip ole giderim insallah))

Ya bende düğünden önce gittim ve yandım istanbul da da gidemedim. Şimdi hazır kendi memleketime gelmişken 5 ayda burdayken yaptirayim diye düşündüm. Teşekkür ederim artık başka bahara

aaaa kimler yaktı seni tatlım ya? onlara dava açmak lazım aslında, ama uğraşcak zaman olmaz.. çok sinirlendim.. ben düğünden yaklaşık 6 ay önce başladım kıştı, yine de her seans sonrası güneş koruyucumu sürdüm, kısa sürede de kurtulmuştum tüylerden :) arada tek tek çıkanlar için rötuşa gitmiştim sadece
buarada yaptırmayı düşünüosan doğum sonrası gerçekten işini iyi yapan biyerlerle görüşebilrsin.. doğumdan sonra yaptırmak da bi sakınca olacağını sanmam

bende tersi oldu cnm tüm vücutta tüylenme durdu 2 aydır ağda yapmıyorum bacaklarıma yeni yeni göze batmaya başladı düşün artık..

bn ztn çok oldu lazer yaptıralı tüy derdim yok, gebelikte sadece göbişimde biraz çıktı sarı sarı, onlar da doğumdan sonra geçer diyo doktorum :) senin ilk gebelikte de böyle olmuş muydu? çnkü genelde gebelikte artar, doğum sonrası lohusalıkta da ciddi azalır diye okuyorum.. hatta doğumdan sonra saçları dökülen çok arkadaşım var.. bnm de doğum sonrası depresyon korkum yok saçım dökülür mü korkum var :))

İşte benim merak ettiğim konu, ya aniden suyum gelirse oturup ağda mı yapacam ..
aynen canim benimde merak etdiyim konu bu hani mesela ben sezeryan dusunuyorum planli olur fln diyorum ya suyum erken gelirse sanci baslarsa esim hayatda yapamaz e ben karnim burnumda nasil yaparim nasil olcak diye merak etdim ama nedense tepkili karsilandi sorum.

cnm son ay dr ağdaya izin vermiyor zaten erken doğum riski var çekme işlemi olduğu için genital bölgeye yasak.. mecburen jilet yapıyosun zaten..
ya ben jiletle alıyorum ama aslında alamıyorum. tek tük tüy kalıyor , her hafta almam gerekiyor , eğilemiyorum , göremiyorum poffff. normal doğum olunca hemşire üstünden geçiyor diye duydum. sezeryanda da kesilecek bölgeyi jiletle alıyormuş. ne kullanıyorsun jilet markası ?

bence soyle olur planlı olursa zaten planlı agda
olmazsa suyun gelınce hemen dogurmuyormussun sanırım o ara jılet (annen ,kızkardesın yada esınden yardım alıcan mecbur)

bence soyle olur planlı olursa zaten planlı agda
olmazsa suyun gelınce hemen dogurmuyormussun sanırım o ara jılet (annen ,kızkardesın yada esınden yardım alıcan mecbur)
Ay insallahplanli olurda cunki annemde esimde heyecandan kesin elleri ayaklarina dolanir

ebeye de yazık yani ... bende ay bu ne demesinler diye uğraşıyorum hemde temiz kalalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…